| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:36
- Nahlásit
nemethova5
já to psala blbě,jako že to dělám já
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:36
- Nahlásit
brezen2008
ne opravdu né
no ted ctu, zes to prohmatavala
no mě zas radila,že když uvidím že někdy seřeze neco co nemá,tak mám mu dát 300ml oxidu vodíku 3% a do 10 minut to jde všechno ven,že mu to tam nabobtný a nabublinkuje a jde to všechno ven
Jo. Ale to musis vedet, ze ti neco sezral, zeano.
Jinak se taky radiva na vybliti malinko naredena plnotucna horcice (cuba si mlaskala a chtela este..). Kyslicnik nevedu. Tak jsem ji nacpala aspon kysanym zelim - sezrala celou lahev a chtela este! (to zeli predmet obali a usnadni pruchod strevama..). To vse pote, co spolkla behem okamziku ukradenou jelenici z auta, cca 30 x 20 cm.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 20:40
- Nahlásit
Fifi
no mě dasty sežral hladkou mouku a taky hned zelí,ale tohle jsemneveděůla až na tom rengenu
tak jdu vařit a pak spát
zejtra pak dám zas vědět
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 21:30
- Nahlásit
davidkova renata
sem si připekla kozi kozi kozi já jen xicht , byli jsem 5 hodin v Modřanské rokli, asi umřu , psi už mrtví jsou ....pohyb, celých 5 hodin pohyb
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 06:41
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak dasty včera nevydal ven rejži s masem, ted mu dělám další a v 9 na konečnou kontrolu
už jsem v pozitivní náladě,bo si myslím že to je už v poho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 07:45
- Nahlásit
Dobrý ráno fšem připečeným i nedopečeným. Fstávejte a děte dřít, co se pořád flákáte?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 07:52
- Nahlásit
Biluška
vždyt je neděle a vostatní ještě spěj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 07:55
- Nahlásit
brezen2008
To je mi jedno co je za den, gdyž budou furt spát tak ten socijalizmus nevybudujem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 08:10
- Nahlásit
tak já nebudu budovat stát já jdu na veterinu
a pak až přijdu jdu spát
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 08:13
- Nahlásit
brezen2008
tak já nebudu budovat stát já jdu na veterinu
a pak až přijdu jdu spát
No prosím A pak to tu má k něčemu vypadat, gdyž se každej takhle fláká
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 08:24
- Nahlásit
čus žencký, u nás je krásně, za chvilku vyrážím se sběrači klíšťat do přírody
Biluška
tak ten socijalizmus nevybudujem
kuwa jak můžu něco budovat, gdyš furt venčím čokli, uklízím a vařím?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 08:48
- Nahlásit
gabifi
kuwa jak můžu něco budovat, gdyš furt venčím čokli, uklízím a vařím?
Máš špatně seřazené priority Nevař a neuklízej, beztak to nigdo neocení Čokly pusť ven, oni se vyvenčí sami, dycky běhali čoklové volně po vesnici,to je naprosto normální a poď budovat socijalizmus
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 09:50
- Nahlásit
Psíček
Pane, vy jste naprosto ženijální
Skláním se před vaší ženijalitou a vzdávám jí hold
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 10:43 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
takže:
dasty už je ok,igelit tam opravdu není,dostala ntibiotika a jsem dlužná 1000 kč
takže ten igelit mě stál skoro 3000
a ty ATB jsou Amoksiklav375mg
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 11:15
- Nahlásit
nazdar zumpani a zumpanove..
brezen2008
na co ty atb vlastne dostal? a ten igelit teda 'zahadne' zmizel? ..nejak mi to cele nevoni, pani.. aspon ze cernoprdelnik nesel pod kudlu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 11:38
- Nahlásit
StaHi
Amoksiklav je určen k léčbě infekcí vyvolaných mikroorganismy citlivými na kombinaci amoxicilinu s kyselinou klavulanovou.
to sem našlas na netu
mám mu to dávat 2x denně po tabletě
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 12:33
- Nahlásit
brezen2008
no a on ma dasty nejakou infekci? (to ti rekl vet? a jak tu infekci diagnostikoval? delal nejaky rozbory, testy?) to zvraceni snad vet vysvetloval igelitem, ne? a ten 'zmizel', ne?
..ja teda nevim, ale asi bych se na atb vykaslala (prijde mi, ze vam je vet dal jen aby mel co vyuctovat )
..jeste priklad: matysek se predevcirem 2x poblil (jinak byl normalne veselej a hravej). kdybych hnedle zpanikarila a bezela na vetinu (jakoze to se mi stava naprosto bezne), mame atb tutove taky. sice nevim co mu bylo, ale ted je v klidu i bez jakykoliv lecby (ani dietu jsem tentokrat nenasazovala)... jako samo je blby neco zanedbat, ale..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 14:57
- Nahlásit
prave jsem videla hysterickej oblouk.. opravdovskej ..jakysi pubescentni parecek se rozhod resit svuj fstach ne ceste, co vede kolem moji zahrady.. vsichni okolni hafove pochopitelne zjanceny, bo ty zvuky, co vydava slecna.. kdo neslysel, neuveri (chlapik si to tocil na mobil, coz slecne na klidu nepridalo ..no, zrejme slusnej oddil).. vydrzela jsem to hodinu (bez nadsazky).. pak jsem je sla pozadat, at jdou laskave vysirat o dum dal.. moc sanci jsem tomu nedavala, ale sli.. zrejme je predtim nenapadlo, ze by mohli mit svedky (a to krz ten jekot musely vopadat pupeny i ve vedlejsich vesnicich)
..nedelni idylka jak vino, pratele
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 16:46
- Nahlásit
čus trupky ,jaxe máte a co děláte?
StaHi
a ten igelit teda 'zahadne' zmizel?
hele mý 15 letý kočce zcela záhadně zmizelo cizí těleso ve střevech co bylo na rtg tak jasně,jakože já sem tvůj táta Vetka mi ho ukazovala asi 15krát pravítkem a do vočí mi tvrdila,že ta kočka na 100% pojde dyš jí nedám voperovat.Hned.Jednak mi nepřijde úpa gůt vystavit 15letou kočku takový voperaci a dvanak by se to vyšplhalo na cca 7 litrů.Bylo to v pátek.Sem jí řekla,že jí dám šanci do pondělí a pak jí přijdu nechat uspat.Úmrtí se záhadně nekonalo,těleso tam asi nebylo a do tejdne byla kočka jako nová.
no, zrejme slusnej oddil)..
vydrzela jsem to hodinu
helejte,tak to vypadá na docela výkonnýho kryče,ne? Zkuste ho dobjehnout vo dům dálejc a můžete potrénovat neš dorazí dárlink Těžko na cvičišti,lechko na bojišti
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 17:18
- Nahlásit
nemethova5
Dobrý den, paní, vy jste byla na výstavě? Já tam včera byla s Buckou a Aginkou, a dneska s Ferdíkem. Včera jsme se sešli 3 štěňata s maminou, tak nás lidi fotili a Ferdík dnes nikoho nezabil, to je taky pozitivum. Byl to nááááročný víkend. Včera jsme potkali i bývalou majitelku Ferdíka, ani jsem ji nepozdravila. Doufaly jsme, že dneska ji potkáme znova a Ferdík ji zabije, ale pipka nám tu radost neudělala a nepřišla
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 17:49
- Nahlásit
Mucholabka
Ahoj, připomínám se
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 17:49
- Nahlásit
čus žumponi
březen
hlavně že je Dastíkovi už dobře
StaHi
hele nebudete mít u nás nějakou produkci s dárlinkem, odpoledne tu jezdilo auto a něco vyřvávalo, tak jsem si hnet na tebe vzpomněla
Biluška
hele nepřeháníš to už s tou prací?Neleze ti to kapek na mozek?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 17:52
- Nahlásit
StaHi
Reaguju nevim na co....Amoksiklav dostal přítula na průdušky, pak že je to dobrý na myslim gyn.záněty, a jiný koniny, ale pokud vím tak ty dýchycí cesty tam byly mezi prvníma....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 19:46
- Nahlásit
Čau žumpáci
Hele, tady taky řeší neřešitelné kraviny - http://www.novinky.cz/koktejl/165685-technicka-uni verzita-zadala-neresitelny-matematicky-test.html . Přiznejte se, že jim někdo dal tip?
Alexa
hele nepřeháníš to už s tou prací?Neleze ti to kapek na mozek?
Mě ani ne, ale fšem co po mě chtějí peníze asi jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 20:36
- Nahlásit
Mucholabka
helee,prej se ti nevodpověděla f pátek na SMS,ale to nejni pravda!!! Sem psala tobě a PetřeK dyš sem dorazila z práce asi po 20 hodině!!Taxi v tom vašem outů lakavje udělejte pořádek!!
sem se rosčílila a du hajat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 20:36
- Nahlásit
Mucholabkacaute pani,byla jsem na vystave,jen dnes,cca asi dve hodiny,prolitla jsem stanky,sem-tam mrkla na cokly a jela jsem domu a za chvilku do roboty,jsi tam byla ze vsema jo?no radka tam mela sindynu taky a ovcackarum srotovalo v hlave jestli jde vystavovat,bo se ptali z ktery chovky je???jinak dobre nabity den,spise hekticky,no.
Biluškacaute pani,mate meila.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 20:38
- Nahlásit
davidkova renataja jsem takovej malej bonzacek,ze?ale muchos rikal,at ti to vzkazu
Mucholabkaode dneska rikejte mojemu psovy sutrozrout!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 20:41
- Nahlásit
Psíček
dasa novakova a stana polakova rekly si, ze pujdou dnes po obede navstivit kamaradku prochazkovou.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 20:41
- Nahlásit
davidkova renata
sem se rosčílila a du hajat
ale rozčilená není zdravé jít hajat, budeš se celou noc převalovat a myslet na blbosti
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 20:42
- Nahlásit
davidkova renata-ahoj no nebylo to víkendové počasí doprdelekrásné? Hlááásííím že-výjezd z vedlejší na hlavní jsem nechala koňovi, který to pořešil bravůrně a ani ta rodinka "z hlavní"- ve fabii, se neodvolávala na dopravní předpisy...zřejmě z mého dost vyděšeného výrazu vydedukovali, že dožadovat se práv by znamenalo přijít k úrazu. V pátek mě stála na noze kobyla-a dělala, že vo tom neví..., v sobotu jsem se, po 14hodinách práce, vyřídila pražskou vodkou, vínem, pivem a asi mi někdo něco hodil do džusu, protože v neděli v 6 ráno jsem myslela, že umírám-na výmluvy nebyl čas, tak jsem v plné polní od sedmi držela u kování a když se mi kolem poledne udělalo krapet líp, tak jsem chytla kopytem do stehna...asi sem masochista, už se tam zase těším .Jinak buldog mi včera pomáhal nahánět kobylky, kterým se po 24hodinách z pastvin nechtělo , jak ho to děsně baví, je neovolatelnej ..tak dlouho provokoval až chytnul jednu do hlavy-byla to dobře mířená, zadní kopytová. Slyšela jsem jenom zvuk praskající kosti a udělalo se mi zle..Když se dostal Adolf z 18přemetu, vstal, oklepal se a NIC-prohlídla jsem ho od hlavy k patě, zuby..prohmatala a...dneska byl v nahánění zdrženlivější, ale já doteď nechápu, že se mu nic nestalo. Jinak mu to tam svědčí, je už obalenější, hrozně kontaktní ale těch 8měs zevlování/výcviku je teda doprdele znát.A jak tady v Praze? Byli jste někde na vzduchu?
|