| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:04
- Nahlásit
Kdyby měla velkou tukovou může se kutálet a nepotřebuje kolo!
To zive vidim, davidkovic ala zorbing, akorat ji trcej nozicky a rucicky....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:05
- Nahlásit
Alexa
To se řekne mamce, že vo ní píšeš vobrásky, že je čarodějnice!
PetraK
to sem netušila, že vám krom purgace hrozí i imprese
Ste strašně neznalá pani, prt vo tom životě víte ))))
davidkova renata
sou holky co MAJ pindíky!!!! mi to přišlo uš kolikrát meylem,tagže se nevymlouvej!
No jo, ale to sem nigdy neviděla, ani bych to vidět nechtěla, sou to ňáký úchylové asi. Fůůůůj koukáš na samý hnusný vjeci, jako třá ta pitva, jak tu byla, nebo ten pán s červíkem na noze.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:09
- Nahlásit
Fifi
davidkovic ala zorbing
Alexa ale řikala, že davítková je čarodějnice....myslíš teda, že je Zorba? Nebo Zaremba?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:16
- Nahlásit
Gerda
Ste strašně neznalá pani, prt vo tom životě víte
no bať, sem to zjistila zrovinka fčera třeba.
Fifi
Gerda
To zive vidim, davidkovic ala zombing
ta teda nebude ráda, řikat vo ní, že je zombí, to nevim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:22
- Nahlásit
Mamka zorbí v kouličce
zasekne se v uličce.
Vzteky lítaj vzduchem nadáfky,
zachrání jí až řidič dodáfky,
co je vlastně holka s pindíkem,
mamka hned plete si ho s viníkem
své nehody zorbací
už tahá jehlice pletací
a z huby tahá mu plomby
Fůůůj mamka je zombííííííííííí!
To jen aby se nezasekla na ňáký přectavě příjemnýho votpoledne nebo tak něco.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:25
- Nahlásit
Gerda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
Si tu brzy....mamko....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:32
- Nahlásit
Gerda
Si tu brzy....mamko....
je nebespečná jak silný purgace
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:43
- Nahlásit
davidkova renatano takhle si delat srandu z tebe,fuj zorbing,spatne mi muze byt radsi po necem jinem!jinak zombice vypadame vsichni jak vstanem po ranu,ja nejradsi provozuju gaucing,to je asi nejbezpecnejsi sport,pokud clovek nespadne z gauce a netriskne o roh stolku!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 13:03
- Nahlásit
nemethova5
pokud clovek nespadne z gauce a netriskne o roh stolku!
to budete teda se Zrzavohubcem dost spřízněný duše , páč todle von má v repertoáru taky
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 13:11
- Nahlásit
nemethova5
jinak zombice vypadame vsichni jak vstanem po ranu,
Já už nejen po ránu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 13:14
- Nahlásit
PetraKno pada i hajan na hubu,takze zpriznenych nas bude o hodne vic,to bude rodinka padla na hlavu todleto!
AlenaDjj,presne pani,ona staci jedna 13-hodinova sluzba a je to jasny,jen se podivat do zrcadla,ale to radsi ne,jeste bych se lekla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 13:15
- Nahlásit
nemethova5
no pada i hajan na hubu,takze zpriznenych nas bude o hodne vic,to bude rodinka padla na hlavu todleto!
musím říct, že jsem sfíně škodolibá a že jsem se hodně dobře zasmála, když jsem ho viděla, jak žuchnul . Byl vorvanej jak starý sáně, takže nevnímal, že se v rámci divokejch snů Maxipsa Fíka sune dolů a pak to přišlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 13:22
- Nahlásit
PetraK
Byl vorvanej jak starý sáně, takže nevnímal, že se v rámci divokejch snů Maxipsa Fíka sune dolů
Haskýš tohle zvládá při plném vědomí, když si na gauči drbe záda. Jednou spadla i na Cira.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 13:44
- Nahlásit
kachna_
Haskýš tohle zvládá při plném vědomí, když si na gauči drbe záda. Jednou spadla i na Cira.
no je fakt, že teď pátek jsem málem potřebovala od Davídkojc pemprzy, když si Ešus hrál s osmiměsíčním argentýnou. Páč ten vůl bílej argentýnskej uprostřed tahanice udělal poses alá porculánovej pes před krbem - jestli víte co myslím - a pak najednou a velmi zpomaleně přepadnul přes zadnici na záda - FURT V TOM POSEZU!!! a nějakou vteřinku tak i setrval na zemi - kdo neviděl, neuvěří
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 15:44
- Nahlásit
nemethova5
Já chci pnojmatyku, Ferdík jednu snědl.
davidkova renata
A já su v práci na kole, heheč, busem to trvá hodinu, zpátky dvě, páč končím v deset a jelo by mi to až pět minut po půlnoci, a na kole půl hodiny, akorát nemám blatníky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 15:56
- Nahlásit
Mucholabka
Já chci pnojmatyku, Ferdík jednu snědl
no vidite pani, kdybyste řekla před třema rokama , měli jsme jich na zahradě po minulým majiteli tři řitě a starosti jak to zlikvidovat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 16:14
- Nahlásit
PetraK
Nápodobně, ale už mám jen dvě, dochází zásoby
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 16:22
- Nahlásit
Mucholabka
Hele, a vyrezavas z nich ty draty veprostred? Nebo jim to nechas v plen jen tak, ikdyz ti na tom visej? Pneu uchylny jsou rotvice taky, sice jinym zpusobem nez ty tvi, ale moc casto je to hlodat nenechavam. Maj pak uplne cerny drzky, tak si rikam, ze to treba nemusi bejt zdravotne uplne to nej?
Kremyl a pneu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 16:36
- Nahlásit
Fifi
http://www.stream.cz/video/9/264433-give-em-what-t hey-want
Tady je naše pneumatikování Dráty nevyřezávám, musej si dávat bacha. Oni si je vyřežou sami. Taky mají černé jazyky, ale neřeším to, páč jinak bych jim musela dávat pešky, a takový pešeček vydrží max. pět zákusů a je po něm. To je docela drahá sranda. Zkušela jsem i kočičí škrabadlo, vydrželo víc, ale ne o moc.
RTW může mít takový kroucánkový ocásek jako prasátko?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 16:43
- Nahlásit
Mucholabka
RTW může mít takový kroucánkový ocásek jako prasátko?
Nemel by mit, ale obcas mivaji. A co nadelam, zase v ty spiralovity vrtuli dobre drzi snura na stope. Navic chovat na ni nehodlam, takze nejaka vrtule je to posledni, co by me trapilo, a asi i ji.
Dráty nevyřezávám, musej si dávat bacha.
No bych mela strach, aby si nevyrvali chrup, ale na to se u vas asi nehraje, zejo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 16:52
- Nahlásit
Fifi
No bych mela strach, aby si nevyrvali chrup, ale na to se u vas asi nehraje, zejo.
Ee, nehraje, a navíc jsou na zuby blbé právě ty pešky, Ferda v něm o jeden přišel-chtěla jsem mu peškem udělat radost, asi předevčírem, a zub tam zůstal, Buca nechala zub v rukávu a pak ještě nevím kde-buď při aportu, nebo v hlíně. Většinou psiska přijdou o zuby jiným mechanismem, třeba i když se zhryznou-to většinou špičáky, nebo o kotec, o řetěz případně-zadní zuby, pneumatika je relativně hladká a zuby tam nedrhnou-v pešku zůstávají řezáky. No a pešek a štěndo, to je zubolam, to vůbec-Agina kvůli úrazu mléčné špičáky nemá, ale Buca si jako malá špičák na pešku zlomila a pak nechtěl ven, když rostl nový zub.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 17:37
- Nahlásit
čus žumpice je u vás taky tak chnusně?Prší,chvílema sněží,strašně fouká,prostě hnus.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 17:39
- Nahlásit
tak jsme byli venku a potkali krásné fenečky - černou ovčandu celočernou a bílou fenečku
pak jsme se šli podívat do petka na novou vedoucí a je milá bo chová rotvajery
a pak jsem tam potkala vola,kterj řval na mě,proč nedám velkého psa pryč ,když je finanční kryze
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 17:42
- Nahlásit
brezen2008
a pak jsem tam potkala vola,kterj řval na mě,proč nedám velkého psa pryč ,když je finanční kryze
Nemá v kryzi co žrát? třeba čekal, že mu ho dáš na pekáč.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 17:46
- Nahlásit
Dobrý podvečír vespolek
doufám, že jste toho moc nenaškrábaly, aby jsem nemusela dočítat litánie
Ani nevíte, ajk se těším, až budu mít chlapa zase v práci ... takhle vůbec nic nestíhám, natož číst czpsa
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 18:02
- Nahlásit
Viděli jste?
http://www.youtube.com/watch?v=cFLdQWdiAKY
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 18:02
- Nahlásit
Neessi
je u vás taky tak chnusně
hnus,humus, filcky ,esesácký helmy,potetovaný myši..asi tak je tu
Mucholabka
hele dyš nemáš blatníky..vypadáš jak Tranďák f Obecný škole?
brezen2008
proč nedám velkého psa pryč ,když je finanční kryze
jak to souvisí?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 18:29
- Nahlásit
davidkova renata
hele dyš nemáš blatníky..vypadáš jak Tranďák f Obecný škole?
Jo, a navíc jsem měla rozepnutý buntek.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 20:00
- Nahlásit
Neessi
Je tu hnusně a ještě víc o to,že po dnešním sonu musím konstatovat,že maličkatí meďulové nebudou
|