Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2763 . 2764 . 2765 . 2766 . 2767 . 2768 . 2769 . 2770 . 2771 . 2772 . 2773 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:54
- Nahlásit

Brej den fšem......
Mucholabka
Tobje se fakt takovej barák líbí????
Davídková Renata
Náně přejeme fšecko nejlepčejší a koukej jí uklohnit dort.

Fšicí co měli svátek a maj svátek,ať si to užijou.

brezen2008
A JUBLUNKU jsme včera pomluvili s jednou paní ,že bydlej na venkově a choděj se psema mimo zahradu
To je fšude stejný,tady mě kvůli tomu pomlouvaj taky!

brut
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:58
- Nahlásit

Mucholabka
viděla jsem dva různý typy... jeden co jsi ukazovala druhý patrový.... oba plný chyb a následných oprav a investic. Navíc se mi nelíbilo rozdělení vnitřku a asi jsem trošku divná, ale s dřevostavbou to moc společnýho dle mně nemá ( pod pojmem dřevostavba si představuju opravdu dřevo, které je i přiznané a ne lisované desky, které se sestaví na jedné straně oplácají polystyrenem a nahodí na druhé nacpou vatou a zakrejou sádrošem)....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 11:00
- Nahlásit

brut
jablunka
holky,ale ta paní byla sice mladší,ale velice rozumná,psy krmí jenom masem,/ doga, borderka ,buldošek /a granule jenom občas,odstěhovala se od tchýně,bo jí vyčítala že chodí ven se psema,když má zahradu

takže všechno o vás v pořádku

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 11:10
- Nahlásit

Náně šééécko nejlééépči k vopravdickejm naroskám, dáreček jí nese kardyjak - Náno, až se uvidíme, dám ti zase finskou saunu (sešvihám tě větvičkou)

brut
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 11:13
- Nahlásit

brezen2008
takže všechno o vás v pořádku
já vím, vždyť tě znám

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 11:59
- Nahlásit

Tobje se fakt takovej barák líbí????
holky to přijde časem, kdyby nebyli lidi kterejm se takový baráky líběj, asi by je nestavěli a zase vemte to že někdo (nemyslím nikoho konkrétního) jde z bytu 1+1 s tchýni, tak tomu se musí líbit úplně fšecko hlavně když je to bez tchýně a zase na druhou stranu, co by se mě osobně líbilo na to nemám a kdybych si měla vybrat mezi starou vlhkou zříceninou uprostřed města, vyberu radši tohle, i když se mi tenhle typ domů taky nelíbí. Ale tedy zdá se mi to také velmi drahé, zvlášť když to porovnám s podobnými novostavbami tady-lukrativní oblast 25km od Prahy zatím bez dálnice

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:03
- Nahlásit

Helejte ted tu byla počťačka...hééééč,muchoši,ale nepřinesla žádný prachy pro nánu!!!!!!!!!!!!!!! Jako vy ste nic neposlali bo co?????? Jako to si myslíte,že dyš jí tu popřejete na foře,že jako neuroní slzu,dyš nic jinýho vod vás nedostala???

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:09
- Nahlásit

davidkova renata
Jako to si myslíte,že dyš jí tu popřejete na foře,že jako neuroní slzu,dyš nic jinýho vod vás nedostala???
Já teda posílám Náně novýho figuranta, starej už je beztak celej dokousanej a roztřepenej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:17
- Nahlásit

Biluška
posílám Náně novýho figuranta
mi nejde zvječit!!!!!!!!!! takovej trpajlzlik... to nevim teda,dyk ho zavalí a zhyne na krešsyndrom dříf než nána řekne borůfkovej koláč

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:18
- Nahlásit

Alexa
kdybych si měla vybrat mezi starou vlhkou zříceninou uprostřed města, vyberu radši tohle, i když se mi tenhle typ domů taky nelíbí
Máte recht pani, dyby mi ten barák někdo dal, vůbec nebudu koukat, jak vypadá, hlavně když je obyvatelnej a můj. A jestli to má aji zahradu vokolo, byla by to úpa pohoda. Jako já mám moc ráda červenou, ale tady už mi jí přijde ekstra hodně. Za 3,9 bych ho nekoupila, to je fakt moc, ale byla bych nadšená, kdyby ho někdo koupil mě. Jen by musel bejt blíš k ňákýmu normálnímu městu...jako k Praze sem myslela ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:20
- Nahlásit

davidkova renata
No já sem psala, že Nánu sešvihám větvičkou, jak se jí to minule líbilo, že byla v sauně....Klidně jí teda přinesu i dárek, ale prachy to nebudou, bude to vstupenka do muzea na celý rok zdarma, může se chodit koukat na mamutííííí a verlyby.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 12:22
- Nahlásit

Gerda
No já sem psala, že Nánu sešvihám větvičkou
no já to četla,ale příde mi to jednak špatně načasovaný bo bude už po a vona tim pádem nepochopí co je to za dárek a dvak mi to příde takový chudý...prachy sou určo lepčí,eště to přehodnot!
pošli toho maila,mám nějakej nískej tlak ,tak..

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 13:00
- Nahlásit

davidkova renata
špatně načasovaný bo bude už po a vona tim pádem nepochopí co je to za dárek
Ani dyš jí u toho budu rytmicky řikat: To máš k naroskám Náno, to máš k naroskám...?
Tak já jí dám tu dvacku, co sem fčera našla na louce. Hele Maryje dneska ráno děsně běhala za klackem, pořád kadí, pěkný bobky, žádný svědění zatku, kadí jich teda hodně, ale maj normálka hovní barvu (jako pardon, že sem hovní detailista) a normál hovní tvar. A fakt jí to břicho už nebolí, lítá, dokonce si i trochu hraje, docela sem nadšená, až zhubne eště o trochu víc, bude mít zase velkou radost ze cvičení. V létě už budem chodit plavat s vámi, letos se to Mařka už naučí 100%. Fůj jen abych nemusela do vody já, dyštak s ní poplaveš ty.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
No a co? Nýna má malý narozeniny tak dostane malýho fíka. Až jí bude osmnáct tak dostane většího

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 13:11
- Nahlásit

Biluška
Až jí bude osmnáct tak dostane většího
ty si vyčůraná jak díra do sněhu
Gerda
dyštak s ní poplaveš ty.
a no jo,furt....

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 13:22
- Nahlásit

davidkova renata
Je krize, musíme šetřit

Smecka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 13:34
- Nahlásit

Já teda posílám Náně novýho figuranta, starej už je beztak celej dokousanej a roztřepenej Biluška
No to toho vidíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 14:08
- Nahlásit

Brý votpoledne všem co nésů nemocný a nám chorobám přeju brzký uzdravení

a Náně přeju fšecko nej k naroskám a tadyk sem jí koupila dárek:

to jí určo udělá vječí radost než ňáký prachy

a ešče řešíte nemovitostě? Až najdete něco blízko Prahé, s velkým pozemkem, tak řeknite.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 14:09
- Nahlásit

PetraK
tadyk sem jí koupila dárek:

čert mi vás byl dlužnej!
du,nepište!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 14:11
- Nahlásit

davidkova renata
čert mi vás byl dlužnej

tak zas je ale pozytývní, že vám někdo něco dluží, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 14:22
- Nahlásit

PetraK
Ty už si zase nemocná??????? Děfče nešťastný, pošli křipku sem. Já ti na oplátku pošlu tu střevní, co zas chytim, bo uš jí má máma i teta. U nás se furt purguje, ale vo pořádnou křipku čék nezavadí.

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 14:26
- Nahlásit

PetraK
Až najdete něco blízko Prahé, s velkým pozemkem, tak řeknite.
No to by se ještě našlo, (tudle jsem našla kousek vod Prahy 12 ha), ale aby to bylo za mylý prachy....to hlavně!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 14:27
- Nahlásit

Vadí to, když je kabel do foťáku od šminek? Se mi roztřískal pudr a to jsem s tím dneska ani nejebla Ferdíka po hlavě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 14:28
- Nahlásit

Hyena
ale aby to bylo za mylý prachy
Může to klidně stát i hodně, dyš ti to něgdo koupí. Vlastně dyš ti to něgdo koupí, mělo by to stát hodně.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 14:41
- Nahlásit

Hele, toto jsem nedávno našla vylepené na zastávce, musela jsem to vyfotit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 14:51
- Nahlásit

Mucholabka
Hele to bude asi ňáká ostrafská divize vesmírnejch lidí, ne? )))

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 15:06
- Nahlásit

Hyena

No to by se ještě našlo, (tudle jsem našla kousek vod Prahy 12 ha), ale aby to bylo za mylý prachy....to hlavně!
No to předefším, sem počitala, že to napadne tady každýho, že to nesmí stát majlant. Přišel mi pan řídící tudle, že našel něco vhodnýho v Suchomastech a nejni to drahý. Stálo to skorem dva melouny, ale byl to špejchar - kdyby mi bylo dvacet, tak možná, ale na takovýdle ratejně by mi Brtnik humříl. Ale škoda ho , špejchárku, mělo to i vlastní rybňajz! To by bylo terno!!

Gerda
Děfče nešťastný, pošli křipku sem. Já ti na oplátku pošlu tu střevní, co zas chytim, bo uš jí má máma i teta. U nás se furt purguje, ale vo pořádnou křipku čék nezavadí.

tak jo uděláme burzku křípek. Ale mi to padá pomalu na průůdůůšky, za chvíli to bude jak dyš mi tam nalejou vitrijól hodně to bolí, chceš to?? Po tej purgovační křipce bych možná mohla i zhůbnout, že jo? Tak to můžem vyměnit teda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 15:09
- Nahlásit

Mucholabka
a to jsem s tím dneska ani nejebla Ferdíka po hlavě.

mi to připomnělo, jak ségra přijela na votočku do Prahé a přivezla Ešusovi pytlik sušenýho chleba, což von miluje. Šli jsme ven, já vzala pytlik s sebou, ale čokl tehdá tak strašně zlobil, že jsem ho s výkřikem nějakým hanlivým, leč přilehavým majzla tim pytlikem po hlavě. To by člověk nečekal, jakej má pak chleba dostřel

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 15:13
- Nahlásit

PetraK
To by člověk nečekal, jakej má pak chleba dostřel

Nenávidím bahno!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2009 15:14
- Nahlásit

PetraK
škoda ho , špejchárku, mělo to i vlastní rybňajz!
Please do ostravštiny, co je špejchar?

<< 1 ... 2763 . 2764 . 2765 . 2766 . 2767 . 2768 . 2769 . 2770 . 2771 . 2772 . 2773 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání