Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2907 . 2908 . 2909 . 2910 . 2911 . 2912 . 2913 . 2914 . 2915 . 2916 . 2917 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:53
- Nahlásit

Mucholabkaspis vypadal jak mohutnejsi boxer

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:59
- Nahlásit

nemethova5
No rozhodně to je něco jiného než chudáci bez nožiček.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 22:04
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 22:10
- Nahlásit

Mucholabkaa ten vypada jak bulmastif,taky moc peknej,jo to mas pravdu,kdysi byli hezci a nemeli tolik problemu

wami
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 22:40
- Nahlásit

StaHi
se juknu na tu on-line objednávku díky!

jinak WR v originále neseženeš, to nikde nikde nevyšlo... navíc to stojí za to v orig. znění s titulkama

nevím, na čem to chceš pouštět, ale běžný dvd přehrávače DivX umí (vypálený CD a DVD), a na compu by to neměl být vůbec problém...

wami
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 22:46
- Nahlásit

Jimmi
poštovné i balné od FilmX je započítáno v ceně
tak ti nevím, mně FilmX tvrdí, že poštovné a balné je 98 Kč...

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 00:06 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

wami
na compu by to neměl být vůbec problém
neschopnost myho kompla prehravat vypaleny filmy byla pred lety zpusobena vylitym sirupem (jinac mi to prehrava vsechno, vcetne vypalenejch dvd s datama jako fotky apod) ..ac komplum tak trosku rozumim, tohle ti nevysvetlim. ale je to tak (taky od ty doby nefunga vypalovani, to uz je ale trochu min zahadny )
tak ti nevím, mně FilmX tvrdí, že poštovné a balné je 98
mi se taky nezda, ze by film stal korunu (kdyz na stancich je za 99.-) ..uvidime, co rekne Jimmy, nemam ted cas to zkoumat.
ps. to s WR je teda buby, pripadne bych se ti ozvala casem (hodne dlouhym), az budu mit novej stroj..

Tinta76
# Zasláno: 9 Dub 2009 05:12
- Nahlásit

wami
StaHi
při koupi 4 ks dvd je poštovný zdarma

Jinak teda dobré ráno všem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 06:50
- Nahlásit

Všichni chrápete nebo co? Dobré ráno.

Včer jsem se nechala ostříhat-zkrátit na polovinu

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 07:09
- Nahlásit

Mucholabka
Všichni chrápete nebo co?
este ne

Tinta76
aha, to uz dava smysl vic

cela zumpa
dobre rano, pokud prave vstavate a dobrou noc, esli se zrovna chystate do perin

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 07:34
- Nahlásit

Dobré ráno žumpo

Mucholabka
Orátko má nožičky, ani nejsou moc křivý Včera vyrazila za kočkou přes celou zahradu, úplně jsem čučela jakou dokáže vyvinout rychlost Když jsem ji přesvědčovala na coursingu tak se plazila jak smrad a tvrdila, že rychleji to nejde

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 07:54
- Nahlásit

dobré ráno všem
tady je krásně

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 07:56
- Nahlásit

Mucholabka
Včer jsem se nechala ostříhat-zkrátit na polovinu
Jako celá nebo jenom vlasy?

Tinta76
# Zasláno: 9 Dub 2009 08:24
- Nahlásit

Si přectafte, že ta naše černá invalidní bestije se rozhodla, že ta hárafka, kterou z venku cejtí, musí rozhodně vědět, že je taky dobrej kandidát (nevim jak mu vysvětlit, že vzhledem ke stavu jeho zadních nohou toho moc nenatrtká) a jal se jí to celý ráno sdělovat, Kytka mu zdárně sekundovala ... eště, že už jsem v práci sousedi si užijou

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 08:32
- Nahlásit

StaHi

ještě k těm filmům, sorry, že jsem to napsala tak blbě, ale poštovný je zdarma, když si koupíš 4 ks, to se omlouvám

JINAK DOBRÉ RÁNO ŽUMPO!! a trupky a roury

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 08:46
- Nahlásit

Tinta76
eště, že už jsem v práci
tak si rikam, esli by vam sef nemel prispivat na krmeni, dyz vam ty cokliska zpusobujou takovy pracovni nasazeni, ze se do rachoty i tesite ..hmm?

Jimmi
neni za co se omluvat, dyk jsme si to mohly zjistit i samy..naopak dik za info )

Tinta76
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:09
- Nahlásit

StaHi
pani, kde ste z toho vyčetla, že se těšim do rachoty

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:12
- Nahlásit

kachna_
pani ted nevim jiste, esli ste to byla vy, kdo chtel jit na ty Alexandrofce ..esli ne, tak asi nic a esli jo, tak helejte co vyslo

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:13
- Nahlásit

Tinta76
no z tohodle: "eště, že už jsem v práci"
vo tom napadu bych ale popremejsela, i dyby to s tim tesenim nebylo tak horky..

Tinta76
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:17
- Nahlásit

StaHi
aha to bylo myšlený tak, že jako kdybych byla doma, tak bych musela zřejmě řešit ty sousedííí, což teda nemusím, když jsem v tý rachotě uš ... a na čokly mě nikdo nic nepřidá maksimálně tak nějaký to koření a česněk, případně pekáč

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:20
- Nahlásit

Tinta76
ale ja to pochopila hneeet ..sefik to tak uplne chapat nemusi, koreni, cesnek i pekac se preci muze hodit!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:21
- Nahlásit

zduř vsem!
jdu si zahrat na davidkovou,jdu mydlit vokna,ale vubec se mi do toho nechce!!!!!jinak dobre rano vsem!jinak jsem nejaka prejeta mrazem po tech sichtach,nemuzu se nejak vzpamatovat,no nic,jdu si uvarit kafe,po tom dvouhodinovem sourani s hajanem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:24
- Nahlásit

Dobré ráno všechny černé mamby, horští korálofci, hadi z filmu, xmeni a fšichni vostatní pošahaný blázni!
Dnes má svátek Waldaaaaaaaaaaaaaaa! Šéééééécko nejlééépči a tady máš drot vrchní pane velkovýletáři:

By sem vám jen chtěla říct, že sem teťkonc f práci úpa sama, eště nikdo nepřišel. Tak vůbec nevim, proč sem tak spěchala a vstávala v půl šestý, abysem vylesovala psa a eště byla fčas f práci. Navíc sme měli fčera ten sras s kamarádem v hospodě, ukázalo se, žeje to hospoda plná bývalých kolegů z minulé práce, takže mám taky trošku meningitýdu. Jak se máte?

Tinta76
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:28
- Nahlásit

StaHi
zato já už nechápu vůbec nic ale to bé asi tim, že jsem strašně nemocinkaná ... mám totiž rýmičku, včéra jsem se jí snažila besúspěšně vypotit

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:34
- Nahlásit

StaHi
Já alexandrovce ne-e (jako s Leningradskejma kovbojema jo, ale nepředpokládám, že by dali něco v Čechách), ale aspoň mám tip na dárek pro tátu, dík

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:35
- Nahlásit

Tinta76
já už nechápu vůbec nic
jsem na tom podobne, ale u mne je to z nevyspani ..aspon doufam teda
radsi si pustim Kremilka a jdu hajat

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:38
- Nahlásit

kachna_
zis tak kdo to byl? no nic... (a kovbojove byli asi pred dvema rokama v roxy, tak tra to neni uplne marny)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:40
- Nahlásit

nemethova5
četlas to? http://www.novinky.cz/krimi/166041-vybuch-v-koksov ne-v-ostrave-zabil-dva-lidi.html
Je to kousínek!

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

StaHi
kovbojove byli asi pred dvema rokama v roxy
I s těma alexandrovcema? Jak je tam probůh naskládali?
Nemohla to bejt PetraK?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 10:26
- Nahlásit

Tinta76

takže Rexidlo prožívá pravý Lurdy tetkonc, co?

mám totiž rýmičku

fuj! to ste určo chytla tady, sou tady furt samý nemocný, buď se to podojí jako Jébat a nebo to má menyngitýdu jako Gerda . Lepčí sem nechodit

Brejtro ve spolek

Gerdo - pani - díky za Vódu! Jen je mi líto Vaška teda, že se nai v tom hropě nevyspí. Furt aby se vobracel jak na krilu

<< 1 ... 2907 . 2908 . 2909 . 2910 . 2911 . 2912 . 2913 . 2914 . 2915 . 2916 . 2917 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání