| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 18:21
- Nahlásit
davidkova renata
štábní už z toho maj syndróm vyhoření
a to je zas pekny, upa hrejivej pocit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 18:22
- Nahlásit
Mucholabka
Už jste přistáli?? SEm byla v práci a tvoje smsky čtu až včil Otočte letadlo a pojďte sem ještě jednou ať ti můžu zamávat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 18:24
- Nahlásit
nemethova5
ty nemakáš dneska???Tak nemám volat?
StaHi
hrejivej pocit
doslova
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 18:32
- Nahlásit
Mucholabka
okamzite s pochlup ( ), cims to litala? ja si dala loni cesnu (takovy hodne maly, az jako papirovy letadylko.. na palubce psali, ze za nej celosvetova letecka asociace naprosto neruci a letani je ciste na vlastni nebezpeci ) a ciii zas !
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 18:45
- Nahlásit
davidkova renatapani,ja mam od vcera tri dny volna,streda,ctvrtek,patek,pak delam od soboty do stredy do rana vkuse,tak dnes ani zitra ne,třá v sobotu,budu tri dny na kremajde,ctvrty den na argosu,ti rikam,ze jsem si dnes hrala na tebe.
Biluškaco je co je,muchos nekde lita v oblacich???tak to ja litam po byte a nepotrebuju ani vrtulu v prde.i!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 19:39
- Nahlásit
helejte, mufatko pred casem nafotilo reklamu na puncochace (fakt) a dnes mi prisel vysledek, cihejte:
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 19:45
- Nahlásit
StaHijeeee,to je hazkyyy,ja chci taky,aby hajan byl v reklame,pani vy se mate,tomu vasemumufatkovy to velice slusi
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 19:50
- Nahlásit
nemethova5
no aspon mam nejakou jeho aktualni fotku, bo sama to flakam (matyska nevim proc nefotili, i dyz ve studiu byl taky.. asi jako cernej pef nebyl dostatecne kycovitej )
..honorar sice nic mnoho, ale jako prvni vlastofka slusny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 19:51
- Nahlásit
StaHi
ty joooooo,Mufátko je celebrita! aby nechyt ty jejich manýry..
nemethova5
ok,pani,tak já nějak cinknu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 19:57
- Nahlásit
StaHiale i tak to potesi,moc pekny fakt,oni tmavy psi,se nejak ty ostry siluety rozmazavaji,mi to vysvetloval kamarad fotograf,taky bude fotit hajana,takze musi udelat uplne jinaci pozadi a dalsi veci,jako fakt dobry,jo a i kdyz honorar nic moc,tak muzete bejt na svyho hafika moc pysna,hajan byl sice v novinach,ale reklama je lepsi.
davidkova renatajo pani,pak cinknete,aspon spolu podrbeme,no ne?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:01
- Nahlásit
StaHi
No to je bomba,paní,Mufátku to tam moc sluší.
A teď mi honem řekněte,co mám udělat pro to,aby ten můj blb bílej kýčovitej byl taky celebrita a vydělával si sám na sebe.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:02
- Nahlásit
StaHija chci taky ne teda ja ale hajanek pry chce taky pani byt celebrita
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:02
- Nahlásit
nemethova5
jj, neni to lehky vychytat peknou fotku s cernym i bilym psem.. ten kontrast je halt hodne no (mi vetsinou vyjde zariva skvrna muf a cernej flek matyas..a to je jen kousek pravdy, bo jak jsou neposedny, naprosto nejcastejs mam na fotkach tra levy ucho od jednoho + kus zadele od druhyho )
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:05
- Nahlásit
StaHicha,cha,pani to znam,hele diky bohu za digitalni fotaky fakt,ja se na nich naucila fotit,ehm,totiz klasicky i automaty pro me spanelska vesnice,pry a co jsou to ty dve skvrny a nebo co to tam je za mravence,ano to jsem ja a s ajaxem,asi tak nejak pani,pro me to bylo vzdycky prekvapeni velky,kdyz se film vyvolaval a asi museli byt prekvapeni ti co to vyvolavali,proste jsem a budu kopyto hadra pani.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:06
- Nahlásit
jablunka
A teď mi honem řekněte..
asi vas moc nepotesim pani, bylo to dost o nahode.. na druhou stranu za zkousku nic nedate.. my jsme vencili na Zizkove a oslovili nas..
..s tim vejdelkem to moc slavny nebylo, ale mesicni krmeni pro tri psy + pytel dobrutek to dalo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:08
- Nahlásit
StaHi
Mám problém,nechodíme venčit na Žižkof.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:10
- Nahlásit
nemethova5
no tak vo analogovy fota se s tema svejma strelama fakt uz nepokousim vubec
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:10
- Nahlásit
StaHino tak pani aspon tak,jak rikam,nemusi prset,staci pani kdyz kape,ale stejne vam zavidim,to jo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:11
- Nahlásit
StaHijj,koukam,ze mate uplne stejny zkusenosti s normalnima fotakama,ale to potesi,kdyz v tom nejsem sama,ze?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:11
- Nahlásit
StaHi
okamzite s pochlup ( ), cims to litala?
Zodiac-ull rozhodně menší než Cessna váží to nějakých 300 kilo Má to motor z nějakého BMW, ale jinak super.
Biluška
No úžasné, to jsme rádi, že jsi nám zamávala, schválně jsme hledali tvůj barák a dávali bacha, ať nezaletíme do Polska! Jo a taky nad váma Marcel přepnul na druhou nádrž a azčal být cítět benzín, tak vám možná trošku káplo na překážky.
Jinak obálka došla!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:12
- Nahlásit
jablunka
nechodíme venčit na Žižkof
my taky upa bezne ne , mame to bratru padesat kilaku.. krom toho, ze priroda, ve ktery bydlime, je na prochajdy preci jenom kapku prihodnejsi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:15
- Nahlásit
Mucholabkatse,vy jste se pani prolitla jo,tak to mi mame na rajculi,no kousek ode me sportovni letiste,jednomu,co jsem cvicila kdysi hafika,delal sportovniho pilota,mi nabizel ze muzeme spolu letet a divat se na panoramata,ja mu s diky odvetila,ze jestli chce byt cely pobluty,od hlavy az k pate,ze klidne,ale rychle jsem zmizla,bo spatne mi muze byt i z neceho jineho,treba z chlastu,ze?jinak vsude ve zpravach je ta koksovna,no blbej den teda.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:15
- Nahlásit
Mucholabka
Zodiac-ull
jee, jsem jukla na webu, to taky ciii! zkusim dohledat foto, to cim jsem letela ja mi totiz furt prijde mensi, taky to byla nejaka domaci vyroba
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:17
- Nahlásit
Mucholabkano pani a motor z BMW,nemela jste strach,ze se nejak poroucha?no verim,ze cesti sikulove si udelaji motor i z travni sekacky!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:19
- Nahlásit
nemethova5no pani a motor z BMW,nemela jste strach,ze se nejak poroucha?no verim,ze cesti sikulove si udelaji motor i z travni sekacky!
No myslím, že travní sekačky a bmw se fakt srovnat nedají, majitel udává, že je výkonnější a spolehlivější než rotax.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:22
- Nahlásit
Mucholabkaale jo vsak si z tebe delam svandu,hele a vsimla sis vubec co ma BMW za logo?no prece rotujici vrtulu a pani to je echt kvalita,no ale vis jak jsou cesti sikulove sikovni,inprovizace nade vse.jako ja bych tomu i verila,kdyby si nekdo podomacku jen tak to letadelko vyrobil,ted to myslim obrazne,vim,ze to nejni jen tak a clovek se musi drzet ruznych predpisu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:25
- Nahlásit
nemethova5
no ale vis jak jsou cesti sikulove sikovni,inprovizace nade vse.
Tady nejde o improvizaci, ale o certifikovanou leteckou školu.
hele a vsimla sis vubec co ma BMW za logo?
to jsem si nevšimla.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:29
- Nahlásit
Mucholabkavsak ti pisu,ze ma rotujici vrtulu,hele ja si z tebe delam svandu,jako to je mi jasny ze jde o cerifikovanou skolu,ze to jinak ani nejde a ty me beres vazne,hele aspon ses prolitla,ne?pro tebe asi dobry,ale ja bych mela trauma na cely zivot,asi tak nejak,tak si to ulehcuju humorem,bo se radsi drzim pri zemi
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:45
- Nahlásit
Mucholabka
hele tak tuna (mne prosimvas taktne prehlidnete, ale ten pan pilot vedle je vazne kanon.. je mu asi sedmdesat, ma vlastni letistatko a stroje a bavi se prekonavanim vejskovejch rekordu na rogalu.. taky nejde o 'improvizaci', jen to zluty letadylko pusobilo jako z papiru)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 22:08
- Nahlásit
Mucholabka
No úžasné, to jsme rádi, že jsi nám zamávala, schválně jsme hledali tvůj barák a dávali bacha, ať nezaletíme do Polska!
No jo, ale to musíte dávat vědět dříf, abysem vás čekala a neseděla místo toho u klijentky
Kdybysem věděla, že přiletíte tak bysem zrušila schůzku a mávala bysem na zahradě bílým prostěradlem . Hele, nemohl by Marcel přistát na zahradě? Bysem kvůli tomu uklidila překážky . Semetriky by nejspíš trefil šlak kdyby nám sem začali lítat letadla
tak vám možná trošku káplo na překážky.
Cože??? No jestli je to na látkovým tunelu tak si to vypereš
|