| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:16
- Nahlásit
Gerda
potřebujem pilkůůůůůůůů
Teda vy máte spotřebu pindiků. Ty by jsi potřebovala zásobovat přímo z jatek
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:17
- Nahlásit
janika
já bych měla taky pár .. na seznamu )))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:20
- Nahlásit
Baico
Teda vy máte spotřebu pindiků.
To neni velká spotřeba, Mařka dostává každej den jeden, než jdu do práce jako svačinku...no a teď teda dostala i o víkendu, dyš byla pacientek, tak aby aspoň kousala, dyš nemohla běhat ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:24
- Nahlásit
Gerda
No to neni moc. Ale jstli by se ti nevyplatilo už koupit i pilku. Takhle čekat, než ti to někdo nařeže
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:27
- Nahlásit
jablunka
Nevím,ale okamžitě to přepošlu Othelovi,aby to vjeděl von
tak doufám, že ste to už udělala, páč von by to měl vědět jak první
Gerda
Du koupit pindíky, už nám došly.
Waldooooo potřebujem pilkůůůůůůůů a dědůůů, aby to zas nařezal
vodvíráte SM salůn?
a dovim se, co se stalo čudince Marůšce?
Janika
Co se stalo??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:30
- Nahlásit
PetraKcaute pani!koleno fakt dobry,muzu se tocit jak brouk dokola a nic,asi se stal zazrak,ani ty lurdy jsem nepotrebovala!
Gerdapani,mam takovou obavu,ze maruš ma uplne stejny priznaky,co hajan s krcni pateri,takze pani klid,jen se jit vyvencit a hned domu,bo to fakt silene boli,nejlepsi by bylo kdyby jste ji dala metacan,ale v sirupove forme!chudak malej,asi budete chodit na postrojach jak hajan!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:36
- Nahlásit
nemethova5
koleno fakt dobry,
to zní gůtově! Blahoželám, já ten svůj loket mám furt bolavej. Už od srpna a tetkon navrhc ešče zádíčka. Hotovej Lazar . Kolo mám, postroj mám, čokla mám, ale nemám záda, páč sou v pr.....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:36
- Nahlásit
Baico
Ale jstli by se ti nevyplatilo už koupit i pilku
By stačilo, dyby ty pindiky už nařezaný prodávali. Ale je fakt, že ty vcelku si můžeš nafrkat, na jakou velikost chceš. Tak možná koupim pilku...to už budu mít šroubovák, kladífko i pilku!
PetraK
dovim se, co se stalo čudince Marůšce?
No nemohla prostě v pátek večer chodit, asi se hnula ráno na prochajdě s tim míčkem. Nevyskakovala na mě jako dycky, nemohla jít do schodůch, bolely jí záda, nemohla si sednout, nemohla vlízt pod postel, ani na postel, byla smutná a máma řikala, že ležela v koupelně, což dělá, jen když se bojí velkejch rachejtlí.
nemethova5
No pani, já doufám, že to bylo jen namožený, protože teď už dělá brikule a ráno ten míček chtěla!!!! Blpka! A celej víkend byla úplně v klidu, takže sem naštvaná, že sem strávila celej víkend doma, notabene úklidem, na kterej normálně prdim, když sem venku, že jo. Takhle mi to nedalo a šecko sem to uklidila, vyprala asi milion praček, masírovala a nahřejvala psa, balila do šály a lozila za ní s koberečkem, aby ležela na teplym a ne na studenym. A jak se voválela v tom hovništi, chtěla sem jí tim koberečkem přetáhnout! Tak sem jí schválně jen vosprchovala hlavu, bo to nemá ráda, sviňa jedna.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:44
- Nahlásit
Gerda
Pani,nemám čas,musím jít cvičit s Bordžínkou na zkoušky,ale rychle podejte info vo Mařence- je to gůt?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:46
- Nahlásit
Gerdateda pani!vy jste na ni hnusna!hele,ale s tim nahrivanim jste delala dobre,protoze to chce klid a teplo,jinak to vypadalo,ze ma fakt stejne priznaky jak hajos,tomu se taky po dvou dnech ulevi,a uz si i myslim,ze to ma chronicky,jak je skarede,tak chodi takovej nahrbenej,takze ho to boli,no.pani,vy si kvuliva pindiku poridite celou pujcovnu naradi????
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:47 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Gerda
Ježiš vono je něco Marušce?????!!!! Mi něco uteklo???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:47
- Nahlásit
Neessi
Ste nejlepčejší ze fšech! Už chodí, běhá, vrtí se na trávě na zádech, normálně se protahuje, ale furt máme klid a postroj a žádný prudký pohyby. Jako eště mi přijde, že jí to trochu bolí, hlavně mezi lopatkama, ale ta pipka chtěla ráno míček! Dělala sem šecko, cos mě řekla. Až si máma klepala na čelo, že sem fakt pošahaná, že jí taky bolej záda a taky chce ručník vot žehličky nahřátej )))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:49
- Nahlásit
PetraKno nastesti pani,rikam nastesti fakt dobry,jo moje kolo,krasny odpruzeny je uz ve sklepe dva roky a seda na nej prach,same bez psa se mi jezdit nechce,takze to je na houbeles,co mate s loktem?a v zadech vam prdlo?hele mozna,ze se uvidime v dubnu,chci jet na ty tartovy zavody!no pokud pani gerda me ubytuje a nechytne z hajana amok!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:49
- Nahlásit
Gerda
to už budu mít šroubovák, kladífko i pilku
to pak můžete jít pani dělat k Sali na patolku, páč tam voni furt něco pílej.
bolely jí záda, nemohla si sednout, nemohla vlízt pod postel, ani na postel, byla smutná a máma řikala, že ležela v koupelně, což dělá, jen když se bojí velkejch rachejtlí.
tagže něco jak hexnšůs??? Nebo tak nějak? A jak jste to pořešili?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:50
- Nahlásit
Gerdajak rika,ouplne stejny priznaky,a nejvic to boli mezi lopatakama,to hajan rve,ten postroj je o hodne lepsi nez obojek,ze?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:53
- Nahlásit
nemethova5
no pokud pani gerda me ubytuje a nechytne z hajana amok!!!
Ubytuju, nebojte.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:54
- Nahlásit
nemethova5
tak hlavně, že kouleno se umoudřilo a poslouchá
já mám ten loket furt pošahanej, jak mě Ešus v srpnu sejmul a udělalo to hnusný křšup. Takže když třeba táhnu něco těžkýho, tak pak to bolí jako sviňa a některý kroutivý pohyby se mu taky ešče furt nelíběji
same bez psa se mi jezdit nechce
hm to by mě taky nebafčilo. Jsem právě říkala, že začnem. Tak jsme začli a jak sme začli, tak jsme hned i po dvou kiláčcích taky skončili sem na tom asi jako čudinka Marůška, ale nikdo mi přes záda teda žehličkou nejezdí, aby mě nahřál
a budete tady v Prahé v tejdenku, nebo enem přes víkend? Páč víkendy huž budu pryyyyč
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:55
- Nahlásit
Gerdapani vy jste hodna!no ja jsem zvedava jestli dojedu,sef ma jit do spitalu tak uvidim,co a jak,no rada bych vas vsechny videla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:56
- Nahlásit
PetraK
A jak jste to pořešili?
Můdr poradila, řešili sme klidem a teplíčkem.
nemethova5
nejvic to boli mezi lopatakama
No já nejřív vůbec nemohla poznat, kde jí to bolí, tak sem jí pozorovala, kterej pohyb šidí - nmohla jít do schodů, ale ze schodů jo, to jí tolik nebolelo, právě jak asi měla hlavu dolu. Nemohla se protáhnout, tak jak pes vystrkuje prdelku s předníma u země, ale nemohla se protáhnout ani tim tahánim zadních noch. Nemohla si sednout na levou kejtu, ale v hovně se vyválet mohla, tzn hlavu jakoby šoupat po zemi mohla. No, tak nevim, no. Asi prostě blbě uklouzla na bahně, jak makala za míčkem, musíme vopatrně. Teď jí eště nechám klid a postroj.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 16:00
- Nahlásit
janika
tak tě vodnesu klidně na zádech cestu k Anně
Mylsim, ž sis teď tak trošku nas*ala do bot děfče )) Tak v sedum v riegru, jo? A piš, si, že klidně nepudeš ani náhodou, umřeš po dvou metrech a děda zdědí Decibela..teda pardon Decibelku.
nemethova5
pani vy jste hodna
Třetí kompliment! Minule to psala Tintička, teď psala Janika, že nejsem kretén a vy teť taky vo tý hodnosti...no, něco na tom určitě bude, to se nedá popřít, počkejte aš příde mamka, bude mít ze mě radost.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 16:01
- Nahlásit
PetraKpani,ja bych nejradsi prijela ve ctvrtek toho 23.4. a odjela v pondeli 27.4.,nerada bych jela narvanym vlakem a hlavne bandou pitomcu v tom narvanym vlaku,takze urco pres tyden,no a pojedu asi tim nechvalne znamym comeniusem(jak ve studence na nej spadl most!)do pendolina by se mi asi hajan nevesel,mama rikala,bo s nim jezdi,je tam pro nej pidi misto a je to cesta tri hodiny,rychlikem tri a pul,ta pulhodka me nezabije.pani,co si z toho delate,ja ela od hajana,pozasivany prsty,v hube vyrazenej zub a silnicni ekzem a dalsi veci,jo klouby to jsou svine zlobivy!takze apni,nebojte,urco se uvidime
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 16:05
- Nahlásit
Gerdaproc by jste nebyla jako hodna?no mohla blbe uklouznout,mohla si neco natahnout,ale fakt to boli!pokud by to nezabralo,bez na veterinu,oni tam maji pripravky na bolave zada
PetraKdivejte,ja uz neumim ani psat!pani koukam,ze se sejde banda invalidu!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 16:07
- Nahlásit
Gerda
to už budu mít šroubovák, kladífko i pilku
to je moje základní vybavení f šuplíku f kuchyni, ještě tam mám nůžky a vůbec netuším proč lopatku na kytky jo a špachtli, ale tu mám na cukroví
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Bře 2009 16:07
- Nahlásit
Gerda
Aha, tak takhle je to! Chuděra Maruška ... takhle přesně se choval Rexík, dyš se ho začla zlobit ta páteř. Ale tim vás jako nechci strašit, von je Rexouš celkově málo pohybovací, takže u vás by za to moch ten míček ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 16:24
- Nahlásit
isdpch
Jako dědo! To je slovo do pranice! Jako já teda jako chci, to je fakt jasný! Týýýý vadé, to je nááádhera, takže rovnou vemu pindiky i pro vás, jo?
Tinta76
takhle přesně se choval Rexík, dyš se ho začla zlobit ta páteř. Ale tim vás jako nechci strašit
Tak nestrašte, Maryje je jen namožená, bude mít postupné nabývání míčkových aktivit. Vona to normálně taky nedělá, nikdy jí míč nebaví víc než 3x, teď lítala 10 minut jak idiot sprintem a brzdila klidně po zádech v bahně. Takže začnem postupně aktivovat. Vona teď běhá víc i kvůli tomu, že je zase na granclích, co jí vyhovujou líp než maso, nebolí jí břicho a je dobře vykaděná.
Alexa
Tak tu lopatku si taky pořídim!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 16:25
- Nahlásit
isdpch
Gerda
zase se de chlastat? to sem to podchytila včas uffff
budé fotkááá vodkáá no a jiné tekoucí číčoviny
Gerdu nějak převezem jeřábem před hospu a voknem jí spustíme hadici napojenou na pípu, to jí snad bude stačit ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 16:26
- Nahlásit
Jimmi
voknem jí spustíme hadici napojenou na pípu, to jí snad bude stačit ne?
Dyš nepije pívo??????
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Bře 2009 16:30
- Nahlásit
Gerda
Vona to normálně taky nedělá, nikdy jí míč nebaví víc než 3x, teď lítala 10 minut jak idiot sprintem a brzdila klidně po zádech v bahně.
Tak to je jasný
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 17:23
- Nahlásit
Gerda
Dyš nepije pívo??????
tak ti tam nahnem flašu "Dechu mrtvý milenky" abys byla stylová
páček schledáček du konečně dom, ještě se na vás juknu z tepla domova, jestli tady neblbnete z hladu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 18:19 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Tak jelimani, už mám hotovej výkaz práce na tendle půlměsíc, teťkonc doděláváme tamto. ... tak ať je tu kafe dříf, vy, kdo můžete vařit kafe hnedle poránu Ste tu někdo?
|