Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2763 . 2764 . 2765 . 2766 . 2767 . 2768 . 2769 . 2770 . 2771 . 2772 . 2773 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:07
- Nahlásit

Brejden všem s vitrijólem v průduškách

Mucholabka

ešče, že mě Bilu přeběhla, aspoň nemusim číst todle:
Podej topícímu se prst, hned chce celou ruku.

, páč mi to taky přinde takový jako málo, po těch lukcusních kafátkách

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:13
- Nahlásit

Hyena
Tak to máte u vás zjevně hooodně divné hospody
Toho sis nikdy nevšimla?
Čím lukcucnější podnik, tím méně problémů dělají kolem psa. Když přijdu do supr dupr podniku s celou saní tak se nikdo ani nepozastaví, psi mají vodu dřív než my jídelní lístky a personál na ně ještě dělá kuči-kuči.
Čím horší cenová skupina tím víc ksichtů když jim řeknu, že mám psa (nedejbože více psů) a tak od trojky níž je tam vůbec nepustí. Vždycky mě dostanou tím, když tvrdí, že "to by hygiena nikdy nedovolila" a přitom tam mají tak špinavé podlahy, že bych se štítila tam toho psa položit

A určitě to není jenom u nás, mám s tím zkušenosti po celé republice i na Slovensku.

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:15
- Nahlásit

Biluška
zavři dítě do klece a máš klid nemám klec , ačkoli... ve sklepě má klec po papouškovi , ovšem téměř 2 leté dítko do ní těžko nacpu ...si také ještě rychle dávám kávu "v klidu"

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:16
- Nahlásit

mac1
A psí výstavní klec nemáš? Bože, jak bez ní můžeš žít?
No tak se stav, na ty dva dny ti nějakou půjčím, snad to přežiju jenom se třema

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:30
- Nahlásit

Biluška

Mám podobný zkušenosti, ale s ubytováním, čím větší kůča, tak tam psy nechtěj ani za nic a když poptávám něco "lepšího" tak se nad tím ani nepozastaví

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:31
- Nahlásit

Chcete vidět jak Bucka plave?
http://www.stream.cz/video/9/264742-bucka-plavani

Byli tam lidi s retrívrem, snažili se, aby jim retrívr plaval a retvívrovi se nechtělo Bucu jsem pustila už nahoře na ulici, jinak by mi urvala ruku, a ta to šupla rovnou do vody, tak lidi byli zklamaní, že mají retvívra neplavce a říkali mu vidíš to, to je pes, tak se to má dělat, a on to nepochopil.

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:31 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Biluška
Toho sis nikdy nevšimla?
čéče ne,
naposledy jsme byli v obdobné hospě v sestavě- Hyena, americký buldok, ČSV, 2x kříženec NO, a 5 měsíční labrador.... a pohoda. Jo a vzhledem k tomu, že jsem tam byli doost dlouho, chodili jsme na střídačku s čoklama přes lokál ven- na volno (bo přeci na těch pár metrů nebudeme přidělávat vodítka)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:33
- Nahlásit

Biluška
A psí výstavní klec nemáš? Bože, jak bez ní můžeš žít?
Klec jsem někomu půjčila a docela ji postrádám-v neděli budu asi potřebovat na zkoušky. Tak věřím, že mi ji dovezou...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:38
- Nahlásit

čus fšicííí nas*aný bo došlo k nejhoršímu,mám prdlou pnojmatyku u kola ,tudíž musim chodit pješky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:42
- Nahlásit

davidkova renata
Jak to není prdlá pnojmatyka u pupku, tak je to dobý.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:51
- Nahlásit

Mucholabkaak to není prdlá pnojmatyka u pupku, tak je to dobý.
no jenže to by mi zrovna vadilo nejmín,aspon bych se jí zbavila

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:57
- Nahlásit

davidkova renata

Tu tvojí pjoumatyku bych chtěla vidět

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:58
- Nahlásit

Lucie Kratochvílováu tvojí pjoumatyku bych chtěla vidět
si nepřej,mohla bys mít traumata..

nepište,du teda pješky,chjo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:59
- Nahlásit

davidkova renata
spon bych se jí zbavila
Zrovna tobě bych přála se jí zbavit, páč ty jsi tak doopravdicky tlustá, až tě občas vidět není

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:04
- Nahlásit

davidkova renata
čus fšicííí nas*aný bo došlo k nejhoršímu,mám prdlou pnojmatyku u kola ,tudíž musim chodit pješky

to vás Nadbůch potrestal za to, jak furt mluvíte vo tom co nemáte - tzn. vo svý vlastní pjoumatice

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:10
- Nahlásit

Dobré ráno vám všem bumbrdlíčci nablblý!

Dnes má svátek gabifi - takže šéééééécko nejlééépčíííí gabifi a tady máš dort! Můžeš si k němu dát kafe vot mucholabky, nebo počkat na fifi, ta ti k němu dá rotvíka.

Stran těch pindíků - Maryji moc chutnaj, má teď zásobu svačinek na celej tejden - dostává každý ráno jeden kousek pindíku. A není to pindík můj, bo děcka, možná vás to překvapí, ale sem holka. A jak známo, holky pindíky obvykle nemaj. Teda jako já ho mám, ale na balgoně v krabičce...tak nevim, jesi se to taky počítá. A krz ten mněsíc - jako fakt to byl až transcendentální zážitek, myslim, že sme s mamkou zažily až společné imprese stran univerzálního ducha....to sou vopravdický lurdy. A vy ste ludry!

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:20
- Nahlásit

Hyena
naposledy jsme byli v obdobné hospě
Tak to byla vyjímka co potvrzuje pravidlo, nebo byl hospodský tak ožralý, že si těch psů nevšiml

Mucholabka
Klec jsem někomu půjčila a docela ji postrádám-
že se bez klece nedá žít?

davidkova renata
Ti pučím pnojmatik kolik chceš. Myslím teda tukové, u kola mám jenom dvje a ty nedám, páč jinak bych musela chodit pěšky já

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:30
- Nahlásit

Gerda
holky pindíky obvykle nemaj. Teda jako já ho mám, ale na balgoně v krabičce...

vy musíte mít dycky něco extra. Normálně maj holky na balgóně fuchsie a pelargošky, vy tam máte svýho pindika.

až společné imprese

co ste zas spolu sežraly, že to tagle dopadlo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:43
- Nahlásit

PetraK
Normálně maj holky na balgóně fuchsie a pelargošky
Simvás, na tom se pracuje, budu sázet levanduli, hci mít na balgoně prováns. Takže k pindikům tam vystavim eště ufilký ucho.

co ste zas spolu sežraly, že to tagle dopadlo?
dyť ste nás poslala, abysme si jednu ubalili, no tak sme si ubalili a přišly ty imprese krz ten mněsííííček na nebi hlubokém.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:47
- Nahlásit

davidkova renatanazdar pani,tak jsem si psala s ghianikou,no samo,ze to doma neproslo,az na podzim,to taky muze byt pozde a tra uz hlidat nebudu a najdu si neco normalniho,treba,pani pokud chcete pujcit pneumatiku,klidne ji vam poslu postou,ja se toho rada zbavim!

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:13
- Nahlásit

nemethova5
chcete pujcit pneumatiku,klidne ji vam poslu postou,ja se toho rada zbavim!
dyž vona je paní Davídková vybíravá...nechce na kolo ty tukový, prej jí rupla nějaká na vzduch bo co

AlenaD
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:26
- Nahlásit

Gerda
dyť ste nás poslala, abysme si jednu ubalili, no tak sme si ubalili a přišly ty imprese

No hlavně že na vás nepřišly komprese a purgace

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:33
- Nahlásit

AlenaD
No hlavně že na vás nepřišly komprese a purgace
Komprese přicházej jenom na matematiky a to my s mamkou fakt nejsme, to sme spíš lesní víly ))))))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:33
- Nahlásit

Hyenatak at si davidkoj trhne,clovek ji chce mermomoci pomoct a pani si este bude vymejslet a ja mela takovou radost,ze se ji zbavim,takze zas nic!

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:40
- Nahlásit

Gerda
to sme spíš lesní víly ))))))

AlenaD
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:41
- Nahlásit

Gerda
Komprese přicházej jenom na matematiky

Vážně??? Tak to jsem měla něco jinýho.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:43
- Nahlásit

Gerda
Takže k pindikům tam vystavim eště ufilký ucho.

Gde ste sebrala Fangóga?

dyť ste nás poslala, abysme si jednu ubalili, no tak sme si ubalili a přišly ty imprese krz ten mněsííííček na nebi hlubokém

no to jo, ale to sem netušila, že vám krom purgace hrozí i imprese .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:48
- Nahlásit

Gerda
hele necííí nic řikat,ale sou holky co MAJ pindíky!!!! mi to přišlo uš kolikrát meylem,tagže se nevymlouvej!
nemethova5si večír zkusíme cinknout ale pnojmatyku stejně neudáte,s tim počítejte!!!!
AlenaD
Vážně??? Tak to jsem měla něco jinýho.
ste asi měla normoš sračku,ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:50
- Nahlásit

Hyena
nechce na kolo ty tukový, prej jí rupla nějaká na vzduch bo co
Kdyby měla velkou tukovou může se kutálet a nepotřebuje kolo! Nebo ještě líp, může jí kutálet Nána.
Mám dotaz na zkušené zkouškaře. Může mi pes aport přikutálet? Kutálení míčku by nám celkem šlo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:52
- Nahlásit

davidkova renatatak jo pani,mate meila,ja doufam,ze si brnknem,hele pani,fakt ju nechcete,je upa zadara,jen pro vas!

<< 1 ... 2763 . 2764 . 2765 . 2766 . 2767 . 2768 . 2769 . 2770 . 2771 . 2772 . 2773 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání