Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2790 . 2791 . 2792 . 2793 . 2794 . 2795 . 2796 . 2797 . 2798 . 2799 . 2800 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 12:46
- Nahlásit

čus tučňácííííí
ty vogo,na dnešek připadlo letos jaro,toš du ííípit a tak fšelijak podobně,se mějte a nepište nic!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 13:29
- Nahlásit

davidkova renatato vis,ze jo,bez ííípit,ja dnes opet nedelam,takze az zitra na druhou mam nastup,rozbila se jim pec,tak to budou do zitrka opravovat,dnes je fakt krasne,takze pujdu na krasnou jarni prochajdu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 18:21
- Nahlásit

tak snad ty Vítkovice porazej tu ************* Slavii

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 18:24
- Nahlásit

Tady fšichni žumponoři humřeli, nebo co? Čék celej den dře na zahradě, je z toho úplně mutvolák a gdyž přijde tak si ani nemá s kým pokecat Gde ste fšichni?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 18:26
- Nahlásit

Biluška
já mám hokej,lucka asi spí,davídková asi umřela z íííípení .......

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 18:28
- Nahlásit

brezen2008
já mám hokej,lucka asi spí,davídková asi umřela z íííípení .......
No to je děsný tohleto. Tak já jdu plovat do vany.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 18:31
- Nahlásit

Já su tuuuu,ale nikdo tu nebyl.-(( asi fšicíí užívaj jara a to dobře dělaj bo zejtra mělo bejt ešče líp než dneska,ale už to změnili a bude hnusně! ((((((((((((((((((((((

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 18:34
- Nahlásit

davidkova renata
a kde jste byla s nyný?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 18:42
- Nahlásit

brezen2008
na Břevnově

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 18:54
- Nahlásit

Biluška
já jdu taky do vany

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 18:59
- Nahlásit

davidkova renatacau pani,tak jaky bylo ííípení?ja byla s hajanem dost dlouho venku,mas recht,zitra ma chcat,jj,dnes jsem doma,nemuzou popelnit,ani nevim jak to bude zitra,jestli to do te doby opravi,tak aspon hajan polital,no jo je pekne,vsichni jsou venku,to bylo procesi.
Biluškapani taky vas zdravim,co jste mičurinovala na zahradce?matka na balkone!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 19:14
- Nahlásit

nemethova5
tak jaky bylo ííípení
eh...normálka,zejtra bych měla ject do Libně,mi jebne esi bé chcát!
nemuzou popelnit,
bože to je doba,ani popelnit se nedá,asi ta krize bo co..
Sem pak eště venčila s Fandou,ti řikám,že esi se nezmění ,brzo se s Tedíkem zabijou,ten pes je naprosto skvělej,ste musela škytat celou dobu))) jaxem na vás myslela,ale Fanda to s nim prostě neumí,ten čokl prostě neví co se po něm chce a von mu to neumí sdělit tak aby to pochopil,přitom je to tak snadný,má místo mozku aport,takovýho magora už jsem dlouho neviděla.sem ho sice krapet zjebala,ale nevim..komu není shůry dáno..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 19:20
- Nahlásit

davidkova renatapani,velka,prevelka skoda,skytat se mi neskytalo,ale mam ospici jak prase,takze jste me mela v parade vy pani,no ja tomu verim,misto mozku balonek,pes pro me primo hodobožovej!no jo no,posr.la se jim pec no,to uz se stava,unava materialu asi,bo celej duben a kveten na kremajde nebudu,budou opravovat!vis jak to vzdycky je,kdo ma fakt dobreho psa,tak s nim neumi a kdo chce poradnyho psa,tak na zadneho netrefi,pani tomu se rika zakon schvalnosti,neboj mozna lit nebude,mozna bude pod mrakem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 19:33
- Nahlásit

nemethova5
bo celej duben a kveten na kremajde nebudu,budou opravovat
ty vogo a co budeš dělat???? dyk nebéš mít hodiny nebo budeš na a....?
mozna lit nebude,mozna bude pod mrakem.
no to bych snesla eště
,pes pro me primo hodobožovej
to jo,je úpa náááádhernej!!!! a zmetek parádní, ale v poho zvladatelnej,njn..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 19:39
- Nahlásit

davidkova renataco budu delat?beru nakou dovolenou a ten se musi se mnou o hodiny pekne rozdelit,ne ze ja budu mit jen 16 sichet a on kur.a 22!!!!!tak kde jsme jako????takze ti rikam,v dubnu bych mela pomahat na te veterine brigadne,uz to mam domluveny,pokud kaoska rekne,tak jdu,kde bych jako ty hodiny urvala fakt nevim a jsem moc zvedava,jak on se postara duben,kveten!!!jeste uvidim,kdyz tak si na to vyberu celou dovolenou,ja ho seru,protoze s nakou osmickou ja nevyjdu!no pani musite mi pak rict,jak to dal vypada s hunacem dal,no vsak uvidite,pokud bude lit,tak nyny pustite kazetu s vycvikovym obsahem a budete ji ukazovat teorii

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 19:43
- Nahlásit

Cus zumponove a specialne tucnaciii.
nemethova5
Co dela koleno?
davidkova renata
Sem mela dneska velkou radost, jedno takovy nejisty rtw stenatko pulrocni konecne pochopilo, ze si psove obcas hrajou a neni potreba je zrat!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 19:49
- Nahlásit

Fifipani,taky zdravim,musim fakt zaklepat!koleno je normoš dobry,ja uz mela strach,ze nakonec na tu artroskopii budu muset jit,ale zatim dobry,ticho po pesine,i kdyz je hnus pocasi,tak nic,dobry,muzu uz ho vytacet do jakkekoliv strany,takze nastesti dobry.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 19:58
- Nahlásit

nemethova5
No tak parada, ze se koleno samo umoudrilo!! Tak to ma byt, tak je spravne. Mne dneska teda zatrnulo, kdyz to do me narvali dva psi volove v plny rychlosti, ale dobry, holt nemeli tu rtw kadenci.

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 19:58
- Nahlásit

Zdar všem,
to byla krásná slunečná sobotěnka.
Jsme se Žankem spáchali svou přítomnost na klubové schůzi čau čau ,pak prořezali stromy na zahradě,nakrmili čoklíků šest a přejeme krásný snový svět

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:01
- Nahlásit

nemethova5
,co jste mičurinovala na zahradce?
Sem sbírala kamení a odvážela ho pryč. Kerej vůl mi nakukal, abych si koupila takovou megaplantáž To aj zahrady ve Versaj sou menší

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:02
- Nahlásit

Fifino dejte pani pokoj,onehda muj 55kilovej ovcoun lital scane corsakem kolem mne a to jste mela videt jak jsem potazmo lyzovala,jako uhybala,to koleno by to uz asi nerozchodilo podle me,kdyby to oba dva do me naprali,fuj dejte pokoj a jinak vy dobre?nic polamaneho,nebo naskubnuteho?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:04
- Nahlásit

Biluškajezis pani!neblbnete!!!vy jste si hrala na sisifose????to on furt vlacel naky balvany porad dokola!

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:10
- Nahlásit

Biluška
Sem sbírala kamení a odvážela ho pryč.
Si ho mohla privizt k nam, tu je misto travnicku na dvorku bahnoidni tankodrom, cekam, az to vyschne a dumam, co s tim. Bo travicka zelena tam asi hned tak nevyrasi.

nemethova5
nic polamaneho,nebo naskubnuteho?
V pohodee, to byly lehky vahy, jen labladorka a vymar a v zavesu za nima perdelka. Sem se na ne stihla natocit spravnou stranou, akorat to fakt tezko nekdy clovek vychyta, bo klickujou a kreteni necumej, kam letej.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:13
- Nahlásit

Fifi
Si ho mohla privizt k nam, tu je misto travnicku na dvorku bahnoidni tankodrom, cekam, az to vyschne a dumam, co s tim. Bo travicka zelena tam asi hned tak nevyrasi.
To je tady taky. Akorát navíc jsou v tom bahně šutry co si na nich v létě likviduju sekačku Tak jsem jim vyhlásila válku

nemethova5
ezis pani!neblbnete!!!vy jste si hrala na sisifose????to on furt vlacel naky balvany porad dokola!
Jo, i tak by se to dalo říct Zítra vyhlásím válku divokým ostružinám, to je ještě horší plevel jak kopřivy Rozrůstá se to takovým tempem, že už jsou v půlce zahrady Trifidi jedni

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:20
- Nahlásit

Fifino jeste ze tak,bo clovek od psu je kolikrat dolamanej,ani nevi jak,no dejte pokoj,oni jak jsou rozpumprlikovani,tak fakt necumi kam bezi a nejvic se jim to libi litat tesne u panicku,ale hlavne,ze maji velkej volnej plac.
Biluškano pani,ted je to cool mit co nejdivocejsi zahradu,cim vic zarostnuty,tim lip a vy se drete nejakyma upravama a vyvazenim sutru,nemate nakonec ten,kamenolom?

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:21
- Nahlásit

Fifi
tu je misto travnicku na dvorku bahnoidni tankodrom, cekam, az to vyschne a dumam, co s tim. Bo travicka zelena tam asi hned tak nevyrasi.
Nápodobně a já dumám esli eště něgdy vyraší!
Erin
to byla krásná slunečná sobotěnka.
Jak pro koho!Mě ta svině sousedovic na zadní zahradě přecvakla řetěz u branky a zdrhla mi Bůca s Brůsem(chrťáci naštěstí byli doma).Tentokrát to byl dost adrenalin,protože sem byla doma jen s malejma klukama.naštěstí se Brůs jen vykoupal v potoce a sám se vrátil,ale věčná tulačka byla f prdeli.Tagže sem zamkla malý kluky v baráku,vzala kolo a jela hledat.V hlavě šílený scénáře,každejch deset minut jet domů skontrolovat děti,chytit starostu,aby to dal vyhlásit rozhlasem a mezi tím atakovat souseda a volat policajty,páč tohle sem už neudejchala.Naštěstí se ta kravka po dvou hodinách zdekovala na dětský hřiště honit s dětma balón.Je vidět,že je jaro tady,páč ji tolik nebolej záda a nohy!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:24
- Nahlásit

jablunkajezis pani!tak to jste mela silenou sobotu,to by bylo na hororovy scenar!no jo,jaro je tu,psi chytaji toulavy boty,jak precvakla ten retez,zubama?nebo to nejak vahou rozskubla,no pak bych ji asi rozskubla ja,ale ne z nervu,ale ze strachu,no tak to vam nezavidim,adrenalinovej den

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:28
- Nahlásit

nemethova5
,jak precvakla ten retez,zubama?nebo to nejak vahou rozskubla
Nééééééé,soused čuramedán kleštěma!Už mi tam votevřel jednou,to sme měli jen na takovou kličku,ale po první zkušenosti sme tam dali řetěz se zámkem.No maj to policajti a soused si nedojde ani na pívo,páč i starosta mu(váženýmu vopčanovi obce) řekl,že je sráč!

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:28
- Nahlásit

jablunka
a já dumám esli eště něgdy vyraší!
Ja myslim, ze u nas nevyrasi. A fakt premejslim, co s tim, protoze kdyz do toho zaprsi, je to absolutni nechutnost. Nikdy takhle travnicek zhuntovanej po zime nebyl, ze by jedna psi tryskomys navic dovedla napachat takovy skody? Se na to vysypou oblazky a bude.

Mě ta svině sousedovic na zadní zahradě přecvakla řetěz u branky
COZE?? To tam mate takovyhle hodny sousedi? Woe, bych rvala jak Ruzickova asi - "Drzte meee!!!... Puste me na nee!" Co na to cajti?

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:30
- Nahlásit

jablunka

.Je vidět,že je jaro tady,páč ji tolik nebolej záda a nohy!
ty vo*e to snad jediný pozitivum !Jináč souseda kuchnout a vyudit na psí pochoutky.A nebo mu nasadit za budoucí sousedy nějaký ze skupiny nepřízpusobívých

<< 1 ... 2790 . 2791 . 2792 . 2793 . 2794 . 2795 . 2796 . 2797 . 2798 . 2799 . 2800 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání