Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2736 . 2737 . 2738 . 2739 . 2740 . 2741 . 2742 . 2743 . 2744 . 2745 . 2746 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:54
- Nahlásit

Mucholabka
a rovnou celé klubko, příjemná záležitost, ještě mě všechno svědí

fuj ble,ble.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:54
- Nahlásit

Mucholabka
asi s ním taky sjedu raději zkontrolovat srdíčko apod. Jako každopádně má ten pes v hajzlu lokty. Ale už se aspoň trochu uklidnil, psychicky to blbě nese.
To je dost na hovno.
jinak jsem teda konečně poprvé v životě viděla živou škrkavku, a rovnou celé klubko, příjemná záležitost,
Vím co to je za hnus,Brůs je taghle vyblil po prvním vodčervení.

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:55
- Nahlásit

Mucholabka
já dávám stronghold, když mi přijde novej pes, nebo když je tu na krytí nějaká fena, co se mi nezdá...ten drží měsíc proti škrkavkám
a průběžně dělám koprolku

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:56
- Nahlásit

Tchor
souhlasím s tím, že psovodův klid je velmi důležitý, že pes musí věřit, je taky pravda. Jenže já nikde nepsala o rozhlížení ale o kouknutí a to je dle mého skromného názoru dost podstatný rozdíl.

Pokud je to preskok je samozrejme uplne jiny reseni nez pokud jde pes ocima a to tady fakt nepozname.
to samozřejmě, ale můj dotaz zněl jinak, že? Stopa byla jasně viditelná ( ono to v bahně ani jinak nejde) a ptala jsem se, zda to mám korigovat nebo nechat být. Taky jsem psala, že jsem na to přišla včera... což znamená při druhé krátké stopičce ( předtím byla na louce bez viditelné stopy a nevzpomínám si, že bych viděla zvednutou hlavu, protože jinak bych se ptala dřív)

Víš, nějak začínám mít divný pocit, že nejlepší je na nic se neptat, jisté lidi raději ignorovat a hlavně se s nima nestýkat, aby náhodou nevznikl šum na trase a nedošlo to tak daleko, že bude jedna situace prezentována jako trvalé stresování psovodem, přeskok či něco jiného.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:58
- Nahlásit

Gerda
A děláte někdy koprologický vyšetření?

já nad tím přemýšlím. Chci si zjistit, kde u nás a jak.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:13
- Nahlásit

Ebony
Jsem právě měla obavu, že dát Stronghold/odčervit celou dávku, tak to ten pes neustojí, protože to je opravdu mazec, kostřička a na tom kůže, a podezření se teda dnešním trusem po odčervení projevilo, asi dobře, že jsem nedala plnou dávku, měla jsem obavu že by škrkavky produkovaly toxiny nebo by se nedařilo je vyloučit. Jinak Stronghold dostali někdy na podzim, ale už můžou dostat další...psík je malý, kolem deseti kil.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:18
- Nahlásit

Mucholabka
Stronghold je proti vnitřňákům i vnějšákům?

PetraK
U nás to dělaj, dyš si o to řekneš, sami ti to nenabídnou...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:20
- Nahlásit

Gerda
Si už nepametám, jestli to byl přímo Stronghold-Advocate, každopádně něco co ničí vše.

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:38
- Nahlásit

Mucholabka
tak ustát by to měl, tam je dobrý, že to je i na ty různý brebery, co by mohl mít v tý kůži

mně to právě radil veterinář, že tablety zničí jen ty okamžitý červy ve střevě, ale oni můžou být v těle larvy ještě jinde a na ty tableta nepomůže, a ten strongold zabije všechno a tím že drží celý měsíc tak se nemůžou pak navzájem nakazit a celkem spolehlivě se to vymlátí

Gerda
není na tasemnici a na klíšťata

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 16:56
- Nahlásit

Čus žumpíci,co je novýho? Já zatím žiju-už jsem v půlce antibiotik,třá se dožiju konce
Hááááááááázky jste si tu dnes popovídali Třá bude zítra líp.

Co se strongholdu týká,mám stejné zkušenosti jako Ebony,odčervení fakt nestačí,chce to pojistit spotem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:01
- Nahlásit

Neessi
Ahoj Můůůdr! Zrovínka sem dneska na tebe myslela, jakože kdy máš přesně ty narosky! Sem myslela, že seš eště únoráček, jako po mamce, ale to je jen svátek žumpovej, normálně seš březňáček, takže uš to vim a budu ti péct dort
Stran toho strongholdu - můžu ho kombinovat s kiltixem? Na cestu do zadaru budu psovi dávat stronghold, ale ráda bych i něco proti klíšťatům...

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:15
- Nahlásit

Neessi
Nazdáááááár,čůůůůůůůůs,tak ty si taky skončila u ATB????

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:32
- Nahlásit

Neessi

Ahoj paní dochtorko,to je taky dost,že se zastavíte kolegyně

wami
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:37
- Nahlásit

nemethova5
zdar pani,nezlobte se vadi a z takovych podmonek,ani nevim,jestli je to cistokrevny a dat za to 2000kc.,za nakyho pojeba.yho mnozitele,dekuji nechci,jsem dost narocna!
vite co, ale tak děte už do prčic. Se tady shání dlouhosrst jak vo život, vůbec nic není dost dobrý, s PP nakonec nechcete tak jak já mám vědět, že jedině bezPP na zlatým podnosu...

(tohle je dost mladý na to, aby to ovčoun byl a povahu si na tom můžete udělat sama )

tak sry za snahu, přísahám, že už nebudu, za dobrotu do p*dele, dík...

all
se omlouvám, asi taky patřím k těm, co daj na nějakou tu kulturu vyjadřování, a fakt mi bylo té chůďy líto, tak jsem si myslela, že má šanci na lepší, že splňuje dostatek kritérií... tak nic, no...

Sali
ber to tak, že dneska mám rejpavou já...
pak v reálu vidím, jak daleko jsou zdejší písemný rozhovory o psech od reality těma samejma lidma předvedený...
svůj k svému...

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:03
- Nahlásit

Večerní báseň přet odchodem z práce - OPTIMISTICKÁ:

Stmívá se později,
vidím f tom naději
na delší vychásku
s pejskem na provásku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

wami
(tohle je dost mladý na to, aby to ovčoun byl a povahu si na tom můžete udělat sama
heke já psala hned po tobě že čupka vadí,kde je problém? musí chtět čupku nebo může chtít jen psa?
hele kouklas na to asi čsv?
Aha,tak sorry už si koukla...no čistá asi nebé,ale co už..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:16
- Nahlásit

až ted je teprv tma,takže se nám to furt prodlužuje

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:17
- Nahlásit

Gerda

Na cestu do zadaru
použij Pro Meris Duo- je trošinku dražší.ale jeto 3 v jednom,voní po hořkých mandlích prvních 24 h ,takže nehladit,potom už je to OK.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:17
- Nahlásit

wami
davidkova renata
Přesně tak, chce samečka, a na opravdovou práci, žádné ořezávátko, pořádného bravka co každého sežere...Přívoz není jen tak.

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:21
- Nahlásit

jablunka
tak ty si taky skončila u ATB????
už beru třetí! Zdá se,že začínají zabírat i bez ležení v kutlochu(někdo musí vydělávat ! ) a dokonce se i z hluboka nadechnu.Nechci to ale zakřiknout a jsem u toho utahaná,jak nádeník v doku!

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:23
- Nahlásit

Erin

ahojky-čarovat nemůžu-jsem jak 10 x vylouhovanej pytlík čaje

AlenaD
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:24
- Nahlásit

Ahoj, koukám že je zde opět veselo, jsou ňáký erupce či co??

brut
ahoj, já jsem si vod tebe dovolila opsat ten recept na tu Bébéčkovou buchtu co jsi dávala vedle. Kolik těch šušenek je na to potřeba??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:25
- Nahlásit

Neessi
voní po hořkých mandlích
hele to cyankálííí prej taky,co zkusit teda to??

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:26
- Nahlásit

davidkova renata
sorry ,ale to nebylo o čubce, nevzala by ho, ani kdyby byl pes s tímhle vadi a z takovych podmonek,ani nevim,jestli je to cistokrevny a dat za to 2000kc.,za nakyho pojeba.yho mnozitele,dekuji nechci,jsem dost narocna! a mohla to napsat slušně, to štěně za to nemůže...ale zase opět, se rozlišuje kdo to napíše, že...

Mucholabka
pořádného bravka co každého sežere..
to je zajímavý, že si stěžovala, že bydlí někde, kde lidi nechtějí zlýho psa?
ale bať, ať každýho sežere, takový jsou nejlepší, ti nejlíp hlídají

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:31
- Nahlásit

davidkova renata
hele to cyankálííí prej taky,co zkusit teda to??
no nevím,esli by to Maryje akceptovala ??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:33
- Nahlásit

Ebony
ale zase opět, se rozlišuje kdo to napíše, že...
to asi ne bo spolu nemáte přeci žádnej konflikt...jako ona ho fakt potřebuje na práci,tam kde dělá to nejni zrovna selánka bo nepřizpůsobivá menšina a spol sou dost vodrzlý

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:35
- Nahlásit

Ebony
Ale ona nepsala, že nechce poje.ané štěně, ale že to nechce od poje.aného množitele a to je myslím si docela rozdíl.

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:38
- Nahlásit

davidkova renata
ku.va jsem snad debil! já to vim, jde mi jen o to, proč to napsala, jako by to štěně mělo prašivinu, a když jsem se nabídla, že jí seženu slušnýho psa, tak tady nedávno psala, že si vezme radši bezpapíráka s povahou?! tak co teda chce? psa na práci? jak zjistí u bezpapíráka, že je na práci, když neví ani čím to kdo nakryl?
já jsem hlídala 10 let a vím, co je třeba za psa, rpzhodně ne vynervenýho debila, co všechny sežere, to je fakt prdel tady...
ale mám recht, a už se neangažuju, pro nikoho...

wami
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:43
- Nahlásit

davidkova renata
jako dyby řekla slušně, že čubičku ne, tak ani neceknu.

ale sry, tohle tu napsat někdo jinej stejným způsobem, pošleš ho do dža i ty sama. Když už tu teda poslední dobou řešíme to vyjadřování...

Mucholabka
kdyby chtěla pořádného bravka, co každého sežere, půjde tvrdě po rodičích, povahách a papírech, aby měla jistotu, že to nepřekryl sousedojc labísek...

jenže to by stálo víc, než 2 litry od poje.aného množitele... takže si najde sama bravka od jiného poje.aného množitele, ale protože si ho najde sama, vlastně nebude poje.anej. Esi tomu teda jako rozumím.

davidkova renata
jako ona ho fakt potřebuje na práci,tam kde dělá to nejni zrovna selánka
a tak fšici víme, kde dělá... a o nepřizpůsobivých menšinách taky víme svoje, jenže buďto chce prostě "pořádného bravka" - proto NO, proto veliký, proto dlouhosrst, nebo chce pořádného hajzla, a to chcu vidět, kdo jí to u malého štěněte slíbí... stejně z něj nakonec toho hajzla bude muset udělat sama, když na to přijde...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:45
- Nahlásit

Ebony
proč to napsala, jako by to štěně mělo prašivinu
hele nevim,mě spíš přišlo,že prašivinu měl ten chovatel podle ní...si to vem,kolikrát se tu lidi rozčilujou,že si někdo veme z lítosti štěně od množitele z děsnej podmínek.Jako já chápu,že je to pojebanej dobrej skutek,já s nima v duchu i souhlasim bo chápu,že je těžký se votočit na podpatku a nechat ty chudáky osudu.. ale když to někdo udělá,dostane céres,že tim je akorát podpořil a ujistil v tom ,že dobře dělají ,tak proč je to zas jinak ted?
rpzhodně ne vynervenýho debila
znáš Hajoše? nebo jsi jen střelila od boku?

<< 1 ... 2736 . 2737 . 2738 . 2739 . 2740 . 2741 . 2742 . 2743 . 2744 . 2745 . 2746 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání