Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2790 . 2791 . 2792 . 2793 . 2794 . 2795 . 2796 . 2797 . 2798 . 2799 . 2800 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:33
- Nahlásit

jablunkapani,tak to vam obetuju na vikend hajana,to by asi ten zamek precvakl asi naposledy,protoze by milej hajan precvakl prdel i s koulema!!!!to neni čuramedan,to je primo čur.k!nedej boze ho videt ja na vlastni oci,uz by to asi nerozdejchal,aspon,ze mate dobryho starostu,ktery stoji pri vas!

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:34 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Fifi
Woe, bych rvala jak Ruzickova asi - "Drzte meee!!!... Puste me na nee!"
Mě nigdo nedržel,ale soused se pro jistotu zamknul do garáže,než přijeli cajti.
Co na to cajti?

no rovnou mi řekli,že to budu těžko dokazovat,že to byl on,gdyž on má zahradu neoplocenou a mohl tam přijít kdokoliv.
Ale byli fajn a jemu řekli,že pokud se dokáže jeho vina,může dostat obecný ohrožení,páč ten pes mohl způsobit nehodu,nebo tak a mě za rohem řekli,ať rovnou na obci zaplatím pokutu,za to že mi pes běhal po vsi.Starosta si řekl kilo,ale nebude po mě chtít poplatky za dva psy.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:36
- Nahlásit

Erin
A nebo mu nasadit za budoucí sousedy nějaký ze skupiny nepřízpusobívých
Fšak sem mu to dneska řekla,že to prodám pod cenou tmavočechům,ať si užije.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:38
- Nahlásit

nemethova5
aspon,ze mate dobryho starostu,ktery stoji pri vas!

Vono uš mu nic jinýho nezbejvá,páč se dost kamarádím s jeho snachou a ta má taky dva psy a bydlí hnedkom vedle a pomáhala mi hledat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:51 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

jablunka
mě za rohem řekli,ať rovnou na obci zaplatím pokutu,za to že mi pes běhal po vsi.Starosta si řekl kilo,ale nebude po mě chtít poplatky za dva psy.
no to je bomba starosta!!!
že to prodám pod cenou tmavočechům,ať si užije.
Spravne!!! "Co je nejhorsi rano? - kdyz ti cikan rekne "bry rano, sousede".. "

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 20:56
- Nahlásit

Fifi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:00
- Nahlásit

jablunka
Bože...s mojí povahou by to asi řešily spíš ruce, než cajti...grrrrrr....

Držte mi palce lidi, máme úplně zmršenou stopu. Buď se to Bucce přes noc rozleží v hlavě, nebo máme po zkoušce...no, ale aspoň bych to stihla do práce, páč pak musím na odpolední.

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:00
- Nahlásit

Jeden pro Tebe...ani se nemusíš unavovat pohledem do zrcadla..

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:03
- Nahlásit

Fifi
"Co je nejhorsi rano? - kdyz ti cikan rekne "bry rano, sousede".. "

no to je bomba starosta!!!
Noono je to trochu jinak..........on má čokla,asi 11 vořecha,kterej nigdy nebyl zavřenej,pořád si lítá gde chce,po celý vesnici i za humna(saraxovi potvrdí),tagže ví,že to bych okamžitě použila proti němu a navíc už fakt ječela i jeho snacha a doma by nevydržel.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:07
- Nahlásit

Mucholabka
Bože...s mojí povahou by to asi řešily spíš ruce, než cajti...grrrrrr...
Však měl kliku,že se schoval do garáže!
Erin
Jeden pro Tebe...ani se nemusíš unavovat pohledem do zrcadla..
Esli je to pro mě,tak moc děkuju,ale nemělo tam bejt spíš něco takovýho?

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:14
- Nahlásit

jablunka
Tak to pozor, Tlusta Berta je nase Sádlenka, toto osloveni je uz zabrany! Dneska jsem ji strihala prerostly drapaky, jeste, ze jsem mela brejle, jinak by mi kusanec drapu vystrelil oko.

on má čokla,asi 11 vořecha,kterej nigdy nebyl zavřenej,pořád si lítá gde chce,po celý vesnici i za humna
To vono se tak bezne dela, ze je pes pres den na retezu a v noci se vypusti, at se probehne. Mi rikala kamoska.

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:16
- Nahlásit

jablunka
nemělo tam bejt spíš něco takovýho?
Ne nemělo,jsi epatická duchovně bohatá bytost .Jen proto,že jsi si nenechala chirurgicky odstranit x párů žeber se nemusíš cítit jinak.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:19
- Nahlásit

Fifi
To vono se tak bezne dela, ze je pes pres den na retezu a v noci se vypusti, at se probehne. Mi rikala kamoska.

Jenže tenhle neví co je řetěz,nikdy ho neviděl ani z dálky.Tenhle pes je volně furt.Dokonce se povedlo sousedům od starosty,že jim ho vzal útokem jejich pes,kterýho neustále provokuje za plotem a pes se z toho vylízal,starosta mu udělal oplocenej plácek a čokl jim tejden nežral,páč mu vzali volnost.A naše pošťanda je zvyklá,že před roznáškou na ni každej den v 10 hodin čeká a obejde s ní fšecko.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:23
- Nahlásit

Erin
Ne nemělo,jsi epatická duchovně bohatá bytost
No zrovna dneska by se za mě dlaždiči nemuseli stydět.Ale moc dík,tohle potěší.
.Jen proto,že jsi si nenechala chirurgicky odstranit x párů žeber se nemusíš cítit jinak.
Tak tohle nehrozí,sem spokojená tak jak to je(vječinou:lol.

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:33
- Nahlásit

jablunka

No zrovna dneska by se za mě dlaždiči nemuseli stydět

Tss dlaždiči,jak tě znám ,todle je pravá tvá identita

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:37
- Nahlásit

Erin
,jak tě znám ,todle je pravá tvá identita
To budu muset zejtra ukázat Štěpánkovi,zrovna máme dračí období,buď běží v DVD Šrek s dračicí,nebo Dračí srdce.

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 21:38 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Tak a teď už fakt du do peří....a na žítřejší jitro,kerý určo strávím jinak,než zíráním na obzor posílám Nedělníka Slunečníka

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 22:27
- Nahlásit

Chjooo, zatracený jaro, Hyena je nabitá jak kulovej blesk. Dneska se jí podařilo, že mi podkosila nohy takovým způsobem, že jsem eležela na zádech, ani jsem nevěděla jak. Uža by byl začátek dubna, voni jí ty treky trochu zbrzdí.

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 22:37
- Nahlásit

Hyena
Se mi dnes podařilo unaviti grónici, heč!
Teda jen lehce, ale lepší, než drátem do voka. Sme byli coursingovati

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2009 23:26
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Teda jen lehce, ale lepší, než drátem do voka. Sme byli coursingovati
Mi jedem běhat až 29.3. do Kralup, ale aspoň jí na Chřibech budu stíhat a neurve mi kolena.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 07:47 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

dobré ráno všem
tak praha hlásí: po dešti a teplo
jinak dneska uklízím byt,budu koukat na Dobrou Vodu,na hokej a na Výměnu manželek

mac1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 09:43
- Nahlásit

dobré ráno všem, Praha hlásí teplo a bahno , nebudu uklízet, nebudu prát, nebudu vařit, nebudu na nic koukat, budu se jen válet a flákat

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 09:48
- Nahlásit

Bré ráno, nebudu uklízet, mizím za hajtrama, pokusit zařídit to tak,abysme si v tom děsným humusu nerozbili ústa. My tady ještě někdo zkuste říct, že je todle lepší než zima a sníh

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 10:04
- Nahlásit

už je uklzeno,vypráno,jenom čekám na letáky

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 10:06 - Změnil/a: Gwen a Dinulka
- Nahlásit

Hyena
Mi jedem běhat až 29.3. do Kralup, ale aspoň jí na Chřibech budu stíhat a neurve mi kolena

My jedem za týden na víkendovku a 28.3. běháme v Brně.

Teta, nechcete s náma v dubnu do Slavětína?
Na běhací víkendovku

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 10:10
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
To bych i ráda. Kde se máme přihlásit? Jináč máme Slavonicko dobře prochozené, tak že nabízíme pro nevybouření pejsky ještě nějaký ten vejletíček se super hospůdkou. Jo a ubytko bychom tam nepotřebovali.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 10:23
- Nahlásit

tak letákydorazili a honem ven,vypadá že ale bude lejt

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 10:40
- Nahlásit

vsechny vas zdravim,na ostravsku leje jako krava!chudak muchos,dnes ma zkousky s bucou,tak doufam a drzim ji palce!!!kdyz ji nevyslo to pocasi!

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 10:48
- Nahlásit

Hyena
napiš sem:jana@ceskypes.cz

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2009 12:35
- Nahlásit

Tak jsme dneska uklízeli. Nic mimořádného, takovej ten běžnej úklid co se dělá několikrát týdně. Jenže dneska mi u toho překážel Mášenek Měl pocit, že by mi měl pomáhat Díky tomu mi to trvalo skoro o hodinu dýl
Lidi, už jste zažili, aby někdo zametal podlahu (v jednom pokoji) hodinu a půl??

<< 1 ... 2790 . 2791 . 2792 . 2793 . 2794 . 2795 . 2796 . 2797 . 2798 . 2799 . 2800 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání