| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:41
- Nahlásit
PetraK
Mě třeba napadaj myšlenky,
Mě napadaj akorát nemoci,zaplať bůch né pořát.
davidkova renata
Pani a umíte taky brejkdénc???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:42
- Nahlásit
Gerda
pani - co se stalo, že měla Marůška bebíčko?
ty jo a to vy ste koukám, na ten kumulovanej svátek vyloupila curkárnu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:45
- Nahlásit
PetraK
mám si to snad rozžvejkat to kafe, nebo co?? Dyk to neni umletý!!
no a potom ho můžeš zapíjet horkou vodou jako Polednice ze Semafóru.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:46
- Nahlásit
Prosba
http://zpravy.idnes.cz/pomozte-najit-nevidomemu-za behnuteho-vodiciho-psa-f8r-/domaci.asp?c=A090316_0 92649_domaci_cen
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:47
- Nahlásit
PetraK
Dneska mě napadlo, že lidi, co sou furt nasratý, že je sních, tak krom toho, že sou řáchlý do makovice, páč sních je prima věc a čokl je furt čistej, tak krom toho sou taky ešče hrozně neščastný,páč nejdříf sou nasratý, že je sních a pak zas že je bláto
no lepčí bude dyš zvostanete u toho ,že vás radči nebé nic napadat bo z vás padaj děsný krávoviny teda
jablunka
Pani a umíte taky brejkdénc???
noo,možná bysem to zmákla dyš je ledofka třá ,ale vobávám se,že bysem si pak "něco udělala se zádama" jako Mařka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:48
- Nahlásit
BinLadin
to dám do samostatnýho tématu,jo? tady to zapadne
kachna_
no a potom ho můžeš zapíjet horkou vodou
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:49
- Nahlásit
BinLadin
to dám do samostatnýho tématu,jo? tady to zapadne
Ok.Mas pravdu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:57
- Nahlásit
kachna_
jako Polednice
mám si todle BRÁT OSOBNĚ?????
davidkova renata
bo z vás padaj děsný krávoviny teda
no ale votázka je, kdo mě k nim inšpiroval. Hele a víte co mě napadlo ešče? Sem si tetkon vzpomněla na Tedíka a páníčka. A přišlo mi, že von na něj dycky volá takovým prosebným tónem.
BinLadin
hodím to na Zvířetník k sobě k článku, jo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:00 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Dobré ráno fšem!!!!
Gratulujeme všem, co složili jakoukoliv zkoušku!!
My jsme byli na víkendu psích sportů v zko Nymburk Docela jsem tam mezo těma borderama, bíglama a "podobnou havětí" na obranách působili jako zjevení. Ale zase jsme si vyzkoušeli jinýho figuranta a zakousali si moc pěkně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:12
- Nahlásit
Baico
pani vodkdy dělaj vobrany lední medvědi?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:15
- Nahlásit
PetraK
Pani vy ste ftipná jako ten průvodčí včera ve vlaku. Prej máte lístek pro psa, ne pro ledního medvěda
Ale víta nakolik mě přišla ta palstická operace? Ta byla dražší, než ten mevěd.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:19
- Nahlásit
Baico
To je ale šikulka ten pan Bajkonůrek! Maryje mu posílá z lásky kus hovínka z kožíšku (chápejte, to je to nejlepčí, co venku může získat krom piškotku)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:19
- Nahlásit
Baico
Ale víta nakolik mě přišla ta palstická operace? Ta byla dražší, než ten mevěd.
zas ale, hele vrátí se vám to na poplatcích. Poplatky za lední medvědy sou prej nesrovnatelně vyšší než za čoklidy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:25
- Nahlásit
Baico
chodíš ještě vobčas tam k těm koním v suchdole?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:28
- Nahlásit
brezen2008
No teď tak jednou za 3 měsíce.
Heůe je možný, že jsem v pátek okolo čtvrtý viděla tvý psy na Olšanském náměstí uplně s někým jiným, než s tebou?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:32
- Nahlásit
Gerda
Moc děkujeme! Lepší dárek si Baico ani nemohl přát. Už jsem přišla, kam udáme ty štěňata po Bajkonůrovi a Maryji. Dáme je Davítkový a Biluši do línií, protože jim za to lidi utrhají ruce a my pak budeme tky konečně v balíku.
PetraK
To máte recht pani, já už mám taghle upravenýho krokodýla na jezevčíka. Je to o dost levnější.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:36
- Nahlásit
etraKDneska mě napadlo, že lidi, co sou furt nasratý, že je sních, tak krom toho, že sou řáchlý do makovice, páč sních je prima věc a čokl je furt čistej, tak krom toho sou taky ešče hrozně neščastný,páč nejdříf sou nasratý, že je sních a pak zas že je bláto. Maj těškej život tydle lidi
davidkova renata
No dyby si mi zkusila včera říct, že je to lepší než sníh, tak by si se zádama něco měla určo, bo bych tě nejspíš vzala traverzou. Já byla po hodině vyjížďky, kdy nám lilo přímo do xichtu vymrzlá, zabahněná až na hlavu a zrpuzelá jak už dlouho ne. Hajtra chtěla porád běhat, ale nebylo moc kde, bo tam máme z většiny luk bažiny a boříse to děsným způsobem. Tak že fakt radši 40cm prašánku, kde se dá všechno a nahoře sluníkčo, aby se celá krajina náádherně leskla.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:37
- Nahlásit
Baico
To máte recht pani, já už mám taghle upravenýho krokodýla na jezevčíka. Je to o dost levnější Ste si měli vzít rovnou místo psa Hyenu za ZOO a vyšlo by vás to akorát na falšku pro ošetřovatele.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:38
- Nahlásit
Baico
budeme tky konečně v balíku
to se mi tudle málem taky povedlo. Dyš soused balíkoval seno na poli, zrovinka když jsem tam byla i já. Zamyslela sem se- to je dycky na dlouho a!!! uš to málem bylo!
Je to o dost levnější
no tak poraďte co mám udělat Ešusa? Mohli bychom ho nechat převoperovat na šílenou veverku, ta nám celkem de i bez plastiky. Jen u toho musí ležet na zádech. Chodí se s tim před komis nějakou?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:40
- Nahlásit
Hyena
Tak že fakt radši 40cm prašánku, kde se dá všechno a nahoře sluníkčo, aby se celá krajina náádherně leskla.
moje řeč pani, moje řeč!!!! Zlatej prašánek, tadle prasárna je děs.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:41
- Nahlásit
Hyena
a vyšlo by vás to akorát na falšku pro ošetřovatele.
ešče, že sem ten dyzlektík , tagle náhodou vim, že se jedná vo falešku pro vošetřovatele
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:45
- Nahlásit
Hyena
hele, hyenu může mít každej, ale ledního medvěda nee!
PetraK
Tak to mám smůlu, my seno doma nebalíkujeme, to můžu být nenejvejš v žoku.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:45
- Nahlásit
Lidi, můžete mi, prosím vás, říct, co byste dělali v týhle situaci:
Chlap se v pátek stavoval u veta pro léky (Rimadyl a Nutradyl), nechal tam 3540. Včera večer jsem zjistila, že Nutradyl má datum spotřeby 02/2009 a Rimadyl (100 tbl balení) je 03/2009. Tak tam jel (40 km tam a 40 km zpátky), aby mu to jako vyměnili. Sestra na recepci jéžiš počkejte, já vám to vyměnim a šla pro jiný. No a přišla s tim, že tam maj všechno s touhle spotřebou. Načež vykoukl vet a prohlásil, že teď má všechny léky s touhle záruční dobou a že mu jiný teď nedaj, když ještě má tyhle a že za ty léky ručí a zase zalezl.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 10:52
- Nahlásit
Baico
jo je to možný,jenda je občas bere na kopec na parukářku a tentokrát si viděla uspěch,bo šla i elis
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:05
- Nahlásit
Krásný skoro poledne
Gerda
máš dort společně s vostatníma,
jé že děkujem, to je výběr, to je výběr....
A dejte porád pokoj s tím bílým humusem, prej má zas koncem týdne přijít, a já na svým novým autíčko nemám zimní gumy
Hlavně už aby bylo aspoň tak krásně jako v sobotu sluníčko svítilo, ptáčci zpívali, travička se zelenala to byl krásnej den (teda až na náš výkon na závodech)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:05
- Nahlásit
brezen2008
Jsem si říkala, že to musejí být tvoji
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:11
- Nahlásit
Bry den, damy, nechcete nekdo melouna? Jako milijona, vopravdickyho?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:19
- Nahlásit
Tinta76
skrm to a neřeš to, u nesteroidních antirevmatik měsíc dva nehrajou žádnou roli.
nebo to neskrm a řeš, za ty nekřesťanský prachy by ti na to měl dát slevu.
a pokud se ptáš, co bych jako já dělala v týhle situaci, tak nic, protože bych se do ní nedostala, ale to je asi to, co slyšet nechceš, takže na to zapomeň.
a jinak máš můj plný soucit s pesanem, Kiruna mi už taky sotva chodí, v tomhle počasí, protže pádit s druhejma musí, to by umřela, kdyby nepádila, jenže doma pak spíš umře, když se musí zvednout nebo někam přemístit.
Dávám jí dle potřeby Nimesil půl sáčku ráno a půl večer, ale jen, když vím, že následný den pádit nebude, leč asi to ani nemá smysl, hypotéza, že bez tlumení bolesti se bude šetřit, zjevně nefundží, takže to budeme krmit asi denně.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:23
- Nahlásit
Sali
Kiruna mi už taky sotva chodí, v tomhle počasí, protže pádit s druhejma musí, to by umřela, kdyby nepádila, jenže doma pak spíš umře, když se musí zvednout nebo někam přemístit.
to mne mrzy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 11:26
- Nahlásit
Tinta76
no tak to je teda fakt super. Ona tam asi je ještě nějaká lhůta, ale za ty prach? Ať se na mě nikdo nezlobí, to není na férovku teda
Sali
nebo to neskrm a řeš, za ty nekřesťanský prachy by ti na to měl dát slevu.
ty jo to si taky myslím, páč kdyby to byla korunová položka, tak to člověk odmávne, ale takhle??
|