| Autor |
Zpráva |
sarinda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:28
- Nahlásit
Ahoj všem, chtěla bych poprosit o názor a o radu.
U nás v obci je bývalé JZD. Teď jsou budovy pronajímány různým soukromníkům a živnostníkům. V podstatě každý den, od odpoledne, kdy přijdu z práce do večera, je tam odtud slyšet štěkání a kňučení psů. Podle štěkotu to musí být min. tři psi různé velkosti. To, že psi štěkají je normálka, ale tohle je fakt hrozný, nejen, že je mi jich líto, ale po třech hodinách neustálého štěkání, už je to i o nervy. Navíc mi přijde, že se tam snad i servou, protože kolikrát to není ani není kňučení, ale takový naříkání. No prostě nevím. Nemá s tím někdo nějakou zkušenost? Mám to nahlásit na obci, že se mi to zdá podezřelé? Nechci vyvolávat nějakou paniku, nebo tak, ale normální to fakt není. Sama nemám odvahu se tam jít podívat. Je to oplocený areál, vrata jsou sice pořád otevřené, ale i tak bych nechtěla aby tam na mě nikdo vyrazil. Hlavně ani nevím, jestli jsou ty psi uvázaný, v kotcích nebo volně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2009 10:40
- Nahlásit
sarinda
První bych si s sebou vzala někoho (přítele, kámoše, taťku, dědu) a šla bych to nenápadně omrknout třeba k večeru, kdy už tam nejspíš nikdo pracovat nebude a až po zjištění situace bych jednala dál.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2009 11:45
- Nahlásit
sarindaworick
Dodám jen, že bych to šla omrknout s foťákem.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2009 13:22
- Nahlásit
Psíček
A co treba strejdu z parku?
Tak Vy se, pane Psíček, hlásíte dobrovolně?
|
sarinda
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:32
- Nahlásit
worick
Moc nenápadně se tam omrknout nedá. Není tam osvětlení, takže po tmě, je to o hubu a navíc tam pracujou dlouho do noci. Zkousela jsem to o víkendu obejít, ale není nic vidět. Akorát bordel a polorozpadlý stavení prasečáku. Zkusím zajít na úřad jestli mají ty psi v evidenci, což by měli mít a když ne, tak pak je to na nich. Starosta je rozumnej, snad s tím něco udělá.
|