| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 16:25
- Nahlásit
Biluška
Děsně se těším až se zbavím čoklů
Ráno jsem měla obrovskou radost, když jsem se s F zavřela do kotce, drbala jsem ho nad ocasem a on mě pokousal radostí od hlavy až k patě.
Pak jak se porval, tak jsem uvažovala, že jeho matka a otec se sice dožili šest a osm let, ale má tam i předka co před rokem umřel v osmnácti...a on nevypadá, že by se chystal umřít dřív než v pětadvacíti-ten hajzlík se bude rvát a ještě mě přežije.
Kupříkladu se zahryznul do stěny kotce a nevadilo mu, že to nejde, i tak se zahryznul, ale tahat pneu nebude, to néééééé...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 16:46
- Nahlásit
čus fšicííí co se stěhojou do afryky bo je tam hyc a nevadí jim bordel
Mucholabka
on mě pokousal radostí od hlavy až k patě.
jednou tě ten pes zabije
Biluška
Sousedovic mrtvé prase furt smrdí, úplně
jak je dlouho mrtvý,probůch?
Neessi
ať těm zeleným dědkům ukážeme,jak maká pořádný ovčoun
no ne že bych nesdílela tvou pýchu,leč se domnívám,že tydle egzystence nejen že nevědí ani jak vypadá pořádnej vofčák,ale vůbec ani netuší,jak to vypadá,když něco(cokolif) dělá ,tudíž to nemůžou vocenit
Jinak sem se ráno šla podivat na tu srnku,hned zkraje sem propadla malomyslnosti bo v jednom čéku to nelze efektívně prohledat ani omylem.Nicméně sme tam vlezly a skoro hned se zvedlo 5 srn a uháněly dozadu.Žádná nevypadala zraněná ani nekulhala,otí´ázka je,zda tam někde neležela další zdechlá nicméně jsem to vzdala bo sem je nechtěla děsit navíc eště pohledem na nánu,nemůžou vědět,že je honit nebude.Stejně sou tam ale blbě,ten prostor má tvar učka a pokud je nějakej hnusnej čokl zažene nakonec,nemaj kam utýct
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 16:50
- Nahlásit
davidkova renata
jak je dlouho mrtvý,probůch?
Od dnešního rána co ho navštívil strejda řezník
tejně sou tam ale blbě,ten prostor má tvar učka a pokud je nějakej hnusnej čokl zažene nakonec,nemaj kam utýct
Prostě srny v Práglu nemaj co dělat, to je proti přírodě
Mucholabka
Proč tě pokousal? Si ho měla taky kousnout. Do čumáku. A mělas říct "to dělat nebudeeeeeeš". Ses ještě nic nenaučila, nebo co?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 16:59
- Nahlásit
Biluška
Proč tě pokousal?
On měl radost, tak mu to nebudu zakazovat, ne?
Si ho měla taky kousnout. Do čumáku
To za mě udělala Hektor
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 17:00
- Nahlásit
Biluška
jo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 17:02
- Nahlásit
Prvne jsem dostala kytku k MDZ. Dneska. Na cvicaku! od gentlemana pejskare, a zrovna tak obdaroval vsechny pritomne damy. Este ted jsem v soku, neco neskutecnyho, musim si ji vyfotit na pamatku!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 17:04
- Nahlásit
Mucholabka
A jo, tak to jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 17:18
- Nahlásit
Mucholabka
jo
no to je i možný,ale otázka je proč tu jsou a nejsou v tý přírodě,esi za to náhodou nemůže druch ménem čovek a hlavně to konstatování stejně nic neřeší bo tu sou a asi do budoucna aji budou a možná i jiný lesní zvěrstva..
no tak to je jasný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 18:22
- Nahlásit
davidkova renata
No čovek je tam snad nevysadil, nebo jo? Chápu to u ježků, kun a podobných všežravců- ti se naučili vybírat popelnice a do města je táhne vidina snadno obstarané potravy. Ale co tam dělají srny to fakt nevím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 18:27
- Nahlásit
Biluška
Ale co tam dělají srny to fakt nevím
ale to je celkem fuk ,dyk těm zvířatům furt berem další uzemí pro svojí potřebu a houby se staráme kam pudou ,co budou jíst atd..třá ta Šárka je tady odsud vzdušnou čarou snad 3 kiláčky.možná ani to ne a tam normálně legálně jsou,myslifcííí se o ně "staraj" a je tam ofiko vyhlášení honitba nebo jaxe tomu řiká .prostě domácněj jako ty kuny a pod..Stejně to přece nemění nic na tom,že jsou to chuděry
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 18:44
- Nahlásit
davidkova renata
srn je v praze mračno, v parkách, ale jsou to chuděry, na Novodvorský ubejvaly jedna po druhej, pytláci....
tam totiž nebyla pro ně nějaká ochrana myslivcema, nešlo tomu zabránit, myslivci byli nepříčetný ale nemohli to řešit, je tam moc lidi a malej park
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
nejen že nevědí ani jak vypadá pořádnej vofčák,ale vůbec ani netuší,jak to vypadá,když něco(cokolif) dělá ,tudíž to nemůžou vocenit
ale můžou závidět A hlavně furt čekali,kdy mi ta čuba "zdrhne za srnkama",aby mohli zasáhnout ,jenže Bordžínka srnky bere jako malý koně a jsou jí naprosto lhostejný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 18:57
- Nahlásit
Neessi
A hlavně furt čekali,kdy mi ta čuba "zdrhne za sr
no tak to jedině bo voni to myslevecký psíííí celkem i dělaj
Sali
tam totiž nebyla pro ně nějaká ochrana myslivcema
no to tady v tom případě taky samo nejni,je to bejvalá skládka a předtim nějaký uhelný sklady.Prej jsou i v oboře,já osobně jsem tu ale za ta léta neviděla ani jednu,jen kdysi jsem slyšela jak na jednu nějakej kretén dole u rybníka poslal schválně NO,kterej jí dost slušně dorval a zachránili jí ty zahradníci co jsou nahoře u vchodu u Holečků,snad to i přežila ..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 19:17
- Nahlásit
davidkova renata
no tak to jedině bo voni to myslevecký psíííí celkem i dělaj
Nevim jestli zdrhají za srnkama, ale jeden ohař kdysi zdrhnul za naší Krysou co zrovna hárala . Exmanžel s ní byl v lese, psa na volno (vořech, velikost krysaříka, pochopitelně poslušný). Myslivec ho seřval na tři doby, chvíli se hádali o tom kdo koho zastřelí, pak se Kotek otočil a šel dom. Krysa jemu u nohy, Kryse u zadku ohař.... a myslivec asi padesát metrů za nima . Došli až k našemu paneláku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 19:19
- Nahlásit
Biluška
chvíli se hádali o tom kdo koho zastřelí
škoda,že to nedotáhli do konce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 19:23
- Nahlásit
davidkova renata
škoda,že to nedotáhli do konce
To jo, při troše štěstí jsem mohla brát vdovský důchod
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 20:10
- Nahlásit
Hyena
Čuste lidičky, koukám, jak jste se nasvízlili vedle na Karmy. Konečně tam "kontrovrzní příspěvky" nepíšu jenom já a PetraK
a jedeme dáááááááál
jinak brejvečír, předejte Gerdě prosím vzkaz, že esli má ešče zájem, tak .............. MÁM VÍRŮS!! Bude ji bolet f krku, bude ležet f posteli a lemtat čaj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 20:23
- Nahlásit
argosek
z ceho vyvozujete, ze si neco takoveho myslim
jsem doma a můžu vyvozovat . Pane argosku, vyvozuju z toho, že je váš čas a písmena na klávesnici natolik cenná, že byste nenapsal příspěvek, který by neměl pro dotyčného značnou informační hodnotu (což teda, když mi někdo oznámí, abych si něco/někoho nepřála nemá smysl, pokud si ho nepřeju)
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 20:26
- Nahlásit
PetraK
MÁM VÍRŮS!!
hm,a pak že je křipka na ústupu !
Do jaký Karmy to píšete,pani?Už se ptal argosek a nigdo mu neodpověděl!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 20:31
- Nahlásit
Neessi
Do jaký Karmy to píšete,pani
http://www.hafbezobav.cz/psi-forum/
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 20:47
- Nahlásit
davidkova renata
sem tam žádnou karmu neviděla,ale to neznamená,že tam není
|
leila
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 21:48
- Nahlásit
Biluška
Bilu bilu jakpak je to s taborem co bude u tebe, da se nejak prihlasit nebo tak? Mas propozice? Mozna, velmi mozna by sme se zucastnili. Teda pokud by to slo zeano
Jinak co rikas na Okosku je uplne nestrihla a az na ten ocas se mi libi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 21:59
- Nahlásit
leila
Gulak bude, propozice jsou na šňapích stránkách, přihlásit se můžeš.
Jinak co rikas na Okosku je uplne nestrihla a az na ten ocas se mi libi
Sem z těch fotek nepochopila kdo je Okoška, Afonyja, štěňata a otec štěňat. Potřebuju popisky, abych věděla kdo je kdo
|
leila
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 22:03
- Nahlásit
Biluška
Potřebuju popisky, abych věděla kdo je kdo
Okoska je ta bila velka, otec je ten tmave sedej velkej a Afonyja je tam jeste jako stene
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 22:07
- Nahlásit
leila
Už jsem si ji prohlídla. Má blbě uši i ocas
Papínek je krásnej a Afonyja je úplně nejkrásnější. Ale Okoška se mi teda nelíbí
|
leila
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 22:35
- Nahlásit
Biluška
propozice jsou na šňapích stránkách
a více infa by nebylo
Má blbě uši i ocas
Ocas se mi zda taky, ale ty usi ma podle madarskeho trendu - stejnak jak Alfonz, ale tomu uz se zacinaji krasne stavet, nebude je mit nejlepsi ale budou dobre
Afonyja je úplně nejkrásnější.
Je je me se taky libi, byt ty stenda o takove 3roky pozdejc tak nevaham ale tedkonc mi deges staci az nad hlavu dneska mi zase zlikvydoval dva kusy obleceni
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2009 07:44
- Nahlásit
Dobrý ráno fšem co nevstávají a nedřou
leila
Jo, tak za tři, čtyři roky bych si ji možná mohla dovolit i já. Teď fakt malou pumu nedám
a více infa by nebylo
Ne, co ještě potřebuješ vědět?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2009 08:18
- Nahlásit
Biluška
Teď fakt malou pumu nedám
No joo ty bereš štěna z A vrhu Deaf Devil
Ne, co ještě potřebuješ vědět?
No cca cenu kolik ta tam nejako chybí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2009 08:37
- Nahlásit
leila
No joo ty bereš štěna z A vrhu Deaf Devil
A jo, sem zapoměla
No cca cenu kolik ta tam nejako chybí
Loni to vyšlo nějak kolem šesti táců, letos to asi bude podobné. Eště to přesně nevím, páč nevím jak nám v jídelně nasadí cenu papů. Ale počítej kolem těch šesti tisíc.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2009 09:46
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak jsme byli na ranní 2hodinové vycházce,dali jsme si cestou jablíčka a bylo nám krásně , odpol se podíváme na Dobrou vodu
a pak půjdem spinkat
|