Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2790 . 2791 . 2792 . 2793 . 2794 . 2795 . 2796 . 2797 . 2798 . 2799 . 2800 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:28
- Nahlásit

Sali
protže pádit s druhejma musí, to by umřela, kdyby nepádila

no jo, voni přemejšlej buď hop a nebo trop. A když jde sama, tak tak tak magoří?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:34
- Nahlásit

Fifi
Bry den, damy, nechcete nekdo melouna? Jako milijona, vopravdickyho?
JÁ!!!! A už ho nikde nenabízej, poj´d někam stranou, tam si o tom promluvíme, hlavně to už nevykřikuj nahlas!

Tinta76
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:34
- Nahlásit

Sali
a jinak máš můj plný soucit s pesanem, Kiruna mi už taky sotva chodí, v tomhle počasí, protže pádit s druhejma musí, to by umřela, kdyby nepádila, jenže doma pak spíš umře, když se musí zvednout nebo někam přemístit.
nápodobně jako úplně přesně vim, vo čem píšeš

Sali
PetraK
šak mě je jasný, že to ještě něco vydrží (Neessi mi tudle taky posílala Rimadyl, kterej jsem pak používala ještě po záruce) ... ale prodávat prošlý léky za cenu s marží a ještě na to neupozornit, mi taky nepřijde fér ... nehledě na to, že mám možnost vobjednávat Nutradyl za VO cenu, která je vo stovku nižší než u veta

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:36
- Nahlásit

Tinta76
Pani a jak vám seděj botičky? Je to dobrý? byla bych ráda, dyby vám to pomohlo - aspoň trošku ulevit Rexíkovi....

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:37
- Nahlásit

Gerda

Tak si prohlidni srajtofli, jestli v ni nemas stokorunu se seriovym cislem F 11035350 . Jestli jo, beru provizi 10%.

Tinta76
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:37
- Nahlásit

Gerda
pani, psala jsem to v tématu vo botičkách (ta adresa, která byla na zásilce, ta bude takhle funkční, když vám pošlu zásilku já?)

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:38
- Nahlásit

Fifi
Ach jo, tak to je problém, bohužel u sebe stofku nemám. Bůůůůů brečíííím, chci sérijovou stofkuuuuuu

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:39
- Nahlásit

Tinta76
No jo, ale téma botičkový tu už vůbec neni, to víte, já mám intronét jen f práci a co se za víkend někam ztratí, to už nenajdu. To na obálce je moje adresa do kolbenky, tam sem furt, tam všecko dojde.

Tinta76
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:40
- Nahlásit

Gerda
jsem vám to popošoupla
To na obálce je moje adresa do kolbenky, tam sem furt, tam všecko dojde.
tak super!

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:42
- Nahlásit

Tinta76
už sem to našla a mám z vás radost, že vám to pěkně jde! Hele tak ty botky manamaťácký nekupuj, Pardálka mi vrátí tu, co má pučenou a já ti jí pošlu, ať nemusíš kupovat jednu botu, ne? Ale zase bude špinavá, neva?

Tinta76
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:43 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Gerda
no já mám v plánu koupit rovnou dvě ... a co byste pak ale jako měla vy????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:45
- Nahlásit

PetraK
Sem si tetkon vzpomněla na Tedíka a páníčka. A přišlo mi, že von na něj dycky volá takovým prosebným tónem
mě nepřijde ani tak prosebnej jako spíš dost hysterickej
Hyena
Tak že fakt radši 40cm prašánku, kde se dá všechno a nahoře sluníkčo, aby se celá krajina náádherně leskla.
helejte tak mám návrch...sbalte si těch pět švestek a votstěhujte se na severní pol mezi oligofrenní tučňáky,tam lechce zapadnete a PetruK si vemte s sebou a nevotravujte tu s bílejma sračkama slušný lidi
Tinta
hm,tak to je dobrý,asi určitě se tomu nic b nestane,ale za ty prachy teda...to i v bille zlevněj takový párky vo 50%

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:47
- Nahlásit

Tinta76
... ale prodávat prošlý léky za cenu s marží a ještě na to neupozornit, mi taky nepřijde fér ... nehledě

je to šmejďárna Půjdete na něj?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:47
- Nahlásit

Gerda
Bůůůůů brečíííím, chci sérijovou stofkuuuuu
nebul bo já f penežence nemám ani tu jednu stofku,natoš pak séryjovou

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:50
- Nahlásit

davidkova renata

ahojda renčo, jak to vypadá s tou fenkou od vedle?

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:50
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
Bůůůůů brečíííím, chci sérijovou stofkuuuuu
nebul bo já f penežence nemám ani tu jednu stofku,natoš pak séryjovou

tak já probrala fšecky stofky co jsem kde našla a ani jedna není serijová. Fšecky začínaj úplně blbě, třá E, D atak podobně.

Tinta76
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:52
- Nahlásit

PetraK
Půjdete na něj?
no to je to, co nevim, chlap tam přeci dneska byl ... tak vůbec nevíme, co s tim máme dělat ... proto se ptám na názory

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:54
- Nahlásit

davidkova renata
mě nepřijde ani tak prosebnej jako spíš dost hysterickej

sem to chtěla napsat nějak kulantně, no.

sbalte si těch pět švestek
a gde je asi tak podle vás má tetkon vzít?? To co provádaj sou skleníkofky, který švesku ani nikdá neviděly. Bude muset počkat do léta.
P.S. budu dělat, že tu poznámku vo oligorenních tučňákách a že bychom tam zapadly, JAKO NEVIDIM!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:54
- Nahlásit

Tinta76
V tom případě bych mu to reklamovala a chtěla vrátit prachy-já teda prošlé prášky občas vemu, ale to dostanu většinou i 50% slevu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:55
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
hele nic nevim Simona z NO co to zařizovala s tou holkou z Krumlova se přes víkend neozvala,ráno jsem jí poslala maila esi se něco děje,ale myslim,že asi nic páč by mě určo napsala,je docela spolehlivá,vůbec nevim
Alexa
tak já probrala fšecky stofky co jsem kde našla a ani jedna není serijová
hele víš co si myslim??? že žádná taková séryjová vůůůbec neegzystuje!!!!! Bježná finta!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:55
- Nahlásit

Tinta76

já sem magor, já bych mu tam udělala cambus. POkud teda jinak ale neni dobrej a neni na vás hodnej-což mě napadlo až tetkon. Pokud je to debil, tak bych se s nim nepárala.

Tinta76
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:56
- Nahlásit

Sali
skrm to a neřeš to, u nesteroidních antirevmatik měsíc dva nehrajou žádnou roli.
aha, tak teď počítám ... doma máme 10 tablet + to nový 100 tbl balení, bereme denně tabletu (pokavad bude všechno v cajku) a při tomhle dávkování budem teda ten prošlej Rimadyl žrát poslední 6.7. a to už bude prošlý poněkud déle než dva měsíce!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:00
- Nahlásit

Tinta76

ty jo tak to bych do toho šla bez debaty, pokud je jinak hodnej šla bych za slušnou, pokud ne, měl by třetí světovou.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:00
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/163965-cerstve-porizen y-pitbullterier-utocil-v-brne-na-celou-rodinu.html

Zase jeden chudák pes. Bůh ví, co mu ta rodinka provedla

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:05
- Nahlásit

Baico
díkys,to víš mé psy pozná každej hned
a můžeš mi popsat jak se chovali s ním,jako jestli byli,kromě elis na volnoa poslouchali jendu? ?

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:07 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Tinta76
no to je to, co nevim, chlap tam přeci dneska byl ... tak vůbec nevíme, co s tim máme dělat ... proto se ptám na názory
hele koukej to jít reklamovat. Co je ti do toho že nedostane jinou dodávku. A hlavně tu dodávku nedostal do dealera určitě za plnou cenu. No to si snad děláš srandu, že si dovolí to prodat za plnou cenu. Kdyby to stálo pár korun. Normálně ať ti vrátí prachy a napíše recept, že si to vyzvedneš v lékárně, když je tak neschopnej

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:09
- Nahlásit

Baico

zas nějaký "zkušený" kynolog. Když do těhle psů nedělám, tak si nelajsnu koupit dospělý zvíře.Proboha čím ty lidi přemýšlejí? To že se mi pitíci líběj, ale neznamená, že si ho pořídím, páč nevím, jestli bych dokázala vychovat z něj takový zvíře, jaký si představuju.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:11
- Nahlásit

brezen2008
Já je jen viděla jak přešli než mi jela trmavaj. ALe vypadali uplně v pohodě, Dusty odbíhal a hned se vracel, takže ten na volno byl. Zbytek byl na mě moc daleko.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:14
- Nahlásit

Baico
díky moc
ten článek nekomentuji

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:14
- Nahlásit

PetraK
Když do těhle psů nedělám, tak si nelajsnu koupit dospělý zvíře.
Hmmm, brát to takhle, tak by Vendulka strávila zbytek života v kotci, bez možnosti lítacího života.

<< 1 ... 2790 . 2791 . 2792 . 2793 . 2794 . 2795 . 2796 . 2797 . 2798 . 2799 . 2800 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání