Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2790 . 2791 . 2792 . 2793 . 2794 . 2795 . 2796 . 2797 . 2798 . 2799 . 2800 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 20:37
- Nahlásit

Mucholabka
3.-6. září

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 20:40
- Nahlásit

Biluška
Jaks e to nebude krýt s polskýma pitbullama, tak dorazíme taky

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 20:50
- Nahlásit

Mucholabka
závodit,nebo popohánět závodníky?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 20:57
- Nahlásit

Biluška
to uvidíme dle úspěšnosti a průběžného pořadí, pokud budeme vpředu, tak závodit, pokud vzadu, budeme ostatní kousat do dupy.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 21:09
- Nahlásit

********************Plzeň

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 21:13
- Nahlásit

Mucholabka
to uvidíme dle úspěšnosti a průběžného pořadí, pokud budeme vpředu, tak závodit, pokud vzadu, budeme ostatní kousat do dupy.
Taky dobrý přístup

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 21:19 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Zdravím všechny, byla jsem se školit, jsem opět školený králíkoposuzovatel.
Nevíte o někom, kdo by chtěl trpasličího jozefčíka s PP? Spoluposuzovatelce zbývají tři tříměsíční dlouhosrstá miloučká štěňátka, po šesti tisících, v Praze

brut
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 21:49
- Nahlásit

Dobrý večír vespolek

jablunka
téééééda soused je pořádnej magor ... hlavně, že kluci v pohodě přestáli pobyt doma a psi se našli ... mám taky souseda magora, jen ten můj má skoro papíry na hlavu, což je hotový neštěstí, páč je "hájenej" .... jinak ho včéra chtěla sežrat Aluška, když zase měl jeden ze svých hysterických záchvatů a pořvával na mně.

Klidně k vám nějaké nepřizpůsobivé sousedy pošlu, mám jich tu dost a dost....

leila
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 22:01
- Nahlásit

Biluška
Kdyby to náááhodou někde vázlo tak pustím i Armánka
Vám pujcim pumaka... kouse dokonale zmetek malej dneska me kousl pac chtel moooc klacek, vcera me kousl pac se nestrafil, a predevcirem protoze mu preskocilo ale kdyz ho clovek zmlatil tak byl klidnej, teda ten den

Jinak hlasim prihlasene na Ostravu to jest - 2koroscenko - Hanka a ten mladej z karvine, my, a naposka tod vsechno.. cekla sem vice
Jinak takto ted vypada nase sestricka... ty usi sou prokleti

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 22:13
- Nahlásit

leila
Hele, jsem za tebou vlezla na chat a ty jsi nehorázně zdrhla

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 07:13
- Nahlásit

dobré ráno všem,krásně jsem vstávala,jsem se nemusela ani mejt,bo psy mě umili celou,je venku teplo,takžeodpol jdem lítat

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 07:35
- Nahlásit

Dobrý ráno všem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 07:38
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/163940-st ari-podle-vedcu-zacina-uz-ve-27-letech.html

už jsme všici staří

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 07:52
- Nahlásit

Dobré ráno fšem co nejvíc ze všeho nenávidí pondělní rána

leila
. ty usi sou prokleti
Ne, ty uši nejsou prokletí.Ty uši jsou výsledkem debility chovatelů, kteří musí do chovu protlačit kde co, i jedince se spadlýma ušima Logicky to ti psi předávají dál.

Stejné je to u šeltií, kde 90% chovu má zvedlé ucho. Šak mu na ně nalepíme žvýkačku, ono spadne a hurá na výstavy Ale v genech má ten pes stojící ucho....a koho to zajímá??

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 08:15
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.super.cz/vtipky/14585-babicka-technarka .html
Hele když už o nás říkají, že jsme ty babky, ale že na nás nemají ti mladí a v pozadí vidím tam tu tvojí čubinku.

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 08:42
- Nahlásit

leila
Vám pujcim pumaka... kouse dokonale zmetek malej dneska me kousl pac chtel moooc klacek, vcera me kousl pac se nestrafil¨To bylo běžné Hyenní období puberty, i teď se občas netrefí a omylem mi ke klacku přicvakne i kus kůže Esli vy z těch nebohejchpumiček neděláte zbytečné zabijáky

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 08:45
- Nahlásit

Ináč bré ráno, tady máte kafe, nandejte a zalejte si dle své potřeby sami. Už ste dost velký

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 08:59
- Nahlásit

Hyena
i teď se občas netrefí a omylem mi ke klacku přicvakne i kus kůže
Mě už ne . Už ví, že gdyž to zkusí tak schytne takovou pecku traverzou, že bude vidět fšechny svatý Tak si dává bacha

Esli vy z těch nebohejchpumiček neděláte zbytečné zabijáky
Pani. Já vám tu nebohou pumičku pučim. Na týden. Gdyž ten týden přežijete ve zdraví (a všichni okolo vás taky) tak můžete z fleku nastoupit do jednotky rychlýho nasazení, páč lepší výcvik už nemůžete mít

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Dobrý ráno na pijáno!

Hyena

Ináč bré ráno, tady máte kafe

mám si to snad rozžvejkat to kafe, nebo co?? Dyk to neni umletý!!

Lidi, v baráku nám hárá stará Přenosilka - malá špicka jménem Yvone , to nemohlo skončit jinak, než že ji přemenuju. No jo, ale ten vůl Zrzavej je na ránu do makovice pánví Wok minimálně

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:07
- Nahlásit

PetraK
mám si to snad rozžvejkat to kafe, nebo co?? Dyk to neni umletý!!
Dyk řikám, že už nejste malí haranti, aby vám čék musel všechno servírovat až podnos. stejně pak každej remcá, že by chtěl takové a makové kafe. Tož si to umelte a namíchejte.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:08
- Nahlásit

zase chčije
už mi z toho jebe
Mucholabka
paníí gratulujéém ke cvičenýmu psovi
Darina1
Hele když už o nás říkají, že jsme ty babky, ale že na nás nemají ti mladí a v pozadí vidím tam tu tvojí čubinku.

no ty vogo,ale že mi to de ,sem si asi šlehla ekstázi,ale čuba vypadá,že je krapet zpruzená

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:08
- Nahlásit

Hyena
Tož si to umelte

JAKO ALE ČIM!! ČIM SI TO MÁM UMLEJT? MYSLITE, ŽE NOSIM F KABELI MLÝNSKÝ KOLO?? To je zas logika. Asi je ouplněk, nebo co , že to lidem nemyslí!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:10
- Nahlásit

davidkova renata
Mucholabka
paníí gratulujéém ke cvičenýmu psovi

CO mi uniklo?? Krom myšlénky a moči??

Tinta76
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:16
- Nahlásit

Dobrý den celý den!

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:17
- Nahlásit

davidkova renata
zase chčije
už mi z toho jebe

To máte z toho pani, že jste furt nadávala na sníh a chtěla, aby to roztálo a bylo nad nulou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:32
- Nahlásit

PetraK
Asi je ouplněk, nebo co , že to lidem nemyslí!
to by mušel bejt celoročně furt
CO mi uniklo?? Krom myšlénky a moči??
tak eště mi napadá stolice a pak muchoš s Buckou prej dala ZPU1
Tinta76
tě bůch
Hyena
To máte z toho pani, že jste furt nadávala na sníh a chtěla, aby to roztálo a bylo nad nulou
no popravdě todle je furt lepčí než to co vy navrhujete,páč to by mi jeblo už definitivně

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:36
- Nahlásit

davidkova renata
a pak muchoš s Buckou prej dala ZPU1

aháá, no tož to se přidávám ke GRATULACÍMMM

tak eště mi napadá stolice

tak každej to má nějak, že jo. Mě třeba napadaj myšlenky, zpravidla dost převratný. Nněkoho napadá pes no a vás napadá stolice. To ale musíte bejt potom s prominutím, páč jinak nevim jak to napsat , zes*atá vod hlavy až k patě, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:38
- Nahlásit

PetraK
Mě třeba napadaj myšlenky,
fakt??? a že se teda někdy s nějakou nepochlubíte???? jako pro začátek by stačila aspon jedna či její náznak..

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:39
- Nahlásit

Nazdar děcka, eště než popřeju svátky, musim poděkovat lékařkám - Můdr a Sali -, které mě zachránily od nervového vypětí tím, že mi poradily, a ono to funguje! Tady máte kousek zlata holky:

Maryje si f pátek po tom velkym míčkovym bjehu něco udělala se zády, nemohla chodit, nemohla si sednout, nemohla vylézt na postel, měla pořád skloněnou hlavičku a plakala, když sem jí utírala tlapičky. Dneska už se na louce převalovala na zádech, už jí nic nebolí! A vyválela se v hovně svině jedna zlá!!!!!!!!

Dnes má svátek taťka Bendáááááááááá! Taťkoooooooo šeckooooo nejléééépčiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! A tady máš dort společně s vostatníma, co měli svátek vo vejkendě: v sobotu Aleksa a v neděli Brut. Taky vám, děfčátka šecko nejléééééééépči!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2009 09:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
jako pro začátek by stačila aspon jedna či její náznak..

tak třeba dneska, jo? Dneska mě napadlo, že lidi, co sou furt nasratý, že je sních, tak krom toho, že sou řáchlý do makovice, páč sních je prima věc a čokl je furt čistej, tak krom toho sou taky ešče hrozně neščastný,páč nejdříf sou nasratý, že je sních a pak zas že je bláto. Maj těškej život tydle lidi

<< 1 ... 2790 . 2791 . 2792 . 2793 . 2794 . 2795 . 2796 . 2797 . 2798 . 2799 . 2800 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání