| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:59
- Nahlásit
davidkova renatapani,co delate,ze topite mobily v hajzliku?dnes je zas nadherne a hajan uz mel prvni kliste zakousle!jeste ze jdu na cvicak mam pro nej obojek od killtixu!no nic du,bo zas za chvilku tahnu do roboty,no asi tady jen furt maka biluse,davidkova a ja,jinak se vsichni flakate,co????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:00
- Nahlásit
lidi, pro dnešek padláááááááááááááá!!!!!!!
hurá za Blbís.
zdar fšem co budou hnít v arbajtu aš do večera.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:01
- Nahlásit
davidkova renata
tááák prt
spis 'zblunk', ne?
..si ten mobil ke gatim privazte tra nakou snurkou, dyk todle uz neni mozny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:01
- Nahlásit
jbat
už vůbec ne dvakrát!!!!!
3krát ,vysvjetlení vis víše.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:03
- Nahlásit
davidkova renata
vis víše
no dyk rikam ..poveste ho vejs, at se houpa!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:03
- Nahlásit
StaHi
si ten mobil ke gatim privazte tra nakou snurkou
si myslim,že bé lepčí dyš si tu šnůrku uvážu kolem krku a vobjesim se na klice vot dveří.Fčera sme to s biluš probíraly,prej to tuty de bo byl ten dotyčnej uš tuhej dyš ho našli,ale vůbec nechápem jak to udělal Du to skusit...
nemethova5
se poseru! hele pošlete mi čísla na mail bo je asi teda nemám
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:06 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
davidkova renata
ze by pouzil pruvan? (jinak viz/vis muj pretchozi post )
ps. se poseru! to bych urco nezkousela pred vylovem!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:07
- Nahlásit
davidkova renata
to je tak, kdyz na me myslite, kudy chodite.
ps: kozi vam vysvetlim na hromadne vychazce. ostatne uz aby nejaka byla. potrebuju pro pana vinetua, minuly tyden jsem s nim konecne zacal jezdit na vazno do prahy - byli jsme dva dny po sobe a za ten den udelal velky pokrok, ale je treba na to zase rychle navazat, nez se mu to vykouri z hlavy a potreboval bych partu psu, se kteryma by se moh bezpecne seznamovat.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:14
- Nahlásit
vycházím z dávek u stravování dětí a tam je prostě tvaroh s nejvyšším obsahem Ca a P.
Alexa
no, to je vono, vtip je v tom, že snad co autor, to jiná tabulka, každopádně teorie, že kalcium při přípravě tvarohu utíká do syrovátky, a že podmáslí ho má víc, je zas potvrzená tou studií toho ing.kohosi, tak si vyber.
U psa bych ale stejně šla na kalcium z kostní moučky, nebo rychle vstřebatelný kalciumcitrát od fy Canina, a ty mlíčný výrobky bych dávala jako druhou vlnu, chlastat podmáslí a tak.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:16
- Nahlásit
hlavně to stejně chce udělat laborku, když to není prevence, ale terapie, aby bylo jasný, čeho taky.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:19
- Nahlásit
potreboval bych partu psu, se kteryma by se moh bezpecne seznamovat
argosek
domluv se s Tchořem, jede s Ferdopesem na Velikonoce na Vlčáry eletrikařit, jistě ocení parťáka, lámal mě, ale já mám práci, budu za mikroskopem místo pod ním na štaflích, což mi i dost vyhovuje, radši se živím mozkem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:21
- Nahlásit
Sali
hlavně to stejně chce udělat laborku
k tomu jí právě tlačim, aby to udělala co nejdřív. Pes je navíc ještě nějakej celej rozhašenej, nežere a žrát nechce, co sežere, to vyblije.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:23
- Nahlásit
Sali
domluv se s Tchořem, jede s Ferdopesem na Velikonoce na Vlčáry eletrikařit, jistě ocení parťáka, lámal mě, ale já mám práci, budu za mikroskopem místo pod ním na štaflích, což mi i dost vyhovuje, radši se živím mozkem.
jestli nebude vadit, ze zvladnu tak maximalne neco podavat, zatloukat, nebo drzet, tak rad.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:30
- Nahlásit
argosek
myslíš, že já zvládnu něco víc??????
na rozdíl od Tebe mám v prdeli krk a furt se mi motá hlava a bleju, když něco tahám s rukama nad hlavou, což jest eletrikařina skorem furt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:30
- Nahlásit
argosek
Voni ty 130kilový intelektuálové sou celkově dost na prt, viďte pane ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:31
- Nahlásit
davidkova renatapani mate meila,ja valim,cus!!!!
cus vsici,jdu makat!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 15:38
- Nahlásit
schválně hledám ty obsahy Ca v 100g potraviny,
a mám tady Sýr uzrálý 810 Tvaroh 300 mléko 120 Přírodní jogurt 120 Čerstvý sýr 95 Smetana 80
a tady máme řešení, článek tento
http://www.cabrnoch.cz/media/TI_osteoporoza_role_p otravy.pdf
vysvětluje podstatu problému...tvarohy se liší asi podle výrobce a výroby, v pásmu 580 až 7200 mg na kilo tvarohu.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:01
- Nahlásit
Sali
na rozdíl od Tebe mám v prdeli krk a furt se mi motá hlava a bleju
nejsi tehotna?
Gerda
Voni ty 130kilový intelektuálové sou celkově dost na prt, viďte pane ))))
ano prosim . jen bych vas rad opravil - vcera jsem sel na pudu a nasel el. vahu a ukazala mi 131.5, ale je na ni napsane, ze je jen do 130, takze si nejsem jisty, jestli nedoslo k preteceni - tak ci onak do pristiho dogtreku musim zhubnout aspon 10 kilo, jinak na to fakt kaslu - clovek si poslednich x kilometru vubec neuzije, kdyz mysli jen na to, aby udelal aspon jeden dalsi krok a na vodu ,vodu, vodu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:02
- Nahlásit
Tak sem vyrazila s psicema ven. Došli jsme až na konec zahrady a přes plot na mě huláká sousedka. Prej ať si dám bacha, že ráno tu jezdil postřikovač. Ať se mi psi zase neotráví. Tak jsem udělala čelem vzad a psům jsem udělila zákaz vycházek do nejbližší bouřky, která to svinstvo zase spláchne Nemám rád zemědělce a jejich chemii
davidkova renata
Nedávno sem někde četla, že vynalezli mobil co dokáže fungovat aj metr pod vodou. Asi by sis ho měla pořídit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:10
- Nahlásit
argosek
tak ci onak do pristiho dogtreku
Vážně to chcete pokoušet, pane? Vona vám ta jedna strašná zkušenost nestačila? Proč nedáte psy Hyjeně a nejdete s náma na pivo? Hyjena by vám je vrátila krásně uchozený (je šílená a chodí klidně třá 70 kilometrůůůůůů!!!!)....
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 16:54
- Nahlásit
Gerda
az vyrostu take budu uchazet 70 kilometru. to jeste uvidite! :-P
pivo nechutna, leda byste do nej dali trochu stavy a vodu. jinak pojdte na trek take .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 17:04
- Nahlásit
argosek
jinak pojdte na trek take
vy máte ale nápady, pane ))))))))))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 18:18
- Nahlásit
hally001
no tak to by sedlo asi nééééééééé
ty v..e dvě pepky v terénu )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 18:20
- Nahlásit
argošek
ale je treba na to zase rychle navazat, nez se mu to vykouri z hlavy a potreboval bych partu psu, se kteryma by se moh bezpecne seznamovat.
no asi se něco plánuje na pondělí myslim,teda doufám,dyštak číhni do Venčení.
jinak pojdte na trek take
to máš blbě,to patří do Tak při pátku
Biluška
mobil co dokáže fungovat aj metr pod vodou. Asi by sis ho měla pořídit
tagže se mi na něj okamžitě složte nebo to vodnese můj pes!!!
a pošlete mi číslo na pevnou mailem dyby něco bo ho na simce asik nemám.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 18:35
- Nahlásit
davidkova renata
číslo na pevnou je 554/650 070, ti ho klidně písnu veřejně, páč stejně je jednak v seznamu a jednak na šňapích stránkách
Gerda
Pojď taky na trek, když se ti nebude chtít chodit tak můžeš dělat kontrolóra . Budeš sedět u lesíčka na pařízku a dávat razítka lidem co projdou kolem. Je to mooooc zodpovědná funkce, určitě se ti bude líbit
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 20:12
- Nahlásit
Gerda
sory za pozdní odpověď o golijích, bouchnul mi čičítač a teď jsem na nojtbúku, s kterým mi to moc nejde. Ty kecy na mujpsovi se čas od času opakují, podobné hodnocení občas čtu i o šeltiích a krátkosrstých koliích. (asi před rokem někdo vyprávěl na ifauně, jak se krátkosrstý šíleně všeho bojí) Prostě si musíš vybrat - ale to platí u všech plemen. Golie mají prý vynikající sluch a čich, ale četla jsem, že to záleží na liniji, tak jí asi budeš muset založit Kolie mají vskutku zvláštní chování a kdo je nezná osobně, je s hodnocením po běžném setkání úplně mimo.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 21:55
- Nahlásit
Gerda
pani vy už asi chrápete doma v postýlce, ale stejně sem vám chtěla vyřídit, že mě potěšilo, že jsem vás dneska potkala
zbytek dne stál v práci za hovno
doma jsem rozposíla prachy na účty, vejplata je fuč, takže viz výše....
kdy bude to pivo?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 22:15
- Nahlásit
Jimmi-ahoj...teď mě napadlo, že vlastně děláš na "dvojce" a Gerda taky..tak bychom skákly společně se občerstvit..to já jdu takhle ve tři odpoledne na kafe a dorazím ve čtyři ráno-tak nějak bychom to provedly?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 23:30
- Nahlásit
Gerda
vase kungfu neni s dogtrekem kompatibilni?
davidkova renata
ano prosim
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 06:25
- Nahlásit
davidkova renata
Hlásím,že eště nejsem fdova,maso pro Nánu musíš kupovat dál
kdyby se to změnilo,dám fčas vědět
Jinak bodré ráno fšeeeem
|