Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2799 . 2800 . 2801 . 2802 . 2803 . 2804 . 2805 . 2806 . 2807 . 2808 . 2809 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:17
- Nahlásit

Biluška
Ale hovno otestovat. Dostane lopatu a bude makat.
On se mě zas dycky ptá, kde mám schovaného toho černocha
Biluško sedm roků

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:17
- Nahlásit

Fifi
A jinak zrejme Gerdoslava s Esusovou dopadly jak Zdenek..
Zdenek
Po ulici kráčí Zdenek
a je celý od písmenek.
Vpředu, vzadu, prostě hrůza,
posrala ho v letu múza.

koukám, že nám tu řádí ňákej poétyckej vírus

Jinak souhlasím s Gerdou- nezkoušela bych to ani za nic. Jsou věci který vědět nemusím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:18
- Nahlásit

jablunka
Tak to bych neřekla,já byla schopná flirtovat dva dny po porodu s medikama.
Gerda
Hele po mnoha letech soužití to stejnak neni vo žádný lásce žhavý,
V prvním manželství to bylo přesně takhlenc. Žádný hluboký vztah, něco jsem k němu sice cítila, to jo, ale žíly mi to rozhodně netrhalo. Užila jsem si pár bokovek a vím, že on taky (byť byl alespoň natolik džentlas, že se to snažil tajit). V druhým vztahu byla ta láska podstatně výraznější. Do bokovky se vším všudy bych v té chvíli nešla, ale malinký nezávazný flirtíček při nudné cestě vlakem- to s klidem.
S Mášenkem už jsme spolu docela dlouho (na mě teda neskutečně dlouho, tak dlouho jsem nikdy s žádným chlapem nevydržela ) a ten vztah (láska, chcete-li) je pořád stejně silný jako první den. Na to, abych mu dokázala jakýmkoliv způsobem zahnout ( i kdyby šlo jenom o ten flirt) by mi nejspíš museli dát něco do pití . Za něho teda ruku do ohně nedám, přece jenom je to sameček, ale věřím mu
Takže ono to asi bude hodně o tom vztahu a lásce.... když tam ta láska není a s tím partnerem je dotyčná(ý) proto, že s ním má děti, majetek, závazky a je to vlastně docela fajn kámoš tak tam ty flirty a bokovky prostě budou. Ale v té pravé lásce nikdy. Bohužel si myslím, že spousta lidí toho pravého partnera za celý život nepotká. Třebas prožijou spokojený život po boku toho fajn kámoše, ale ta správná, veliká a opravdická láska je mine....

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:20
- Nahlásit

janika
Nevím, možná jsem divná, ale fungující vztah a úlety mi nejdou dohromady

to jo, ale .......... když máte fungující vztah, chtěla bys vědět, jestli ten druhej ulítnul? Náhoda je strašnej, strašnej vůl. A v týhle oblasti se rozhodně vyplatí: Nikdy neříkej nikdy. Jsou věci, kdy budu radši vždy v nevědomosti.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:24
- Nahlásit

Hernajs... to je zase téma

Dobře fungující vztah by dle mého neměl překročit rámec humorného flirtu ( přesně jak popisovala jablunka v porodnici)..... jak přesáhne tuto hranici, tak ve vztahu je něco zavánějícího ..... se v tomto přikláním k janice a Bilušce

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:26
- Nahlásit

PetraK
v týhle oblasti se rozhodně vyplatí: Nikdy neříkej nikdy. Jsou věci, kdy budu radši vždy v nevědomosti.
jj, pak i ten dobře fungující vztah může díky jednomu úletu zajít na oubytě s hroznejma výčitkama

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:26
- Nahlásit

janika
Mí pražané mi rozumějí

PetraK
když máte fungující vztah, chtěla bys vědět, jestli ten druhej ulítnul?
Když ten druhej ulítne tak nemáte fungující vztah.

Je to přesně jak píše Janika. Pokud v tom vztahu je opravdu láska tak kolem něho můžou chodit nahé Barbie a sedat si mu na klín a on řekne "sorry, miluju svoji manželku a ty sypej odkud jsi přišla" .
Pokud zahne tak ta prvotní příčina je v tom, že ve vztahu bylo něco špatně. Třebas, kdyby ho ta holka nebalila tak by to udělal o něco později. Až by našel odvahu sbalit nějakou on. Ale nakonec by to tak stejně dopadlo.

Mimochodem, uvědom si, že chlapi jsou schopni říct, že je balíš když kolem nich projdeš v šatech a usměješ se na ně, protože ti dali přednost ve výtahu. Takže jejich výmluvy typu "nemůžu za to, ona mě sbalila" jsou dost pofiderní

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:28
- Nahlásit

janika
ale o tom přece mluvim...fungující vztah je takový vztah, kde mne vůbec nenapadne, že by druhý ulítnul... proč mne to nenapadne?? No za á, protože mám důvěru a úctu k druhému a za bé a to hlavně, protože druhý mi dává přes jakýsi 6tý smysl to, co tu důvěru vytváří, tudíž mne ta myšlenka nenapadne, ani v humoru, natož tak, abych se s ní trápila...napadne mne tehdy, budu-li si nejistá a nejistá si budu jedině tehdy, když se druhá polovička bude chovat tak, aby nejistotu ve mně vyvolala, tzn. nedá mi důvěru a úctu...

S tím nelze nesouhlasit,ale tady se spíš naráží na to,esi by si byla schopná zůčastnit se něčeho takového,jako je úmyslné narafičení baby.
I gdyš bych byla nejistá,něco takovýho bych neudělala.

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:28
- Nahlásit

janika

ucta je krasna vec, ale nejak mi nepasuje do tveho predchoziho prispevku. z toho vyplynulo, ze kdyz je vztah ok, cloveka ani nenapadne, ze by mel hledat nove zazitky jinde - vzdyt uz ma vse, co potrebuje .

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:32
- Nahlásit

Biluška

Je to přesně jak píše Janika. Pokud v tom vztahu je opravdu láska tak kolem něho můžou chodit nahé Barbie a sedat si mu na klín a on řekne "sorry, miluju svoji manželku a ty sypej odkud jsi přišla" .

Pokud zahne tak ta prvotní příčina je v tom, že ve vztahu bylo něco špatně. Třebas, kdyby ho ta holka nebalila tak by to udělal o něco později. Až by našel odvahu sbalit nějakou on. Ale nakonec by to tak stejně dopadlo.

to je ale sofistika ). ve stejnem duchu mohu s jistotou prohlasit, ze v kazdem vztahu je neco spatne .

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:33
- Nahlásit

argosek
z toho vyplynulo, ze kdyz je vztah ok, cloveka ani nenapadne, ze by mel hledat nove zazitky jinde - vzdyt uz ma vse, co potrebuje .
Ste šikovnej pane a pochopil ste to. Klikám vám a dostanete piškotek
Zážitky a adrenalin se dají hledat jinde. Třá můžou skákat padákem, začít podnikat, nebo si koupit Pumu

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:36
- Nahlásit

Biluška

co bych neudelal pro par piskotu - vsechno je otazkou dostatecne silne motivace (a to plati nejen pro me a piskoty, ale i pro pana masenka a pripadnou slecnu barbie, slecnu bilusku a pripadneho pana dzordze klunyho)

Erin
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:36
- Nahlásit

Ha smilné téma,že vám sem frknu zasejc nějakou záživnou dáfníčku.

jablunka
Gerda
Petra K

naprostý souhlas,číst mobil,mejlíky a vůbec šmírovat protějšek,to je začátek konce vztahu.
Každej, někdy za život si švihne někde za rohem.
Jen frigidky a impotenti budou kázat morálku,nebylo myšleno na janiku,Biluš a brut,ale obecně.
tak a zase du makat,se oteplilo a fšičí chcou zkrátit pesům chloupky

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:39
- Nahlásit

janika
Máte pocit, že když někdo přistoupí na štrejch, že je ten vztah jinak dobře fungující??
Jako nevim, ale mám takovej pocit, že být pro někoho jedním jediným čékem na celym světě po celý jeho život je nerealizovatelné a nemožné. Jasně že sou výjimky, co tak fungujou, sou to asi bytosti, co se zcela výjimečně sešli v dokonalém vztahu...ale běžná prakse to podle mě neni. Nevim, jesi to ňákej jinej živočich má, že je striktně a výhradně monogamní. Přece to neni o tom, že někam jdeš, tam se ti zdá někdo fešnej a už aktíš. A taky to neznamená, že když někam deš, někdo se ti tam zdá fešnej (jako nebudeš mi snad tvrdit, že se ti už žádnej jinej chlápek nelíbí jen proto, že seš zadaná) a tak s nim pokrafeš, poflirtíš, potančíš, poslechneš si bezva řečičky a nebudeš mít blbý svědomí jen kvůli tomu, že děda doma leží s křipkou, ne? Prostě je ti fajn, nikomu tim neubližuješ, nic to neznamená, jen ti to zvedne náladu....

Biluška
spokojený život po boku toho fajn kámoše, ale ta správná, veliká a opravdická láska je mine....
to je fakt, a když jí nepoznáš, nevíš, o co přicházíš, takže tě to asi až tak moc nesejří, bo máš pocit, že to, co prožíváš, je to vono. Ale taky teda můžeš bejt celoživotně zklamaná, a nevědět proč, protože právě něco ti chybí a nevíš co.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:42
- Nahlásit

janika
Když je vztah ok, nenapadne čéka přece hledat nové zážitky ve smyslu štrejchu, na nějž jsem reagovala u gerdy. Nemá a zároveň má vše, co potřebuje. Nemá, protože potřebuje i přátele, práci, atd. Má, protože má důvěru, úctu a vše, co vztah a lásku dělá láskou. A toho by si pak měl vážit a opečovávat to, nikoliv to nechat zhnít a pak hledat čerstvou zahrádku.

Moc vám to přeju

Mám to podobné, tak zhruba vím, o čem mluvíš.

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:43
- Nahlásit

janika

Protože svým způsobem je toto pravda:

presne tak - svým způsobem je toto pravda . presne tak, jako je svym zpusobem pravda neco presne opacneho. napasovat takovouhle komplexni zalezitost do par pojmu a ty si orankovat od dobrych az po zavrzenihodne je zjednoduseni, ktere drive nebo pozdeji narazi.

Když je vztah ok, nenapadne čéka přece hledat nové zážitky ve smyslu štrejchu, na nějž jsem reagovala u gerdy. Nemá a zároveň má vše, co potřebuje. Nemá, protože potřebuje i přátele, práci, atd. Má, protože má důvěru, úctu a vše, co vztah a lásku dělá láskou. A toho by si pak měl vážit a opečovávat to, nikoliv to nechat zhnít a pak hledat čerstvou zahrádku.

kdyz to shrnu - je to otazka priorit - a muj nazor je, ze zadna priorita neni "vecna" - vsechna pro a proti lze vztahnout jen ke konkretni situaci (byt by tato tvarila se sebetrvaleji), co je pro me dneska nejdulezitejsi, nemusi mit zitra zadnou hodnotu a naopak.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:48
- Nahlásit

Gerda
Jasně že sou výjimky, co tak fungujou, sou to asi bytosti, co se zcela výjimečně sešli v dokonalém vztahu

Dík

A taky to neznamená, že když někam deš, někdo se ti tam zdá fešnej (jako nebudeš mi snad tvrdit, že se ti už žádnej jinej chlápek nelíbí jen proto, že seš zadaná)

Tohle asi nikdo úplně neodsoudil ))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:50
- Nahlásit

zadna priorita neni "vecna"

To taky ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:53
- Nahlásit

janika
Má, protože má důvěru, úctu a vše, co vztah a lásku dělá láskou. A toho by si pak měl vážit a opečovávat to, nikoliv to nechat zhnít a pak hledat čerstvou zahrádku.
Možná povyšuješ obyčejnej štrejch na něco příliš zásadního. Zásadní je to ve chvíli, kdy jde o rizikovou skupinu a ty nemáš gumičku....teda von nemá samozřejmě. Sou přece mnohem strašnější věci, který se dají nazývati ztrátou důvěry, zahníváním zahrad a naprostou neúctou. Tam bych viděla nesmyslné a závratné půjčky, ponechání tě v nouzi bez pomoci, když ti třá nedá ledvinu, pokud jí potřebuješ, že tě vopustí, dyš seš na vozejku po nehodě, kterou třá způsobil...nevim, asi je to tim, že když myslim na to, jak přicházim o práci a nemám na zaplacení úvěru, představim si, jak sem uklízela na plicnim a jipce a jak nám umřela kolegyně, která ještě loni byla čiperná, hned si řeknu - mám prt starosti!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:54
- Nahlásit

argosek
a to plati nejen pro me a piskoty, ale i pro pana masenka a pripadnou slecnu barbie, slecnu bilusku a pripadneho pana dzordze klunyho)
Si vám troufnu oponovat. Nevím jak jsou na tom muži obecně, ale ženy (alespoň já určitě a myslím, že nebudu vyjímka) chtějí po chlapovi něco zcela jiného než je krásný vzhled. Když půjde onen džordž kluny u nás po ulici tak se ráda podívám, v duchu si řeknu "ten je" (možná to i okomentuju s kámoškou pokud půjdem spolu), ale tím pro mě skončil. Po partnerovi chci něco úplně jiného, i kdyby to měl být potencionálně partner pouze do postele (jako že i takové vztahy jsem v životě měla).

Jak to bude řešit Mášenek se slečnou Bárbí to fakt nevím, muže jsem v tomto směru nikdy nepochopila.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:56
- Nahlásit

janika
že hledám štrejch. Pokud hledám štrejch
Ale ty ho přece nemusíš hledat, dyť může vyplynout ze situace.
A nevim, proč se mám hned zamejšlet nad tim, že mi nefunguje vztah...ale to bude lepší probrat ve středu per huba u prnďuláčku citrusku a visky ))

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 13:59
- Nahlásit

janika

to se ti jen zda . spis nemam rad zjednodusovani . - a hlavne je neco jineho neco "hledat" anebo neco jen tak nechat plynout..

Biluška

slecnbo bilusko, to chcete rict, ze pan dzordz kluny je jen hezky a nic jineho? no tedy vy jste ale povrchni :-P. co kdyby vas pozval na veceri na palube zaoceanskeho parniku a pak vas pozadal o ruku? a treba by prihodil i par piskotu? rekla byste mu "ne pane kluny, ja mam doma deti, musim se o ne starat a mam doma pana masenka a o toho se take musim starat" a on by vam rekl "nebojte se slecno bilusko, deti poslete k panu argoskovi, on se o ne postara, a pn u masenkovi posleme slecnu barbie - prave absolovovala kucharsky kurz" a vy reknete "nee pane kluny, piskoty sice miluju, ale jeste vice miluju pana masenka! slecnu barbie poslete stejne, bude nam delat hospodynku!" a on rekne "hahaa - do roka a do dne". konec.

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:04
- Nahlásit

myslim, ze je lepsi lakavou prilezitost vyuzit, protoze kdyz to clovek neudela, bude na to pak zpetne myslet a muze mu to pokazit vztah. naopak, kdyz vyuzije, objevi se takovy zvlastni druh "vycitek", ktere naopak vztah posiluji. je to laskuprobouzejicivycitka jutsu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:05
- Nahlásit

Gerda
hele,ty můůzo ,já musim už jít,tagže k tý odě pro můůdr laskavje připište moje méno!

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:06
- Nahlásit

Gerda
janika
myslím, že každá myslíte trošku jinak dle svých zkušeností a priorit, které máte
Já se ale víc přikláním k janice, i když chápu jak to Gerda myslí

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:06
- Nahlásit

janika
ale o tom přece mluvim...fungující vztah je takový vztah, kde mne vůbec nenapadne, že by druhý ulítnul... proč mne to nenapadne?? No za á, protože mám důvěru a úctu k druhému a za bé a to hlavně, protože druhý mi dává přes jakýsi 6tý smysl to, co tu důvěru vytváří, tudíž mne ta myšlenka nenapadne, ani v humoru, natož tak, abych se s ní trápila...

no bať , souhlasím. No ale to nevylučuje to, že stát se MŮŽE cokoliv a uvědomím-li si tutu skutečnost, tak to prostě vidím tak, že bych jednak toho druhýho nikdy nezkoušela- páč je to taky tak jako degradace toho druhýho a druhak bych to nikdy, nikdy nechtěla vědět, kdyby se náhodou to cokoliv stalo. Já nevím jak to vysvětlit.Asi na konkrétním příkladu. Brtnika miluju, věřím mu, myslím, že za ty roky máme dobrej fstach, je to člověk o kterýho se můžu opřít, přežije mojí šílenou povahu , myslím,že žárlivost není mou souputnicí, přesto - prostě člověk není knoflík, abych věděla, že ho na kabátě budu mít přišitej na věky. Nebo jak to kuva říct. Ale rozhodně bych ho nikdy nikdy nenechala zkoušet - je to fakt degradující, kdyby se to dozvěděl, nedivila bych se, kdyby mě nakopal do zadku, protože by to svědčilo právě o tom, že mu nevěřím a to je špatně, špatně.

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:07
- Nahlásit

janika

ne, neco hledat uz je uplne jina liga uplne jine hry

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:09
- Nahlásit

janika
a na to musí být dva
To jo, jinak je to samohana a kůli tý už dnes nikdo výčitky mít nemusí, takže vstach to nenabourá )))) Proberem to ve středu ))

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:09
- Nahlásit

Biluška
Je to přesně jak píše Janika. Pokud v tom vztahu je opravdu láska tak kolem něho můžou chodit nahé Barbie a sedat si mu na klín a on řekne "sorry, miluju svoji manželku a ty sypej odkud jsi přišla"

no to bezpochyby, ale jak jsem to psala Janice.

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2009 14:14
- Nahlásit

janika

myslíš jako lítost??? Ta je pro kvalitní vztah opravdu to nejlepší...

no je to jisty druh litosti - i kdyz spis viny - ale takovy, z ktereho neha vzplane jen tehdy, pokud to cele stoji na lasce. ta preci neni porad intenzivni - clovek si zije a obcas si uvedomi, jak ma toho druheho rad, obcas mu k takovemu uvedomeni pomuze nejaka udalost - nehoda, nebezpeci ztraty milovaneho, nebo neco jineho - no a jindy k tomuto mohutnemu vzplanuti pomuze prave pocit viny. je to krasne, verte mi - vina zmizi jako sirky hlavicka a misto ni je tu cit silny jako ten, ktery pri prvnim polibku clovek zazival nelisilnejsi.

<< 1 ... 2799 . 2800 . 2801 . 2802 . 2803 . 2804 . 2805 . 2806 . 2807 . 2808 . 2809 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání