| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 09:24
- Nahlásit
isdpch
sám mám málo
no ale neni lepčí se vo ebrietu podělit?
mac1
A protože dobrá snídaně začíná dobrý den tak nabídnu k snídani jehněčí kotletku s mátovou omáčkou a s guinnessem a pak jablkový koláč a sladké políbení - baileys , tak si ten den užijte
sem se rozhodla kapek to jídlo vomezit, ale asi ešče počkám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 09:27
- Nahlásit
Tinta76
nemá dneska Můdr narozeniny?
aš zejtra! Ticho!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 09:27
- Nahlásit
mac1
pražská voda je skvělá, kdo se napil někdy vody na Sadské , v Nymburku nebo Ostravě , to je smrtící , ale pražská, ta je pitná
No, na některých místech v OV je voda šílená, u nás naštěsí dobrý-ale my nejsme Ova, jsme u Ovy...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 09:32
- Nahlásit
mac1
pražská voda je skvělá, kdo se napil někdy vody na Sadské , v Nymburku nebo Ostravě , to je smrtící , ale pražská, ta je pitná
a ze neuhadnes, jaka ingedience z ni dela takovou lahudku? :-P
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Bře 2009 09:33
- Nahlásit
PetraK
aš zejtra! Ticho!
acháááá, a proč to mám teda u dnešního datumu, to je mi záhada uš mlčim!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 09:36
- Nahlásit
Tinta76
acháááá, a proč to mám teda u dnešního datumu, to je mi záhada
ešivá von se sem nerozšířil ten chaotickej viruz vode mě z fóry - když jsme plánovali tu dívadelní akci, netrefil se skorem nikdo do správnýho data a nejvíc ze fšech já. Mi se to povedlo až napotřetí
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:07 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit
argosek
a ze neuhadnes, jaka ingedience z ni dela takovou lahudku nemusím vědět úplně všechno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:10
- Nahlásit
Dobré ráno fšem krásným a hodným lidem, fšem laskavým a drahým spoluopčanům, veselým a zdravým velkokynolokům a taky fšem, co sou hnusný, nemocný, smutný a pěkný kurvy!
Jak se dnes máte? Sem myslela, že můdr má narosky dneska....Maryje je debil, tak, jak celej život míček nechtěla, prděla mi na něj, běžela za nim při nejvyššim možnym vydráždění jednou, teď kolem mě skáče, vynucuje si balonek, když jí ho nedám, najde si klacek a skáče kolem mě s klackem. ten pes neni normální, má mít eště klid, bo jí to eště trochu bolí, ale vona ne, je jak zbjěsilá. Asi jí potěšilo, že hned poránu potkala Hepku, zase na sebe radostně brečely. Jinak se mi stala strašná věc, vyoperovala sem si z nohy zbytek tý bradavice, co sem si vyoperovala minule. Stejnak budu muset na kožní na opravdickej zákrok, aby to vyndali z tý hloupky, tam už to docela dost bolí a hlavně neni vidět přes kref. Jesi mi ta noha po tý mý voperaci neupadne, sem dost dobrej voperant. Jo a zjistila sem, že hypermangán je bezva vjěc, dyby nebarvil, máčela bych se v něm furt - von mi zlikvidoval záděry na rukách!!!! Jen vypadám, že mám žloutenku, ruce bez záděr, ale žlutý. Aspoň se se mnou nechce nigdo v metru chytat za stejnou tyč.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:14
- Nahlásit
brezen2008
no což no slávista nebo Pardubičák je to jedno
tak vopatrě!!!!!
mac1
A protože dobrá snídaně začíná dobrý den tak nabídnu k snídani jehněčí kotletku s mátovou omáčkou a s guinnessem a pak jablkový koláč a sladké políbení - baileys , tak si ten den užijte
Tý jo,dělám pikantí drůbeží játříčka podle receptu,co mi přišel vod Můdr,ale tohle bych si dala klíďo jako přetkrm.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:14
- Nahlásit
Gerda
Aspoň se se mnou nechce nigdo v metru chytat za stejnou tyč.
vokamžitě du do hypermangánu!! záděry mám hnetka dvě, bude to vypadat dobře.
Sem myslela, že můdr má narosky dneska....
si řikala minulej tejden, že PŘÍŠTÍ STŘEDU, tak to je zejtra. Já to nevim vůbec, takže asi budem muset hlasovat! Jak to bude s tou ódou?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:19
- Nahlásit
mac1
moudry pristup
Gerda
proc nepouzijes sve marie-uklidni-se jutsu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:27
- Nahlásit
argosek
proc nepouzijes sve marie-uklidni-se jutsu?
Protože by jí ten míč mohl přestat bavit navjěky ))) A mě stačí, když teď bude odpočívat, než jí ty zada přestanou úplně bolet. Nechci, aby ztratila zájem o hračku, jen to přišlo v době, kdy má bejt v klidu.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:33
- Nahlásit
Gerda
jezis zenskaa! tak pouzij sve marie-docansne-se-uklidni jutstu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:35
- Nahlásit
argosek
Tak to neumim )))
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:01
- Nahlásit
Gerda
tak si stahni naruta, nekde kolem 40. dilu tam jedna slecna provadi mind-transfer jutsu, to by se myslim dalo pouzit .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:02
- Nahlásit
argosek
Sem se koukala inspirativně na Kick ass move )))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:03
- Nahlásit
PetraK
Gerda
Helejt baby,taky sem myslela,že má Můdra narosky dneska.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:23
- Nahlásit
jablunka
to je podezřelý, já to nevim, kdy narosky má, páč sem přišlík, kterej neví kdy , kde, kdo a s kym. TAKŽE
GERRRRRRRDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BUDEEEEEEEEEEEEEEE?????????
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:37
- Nahlásit
Nejhorší věc na světě je být sám.
Marcel je v Praze, kdybyste někdo potkali žlutou Ibizu s nálepkou Provence a Monako na kufru, tak ho pozdrafte a mrkněte, esi tam nemá nějakou cizí babu...
...fakt, úplně sama, nemít ty psy, tak bych asi musela chodit na solárko a do fitka a dělat takové ty kraviny, co všichni dělají, páč se nudí. Ani s jeho rodičema nemluvím, páč našli v pračce hřebík z mojí kapsy-no bóže, hřebík, prostě nejsem z těch, co by se celý den váleli na prdeli u televize. Radši budu zatloukat hřebíky je mi jedno kam.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:40
- Nahlásit
můdr je má dneska
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:42
- Nahlásit
PetraK
No a jeto! Takže musíme dořešit to překvápko, dáme jí to sem odpo, stejnak přijde až odpo, tak aby to nezapadlo, teď se to dodělává
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:45
- Nahlásit
davidkova renata
konečně se dostavil NĚGDO KOMPETENTNÍ
dík, tak to musíme dát dohromady dneska
Gerda
teď se to dodělává
ste to snad dala kynout jako buchté, ne?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:47
- Nahlásit
já to věděla!!!!!! no petrooooooooooooooo!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:48
- Nahlásit
Tinta76
no petrooooooooooooooo!!!
táááák moment! MOMENT!!! ten gdo tu dělá informační šum nejsu já, ale kdoooooo????? GERRRRRRRDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA To vona za to může, že vypadáte s Jablůnkou jako chaotičky, to vona.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:53
- Nahlásit
PetraK
No dovolte pani, já to věděla úplně jasně, že je má dneska, ale vy ste to zmátla!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 11:58
- Nahlásit
PetraK
To vona za to může, že vypadáte s Jablůnkou jako chaotičky, to vona.
Já tak nevypadám,jako normálně chaotyčka sem,páč zapamatovat si narozeniny vlastních dětí a příbuznech je pro mě dost náročný,ale tohle mi prostě zůstalo f palici.
Tak fofrujte,ať se k vám můžem připojit!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:00
- Nahlásit
Gerda
já to věděla úplně jasně, že je má dneska
tak nevim esli je dneska středa:
Gerda
Člen # Zasláno: 12 Bře 2009 12:19
Citát
Děckááááá, dostali sme zbytky jídla z mítinguuuuu!!!!!!! Samý bagetky a slatkostě a vovoce! A šecko to přišlo knám, šichni uš vjej, že jídlo patří do kreáčeeeee. To je ale krásnej den!
PetraK
Pani, víte že se Brut fčéra počůrala po tý naší básni? [b]A víte co? Můdr má příští středu narosky[/b], složíme jí ódu, jo?
du si vyměnit pemprzy, páč sem se tak škodolibě smála, dyš sem to našla, až sem se poto.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:00 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
PetraK
vypadáte s Jablůnkou jako chaotičky
tak to prrrr, já jsem si to poctivě zapsala do dijáře, sice vůbec netušim kdy a za jakých vokolností, ale našla jsem to na správnym místě ve správný den a proto ani jako chaotyčka vypadat nemůžu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:01
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani!dnes je zas hnusne,zase leje!cetla jste vcerejsiho maila?neteri uz je lip,tak aspon dobra zprava,konecne jsem se koukala,ze je to s tou asiatkou na dobre ceste.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 12:03
- Nahlásit
PetraK
No jo furt! Ty důkaze jeden!
|