| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 15:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mucholabka
Nenávidím bahno!
ty vado, proč si nevotevřete bahenní koupele? byste byli v balíku
co je špejchar?
takovej velkej dům co sou v něm enem patra a nic jinýho. A víte co?? Todle to je http://www.reality.cz/cgi/detail?ord=APG-000130
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 15:56
- Nahlásit
PetraK
Tam by vešlo psů!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:02
- Nahlásit
PetraK
takovej velkej dům co sou v něm enem patra a nic jinýho. A víte co?? Todle to je http://www.reality.cz/cgi/detail?ord=APG-000130
ty voe, tam by bylo práce brrrr a nemá to pozemek ta zahrada a rybník je zámeckej, teda jsem pochopila
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:04
- Nahlásit
Mucholabkacau,ty chces kupovat barak v petrvaldu?kde tam,je to kousek do orlove!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:18
- Nahlásit
Alexa
tak ten pozemek k tomu jako nepatří? No to si šéf zejtra teda vodskáče, tagle mě lakovat. těšila jsem se, že tam budu pěstovat džíponský karase!!
Mucholabka
Tam by vešlo psů!
no bať, ale člověk by dříf scípnul, než by to dal dohromady
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:26
- Nahlásit
PetraK
No to si šéf zejtra teda vodskáče, tagle mě lakovat. těšila jsem se, že tam budu pěstovat džíponský karase!!
řekla bych že ne, je tam psáno pozemek 471m2 a o rybníku ni slovo, ale můžeš u něj sedět a hlídat pytláky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:27
- Nahlásit
Alexa
ale můžeš u něj sedět a hlídat pytláky
no to je vrchol! Už neví, jak mi ten pobyt tam voživit!!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:28
- Nahlásit
šus fšici
sem dneska celá mrkvá, a venku je hnusotácky, tak se chystám zvrhnout na fotky a budu vám tu nazízat...
a jak měla Mucholabka tu ceduli, tak mě se to sice nechce fotit, ale onehdá jsem koupila hračku pro Melišátko (gumového pískacího krokodýlka) a návod k použití vám tu přepíšu, stojí za to:
Ideální hračka pro psy
Návod k použití: Psa nejprve hračkou zaujměte a pak mu ji můžete házet.
Upozornění: Určeno pouze jako hračka pro psy, ne pro děti. Nevystavujte ohni nebo vysokým teplotám. Průběžně kontrolujte, zda pes některou část hračky nespolkl, v tom případě kontaktujte veterinárního lékaře.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:30
- Nahlásit
wami
Ideální hračka pro psy
Návod k použití: Psa nejprve hračkou zaujměte a pak mu ji můžete házet.
Upozornění: Určeno pouze jako hračka pro psy, ne pro děti. Nevystavujte ohni nebo vysokým teplotám. Průběžně kontrolujte, zda pes některou část hračky nespolkl, v tom případě kontaktujte veterinárního lékaře.
ty vado Emerika je tady!!!!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:34
- Nahlásit
PetraK
ty vado Emerika je tady!!!!
to je tu už dlouho, pro mě cca nejmíň 3 roky, co jsem koupila od RedDinga obojky, a tam byl coby návod k použití na cedulce namalovaný obojek, dovnitř šipka a nápis "Here insert dog"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:42
- Nahlásit
wami
obojek, dovnitř šipka a nápis "Here insert dog"
)) pani, vy ste trupka! Cik!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:43
- Nahlásit
wami
dovnitř šipka a nápis "Here insert dog"
, bože můj, to nejni možný todleto
Gerda
Cik!
ešče, že huž nemáte tu střevní křipku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:46
- Nahlásit
PetraK
takovej velkej dům co sou v něm enem patra a nic jinýho. A víte co?? Todle to je
k prodeji je jen ten špýchar... zahrada patří sociálnímu ústavu a okolí je ve vlastnictví jiných osob ...šéf tě pěkně balamutil
wami
mooooocinky gratulujeme zlatým psíkům .... koukám, že si Agátka s Lumpem sedli ... na fotky se těším a moc mně mrzí, že jsem nemohla přijet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:46
- Nahlásit
PetraK
Pani, vy budete taky královna Kolobjěška jako wami?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:54
- Nahlásit
LIDIČKY, to musíte vidět
http://www.gamepark.cz/tezke_sny_psu_100114.htm
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 16:59
- Nahlásit
Gerda
já?! to jemeryčani!
PetraK
to nejni možný todleto
no, je, schovávala jsem si to do stěhování bo takovou věc čovek nemlže jen tak vyhodit...
brut
mooooocinky gratulujeme zlatým psíkům
kuji, ale ta medaile je už jen třešinka na dortu, ten spokojenej pocit, co o něm byl článeček, bych měla i bez toho... protože tohle jsou chvilky, pro který stojí za to žít...
koukám, že si Agátka s Lumpem sedli
to jo , uvidíme, co dál, hlavně doufám, že Banušku přestanou zlobit nožičky a na podzím už opět pofrčí s náma na trati...
moc mně mrzí, že jsem nemohla přijet
to neva, si rezervuj podzimní termín...! fakt to stálo za to, i super atmoška večer na zábavě, dokonce i já jsem vydržela cca do 1, než se to večer rozpadlo do postelí, a zpívala jsem jak... no, oni zpívali, já vyla...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 17:02
- Nahlásit
ankaras
LIDIČKY, to musíte vidět
chuďátko, ten snad musel běžet velkou pardubickou )))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 17:06
- Nahlásit
ankaras
Takovyhle sny teda u nas cuby nemaj. Max tuuuuuuze dlouze a smutne ze spani vyjou, hejbaj se jim gesichty, cukaj nozickama... Az si rikam, jestli ten chudik nemel nejakej lehkej zachvat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 17:45
- Nahlásit
Fifi
jestli ten chudik nemel nejakej lehkej zachvat
taky mě to čoveče napadlo. Ešus je děsnej aktivista i v noci, už se mu podařilo spadnout i z postele, ale tohle ešče nepředvedl. Anebo měl hafan hodně těžkej sen.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 17:53
- Nahlásit
PetraK
Mařena má občas štěkací sny, úplně jí to hází vočima, nadskakuje a štěká, klepe nožkama. Když mě to probudí, položim na ní ruku, a obvykle přestane.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:05
- Nahlásit
Gerda
to jo, to Ešusák mívá taky, občas i vyje, páč se mu zdá, že je vlk náčelník udatný srdce - jak říkám, jednou dokonce žuchnul z postele, jak měl někam napilno-za bábou asi nějakou , ale tohle je buď hodně silnej sen- což asi i je vzhledem k tomu, jak se hafan ohnal dozadu ale stejně jako Fifi mě napadlo, jestli neměl záchvat nějakej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:08
- Nahlásit
Gerda
ten snad musel běžet velkou pardubickou )))
no ale spad na taksisu ,taky nevim esi to je úpa normál...
du si dát cígo,pošle mi něgdo nějakej podrobnej návot rači?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:10
- Nahlásit
davidkova renata
du si dát cígo,pošle mi něgdo nějakej podrobnej návot rači?
začíná to: ubalte si, tak do toho
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:11
- Nahlásit
davidkova renatanazdar pani!na co potrebujete podrobny navod,jinak dekuji za mantru,jo a jak se vam libil overalek?pokud ti to neslo otevrit,tak to otevres v programu prohlizec obrazku a faxu!
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:15
- Nahlásit
Nazdááárek, ten pejsek by si klidně nějak ublížil, naše holky jenom tak lehce kmitají nožičkama a někdy třeba pokňukávaj a na jednu se nesmí ve spaní sahat jinak se strašně lekne, no ale to mají lidi taky, některý....
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:24
- Nahlásit
Jsem psychicky na dně. Celý den jsem vyřizovala převody plynu, elektřiny a SIPO z maminky na sebe. Vrchol dne byla paní ve vodárnách která pracovala na PC podle pokynů v notesu, bylo mi jí líto ale chtělo se mi nahlas řvát. Budova plná kanceláří a v zákaznickém centru jedna neschopná ženská.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:25
- Nahlásit
nemethova5
jak se vam libil overale
no ty vogo!Vypadá jak betmen ale úpa ,bych nechtěla v noci potkat na kremačce
PetraK
ubalte si
taxem si jí flákla a dobrý ,eště že má čék ta fora...
jinak pro fšecky!! další zázrak na foře!!! Pro jistotu sem telefonovala s gerdou,vona si taky jednu ubalila,tak abysme si mohly radit dybysme nevěděly jak dál a normálně spolu telefonujem,každá na druhým konci Prahy a pozoooor,ted to příde! koukáme vobě na stejnej měsíc!! Jako chápete,každá úpa vodjinud a stejnej!! ty vogo...zááázrak!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:33
- Nahlásit
AlenaD
Budova plná kanceláří a v zákaznickém centru jedna neschopná ženská
Tak to nebudou říčany. Tam je to neschopnejma narvaný až po půdu a vsadim se, že jich ještě pár mrzne na střeše.
davidkova renata
ty vogo...zááázrak!
Nesmíte žužlat všechny bonbony, který nechaj děti v lavicích. Dyť to může bejt elesdý!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:37
- Nahlásit
kachna_
Dyť to může bejt elesdý!
aha...no horší by byla tadlenta taneční droga
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 18:57
- Nahlásit
kachna_
Tam je to neschopnejma narvaný až po půdu a vsadim se, že jich ještě pár mrzne na střeše.
Hm to je fakt, možná že ty co byly zalezlý v kanclech byly ještě blbější než tahle, takže jsem vlastně měla kliku že ty tři řádky psala jenom půl hodiny.
|