| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:50
- Nahlásit
Biluška
janika
to je nějakej ehm bližší vztah nebo má Muchoš rozdávací náladu??
něco za něco
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:50
- Nahlásit
janika
Myslím, že je ochotná rozdávat tak nějak obecně.... už taky startuju Amálku a řítím se do Ostravy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:53
- Nahlásit
Čeština má 17. pádů
Původní pády
1. pád = kdo, co = nominativ
2. pád = koho, čeho = genitiv
3. pád = komu, čemu = dativ
4. pád = koho, co = akuzativ
5. pád = oslovujeme, voláme = vokativ
6. pád = o kom, o čem = lokál
7. pád = s kým, čím = instrumentál
Doplnění na současných 17 pádů
8. pád = kdo z koho = korytativ
9. pád = koho jak = buzerativ
10. pád = koho kam = delimitativ
11. pád = kdo koho = likvidativ
12. pád = jak na koho = intrikativ
13. pád = komu co = podmazativ
14. pád = co za co = korupcionál
15. pád = jak komu = protekcionál
16. pád = kdo s kým = kopulativ
17. pád = co na co = prezervativ
Pro místní jazykozpytce...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:55
- Nahlásit
Biluška
Hele, to je on
http://www.sreality.cz/domy-a-vily/prodej/petrvald -1976839615
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:56
- Nahlásit
Mucholabka
Ty woe, no to si sem měla co dát Zase se bude psát na ústaf pro jazyk český a dva týdny budou kecat o tom, že 13.pád podmazativ není správně, páč správně je podmazatitiv
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:57
- Nahlásit
Mucholabka
No můj styl to zrovna není, ale bydlet tam budeš ty, ne já . Řekni mi, jak může jeden malej krysařík tak děsně zdevastovat ten trávník?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:58
- Nahlásit
janika
to chceš kupovat? Ty jsi na satelity?
Jak to myslíš, jako že to je daleko do města?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 08:59
- Nahlásit
Biluška
Řekni mi, jak může jeden malej krysařík tak děsně zdevastovat ten trávník?
Aspoň se s tím pak nemusí crcat moji psi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:01
- Nahlásit
Mucholabka
Aspoň se s tím pak nemusí crcat moji psi.
No jo, Ferdík tam rovnou bude mít svoje bahniště
Goziška si taky včera jedno založila. SEm potřebovala vyčistit kotec, tak jsem ji uvázala pod švestku a ona tam vykopala kráter Ngoro Ngoro Pak se v něm krásně vybahnila a hodlala se se mnou mazlit. Celá zabahněná se mi cpala do klína a říkala "poď, budem dělat haji-buci"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:12 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Mucholabka
Hele, to je on
A jsi si jistá, že tě místní nesežerou, bo se:
a) bojí tvých psů, bojí tvých psů bojí tvých psů bojí tvých psů
b) tví psi včera štěkli
c) určitě jim tvůj pes zakousne jejich nevychovaného labradora?
To není ani trochu s nadsázkou, bydlím ve vesnici, kde se zjevilo satelitní městečko.
Šla bych do něčeho blízko lesa, ve staré zástavbě
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:17
- Nahlásit
janika
Ne, tak to nemyslím. Jen jsi první, o kom bych věděla, že se mu líbí satelit, potažmo rd- novostavby, co se dneska staví...většinou v okolí města.
No, tak snad nebudu s čoklama bydlet někde na náměstí. A něco takového si představujeme už delší dobu, hlavně s tím, že to koupíme a v den koupě si prostě položíme spacák na zem a budeme bydlet-žádnou starou poválečnou kuču fakt nechceme. A na poslouchání jeho rodičů co bydlí dole už nemáme nervy, v sobotu malovali a málem mě to stálo nerv, radši jsem byla celý den venku, dokud jsem nebyla promočená na kost.
Proto nechceme stavět, to by trvalo dalších nevímkolik roků a do té doby se poeáme.
...ale taky možná proto, že jsme nikdy nebydleli v králíkárně a potřebujeme svůj vzduch. Moje podmínka je že pozemek bude NAD 1000 m.
A Marcelova, že to bude novostavba, stáří max. rok 2000.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:18
- Nahlásit
Biluška
V opchodě zase necháš nehorázný prachy
ty vogo,víš ,že ty máš vještěcký schopnostě???????? Okajděte si zařid živnost!!!!!!!!
Texíček bude mít narozeniny pozítří a říkal, že chce slavit s Nýnou
no tak jo,tim pádem kachna at pošle hásku Texíkovi bo jí může nakrejvat,vo což my nestojíme,a akachna bude muset poslat něco užitečnějšího
Mucholabka
Pro místní jazykozpytce
trupko.-))))))))))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:20
- Nahlásit
kachna_
) bojí tvých psů, bojí tvých psů bojí tvých psů bojí tvých psů
b) tví psi včera štěkli
c) určitě jim tvůj pes zakousne jejich nevychovaného labradora?
To už znám. Za prvé mají zakázáno štěkat, a za druhé je můžu ..., bo už jsem si zvykla. S pejskařema si tak jako tak nemám co říct, bo by mi rupla céfka.
Šla bych do něčeho blízko lesa
No, ale tohle najít. A pro Marcela by to mělo být max. do hodiny dojezdu do práce autem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:20
- Nahlásit
Mucholabka
Hele, Kachna má pravdu. Budete mít sousedy a ti se z těch picbulů zcvoknou Taky sem se včera dozvěděla, že můj vlčák zase běhal volně po dědině a ohrožoval nějakou tetu co šla s dvouletým děckem. Prý po nich skákal
Je mi houby platné, že nemám žádného vlčáka a že žádný můj pes nikde volně neběhal Prostě všichni vědí, že to byl můj nebezpečný vlčák a že by se mělo něco udělat s tím jak moji psi pořád volně běhají a kde koho ohrožují
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:23
- Nahlásit
davidkova renata
kachna at pošle hásku Texíkovi bo jí může nakrejvat,vo což my nestojíme,a akachna bude muset poslat něco užitečnějšího
To Texíček nebere, on nakrejvat nesmí. Hásku může Kachna poslat za měsíc Armánkovi, ten nakrejvat může a dělá to rád
Mucholabka
Šla bych do něčeho blízko lesa
No, ale tohle najít. A pro Marcela by to mělo být max. do hodiny dojezdu do práce autem.
No to bude problém, novostavby se na samotách nestaví
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:32
- Nahlásit
Hele, a jinak s tím že se lidi bojí mých psů-já to vím, a podle toho se chovám, takže mě sousedi z toho šedivého baráku začali i zdravit a zvát mě a tak a předtím bylo keců-jako že děcka mi chodily slavnostně říkat že na ty čokly nesmí šahat bo jsou bojoví a tak-ty máš třeba maloše a nemusíš dávat tolik bacha, a ti lidi to vidí.
No, a u nás v Polomi, když jsem tam ještě bydlela, se taky vytvořil satelit, a nepřineslo mi to problém, bydlely tam sice různé barbínky a pod., ale i když jsem tam chodila s čoklema tak se s nima dalo docela domluvit, líp než se starousedlíkama, ten pocit že tam jsou noví ty lidi i spojil.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:51
- Nahlásit
janika
přecijen to není cifra malá a prostě to už je takový, no, větší rozhodnutí.
No to je však už hledáme dýl-uvidíííme
Odra je pěkně vylitá. Myslíte, že už pes může plavat? Vzhledem k tomu že se včera ráchala v potoce by mohla, že? Zkusím už zajít k rybníku. Akorát nevím co na sebe, páč prší.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 09:54
- Nahlásit
Mucholabka
Myslíte, že už pes může plavat?
Už? Ten blbec Texík plave celoročně
A Šagyna mi kdysi vlítla do rybníka v únoru, týden před termínem porodu. Byla jsem přesvědčená, že pokud ty štěńata nezabila tak se jí narodí eskymáci
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:03
- Nahlásit
Biluška
No tak jako mi taky Buca skočila vodou v prosicnic-ale zas bych taky byla ráda, kdyby mi ještě nějaký ten rok vydržela
Kde je ta pošťačka? Poslední dobou chodí pozdějc a pozdějc.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:04
- Nahlásit
Mucholabka
ale zas bych taky byla ráda, kdyby mi ještě nějaký ten rok vydržela
Proč? Já furt doufám, že se těch malých kreténků zbavím a oni vydrží fšechno
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:11
- Nahlásit
Biluška
Proč? Já furt doufám, že se těch malých kreténků zbavím a oni vydrží fšechno
Bucku né, jak se budu chtít někoho zbavit, tak někam prodám Ferdu na krytí, ale Bucka né, to je dobrý pes
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:14
- Nahlásit
Krásné jarní ráno, tedy dopoledne.
Davídková Renata
Náně fšecko nejlepší
Mucholabka
Biluška :Je na té buchtě mléčná čokoláda?? Páč hořkou já nejim a tahle vypadá jako hořká
a máš to že jim to sem dáváš, místo aby všech deset oblízla, že jí někdo strčí buchtu pod nos, ještě si bude vymejšlet
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:25
- Nahlásit
Dobré ráno vespolek
tady svítí sluníčko, tak doufám, že to vydrží, alespoň do odpoledne... jinak se z těch střelenejch chlupáčů zblázním
Jo a až mužskej stáhne fotky, tak vám sem dám něco dobrého ke kafíčku
Mucholabka
stejnej barák sem byla obhlížet s kamarádkou ..... všude se stavěj stejný a koukám, že i cenově je to podobný. Na to, že jsme nějakých 35km od Práglu, tak cena baráku s 950m2 pozemkem byla stejná jak u vás... docela zajímavý, kor, když se kouknu na realitky a vidím, že se u vás baráky prodávají o hodně laciněji než tady.....
Hlavně, ať se vám dobře bydlí a nemáš se sousedama potíže ohledně psů..... já bych do satelitu a kor do těhle baráků nešla ani zadarmo...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:29
- Nahlásit
Alexa
a máš to že jim to sem dáváš, místo aby všech deset oblízla, že jí někdo strčí buchtu pod nos, ještě si bude vymejšlet
Jistě, páč jsem vybíravá a zmlsaná . Třá makový buchty nejim vůbec (aby náhodou někoho nenapadlo je sem dát zítra ke snídani )
Mucholabka
ale Bucka né, to je dobrý pes
Dobrý pes je jedině pes co mi nedělá doma bordel,neotravuje, že chce ven, nežere furt, neštěká a neleze mi do postele (čili u mě doma žádnej )
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:33
- Nahlásit
Biluška
Dobrý pes je jedině pes co mi nedělá doma bordel,neotravuje, že chce ven, nežere furt, neštěká a neleze mi do postele (čili u mě doma žádnej )
No to je jasný, takovej je jedině plyšovej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:36
- Nahlásit
Hyena
No to je jasný, takovej je jedině plyšovej
Mám plyšovou kokřici Mendynku. Už asi třikrát operovanou, páč ti malí šmejdi se ji neustále snaží zabít Asi na ni žárlí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:45
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co je budu číst až pak, všem, co mají psa humusáka, všem, co jim došel ostružinový šampon, všem, co mají psa kamaráda k dětem, všem, co jim pes udělal modřinu a honil kočku!!!!!!!!
Dnes má svátek Waldaaaaaaa! Šééécko nejleeeeeeepči vrchní pilkový velkovýletáři!!! Tady máš místo oslavnou snídani:
A taky měli svátek: v sobotu Biluška a v neděli Janika. Děěěěfčatáááááá šéééécko nejlépči i vám voboum a tady máte dortisko:
Tak jinak to s tim víkendem nebudu zbytečně protahovat, Maryje se chovala v sobotu jak idiot na procházce, kromě toho, že hledala zvěř, honila kočku po její stopě, se eště vyválela v mrtvole a šíleně páchla. Musela sem jí pokárat - mamka by jí zabila, já jí dala cvičně buzeračku + pár jasně splněnejch přivolání a už trošku fungovala, ale fakt to bylo děsný. V neděli se už chovala v lese mravně, ale vyválela se hned na začátku tříhodinové procházky s kámoškama s kočárkama s čistejma miminkama, se vyválela v lickym hovně!!!!!!!!! Furt tedy byla ve vodě a furt smrděla. Dnes je vypraná v pervolu a nesmrdí. Příště pude do pračky na vyvářku.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:46 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
brutA JUBLUNKU jsme včera pomluvili s jednou paní ,že bydlej na venkově a choděj se psema mimo zahradu
je krásně venku jdem projít parky v okolí,přes velkej kopec ke koni a pak kolem gerdyni práce a dom
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:53
- Nahlásit
brut
á bych do satelitu a kor do těhle baráků nešla ani zadarmo...
Já furt nechápu proč-nereju, jen mě to zajímá.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2009 10:53
- Nahlásit
Gerda
Dnes je vypraná v pervolu a nesmrdí. Příště pude do pračky na vyvářku.
v sobotu jsem chtěla strčit do pračky Svini ... z bílý kočky jsem měla šedivou, páč blbka vyběhla ven, tam se lekla psů a skočila do největšího bordelu na dvorku, kde se schovala pod prkna. Lovila jsem jí půl hodiny, nakonec jsme museli přerovnat prkna, aby jsme jí dostali ven..... za "odměnu" šla do sprcháče, je krásně bílá, voňavá a stále ještě uražená
brezen2008
bydlej na venkově a choděj se psema mimo zahradu
jj, to je špatný, jasná věc
|