Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2736 . 2737 . 2738 . 2739 . 2740 . 2741 . 2742 . 2743 . 2744 . 2745 . 2746 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 07:27
- Nahlásit

Dobré ránko všem přeju

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 07:43
- Nahlásit

PRO VSECHNY!!!!!
hlavne pro ty,co mi zhaneli stene!!!!tak za a)potrebuju poradnyho psa a psala jsem ze az na PODZIM!psalo se to tu uz hodnekrat!zaB)kdybyste me znali,mluvite jinak,nemam duvod se s vama stekat,ale nemusim poslouchat na svoji osobu napadani!to opravdu nemam zapotrebi!za C)uz mi laskave nic,ale nic nezhanejte,nemam opravdu zajem,hlavne nemam zajem,jet az z ostravska do hradce a dat za stene dva litry,kdyz uz dobrej skutek,tak zadara,ne?(mysleno obrazne,hlavne proty,co hoooodne slovickareji),jo a kdyz na to prijde,tak si vemu psa od muchose,jo a chtela bych vas videt hlidat v privoze a sorry,ja zadne,ale zadne mnozitele nepodporuju!za D)jak jeste mati byla normalni,tak jsme vozili psi do utulku,byli i u nas i veterinu jsem platila ze svyho a psi se udavali po znamych,tak LASKAVE,me nepoucujte,co je to dobry skutek,ja uz mam vybrane na deset let dopredu minimalne!!!!!!!ja uz ,mam odskutkovano,co vy na mise odsra.o!jo a uz se k tomuto tematu neminim vubec,ale vubec vyjadrovat,dekuju za pochopeni!

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:01
- Nahlásit

nemethova5
,co je to dobry skutek,ja uz mam vybrane na deset let dopredu minimalne!!!!!!!ja uz ,mam odskutkovano,co vy na mise odsra.o
Dani, o tomhle by se dalo hodně diskutovat Osobně se domnívám, že by to mohlo být prakticky nevyřešitelné
Kdo z nás má dobrých skutků moc a kdo málo? Kde je ta hranice? Kolik psů musí každý jedinec zachránit, aby mohl říct "mám splněno"? Možná máme všichni málo, možná má každý z nás "za úkol" zachránit ještě 85642748 psů

Rozhodně nechci říct, že si máš vzít to štěně. Spíš bych řekla, že to Ebony včera krutě přestřelila. Ale bránit se tím, že mám "odskutkováno".... to zase přestřeluješ ty.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:05
- Nahlásit

Biluškaahoj,asi jsem to spatne napsala,ale nemam rada,kdyz me nekdo bere dost do huby a meho psa taky,na to jsem dost hakliva,ja se nepotrebuju zviditelnovat jak nekteri a nepotrebuju si hrat na bohy,ale jasne jsem rekla,ze zadne mnozitele nepodporuju a konec a uz se nechci k tomu opravdu vyjadrovat,dik.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:07
- Nahlásit

jdu spat,neminim si tady tou diskuzi delat tezkou hlavu a nebojte uz tu chodit ani otravovat nebudu,hlavne ne s tim mojim silenym nervakem hajanem!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:10
- Nahlásit

dobré ráno všem
dnes je tu krásně teplo,tak jsem vyšla jenom v krátkém rukávu a vestičce

včera jsem zkoušela odložení dastyho a přitom si hrát s míčem,ani vomylem mu to nejde

ale za to si včera hrál s dítětem,no hrál,on šel okolo nás klučík s maminkou a maminka mu ukazovala elišku jak je malá a on se slušně zeptal zdali si jí může pohladit a já řekla že jo,jenže zdrhla,tak jsem si jí přivolala a maj zí začal hladit a ona ani nedutala a furt jí říkal jak je krásná ale že je baba že se bojí,tak jsem jí vzala na vodítko a klučík pod mím dozorem jí vzal kousek na vodítko ,no a dastík votravoval s míčem ,sindy běhala s klackem okolo nás a od pro planu,kterej dostal,velkej fotbalovej,kterej během vteřinky protrh,ale bavil ho dál ,no a klučík jestli mu ho může kopnout,no tak jsem si podržela dastuša,dala povel sedni a kluk mu ho kopl a dastík si šel pro balon.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:19
- Nahlásit

brezen2008
dnes je tu krásně teplo,tak jsem vyšla jenom v krátkém rukávu a vestičce
Je mi zima jenom to čtu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:23
- Nahlásit

Dobré ráno fšem krásným lidem s čistým štítem, i těm na štítě, všem, co přišli, viděli, zvítězili, všem, co vědí, že nic nevědí, i těm, co jsou jak stříbrný vítr nad řekou, za kterou je Texas!
Dnes má svátek jébat - jébate, šéééécko nejlépči a tady máš dort, dyš si skočíš dozadu, eště tam zbyl kus pařížáku na lepčí trávení vot Alexy:

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:30
- Nahlásit

kachna_
no já se vtomhle odlišuji už dávno.....
lidi v kožišu a já v krátkém rukávu anebo v lehké mikče

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:40
- Nahlásit

Dobrá ráno všem, kteří mají šest psů.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:43
- Nahlásit

Mucholabka
mám jenom 3,tak to se mě netýká

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:43
- Nahlásit

Neessi
použij Pro Meris Duo- je trošinku dražší.ale jeto 3 v jednom,voní po hořkých mandlích prvních 24 h ,takže nehladit,potom už je to OK.
A normálka mi ho daj na veterině? Tam teda asi taky odhadnou, kolik toho maj dát, ne? Dáváš to jako běžný antiparazitikum? Jestli jo, možná už bych se na to šla vyptat teď a foukla jí to na zádíčka už co nejdříf...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:45
- Nahlásit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:46
- Nahlásit

Gerda
A normálka mi ho daj na veterině?
Kdysi jsem promeris dokonce koupila přes net.

brezen2008
Tak teda dobré ráno těm, co mají šest psů nebo tři psy.
Ha, už mám víc než můj "zahraniční" kámoš, který teď už má jenom dva.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:49
- Nahlásit

brezen2008

kecáš! v prokopáku ti byla v zimě zima a mě ne!

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:53
- Nahlásit

Gerda
Neesi
Promeris duo voní? Já jsem se psama nebyla schopná vydržet dva dny v jedný místnosti. Ale je možný, že jsem na něj prostě háklivá
Mucholabka
Tak teda dobré ráno těm, co mají šest psů nebo tři psy.
Musí bejt to číslo nutně dělitelný třema?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:56
- Nahlásit

kachna_
Může to být dělitelné šesti.
Slovena slíbila, že mi o víkendu dovezou krabici vařeného masa, prý Hektor sežere sedum kilo na posezení, prý žerú ako levy. Což aji věřím, když Agina sežere půlku dvoukilového kuřete a Bucka ho zbodne celé (a pak dva dny nežere, jenom sere).
A prý je dneska přijedou vylítat, jsem zvjedaf. Možná ani nechci, aby obr zase nezačal štěkat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:04
- Nahlásit

kachna_
Já jsem se psama nebyla schopná vydržet dva dny v jedný místnosti. Ale je možný, že jsem na něj prostě háklivá
No mě třeba killtix vobojek vůbec nesmrdí, takže jestli ten promeris smrdí tak nějak podobně, nebudu s tim mít problém, jen se asi už budu muset odstěhovat od mámy, bo tu by šlehlo ))

Mucholabka
Kdysi jsem promeris dokonce koupila přes net.
Kouknu se na to - ale je to nějaká pipeta, že víš, kolik toho dát?

Mucholabka
kachna_

Jesi tady budete počítat a machrovat s číslama, dostanete banána!!! ))))))))))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:06
- Nahlásit

Gerda
Kouknu se na to - ale je to nějaká pipeta, že víš, kolik toho dát?
Výrobky jsou odstupňované-např. 10-25 kg apod., podle toho to koupíš a kápneš na psa celé. A když jdu k vetovi, tak abych to měla levnější to dělá tak, že vezme obr pipetu a stříkačkou mi to na psy rozkápne.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:21
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ts,taky musíš všechno napsat???????
Mucholabka
no ale na Ebony anebo na Bilušku máme ještě furt málo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:23
- Nahlásit

brezen2008
no ale na Ebony anebo na Bilušku máme ještě furt málo
Tolik psů bych ani nechtěla-chci je zvládat kvalitně a už to začalo vrzat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:24
- Nahlásit

Mucholabka
No dva psy si kvůli přání dobrýho rána fakt pořizovat nebudu!

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:27
- Nahlásit

Ahoj všící, co nemáte žloutenku!
Já jí teda naštěstí taky nemám, neb fčerá pan dochtór povídal, že je nemožný, abych jí od tý holky chytla. Ale prej když už jsem přišla, že uděláme celkovej skrýnink. Takže ze mě vysáli 5!!! zkumavek krve. Takže mi asi najdou možná i ještě něco horšího, než žloutenku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:35
- Nahlásit

Baico
Pani, to je super, že nemáte žloutenku!!!!! Teď vám leda tak najdou chudokrevnost ))) Takže můžete jít s náma ven!

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:49
- Nahlásit

Maryje je dnes se mnou v práci, moc se těšila, teď už loudí na kolezích snídani. Je úspěšná. Dostala šunku, Míša si nechal housku. Dnes nám přijede na hraní Fanda. Včera sme tu měli nového psa, máme tu irského setra, co byl dřív robokop. Měl nějakej nádorek na hlavě a dělali mu drenáž, trčela mu z hlavy trubička. Tak už ani nevim, kolik tu máme psůch.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:51
- Nahlásit

Gerda
Teď vám leda tak najdou chudokrevnost
No nebo vysokej cholesterol a nějakou hormonální poruchu, kvůlivá který moje tělo zadržuje vodu a tuky a proto jsem tak tlustá.
Ale nemusím do karantény, takže vesele můžu plánovat, kdy, kam a s kým.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:55
- Nahlásit

Gerda
loudí na kolezích snídani. Je úspěšná
a co tlapky a vylučovací dieta?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:56 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Baico
proto já njedu k doktorovi jak je rok dlouhej,bo příjdeš že te třebas bolej nohy a hned tě posílá támhle támhle a ve finále ti řekně že mámš nádor a takový kraviny,u dokktora jsem nebila snad 5 let.zubař to samé,to si ten zub vyndám sama a na gyndu.....
tak a já jdu a příjdu až večer,dnes dorazili dastymu nové granule a holkám taky,takže potáhnu 40 kg granulí,ale holky to maj tak na půl roku a dfasty tak na 2 mesíce

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:57
- Nahlásit

Baico
No ale kdyby ti tu hormonální poruchu našli, daj ti lék, kterej ti s tim pomůže a nebudeš zadržovat vodu....Ovšem bylo by samo lepší, kdyby ti nenašli vůůůůůůůbec nic. Takže vesele plánuj Walda nám vymejšlí moc pěkný výlety.

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:01
- Nahlásit

Gerda
Gerdičko víš co by mě fakt zajímalo kolik tam těch pejsků huž máte?
Jestli budeš mít čas tak to spočítej, ale podle mě je to huž hafo.

<< 1 ... 2736 . 2737 . 2738 . 2739 . 2740 . 2741 . 2742 . 2743 . 2744 . 2745 . 2746 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání