| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:16
- Nahlásit
janika
vztah nemůže bejt přece kvalitní
pokud to děláš přes pamlsky,tak určitě ne!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:17
- Nahlásit
Biluška
Pokud v tom vztahu je opravdu láska
takze laska je povahy digitalni? to co k nekomu citim se da vujadrit bud jako 0, nebo 1? vidis a ja myslel, ze laska muze byt takova nebo takova, silnejsi, slabsi - a stale je to opravdu laska.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:19
- Nahlásit
janika
vidis, nekteri lide maji ke svemu partnerovi dost duvery na to, aby nepochybovali o lasce i tehdy, kdyz je podvede - ale to je uz vyssi level
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:20
- Nahlásit
davidkova renata
pokud to děláš přes pamlsky,tak určitě ne!
napadlo me jak vydelat penize, zenska!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:25
- Nahlásit
janika
než bych se chtěla dopracovávat k tomu, že budu důvěřovat tomu, co mne podvádí.
pak asi dostatecne nemilujes a nemas ke svemu partnerovi jako k lidske bytosti - bytosti plne protikladnych tuh a pnuti - dostatek ucty.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:25
- Nahlásit
argosek
nee pane kluny, piskoty sice miluju, ale jeste vice miluju pana masenka! slecnu barbie poslete stejne, bude nam delat hospodynku!"
Ano, pane argosku, to jste trefil úplně přesně
Kdyby to bylo o pár set let dřív, když jsem žila s panem Kotkem tak bych řekla "pane klůny, na pana Kotka pošlete ty své gorily, ať nás ho nějak zbaví a jsem vaše".
Kdyby to bylo dřív pouze o pár desítek let tak bych řekla "jsem vaše pane klůny a panu Pepíčkovi pošlete tu Barbínu, on bude rád"
Ale teď už ne Mám doma poklad tak proč bych hledala další?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:27
- Nahlásit
janika
se zeptám, čistě ze zvědavosti. Jak dlouho ti toto nové posilnění pouta vydrží? Respektive, jak dlouho funguje, než je potřeba další dávky?
dlouho ne. ale pozor - tu nejde o vedome "posilovani pouta" a o dalsi "davku" - je to proste souhra okolnosti, ktera ma mimo jine tento hezky vystup.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:29
- Nahlásit
Biluška
Ale teď už ne Mám doma poklad tak proč bych hledala další?
pan masenek se musi tetelit blahem, kdyz to tu cte. ale nevim, jak to bude pusobit na jeho milenku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:31
- Nahlásit
janika
podvádí
Ale psalo se o vidu dokonavém, o podvede. Nikdo neřiká, že ti bude zahejbat permanentně, furt a neustále, průběžně a celý život. To bys musela bejt fakt trupka. Leda bys to brala tak, že TĚ nepodved, nezahnul TI, jen se prostě třá i jednorázově vyspal s někym jinym než zrovna s TEBOU.
Jak dlouho ti toto nové posilnění pouta vydrží? Respektive, jak dlouho funguje, než je potřeba další dávky?
Co blázníš, stejně tak se dá zeptat, jak dlouho ti vydrží tahleta mocná úcta a důvěra k člověku, s kerym zrovínka seš, než se prostě normálně odmiluješ a prostě se s nim rozejdeš. Až na to, že v tom nebude nevěra, ale prostě vyšumění lásky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:32
- Nahlásit
janika
tak, přesně tak. a jelikož chci, aby knoflík fungoval, nemůžu čekat, že prostě funguje a za čas upadne, protože prostě se utrhne (tím teď nemyslím štrejch, ale obecně cokoliv, co pošle vztah do kytek). To bych jen a jen brala, ale základ bych viděla v dávání a pak braní...
tož máme stejnou myšlénku.
...a vědět bych to...nevím, ani by mne nenapdlo to vůbec zkoumat, protože mám důvěru, bez který vztah nemůže bejt přece kvalitní...nebo jo???...
ne bez důvěry rozhodně nemůže fungovat. Musím tomu druhýmu věřit. Nemůžu se točit pochybama. A vědět bych to nechtěla právě i z toho důvodu- zas budu konkrétní Brtnik je tak skvělej (aspoň tetkon teda a doufám, že mu to i zvostane) a má tolik moc předností (zadnosti taky, ale to máme každej), že prostě kdyby ulít, tak to vědět nechci. Páč by to ulítnutí zazdilo všechny ty přednosti pro který si ho vážím a mohlo by to být opravdu jenom ulítnutí. Kdybych to věděla, jdu sedět za vraždu a žádnej fstach pak tim pádem mít už nikdy nebudem. KDybych se ale blbě trefila a von neumřel, nikdy už bych mu nemohla věřit a bez toho to nefachá.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:35
- Nahlásit
janika
btw. nemáš tetu Osvaldovou??
kdo je teta osvaldova?
mám, ale pak on má mnohem méně úcty ke mně. jedna stránka nestačí, musí být dvě...nebo se tomu taky dá říkat racionalizace vlastního nitra
proc by ji mel mit mene? on k tobe preci muze chovat uplne stejne hlubokou uctu, stejne silnou lasku, atd. - jste dva lide, kteri se znaji, jeden druheho potrebuji vice nez cokoliv jineho na svete..ale to preci neznamena, ze potrebujete JEN sebe..proc sobecky stavet sebe mezi partnera a zbytek sveta. vzdyt ta laska je tak silna, ze to vse vydrzi - a slovy tety osvaldiove "nejen vydrzi, ale jeste ji to posili". to neznamena vyhledavat jina "dobrodruzstvi" - ale respoektovat potreby druheho a vedet, ze ten zase respektuje me.
aspon tak me to ucil
kakaši sensei
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:37
- Nahlásit
PetraK
fifi
Děfčata k mejlu, posílám vám něco strašnýho!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:38
- Nahlásit
Gerda
a sakra!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:53
- Nahlásit
janika
ten, kdo poukazuje na sobectví, je většinou sobec sám, jen je rychlejší
Takže se mi ulevilo, tohle je argument všech odpůrců potratů a bezdětných vstachů )))
Děcka, jinak novou stránku zahájíme přáním pro Můdr, už to všecko máme a tak si připrafte dorty a flašky a blahopřání, jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:59
- Nahlásit
MILÁ MŮDR NAŠE, ŠÉÉÉCKO NEJLÉÉÉPČI K NAROSKÁM, TADY MÁŠ VOT NÁS ÓDU:
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:07 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Můdr
Krásný narozeniny,hodně štěstíčka a trošku trpělivosti s náma fšema
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:17
- Nahlásit
tak milá můdr k veršovánkám ešče krapítek přání velkýho zdraví a štěstí a posílám vílýho dorta
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:17 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Všechno nejlepší,zdravíčko a štěstí naše milá Neessi
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:19
- Nahlásit
Gerda
PetraK
Já teda nevím jak vy dvje,ale já tu ódu nepřečtu.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:20 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Neessi
Panííí, všecko nejlepčí k těm vašim naroskám!
Hledala jsem pro vás nějakej epesní vohňostroj, ale žádnej se nehejbal tak hesky jako tendle
fuj to bylo ale hnusně veliký
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jablunka
musíš si tu vódu zvječit
Tinta76
tak ofšem kam se hrabem s Můdří vódou!!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:27
- Nahlásit
janika
docela pěkná racionalizační úvaha, která vlastně na straně jedné obhajuje tvůj úhel pohledu před tebou samotným a na straně druhé velmi dobrá úvaha na to, jak druhého uzemnit, aby si myslel, že je vlastně sobec.
aneb jak z textu vycist neco uplne jineho, nez v nem je
V jakési knize od Radima Uzla jsem se kdysi dočetla, že ten, kdo poukazuje na sobectví, je většinou sobec sám, jen je rychlejší
ja to cetl onehda v bravicku (nebo to byla materidouska?), od te doby na sobectvi nepoukazuji, aby to neposkodilou mou image .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:28
- Nahlásit
jablunka
a hele pani- vono se vám to kapek hroutí, ten dort. Víte to? Něgdo vám do teho drcnul
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:28
- Nahlásit
mudr vše nejlepší to ti přeje dárková a spol
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:29
- Nahlásit
PetraK
musíš si tu vódu zvječit
já jí nepřečtu ani zvječenou, ale zatim jsem se spokojila s tim vobráskem, co je na ní
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:32
- Nahlásit
PetraK
musíš si tu vódu zvječit
Ani po zvječení mi nejde přečíst!
vono se vám to kapek hroutí, ten dort. Víte to? Něgdo vám do teho drcnul
Vím,nedrcnul,to je umnění paní,véliký umnění.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:33 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Neeesi, kde jsi?
Taky přeju šecko nej, a k tomu všemu, co ti přejou šici, ještě taky ať se ti splní to nejtajnější přání, co někde v koutku duše určo máš...!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:33
- Nahlásit
Neessi
Všecko nejlepčí! ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:43
- Nahlásit
jablunka
,nedrcnul,to je umnění paní,véliký umnění
pak sem velká umělkyně!!!!! Páč kdykoliv něco vyrobim , hroutí se to!
GERDOOOOOOOOOOOOOOOOO
MUSÍŠ TO SEM VLOŽIT JINAK NĚJAK, holkyjablunka
Tinta76
to nemůžou přečíst. Je fakt, že je to malinký, já to přečtu páč vim, co sme tam daly.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 15:53
- Nahlásit
Gerda
já to přečtu ale na 400%
|