Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2736 . 2737 . 2738 . 2739 . 2740 . 2741 . 2742 . 2743 . 2744 . 2745 . 2746 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 11:45
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
a já fčera od odpoledne nic nejedla až dneska k snídošce rajče s kotydžem )))
A to je ta základní chyba, co se nemá dělat. Slezina potřebuje fungovat na pravidelný bázi, když bude chuděra čekat, co jí kdy přihodíš, nebude vařit a vzniknou z toho trávicí potíže. Máš jíst pravidelně. Málo, ale pravidelně a často. Jestli chceš, dietologicky tě povedu, saraksová se taky nechala vést, a skválně se jí zeptej, kolik shodila. Jen se to líp dělá po icq, abys neviděla, jak u toho zakazování ti dobrých jídel sama láduju majonézové chlebíčky v nadmnožství.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 11:48
- Nahlásit

v tomhle úpočasí se nedá chodit ven,ani ten kopec se nedá jít
k minut je sucho a hodku leje

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 11:49
- Nahlásit

Gerda
nebo zmermomocnit někoho, kdo ten půlmegáč za mě prostě zatáhne! Jako to tu fakt nikdo takovej neni????????
Zkoušela jsi už Vikyho Koženýho? Se zeptej, za to nic nedáš

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:00
- Nahlásit

Gerda

Bohužel nemám ícékvé, leda po mailu ))) zasmam uzenáč seznam.cz Dyš já su duševně chorá a přežírám se zbytečně...

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:03
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
neboj, zatim si vyhledej články o bílkovinách a kalorický tabulky

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:06
- Nahlásit

Teď eště dojídá vzorek Canidae Aktifky, ale už tam má od tety Salijový ty Acany. Možná už s ní nebudu dělat moc masovejch pokusů, však i ty nohy a vědění zatku se zhoršily, když byla víc na mase než granclích.
Gerda
prosímtě zkus jí te´d krmit JEN tou hypoalergení dietou, dávej jen rybu s bramborem, jako odměnu si taky vem rybí maso, a vydrž to aspoň ten měsíc, nedej tam kousek obiloviny, kousek hovězího, radši ani toho kuřete,
a zjisti:
1) jestli zmiznou ty kožní projevy
2) jestli, až zmiznou, a přidáš kuře, se zas neobjevěj...
3) pak zkus přodat obilovinu,
a jak se to kožní dění objeví znova, máš holt pokusem ověřeno, proč a jak dál.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:06
- Nahlásit

Gerda

Ty vogo, to je to počítání??? Večer ti písnu maila, jo teda já ho nefim.. ))) děkuji předem za pomoc

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:13
- Nahlásit

Sali
Jo, přesně to udělám. Díky! Jediná věc - mám čerstvě uvařený maso, nerada bych ho vyhodila, buď si ho teda někdo veme, nebo tu kilofku Mařena prostě eště dojí a další už vařit a dávat nebudu.

Lucie Kratochvílová
to je to počítání???
Neni to počítání, uměla sem to spočítat i já, takže to znamená, že je to počítání pro retardy. Stačí si na to jen zvyknout.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:16
- Nahlásit

čus,zase chčije
Gerda
cííí dyjetu gdy můžu jíst fšecko a gdy cííí a budu hubená,esi jí nemáš,di se bodnout,amatére
Alexa
hele ti písnu maila co sem našla na tvejch webofkách tady pod členem,jo?

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:17
- Nahlásit

Gerda
klidně si od tebe to mražený maso, co eště máš, odkoupím, stejně kvůli máti a jejímu zdravotnímu stavu jsem na Novodvorský téměř denně večer, vždy si tam vyběhám pinzetky v parku, tak s emůžem domluvit, dneska tam jedu zas, s dodávkou plnou psů, jinak bych je taky pomalu ani neviděla

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:28
- Nahlásit

Sali
Tak já se kouknu, kolik tam toho je, kupovala sem 18 kilo - jehněčí svalovinu 6 kg, hovězí zadní 3 kg, hovězí přední 3 kg, hovězí srdéčka 6 kg. A eště je tam zbytek vetamixu - hovězí kilofka a možná jeden krůtí ořez a ten bych si nechala. Hovězí zadní stojej 67,50, přední 63, srce 54, telecí 75. Vetamix ti přihodim zdarma za vodvoz )) Kamarádce sem něco dávala fčera (3kg), něco už Mařka snědla, asi kilofku nebo dvě, mělo by tam bejt určo min 10 kg masa.

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:32
- Nahlásit

Gerda
jak budeš chtít,
o víkendu tam budu na 100% v neděli,
v týdnu dneska a ve čtvrtek večer, ale to je kalup, když tak se domluvíme na neděli...u nás v tom množství megapesů se zblajzne všechno a syrový.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:35
- Nahlásit

Sali
Dobře, dáme to na neděli, když budete s časem nějak normálně, dáme klidně chození s čoklema.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:36
- Nahlásit

Dobré poledne vespolek

Mám jeden dotaz... včera jsem přišla na to, že Aluška na stopě ( v poli jasně viditelná) nejdřív koukne, pak začne čuchat, ale stále kontroluje zrakem ( Brut tohle nedělá, přiloží ňufák a jede). Mám jí nějak korigovat nebo to mám nechat být?

Triniti
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:38
- Nahlásit

Ahojte dífky,
u nás je sucho! A japak se jinak máte?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:44
- Nahlásit

Taky chci tu dijetu jak bude mít Davídková. Jenom bych ještě doplnila, že chci jíst všechno, furt a HODNĚ

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:47
- Nahlásit

brut
problematika stop široce přesahuje rozsah této diskuse.
Doporučuju začínajícím trénovat stopy od začátku pod kvalifikovaným odborným dohledem, pokud mají vést k nějakému sportovnímu výstupu,
čistě pro prdél je samozřejmě možné przniti kdykoli kdekoli cokoli, ale bez záruky vůbec nějakého výsledku.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:47
- Nahlásit

davidkova renata
hele ti písnu maila co sem našla na tvejch webofkách tady pod členem,jo?

jasně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:49
- Nahlásit

davidkova renatacaute pani,tady je sice teplo ale chnusne a leje a ja musim do roboty,do toho humusu humusackyho,jeste ze uz bude v patek ten overal,co nausnice,libili se ti?ono to neslo poradne vyfotit,bo se to moc lesklo

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:55
- Nahlásit

Sali
s Brutem sem začínala pod "odborným" dohledem ..... jeho stopy jsem pak dost dlouho opravovala. Aluška svojí "stopu" šla podruhý a to jen pár kroků, začátek ve čtverci byl bez problémů ...
Nechci s ní dělat žádné IPO či něco podobného, sem ráda, že chodím tak jak chodím, prostě máme stopy atd. jako zpestření procházek a taky na zaměstnání mozečku.
Chtěla jsem jen vědět, jestli to, že stopu "kontroluje" ještě zrakem je nebo není normální a pokud není, jestli existuje nějaká metoda, kterou můžu vyzkoušet, abych jí zbytečně nenechala nešvar zafixovat.
Pokud víš, na co se ptám a můžeš odpovědět, tak prosím odpověz, když ne, tak se nic neděje, třeba mi odpoví někdo jiný .....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:59
- Nahlásit

já furt nechápu, co sem patří a co už ne

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:01
- Nahlásit

davidkova renata
zjistím a dám ti vědět
brut
jak děláš stopy na pamlsky?

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:06
- Nahlásit

brut
Já ti sice vůbec neumim poradit, nicméně znala jsem psa, u kterýho to co popisuješ přerostlo ve zlozvyk.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:10
- Nahlásit

Alexa
do staré ponožky dám rybu nebo smradlavej sýr a táhnu to za sebou. Na konci je krabička s tím voňavým obsahem .... ve čtverci jsem to dělala stejně, jen bez krabičky, dobrotu dostala až na konci

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:11
- Nahlásit

kachna_
taky mám obavy, že by mohla u toho zůstat a nelíbí se mi to .... ani jeden z mých psů tohle nedělal

Sali
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:14
- Nahlásit

brut
podívej, Alexa byla na spešl stopařském týdenním semináři, jistě ti ráda předá své postřehy, k čemu je takový seminář dobrý.
Já už jsem si tady na webu plácala o metodikách játra dost, na to, abych zmoudřela,
pokud říkáš, že chceš toto:prostě máme stopy atd. jako zpestření procházek a taky na zaměstnání mozečku.

tak pak je úplně jedno, co děláš a jak to děláš, když to splní účel.
Poradit bych samozřejmě uměla, ale jen tam, kde by to taky mělo nějakou cenu, promiň.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:26
- Nahlásit

Sali
pokud říkáš, že chceš totorostě máme stopy atd. jako zpestření procházek a taky na zaměstnání mozečku.
víš, ono mi tak trochu nic jinýho nezbývá .... chodím čím dál hůř, ale to neznamená, že se pes musí něco naučit blbě.... nikde není psáno, že zkoušky s ní nemůže jednou absolvovat třeba synek

Jak jsem psala, je mi jedno, kdo mi poradí, hlavně, když budu mít jistotu, že to bude myslet dobře a nebude tu povídat o tom, že rady nerozdává, protože to u mně nemá cenu

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:26
- Nahlásit

brut
e čtverci jsem to dělala stejně, jen bez krabičky, dobrotu dostala až na konci

nechápu - tahala jsi ponožku ve čtverci a po nějaké době jsi jí dala odměnu? Tuto metodu neznám ani jsem o ní neslyšela. Jestli je obsah krabičky na konci hodně voňavej mohla by to cejtit a proto tím směrem koukat. Já tedy čtverec dělám úplně jinak a i lidi co znám. Asi bych se vrátila ke čtverci a zašlapala bych jí tam pamlsky(né moc voňavý, ryba se mi zdá dost vonící) - např. salám
a nechala bych jí je vyžrat. Princip čtverce s pamlskama je v tom aby se pes naučil soustředěně čuchat, Martin Pejša mi říkal že by ve čtverci měl pes soustředěně čuchat cca 10 min a pak teprve přejít na stopu. Nebo jak jsem byla na tom semináři s Milanem tak tam je zase princip vyšlapávání trávy a do toho zašlapávání pamlsků, oboje se snaží docílit soustředění psa na stopě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:27
- Nahlásit

[b]brut[/bzkus to pročíst tady
http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_8779_0.html
jinak ti na maila pošlu vod Eise stopy esi chceš )

Tchor
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:34
- Nahlásit

brut
Stopy jsou opravdu trochu rozsahle tema na to aby se dali resisit na distanc v kecacim foru.

Takze jen par zakladnich veci.
1) prubezna odmena psa zpomaluje a zpresnuje, ale jeli ji moc pes o ni muze ztracet zajem, dalsi nevyhoda prubezne odmeny je to ze ji pes ceka a kdyz ji tam nema muze pri nespravnem zpusob jeji odbourani ztratit o stopu zajem po par mrtrech
2) koncova odmena a vlecka psa zrychluje a znepresnuje zase ale se pes na ni celou stopu "tesi" a snazi se dostat na konec stopy za kazdou cenu.
3) Naprosto nutny je si presne paatovat stopu (s presnosti na desitky cm
4) stopy jsou o stovkach nachozenejch stop a postupnym stezovani podminek, praci s vetrem, praci s terenem a klimatickejma podminkama.
Proste stopy se opravdu nedaji resit na netu a uz vubec ne v zumpe.

<< 1 ... 2736 . 2737 . 2738 . 2739 . 2740 . 2741 . 2742 . 2743 . 2744 . 2745 . 2746 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání