| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:21
- Nahlásit
kachna_
Hmmm, brát to takhle, tak by Vendulka strávila zbytek života v kotci, bez možnosti lítacího života.
Když já to myslela osobně. Nejsem ten tip, který by si věřil, že zvládne dospělýho psa bull tipu s něčím, co už si ten pes třeba nese s sebou. A že by měl tuhle sebereflexi mít každej. Rozmyslet si, zda na to mám a nebo nemám, duševně, fyzicky a i zázemím. Nemůžu si tohle lajsnout, když mám třeba malý děti. Protože když situaci špatně odhadnu, neukočíruju- což oni teda evidentně neukočírovali - a ten pes jede zpátky, není to pro něj zrovna to nej.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:32
- Nahlásit
kachna_
Hmmm, brát to takhle, tak by Vendulka strávila zbytek života v kotci, bez možnosti lítacího života.
Já to vidim podobně jako PetraK, protože bych si toho psa brala s tím, že zpátky už ho vracet nebudu. Proto by bylo dobrý, kdyby si lidi rozmejšleli věci aspoň trochu dopředu... Na druhou stranu tim neřikám, že by starší psi měli zůstávat v útulcích..
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:40
- Nahlásit
PetraK
Asi tak nějak by to vypadalo, kdyby se do podobné rodiny dostal Ferda.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:42
- Nahlásit
PetraK
Lucie Kratochvílová
Podle mě v tom bylo zase snobáctví. Je mi toho psa fakt líto.
Mám něco podobnýho v rodině. Strejc měl ovčouna, který strávil 3/4 života zavřený na malým dvorku, protože pokousal celou rodinu a půl vesnice. A teď si na !trhu! koupil štěně pastevce. Doufám, že to neni to, co si myslí, že to je. Protože udělat z pastevce asociála, je poměrně dost jednoduché.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:51
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
PetraK
Ale já bych viděla možnou chybu i na straně původního majitele, a tak podobně.
Známá mi vyprávěla o pitbule její dceři - dle původního majitele je pes hodnej, milej, miluje všechno živý. Dá se to tak říct, ale hodná je jen, když je s ní někdo doma, jinak ničí, miluje všechno živý, to ano, ale nemusela by to sežrat, jako na štědrý den kočku její babičky
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:54
- Nahlásit
kachna_
Ale já bych viděla možnou chybu i na straně původního majitele, a tak podobně.
Tak o tom, myslím, nikdo nepochybuje.. pokud se pes dostane do útulku, tak je to dycky blbý. Když teda vynechám úmrtí majitele nebo nemoc a tak..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:54
- Nahlásit
Mucholabka
Asi tak nějak by to vypadalo, kdyby se do podobné rodiny dostal Ferda.
No přesně. Prostě já vím, že na něco takovýho nemám, tak do toho nejdu, páč to je - spešl pro tohle plemeno - pak kontraproduktivní, když jim pak takhle dopomůžu k "úspěšný" medializaci.
Baico
A teď si na !trhu! koupil štěně pastevce.
tak, šikovnej je, šikovnej Lidstvo je bezmozek prostě a jiný už to nebude. Bohužel na to doplácí pak ty ostatní tvorové, který ten mozek mají a lidstvo jim ho jen upírá No a tetkon su nasraté jako Davídkojc
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ale on nebyl v útulku, vždyť ho koupili od chovatele
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:57
- Nahlásit
kachna_
Ale já bych viděla možnou chybu i na straně původního majitele, a tak podobně
no to nepochybně, že tendle má na tom taky podíl- ještě, že si psa vezme zpátky domů.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 12:58
- Nahlásit
Čau žumpáci, co je novýho? Dělá něgdo výcuc?
Sem byla ve městě, na úřadech a nikoho sem nezabila, heč heč heč . Normálně sem dokonce narazila na OCHOTNÝHO ÚŘEDNÍKA . Sem šla úplně do kolen a samým překvapením se zapoměla co vlastně chci. Tagže gdybyste něgdy potřebovali něco na úřadech tak děte na živnosťák do Krnova. Ale fofrem, než toho pána zavřou do ZOO, nebo do ňáký jiný ekspozice
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:04
- Nahlásit
PetraK
Jo bezmozek to on je. Ale holt nezpasíme celeje svět, no. Od toho jsou tady jiní. Třeba pan Rododendron
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:07
- Nahlásit
Baico
Ale holt nezpasíme celeje svět
já vím, no. To byl jen povzdych takovej. Že i přes to, co je dneska informací k dispozici, tak lidi pořád dělají to stejný
Biluška
OCHOTNÝHO ÚŘEDNÍKA
tos byla ty, kdo tady před chvílí byl, jo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:09
- Nahlásit
PetraK
tos byla ty, kdo tady před chvílí byl, jo?
Gde? Já sem nigde nebyla, jenom v Krnově .
Ochotnej úředník tam sedí v kanceláři, poradil, napsal, vyřídil a to dokonce NA POČKÁNÍ. Zíráš co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:13
- Nahlásit
Biluška
Zíráš co?
náhodou nezírám, dělám to stejný. Páč nesnášim stádní úředníky, tak se chci vyčleňovat. Dělám tak, jak chci aby dělali vostatní, když tam přindu já. Však každej stádní ouřada je placenej z daní toho kdo tam přijde. To by si měl především uvědomit, než se začne schovávat za razítka a formuláře
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:13
- Nahlásit
Lidijové drazíííííííííí
Právje sem se dozvjeděla,že dostaneme na daních vrácenou úúúúúúúúžasnou částku,páč chlapa účetní z práce bylta tupej,že mu nedělal vodečty na mě a na děti.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:14
- Nahlásit
jablunka
Právje sem se dozvjeděla,že dostaneme na daních vrácenou úúúúúúúúžasnou částku
Jooooooooooooooooooo, tak se konečně to štěstí unavilo a sedlo si
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:15
- Nahlásit
jablunka
Jupíííí! To je bezvadný, to vám pani moooocinky přeju, hlavně ať vám vrátěj těch peněs strašně moc, třá třináckrát víc!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:16
- Nahlásit
PetraK
Na kterým úřadě děláš? Můžu fšechno vyřizovat přes tebe? Tě jmenuju svoji hlavní zastupovací úředkyní
jablunka
Tohle je jediná doba v roce kdy lituju, že nemám víc harantů
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:17
- Nahlásit
PetraK
tak se konečně to štěstí unavilo a sedlo si
je to sice jen setina toho štěstí co by sme potřáli,ale i tak to potěší. A já sem hrozná,páč sem si okamžitě rezervovala částku na nový PíCí,páč tenhle pučenej krumpl uš mě sére.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:19
- Nahlásit
Gerda
To je bezvadný, to vám pani moooocinky přeju
Paní,já si to taky strašně přeju. Ale moc děkuju za vaše přání. hlavně ať vám vrátěj těch peněs strašně moc, třá třináckrát víc!
tak z toho strach nemám.
Biluška
Taky uš sem dostala vo půl roku na jednoho míň.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:24
- Nahlásit
Biluška
Můžu fšechno vyřizovat přes tebe?
zkus to , uvidíme co to udělá. Fakt nesnášim všivý ouřady. Jedný jsem kdysi zatopila tak, že přišla vo prémie. Kráááva jedna nebeská!! nebyl schopná na několikátej pokus mi sdělit všechny potřebný papíry k vyplacení dávek pro šéfku, která ležela s naštípnutým obratlem v nemocnici a i přes to, že jsem se ptala, zda je tohle už FINÁLNÍ verze toho co po mě chce, tak když jsem to donesla, chtěla další papír to ještě nebylo to nejhorší, čeho se dopustila, to mělo teprve přijít, když jsem jí řekla, že kvůli její neschopnosti, tedy nebudou peníze OPĚTvyplacený, řekla takový strašným tónem: "Pche, no tak snad pani jednatelka, když je TA JEDNATELKA, nebude vo chlebu a vodě!" Nevěděla komu to řekla. třetí světovou by prožila ve větším klidu, než když vytůrovala mě, čůza jedna bezbřehá, ještě teď žhavim motory, když si na to vzpomenu.
a druhou o pár let později jsem ve slovním souboji dovedla ze zdařilé hlášce: "Vás bych jako dceru nikdy nechtěla!", taky měla myslet na to co říká a komu to říká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:25
- Nahlásit
jablunka
A já sem hrozná,páč sem si okamžitě rezervovala částku na nový PíCí,páč tenhle pučenej krumpl uš mě sére
ne. nejste hrozná, zasloužíte si to. Víte?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:31
- Nahlásit
PetraK
nejste hrozná, zasloužíte si to. Víte?
Nevím,ale okamžitě to přepošlu Othelovi,aby to vjeděl von.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:35
- Nahlásit
PetraK
zkus to , uvidíme co to udělá.
Dobře tak potřebuju nahlásit novou provozovnu na finančák a socijálku a nevím kam všude se to ještě hlásí. Pak odevzdej na všechny příslušné instituce moje daňové přiznání - to si vyzvedni u účetní. Do třetice potřebuju u soudu požádat o zvýšení alimentů na děcka, odůvodni to tím, že vzrůstají jejich potřeby páč už jim není tři a jeden rok Jo a ještě na pojišťovnu předat fakturu za ten opravenej komín a gdyž už to budeš vyřizovat tak jim řekni ať sebou hodí s tím rozkousaným mobilem, že už potřebuju ty prachy
Ježiš to je bájo mít svoju soukromou úřednicu :d
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:36
- Nahlásit
Holky já cíííí taky kompíčeeeek! A už vim, že ne PC, ale Mac (ne jako Mac vot kokříků, ale jako mac prostě) a budu vám na něm dělat ty kandeláře, bo teď už na to sejřim, už je stejnak konec března. Takže letos budu sbírat heský fotky vašich psůch a pak to opracuju. Takže foťte a posílejte prachy, ať mám kompíčka co nejdříf.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:39
- Nahlásit
Biluška
Ježiš to je bájo mít svoju soukromou úřednicu
nejlíp by mi šlo myslim to alimentování, tam bych dokonce zvládla vynést i rozsusek!! vodnes by to za všechny ty "schopný" tatínky a zbylo by mu tak leda na sodofku a suchej rohlik
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 13:51
- Nahlásit
Gerda
Prachy nemám, ale fotky pošlu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:01
- Nahlásit
janika
Jesi chceš, zavolej mi a můžeš mě seřvat, mě to neva, akorát už nemám PMS, takže mě to nerozhodí. Co se ti stalo? Já do Anny nejdu, je to lán cesty.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:13
- Nahlásit
janika
Hele jako mě se tam nechce jen kůli tý cestě. Asi bysem ukecala Saraksovi na odvoz domu, ale cesta tam je prostě strašná! Zkusim to promyslet, jesi by se to nedalo ňák zašulit, že by mě tam ňákej kolezi doves.
A co se ti teda stalo? Du koupit pindíky, už nám došly.
Waldooooo potřebujem pilkůůůůůůůů a dědůůů, aby to zas nařezal )))
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 15:16
- Nahlásit
janika
bych potřebovala někomu aspoň říct, že je strašnej kretén.
MOhu-li skromě poprosit tak komukoliv z 1. středočeské vodárenské nebo exekutorským úřadům blokujícím nemovitost, co chceme koupit - seznam dodám.
|