| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 20:51
- Nahlásit
PetraK
mám takovou radost
taky mám radost,že máš radost
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 20:52
- Nahlásit
PetraK
AJŠŮS NEBYL VYPLESKLEJ
tagže vy ste ho nevenčila..asik něgdo jinej teda..
hele,nestříhá tam nějaká ženština psy??bych potřála kontakt na někoho kdo umí špringry..asi Mac1 by mohla vědět.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 20:54
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,mate maila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:02
- Nahlásit
Neessi
taky mám radost,že máš radost
dík pani, je to pro mě moc prima pocit
davidkova renata
tagže vy ste ho nevenčila..asik něgdo jinej teda..
a vy pani, vy uš si děte shánět protézu, páč koupíte jednu ne mezi voči, ale do zubůch -víte co mě překvapilo? Původně tam byl i Tedík, ale von vůbec nebyl příjemnej, ukazoval že má žubů plno hubůů a fšecky vohnutý naholu. Ešus dělal že tam žádnej žubohlávek neni a pak byl na sebe děsivě pyšnej, jak s s tim porovnal , prtka jedna zrzatá
No někdo tady střihá - je to u Ovusu, pokud tady nejsou dvě střihačky, tak myslim, že za tou pani jezdil někdo až přes celou Prahé, ale moc vo tom nevim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:02
- Nahlásit
PetraK
ty jo asi se dám na adopce!
Koukni gde je nějaký ústaf poblíž vaší latifundije
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:10
- Nahlásit
Biluška
to bude vědět Sali - jsme kousek vod ní, se zeptám, aš příde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:11
- Nahlásit
nemethova5
sem ho uš četla
PetraK
Původně tam byl i Tedík, ale von vůbec nebyl příjemnej
Tedík je bomba pes,už brzo vo něm uslyšíme ,S Fandou se už víckrát poprali ,Fanda zatim vyhrál,ale jeho dny sou sečtený podle mýho.Taky by to moch bejt druhej Tarzan,akorát že Tedík má nervy f cajku.Fanda je měkkej,to řikám už vod začátku,ten čokl je přitom úpa skvělej,co by někdo dal za takovýho namachrovanýho fracka ,navíc aportuje jak praštěnej a na vobraně je skoro tak nasranej jako já každej den
a pak byl na sebe děsivě pyšnej, jak s s tim porovnal , prtka jedna zrzatá
je čikovnej
ale moc vo tom nevim
tagže jako dycky
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:17
- Nahlásit
PetraK
co to máte za nemožnou mašinu?
Není moje! Sem psala,že je to z budoucnosti..já jezdím tudle značku
Přeji pěkný páteční večer, brou brou
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:18
- Nahlásit
Chjooo, jsem posouvala vejš ten odkaz na holanďátko v táborském útulku a znovu jsem se nas...la, páč jsem zavadila o tenodkaz na inzerát "množitelky" právě z Tábora, která produkuje štěňata holanďanů v "akci" za 2000,- Kč jedno, no nekupte ho..... a ejhle ono to nejni úplně jako prouhaté NO, no tak to halt frknem do útulku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:25
- Nahlásit
Hyena
"akci" za 2000,-
cože????? f akci????? no ty voe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:33
- Nahlásit
davidkova renata
tak za áááá)
tagže jako dycky
tetkon už si hledejte nejen zubního specijálistu, ale i se vobjednejte rovnou k Sali.A cvičák tim nemyslim
a za béé)
Tedík mě překvapil, páč sem netůšila, že huž se tagle posunul. Když jsme se potkali na podzim, tak poho, když jsme se potkali minulej tejden tak celkem taky f poho a dneska byl za zbrojíře! Ale s těma vostatníma s kterejma šel, tak pohodka, ale že jsme se vobjevili my, nabyl dojmu, že musí bránit fšecky . Je mi sympatickej, páč je to vůl takovej, ale kamarádit se asi nebudem
a za cé)
je čikovnej
děkuju, byl to hřejivej pocit přímo na prsouch. Kuřecích
Erin
já jezdím tudle značku
NO PROTO!!!
LIDI PROSIM VÁS, nemyslete si, že si vymejšlim,ale ten náš pták je ňákej divnej. Von právě mezi těma svejma drbárnama - víte co řekl? blablablanějakýnesmysle a pak: Alternativní stroj děvečko!!!
todle přece nikde nenaposlouchá?? Muselo mi hrábnout, to jinak neni možný. Bylo to ale fakt dost zřetelný!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:34
- Nahlásit
davidkova renata
Hyena
"akci" za 2000,-
cože????? f akci?????
co to je za šmejda????
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:37
- Nahlásit
Brej večír vespolek
PetraK
Alternativní stroj děvečko!!!
a nepoudal náhodou zdroj? to by naposlouchat moch ne?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:39
- Nahlásit
http://zvirata.bazos.cz/?hledat=HOLANDSKY+OVCAK&hl okalita=&iddel=1
Tady- šikovná paní z Tábora množí štěňata bez PP a nabízí za 2000,-Kč. A Náhoud je z Tábora.....sem si tak tipla, kde se asi ten štěník v útulku vzal
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:40
- Nahlásit
Si řikám, esli nejsme s Evou blpky, vona má čubu a psa, já čubu, tak když začnem práskat dva vrhy za rok- tak máme brzy vyděláno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:44
- Nahlásit
PetraK
páč sem netůšila, že huž se tagle posunul
a tak...von se neposunul ani moc,se dalo čekat.Von teda zatim se psama nic neměl,jako konflikt ,eště Fanda řikal,že je f poho,ale dyš já ho vidim a slyšim jak na něj volá když se vydá za psem,.. To je asi taky votáska času.
na prsouch. Kuřecích
chápu
a pak: Alternativní stroj děvečko
ste divná,ale to uš sem vám řikala..
Tinta76
jaxe vám šlape,pani?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:46
- Nahlásit
davidkova renata
jaxe vám šlape,pani?
předpokládám, že je to dotaz stran Rexovo botičky tož dobře, řekla bych
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 21:53
- Nahlásit
Tinta76
předpokládám, že je to dotaz stran Rexovo botičky
tak bylo to takový zavádějící,to přiznávám ,ale páč ste chytrá holka ,taxte to pochopila správně Tak hlavně že se šlape gůt.dyš můžou bejt kocouřííí v botách,proč ne Reksícííí
lidijové,du se svalit,mám dost brou noc moc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 22:00
- Nahlásit
Tinta76
zdroj?
nene, byl to fakt stroj. Asi zrovna na něčem pracuje. Stopro někde f koutě kutí perpétumdebile ,
Hyena
to je HNUS
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 22:03
- Nahlásit
davidkova renata
,ale dyš já ho vidim a slyšim jak na něj volá když se vydá za psem
no toho jsem si fšimla aj já
ste divná,ale to uš sem vám řikala..
JÁÁÁÁ?? Snad ten pták ne? Já ho to neučim! von si sám tagle skládá - to sedíte a slyšíte z klece: "Ešipoť! To je vodička!nekřič!Tady se křičí! Profesore... a mezi tim všim slovnim průjmem se vyskytne ten Alternativní stroj, no!
tak bylo to takový zavádějící
vy furt zavádíte! Víte to? měla byste jet na brigádu na chmel asi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 23:16
- Nahlásit
Tak buď sem blázen a nebo letadlo
sem teď z nedostatku jiné činnosti nahlédla k samojedům a jsem zcela mimoň z Kaby, která chová samojeda v centru Prahé a píše velmi zajímavé příspěvky. Buď se zvokla ona, neb já a nebo je Kaba celej Nadbůch, kterej se baví. Jinak si to vysvětlit neumím
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 06:50
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak jsme vyvenčení,roznesli jsme letáky a psy dostali nažrat a vypadá to na to,že bude snad konečně hezky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 08:15
- Nahlásit
Děckááá, už víme, za co utratíme půlmega, snad nám to nikdo nevyfoukne. Jeden soused by měl dva kavkazáky, to bychom si mohli rozumět. A ti ostatní nevylezou z baráku, páč ho mají dostatečně velký a chtějí svlj klid a z jedné strany sousedi vůbec-úplně na konci cesty, jen pole a les. A voní to tam lesíčkem. Není to velký pozemek, ale pěkný. A na návštěvu bych chodila k Synkové do útulku, páč je to kousek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 08:43
- Nahlásit
Mucholabka
No tak honem písej kde, co, jak a proč, ať na tom máknem
Jinak dobré ráno fšem, kterým tohle ráno nevadí páč je sobota
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 08:51
- Nahlásit
Biluška
No je to úúplně v Ostravě, jsou to Heřmanice-to zní docela strašidelně, ale jsou tam dva kostely, tak to bude snad OK, a cigáni by se tam dostat neměli, je to krajíček zástavby. A kdyby jo, tak se psi aspoň nažerou. Jinak je to tam samý bazén a vilka.
Teď koupíme pozemek, a jak potom dál ještě nejsme úplně rozhodnutí, možná tu hypotéku posuneme až po dovolené-ještě uvidíme.
Ulice je V Remízkách, kdyby ses chtěla podívat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 08:55
- Nahlásit
Mucholabka
Ten pozemek budete kupovat za hotové? Musí vám něco zbýt, protože hypošku na výstavbu vám nikdo nedá ve výši 100% . Na koupi jo, ale na výstavbu dávají max. 80
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 08:57
- Nahlásit
Biluška
Na koupi jo, ale na výstavbu dávají max. 80
To jsou hadi. A to se snad dá ručit i tím pozemkem, co k tomu je, ne? Chceme ho za hotové, ale ještě nějaký ten peníz by měl zbýt.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 09:04
- Nahlásit
Mucholabka
Musí se ručit tím pozemkem, bez toho by to ani nešlo. Pokud vám nějaký peníz zbyde tak by to neměl být moc velký problém. Počítej, že by vám mělo zbýt tak 20% toho, co budete potřebovat na výstavbu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 09:20
- Nahlásit
Biluška
Aha, zajímavé...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 09:39
- Nahlásit
Mucholabka
No jo, dostat hypošku není v dnešní době ekonomické krize nic jednoduchého. Třá před třema rokama to bylo mnohem lehčí
|