| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:36
- Nahlásit
jablunka
Čus můdr,uš slavíš????
už vod rána- tradičně dvojitou směnou Ale Gaučák šel do sklepa vybírat nějaký víno a ještě se nevrátil-tak nevim,esli ho tam koštuje,nebo zapoměl pro co šel
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:39
- Nahlásit
Neessi
Ale Gaučák šel do sklepa vybírat nějaký víno a ještě se nevrátil-tak nevim,esli ho tam koštuje,nebo zapoměl pro co šel
Vobojí je nejspíš možný. Tak ty přirozeniny pořádně voslafte,
.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:40
- Nahlásit
Neessi
ale je vod tebe už asi potřetí,co mi dneska přeješ
no tak to máš pro příště,no
helejte,já du asi uš nebudu,taxe tu moc nevožerte a neblíjte tu! stahi zas nemaká a go by to vyvážel!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:45
- Nahlásit
davidkova renata
asi uš nebudu
jak nebudeš? Ti zase nemethová zařídila nějakou slevu,bo co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:47
- Nahlásit
Hele žencký, to je děs, přectafte si, že to neplacený volno mám lidem naplánovat já. A už f pátek mám ten plán odevzdat. A já teťkonc vůbec nevim, jak to mám udělat, aby mi to navazovalo na normál dovolený a samo se lidi kroutěj, že jim má plánovat dofču něgdo jinej než voni sami. Vychází to, že si každej musí vzít v měsíci dva dny volna. A těch príma termínů, kdy sou státní svátky, neni moc, ty by chtěl každej, tak to zas budou hátky. Ach jo. Tohle sou ty dny, kdy lituju, že mi chybí půlka mosku, teda spíš si to jako plně uvědomuju, jindy je mi to fuk, bo mě jen normálně okradou a já na to přijdu aš později, dyš uš je stejnak zbytečný se s tim trápit. Ale tyhle kombinační a logický chytáky sou pro mě mor mor mor. Nevíte, jak to mám udělat? Musíme začít od hnet, takže už tendle měsíc musí mít každej dva dny volno. Takže každej den musí f oddělení chybět třá jeden až dva čéky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Neessi
čus V-osla-venkyně,
jak se daříš, už seš sťatá, dort rozpatlanej, hostí pod stolem?
Gerda
a co dyby si losovali? To nende?? To je spravedlivý. Dát dny do pytliku a tahejte!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:53
- Nahlásit
Neessi
Ti zase nemethová zařídila nějakou slevu,bo co?
njn..je akce.. pohřep žehem jeden plus jeden zdarma...no nekup to!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:54
- Nahlásit
Mám knížku o pitech z roku 1914 a píše se tam, jak se kupírujou uši, jsou k tomu třeba nůžky a silný chlap...pak se má pes zavřít do tmavého kamrlíku a do not disturb, dokud se mu neoloupou strupy.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:55
- Nahlásit
Gerda
Takže každej den musí f oddělení chybět třá jeden až dva čéky.
To se dělá jednoduše - nastříhej si proužky se jmény zaměstnanců a na plachtu plánovacího kalendáře je špendlíkama připíchni .Pak jim to ukaž a ať si už proházej sami,kdy v práci nebudou. Sama si to pochopitelně přilep,tu svoji jmenofku,aby ti s tím nemohli šíbovat a udělej si dva prodloužený víkendy
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:56
- Nahlásit
davidkova renata
pohřep žehem jeden plus jeden zdarma...no nekup to!
přesně tohle jsem si myslela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:57
- Nahlásit
davidkova renata
pohřep žehem jeden plus jeden zdarma
To tě můžou nejdříf žehnout, poplakat, potom vzít popílek a rozprášit tě a poplakat. Taky by mohly bejt dvjě hostiny - žehnout, poplakat, papat -, a rozprášit, poplakat, papat. Dyš to bude v jeden den, potom žehnout ráno, aby byl vobjět, prášit odpolko, aby byla véča. Anebo ve dvou dnech, vždy kolem poledne, aby se pak dal vobjět přetáhnout aji do véči. A to bude možná lepčí. Co sis vybrala? A ne aby to bylo na dvouch různejch místech, musela bys zřizovat plačkám dopravu, nebo aspoň předem vyjedna slevu u ňáký logistický společnostě....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 18:59
- Nahlásit
Neessi
nastříhej si proužky se jmény zaměstnanců a na plachtu plánovacího kalendáře je špendlíkama připíchni
Jo, to zkusim!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:01
- Nahlásit
PetraK
už seš sťatá, dort rozpatlanej, hostí pod stolem?
esli je sedřená stejný,jako sťatá,tak jsem.Gaučák právě vylezl ze sklepa a přinesl 5 lahví,ať si teda vyberu,nebo ať si tam jdu sama.To je vopsluha Asi se na víno vykašlu a jdu si namíchat bílej kubánskej rum s něčím a hlavně s ledem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:05
- Nahlásit
Gerda
by mohly bejt dvjě hostiny -
to Renča nebude chtít,páč by přišla vo dlabanec.Měla by se udělat hostina před žehnutím,aby do toho nešla hladová
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:07
- Nahlásit
Neessi
5 lahví,ať si teda vyberu
vyberte je šecky!!! a jemu nenechte čuchnout ani ke korku!
Neessi
Gerda
aby do toho nešla hladová
to určo jo, páč nic se nemá dělat nalačno.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:12
- Nahlásit
Neessi
taktéž se připojuju ke gratulantům s přáním všeho nej nej nej
a tady máš to víno:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:15
- Nahlásit
Neessi
jdu si namíchat bílej kubánskej rum s něčím a hlavně s ledem
Tak to si s dovolením taky dám, voni mi ty bublunky nedělaj moc dobře, rači ten rum, vono šáňo i dost smrdí, jako každý víno. Zlatej panáček. Kořalka aspoň voní.
Měla by se udělat hostina před žehnutím,aby do toho nešla hladová
Si možná úplně jasně neumíš přectavit, co udělá opsach žalutku a střef, dyš se začne opejkat! Navrhuju, aby přet žehem jedla jen vonné byliny, vonné ovoce a něco lechce stravitelného. Ať je ten žech slavnostní....Ale zas je fakt, že plačky by naříkaly upřímně! No, má to něco do sebe, třá to nakonec vodhlasujem jako že přetpohřepní hostina.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:17
- Nahlásit
Neessi
Myslim že k naroskám dostaneš i třítisícou stránku u mamky na foře! A to je taky dost slavnostní okamžik.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:19
- Nahlásit
Gerda
Myslim že k naroskám dostaneš i třítisícou stránku u mamky na foře!
no tak to si musim škrábnout!!
jo a hladová se nežehám!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:21
- Nahlásit
davidkova renata
jo a hladová se nežehám!!!!!!!!
Von je taky fakt, že by to byl dost krátkej pohřep, bo ty určo nebudeš hořet dlouho, to bude jak prskafka. Možná s tebou budeme muset žehnout i soudek se sádlem, nechám si tedy na tu příležitost udělat liposukci.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:21
- Nahlásit
Alexa
děkuji ,pani Tomu říkám vopsluha
Hele,pani,za dva a půl měsíce jdu na ZVV1 a čuba mi furt fluše aport(činku) pod nohy.Davídkojc radila chemoprénem přilepit činku k hubě,ale už mi neporadila,jak ji mám pak odebrat asi se na to vyprdnu,jsou to jen 3 body dolů,co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:24
- Nahlásit
Gerda
bo ty určo nebudeš hořet dlouho
aby ses nedivila...můžu f klidu doutnat vjeky
Neessi
ale už mi neporadila,jak ji mám pak odebrat
taxnat egzystuje nějaký ředidlo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:24
- Nahlásit
davidkova renata
můžu f klidu doutnat vjeky
to je fakt, ste jak troud
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:25
- Nahlásit
Neessi
čuba mi furt fluše aport(činku) pod nohy.D
tedy nechci tě ranit, zvlášť dneska, ale za vyflusnutí (neodevzdání) činky je 0 za aport
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:25
- Nahlásit
PetraK
to je fakt, ste jak troud
no spíš se blížim k dřevjenýmu uhlí vzhledem k datu vzniku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:26
- Nahlásit
Lidi dělala jsem jídlo co se menuje podobně jako Edit Pijaf -teda tagle nazveme to pravym ménem - jídlo podobný tomu co se menuje jako EditPijaf. A docela se povidlo Můžu jít vařit do Kontiku!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:27
- Nahlásit
davidkova renata
no spíš se blížim k dřevjenýmu uhlí vzhledem k datu vzniku
tak ešče chvílu posečkejte a budem vás čepovat. Jako ropu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:29
- Nahlásit
davidkova renata
taxnat egzystuje nějaký ředidlo!
tak jo,to už bé po stopách,tak to nevadí!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:29
- Nahlásit
davidkova renata
můžu f klidu doutnat vjeky
Obávám se, že ty a doutnat, to sou dvjě slova, co spolu dost nekorespondujou....ty seš prostě prskafka.
PetraK
Pijaf
Si zase pálila slivovicu, viď? Ňáká editovaná verze....tagže to bude nepitelný.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 19:30
- Nahlásit
PetraK
budem vás čepovat. Jako ropu.
ropu???? a bé na mě plošina ? a arabácííí?
|