| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 20:08
- Nahlásit
Alexa
žíš, to sou bombarďáci!!!!! sou naprosto k sežrání a úpa nejvíc tuto prdítko:
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 20:08
- Nahlásit
janika
Waldauf říkal, že je dost uschlej.
šiš já myslela že už je mrtvej
davidkova renata
a vypadá to,že budou nějaký chlupatý
čubina a asi jeden pejsek
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 20:10
- Nahlásit
Nemethova
to by bylo pro tebe máma mistr obranářu Tartu, 2. předloni na Kristýně a jestli budou velký po tátovi tak to budou mamutíci. Už má jen 2 volný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 20:10
- Nahlásit
Alexa
ale možná lepčí mrtvej, než uschlej
a vypadá to,že budou nějaký chlupatý
čubina a asi jeden pejsek
a z těch vostatních budou naháčí? mexický?? To by si je mohla vzít Jablůnka, pásli by jí k Otikovi.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 20:11
- Nahlásit
Alexa
Tý brďo, ty jsou krááásný, to jsou nějaký modelové že jsou tak pjekně fotitelný....Když to srovnám s belgičákama tak ty se jenom hemžili.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 20:22
- Nahlásit
tak lidijové, já jdu bojovat s bacilama
a ešče se musím ale pochlubiiiiit!!
Ešus bezchybně přinesl z hračkárny 4 předměty podle názvu Motivace? Pečenej bůček a paničky křipka, páč jsem s ním tetkon nic nedělala, tak aby se zavděčil, předvedl to bez chyby.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:04
- Nahlásit
Alexapani,ja chci,to chci,to je to co shanim,aji bych matku prekecala,hele kam bych pro nej musela dojet???jako mamutika a jeste chlupace a dobre na obrane streleneho,to jo,i kdyz jsem psala,at uz mi nikdo nic neshani pres cz psoj,bo jsem se tu nervla,pry si moc vymejslim!ale asi tak nejak,no!jsou fakt bozi!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:06 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
ale další zázrak,normálka tady,no
nemethová chce jednak psa a dvanak tu psala,že na podzim,no třá by to přehodnotila s tim podzimkem ,tendle je fakt úpa slatkej ,škoda,že si ho nemůžu vzít,zku*vila bych ho stejně jako nánu a udělala z něj trvale zastreslýho kanysterapeuta Naštěstí by mě stejně nigdo s datama psa neprodal,tagže sem f klidu Sou ale nádherný,to jako fakt jo!
Aha,tak nemethová to přehodnotila,bych mohla vještit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:06
- Nahlásit
Alexa
ty jsou skvělé
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:21 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nemethova5
tendle je volnej: http://ghianika.cz/alb/7_tydnu/album/slides/IMG_49 48.html a ten druhej není chlupatej kontakt na Verču je:stenata@ghianika.cz stránky má: http://www.ghianika.wz.cz/uvod.html ale musela bys proň ku Praze
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 21:47
- Nahlásit
davidkova renata
tse pani,jsou fakt super mimusenka,joooo a od ktery doby je nana zastresla,ze jsem si ani nefsiml pani!!!!!nooo,tak potom je hajan asi sociopat,ne?no a jeste nefim,kam bych si pro nej jela a kolik by me puclik stal?at se na to pripravim dobre,co a jak
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 22:01 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nemethova5
a jeste nefim,kam bych si pro nej jela a kolik by me puclik stal?at se na to pripravim dobre,co a jak
tak ještě jednou:nemethova5
tendle je volnej: http://ghianika.cz/alb/7_tydnu/album/slides/IMG_49 48.html a ten druhej není chlupatej kontakt na Verču je:stenata@ghianika.cz stránky má: http://www.ghianika.wz.cz/uvod.html ale musela bys proň ku Praze
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 22:02
- Nahlásit
Alexaja budu rvat,tak samo,ze matka rekla,NE!jednak jeste neni v duchodu a je fakt ze u nas se plati dan z prepychu!dvanak bydli u nas zatim madam sestra a uz je to u nas jak u cikanu a matka mi rekla,ze staci,ze je stresovanej hajan,no to ma bohuzel pravdu,divala se na stenata a specialne na toho cortyho,ale budu muset fakt pockat,coz je mi dost lito teda.od ghianiky si stranky dam do zalozek a doufam,ze bude jeste neco podobny,dojet si pro stene by mi k praze nevadilo,aspon bych navstivila mamku davidkovou,ta by mela radost.davidkova renatapani,aspon by batman mel radost,ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 06:43
- Nahlásit
Dobré ráno fšem co nenávidí úterní rána
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 07:28
- Nahlásit
dobré ráno všem
co nenávidí od pondělka do pátku ranní vstávání
Biluška
víkendová ranní vstávání máš ráda?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 07:39
- Nahlásit
Dobré ránko všem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:31
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:32
- Nahlásit
brezen2008
Ne, nemám ráda žádné vstávání kdy mě budí budík, nebo psi
Mucholabka
A obrázky dneska nebudou? Tohle kafe vypadá jak z páté cenové
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:33
- Nahlásit
Biluška
Podej topícímu se prst, hned chce celou ruku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:34
- Nahlásit
Mucholabka
Podej topícímu se prst, hned chce celou ruku.
nevím jestli chce ruku, ale určitě chce vytáhnout z vody
Lidi, mě se tak děsně nechce uklízet a musím, páč je tady bordel jak v tanku
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:35 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit
Dobré ráno , nejsem si jistám jestli to není poslední dobré ráno, co Vám přeju , skorosnacha na 2 dny odjela a o mrňavku se musí postarat tatínek ( = můj drahý synek) , se postaral , dnes mi ji přiveze mezí 9. a 10. a zítra po "o" si pro ni přijede , tož nevím, jestli přežiju tu malou pohromu . Myslím, že jednodušší je hlídat Bilušce smečku - pro mě ...a pro traverzu, přeci jen malé dítko se mi nechce moc mlátit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:43
- Nahlásit
mac1
To je lehký, zavři dítě do klece a máš klid . Gdyby moc řvala tak přes ni hoď nějaký hadr, třeba usne, s papouškama se to taky tak dělá
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:44
- Nahlásit
Mucholabka
Díky za kafe, todle vypadá přesně tak silné, aby mě postavilo na nohy.
Biluška
Ty máš něco proti V. cenové skupině
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:45
- Nahlásit
Hyena
kozi kravy keksy.
kafe karma koka-kola.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:48
- Nahlásit
Hyena
Aspoň někdo je spokojen.
Teď si uvařím opravdické.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 08:50
- Nahlásit
Hyena
Ty máš něco proti V. cenové skupině
Jo, nesmí tam psi
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:00
- Nahlásit
Biluška
Jo, nesmí tam psi
Tak to máte u vás zjevně hooodně divné hospody
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:01
- Nahlásit
argosek
kozi kravy keksy.
kafe karma koka-kola.
Jedině "Šangaj kola"
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:04
- Nahlásit
Hyena
U nás do hospod psi můžou-než zjistí, co mám za zvíře-pak mě vyhazujou-jsem tak onehdá v lednu šla do hospy, čekala jsem s Bucou na kámošku, tak jsem šla bez Bucky jako jestli mě pustí se psem, a prý jasněěě, proč né, pojďte, a jak jsem vešla, tak baba řekla-jéžiš, TAKOVÉHO psa, tak toho nechte venku. Jsem babě řekla že se asi posrala, nechat čokla v té kose venku, a měla po kšeftu.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:06
- Nahlásit
Hyena
vidis to, dneska musim vzit predni kolo z kola do servisu, aby mi ho vycentrovali, jelikoz mi pres zimu uplne se zkorutilo.
|