| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 18:07
- Nahlásit
nemethova5
kdyby jste pripekla beranka na to nereknu nic
no pani,beránka teda né,to je eště horší jak ty kozi...
cinknem si tak leda kolem 9 bo dítě je f trapu nebo esi tam máte nojbůk,můžem na ajsíkjů za chvíli.hajan je teda gůt ,sem četla,tak aspon jedna dobrá zpráva
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 18:09
- Nahlásit
nar. 12.12.2006 - Cyndy spod Marhátu. Zvod mladých má absolvovaný, ale nie je vhodná do chovu - kvôli nadmerným bielym znakom. Je hravá a veľmi živá. Vyrastala v prítomnosti malého dieťaťa (4 r.), takže s deťmi nemá problém, len chce vala lasky, pozornosti a pohybu....nemame na nu čas a chceme jej takto nájst láskyplní domou kde sa jej budu viac venovat.....!!!Len do dobrích rúk!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 18:15
- Nahlásit
ankaras
co to je,hovice?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 18:31
- Nahlásit
davidkova renata
jj je krásná, jenom narazila na blby
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 18:32
- Nahlásit
davidkova renatahele muzem pres icq,padat mi to uz nepada a signal a rychlost naprosto luxusni,potrebuji ti neco napsat,tak si to zapni,jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 18:33
- Nahlásit
ankaraspani slabe slovo,no je to kvuli tomu,ze nemuze byt chovna,kdyz je vynikajici a bla,bla,bla,tak proc si ji nenechaji,to je jen zasterka,zaminka!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 18:35
- Nahlásit
čus žumpo,už si Dasty káknul?Nějak jsem nepochopila,jestli má Dasty zácpu díky igeliťáku,nebo jen má prostě igelit ve střevech? Proč by se měl operovat,když nemá ileus (zauzlení střev) ?
Jinak připečená jsem taky,ale protože jsem makala(na rozdíl od Davítkový )tak ne kozi kozi kozi,ale ksicht a ruce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 18:41
- Nahlásit
Neessi
má prostě igelit ve střevech
asi prej jo,ale nevim,ted sou na veterině zas,nerozumim tomu,ale aby ho zas nekuchali jen kuli výdělku,že..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 18:41
- Nahlásit
nemethova5
jo souhlas, naprostej, možná by se měli uspávat ty lidi
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 18:53
- Nahlásit
davidkova renata
aby ho zas nekuchali jen kuli výdělku,že..
No přesně tak
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 19:04
- Nahlásit
ankarasasi bych uspala celou republiku,jak me lidi nekonecne se.ou!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 19:05
- Nahlásit
Neessi
viz moje kočka,že? měla jedinou kliku,že sem poměrně lakomá ,jinak by zdechla vo rok a něco dřív.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 19:09
- Nahlásit
Tak sem mluvila ted s březnem,prej se ygelyt zááhadně nějak ztratil bo co ,tak snad nic,maj mu dneska už dát něco k žrádlu a ráno eště na kontrolu,prej dostane ATB a snad konec.Psovi nic nejni,lítal by za míčem,nejeví nic.dostal eště injekci proti blití prej..to je asi fše,konec hlášení
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 19:11
- Nahlásit
Neessi
jestli je ten igelit bo co to je na dýlku v tenkým střevě, tak pokud se nehejbe, spáchá na tuty intususcepci a obstrukční ileus, jestli je v tlustým, tak už proleze, taky jsem zvědavá, co z toho pojde.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 19:15
- Nahlásit
Salidobry večír pani!co z toho vyjde?pekne drahy HOV.O!!!tak se jen modlim,at je v tom tlustym streve a maximalne z nej vyleze darkove zabalenej bobek
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 19:28
- Nahlásit
Sali
je ten igelit bo co to je na dýlku v tenkým střevě
to je právě ta podstata věci-co to je? kolik toho je?.....,ale předpoklad,že kus mikroteňáku prošel zároveň s potravou žaludkem v podélném stavu je dost nepravděpodobný.Já bych mu šoupla riciňák a ustlala bych si s ním někde venku ,dokud to nevyjde všechno.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 19:44
- Nahlásit
Neessijezis ricinak,mu to strha streva,no tak u toho bych teda byt nechtela,chudak dasty.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 19:59
- Nahlásit
nemethova5
ricinak,mu to strha streva
trocha ricinové oleje ještě nikoho nezabila,zato pjekně vyčistí sajrajt ze střev
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:08
- Nahlásit
Neessi
trocha ricinové oleje ještě nikoho nezabila,
zdravím paní,sem to Březnovi říkala už včera,ať Dastyho proleje olejem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:13
- Nahlásit
čauky,je v tom střevě,ted se už ukázalo to kontrast,jestli to říkám době,je to taková bílá hmota nasládlá, a není vidět ten ugelit,což mi řekla že jak se votáčí jako asi to tlusté střevo takže neví jestli je to igelit nebo nějaký 2 orgány vedle sebe,jak je šmrnncunetj,bo má orgány všecky moc u sebe
takže jsem mu ted dala už piškoty 2 hrsti a za hodku už rejži z masem a když to nevybleje tam má vyhráno
každopádně pes by lítal jak zas za stara,furt bi si nosil míček a míč a blbnul venku se psema naprosto jakoby nic
tak jsem se jí ptala jako kde je ten igelit a ona říkala že už dávno může bejt venku aniž bych si toho všimla
tak mu dali do nohy včeličku prej na to zracení a zejtra na 9 ráno jdu ještě na jednou rengen a to prej už bude v pohodě a pak ho zas rozkrmím jak jsem zvyklá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:15
- Nahlásit
ale ještě nevím cenu,bo zatím nechtěla ani 500 co mám ani vopčanku
až zejtra to dáme dohromady
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:19
- Nahlásit
brezen2008ty jsi neprostourala bobky,ja bych to udelala,na vrtani hoven jsem expert!
Neessija bych to asi s tim ricinakem prehnala,tak to ty streva by byli na tuty cisty jak slovo bozi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:22
- Nahlásit
nemethova5
jo to jo,každé hovno jsem prohmatala anic
je to záhada,bo opravdu žádnej igelit v tom nebyl,ani na kousíčky
říkala že je možný že včera večer mohl rychle odběhnout a vykadit to,jenže to není možný bo byl na vodítku
a ten igelit ještě v 18,30 byl na rengenu a byl u konečníku,jako že půjde ven,ale nic
tak jsem asi blbá bo to taky nechápu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:25
- Nahlásit
brezen2008asi to fakt cestuje,takze nic,no to jsem fakt zvedava
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:25
- Nahlásit
no mě zas radila,že když uvidím že někdy seřeze neco co nemá,tak mám mu dát 300ml oxidu vodíku 3% a do 10 minut to jde všechno ven,že mu to tam nabobtný a nabublinkuje a jde to všechno ven
tak vám ale nevím
tenkrát když sežral to syrové maso i s igelitama,tak to během 48 šlo ven a celý bez problému,ale ted ? .......
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:27
- Nahlásit
To jsou trapeni, drahy hovnovaty. Nektery coklove jsou prasata vsezravy (onehda jsem venku uklizela zapomenutej bobek, co se rozvinul po vyschnuti do poradnyho kusu molitanu!, bezne nejaky kusy drivek, petlahvi, sezrany kusance jelenice atd..) a maj asi misto strev pozink trubky. Jinymu staci tak malo a je prusvih velikej.
brezen2008
tak jsem se jí ptala jako kde je ten igelit a ona říkala že už dávno může bejt venku aniž bych si toho všimla
Si nestourala lejno?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:28
- Nahlásit
Fifi
ne opravdu né )
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:31
- Nahlásit
brezen2008pani,jak pise fifi,to musite poradne prostourat klackem,takhle nevite na cem jste.
Fifity vo.e molitan,tak to je fakt husty!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:33
- Nahlásit
nemethova5
jo to jako jo,jsem vzala druhej pytlík a prohrabete se v tom
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:34
- Nahlásit
brezen2008no ja tezko,to musis ty poradne prohrabnout,pak nemuzes s urcitosti vedet,jak na tom jsi.
|