Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2736 . 2737 . 2738 . 2739 . 2740 . 2741 . 2742 . 2743 . 2744 . 2745 . 2746 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:42
- Nahlásit

Hyena
No, rozhejbávali jsme se kvalitně Polabí je pro nás na jeden den moc daleko a navíc máme na ten víkend již jiné plány.
Koukejte pani pěkně doraziti na Chřiby, tam bude báječně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:42
- Nahlásit

Ebony
už to taky mám,číslo 3914,prej hůř čitelný.Byla odebrána stání policií majiteli z auta,víc ta holka neví,neměla službu a karta je na veterině .Chovatelka prý byla kontaktována a slíbila si jí vyzvednout,tož nevim...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:43
- Nahlásit

jablunka
Mě je při tý přectavje mrazivo,páč by se mi z toho chobotu blbje vyšťourávaly ty žmolky jako z pupku.
ste trupka, paní

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:44
- Nahlásit

davidkova renata
tož to je GIRA Arga-Star

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:44
- Nahlásit

Ebony
tož to je GIRA Arga-Star
tož co fčíl? myslíte,že si jí vyzvedne?jako ta chovatelka..

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:45
- Nahlásit

brut
ste trupka, paní
Tak chobot na trupce si uš vůbec nedokážu přectavit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:46
- Nahlásit

jablunka
Tak chobot na trupce
a co trupku na chobotu??

Ebony
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
no tak měla by ne?, když to slíbila.... asi víc v tom udělat nemůžeme...

wami
Člen
- Nahlásit

brut, jablunka
a jiní patokářky...
cu se zbavit nosu, očí a tlamky, pak už ze mě nebude moct nikde nic týct...

jak na to?

čaje nebrat, ty záklopka nepustí...

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:47
- Nahlásit

davidkova renata
a co trupku na chobotu??
To uš vůbec.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:48
- Nahlásit

Ebony
asi víc v tom udělat nemůžeme...
no to si taky myslim,sem se chtěla akorát ujistit..a vodkud je ta chovatelka,víš to?to budu teda šmírovat,tak dík zatim
wami
pak už ze mě nebude moct nikde nic týct
a co dole???

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:49
- Nahlásit

wami
cu se zbavit nosu, očí a tlamky, pak už ze mě nebude moct nikde nic týct...
Asi jedině plastyckou chýru,jinak nevím.
A eště sou dobrý teplý ponošky na nošky a teplou slivovici s medem.

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:53
- Nahlásit

wami
inhalovat

wami
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:02
- Nahlásit

davidkova renata, jablunka
sem věděla že na vás bude spoleh

teplý ponoštičky vedu, a aj jsem rozpálila kamínka na velepříjemných 21... ale slibovic nevedu, můše bejt svařák?

Ebony
inhalovat
to pomáhá, i když už to teče? bo já to znám, akorát když by to mělo týct, a nic...

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:04
- Nahlásit

wami
jo, já při alergii taky teču a pomáhám si tím, rychleji to odteče....a svlažíš si sliznice, to je taky příjemný
a pak je ještě Olynth do zásuvky, taky celkem dobrý...

wami
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:12
- Nahlásit

Ebony
tak jo, k tomu se teda ještě donutím, spíš, než k bylinkovým patokům...

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:31
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Koukejte pani pěkně doraziti na Chřiby, tam bude báječně Uvidím, jak budu zvládat časově. Ty jsou zasejc daleko pro mě a navrch je to vždycky trochu sázka, zda mě v pátek pustí z práce. I když uznávám, že tam bude určo nááádherně a taky možná eště ten sních

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:36
- Nahlásit

Dobrý večer vážené žumponorky
Koho mám sbalit na Létočáry? Sem v časovém presu, takže tam slítnem prtulníkem. Gdo jede tak se fofrem sbalte a čekejte něgde na louce gde není vysoký vedení

HyenawamiGwen a Dinulkaa fšichni ostatní co trekaří.
Se vám slavnostně oznamuje, že bude trek i u nás, takže doufám, že přijedete. Bude to v září, už jsem zapoměla kolikátého. Ale určitě je to v září, to si pamatuju . Pracovní názef zní "TU SOU LEFOVÉ" (LEVI? LEFI? LVI? ) . Napřed jsem vymyslela krásnou trasu, když jsem ji spočítala tak mi vyšlo 40 kiláků. Tož jsem ji zrušila a vymyslela jsem jinou. Ta mi vyšla asi na 130. To už je moc co? Tak to budu muset vymyslet něco do třetice

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:47
- Nahlásit

Biluška
To je nápad a mezi etapami udělej povinej nocleh v basic campu u vás na zahradě s grilováním a sudem.Hojná účast zajištěna. S noclehem si starosti nedělej, usteleme si na parkuru.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:57
- Nahlásit

Hyena
Přesně tak to mám v plánu
Děsně se mi líbil náš starosta když jsme dolaďovali podrobnosti. Fšichni jsou totiž nadšení z toho, že to sem přivede turisty a turisti to jsou many, soldy, valutý. Původní záměr byl udělat basic camp o pár dědin dál v autokempu. Starosta mě nenápadně přesvědčoval, že tady, doma, to bude lepčí. ŠAk v tělocvičně jsou sprchy a sociálky a stanovat by se mohlo na tom plácku jak dělají hasiči dětský den.... To se mi líbilo, páč domů to mám pár kroků a všechno bych organizovala z tepla domácího krbu. Závodníkům by se to taky určitě líbilo, páč plácek je strategicky umístěný mezi hospodou U Adama a hospodou V Kulturáku ( do Adama cca dvacet kroků, do Kulturáku asi tak padesát) . Starosta a celé zastupitelstvo byli nadšení a majitel hospody v Kulturáku už v duchu počítal tržbu.... pak jsem je taktně upozornila, že by si ale měli uvědomit, že padesát závodníků taky znamená padesát psů . Starostovi ztuhli rysy a prohlásil, že v tom Bohušově nakonec mají lepší zázemí.... a jsou tam chatky....a víc místa na stany a tak vůbec

mac1
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:57
- Nahlásit

povinej nocleh v basic campu u vás na zahradě s grilováním a sudem pak bych poprosila ještě o trasu pro začátečníky s názvem "Kol ZGS dokola" ( ZGS = Zahrada s Grilem a Sudem ) , té bych se ráda zúčastnila

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 22:02
- Nahlásit

mac1
Dobrá. Trasa ZGS povede následovně:
Basic camp- gril. První kontrola - záhon s narcisama. Druhá kontrola - ořech. Třetí kontrola - záhon s cibulí. Čtvrtá kontrola-udírna a následuje návrat do basic campu . Pro ty, co si netroufají na celou trať bude i midová verze - od narcisů se to vezme rovnou k cibuli . Kdo nestihne na blinkání doběhnout za plot a udělá to do jahod bude si to uklízet

mac1
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 22:05
- Nahlásit

Biluška
jejda, a musí se absolvovat všechny kontroly ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 22:07
- Nahlásit

mac1
Musí. Ale kdybys měla na trati pocit, že to nezvládneš tak si můžeš zavolat odvoz

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 22:11
- Nahlásit

Biluška
Dobrá. Trasa ZGS povede následovně:

tak na tu se předběžně hlásím, ale nemusím jí abolvovat najednou? Můžu si jí rozdělit do dvou dnůch?doufám rozumíš abych se moc nevyčerpala

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 22:18
- Nahlásit

Dneska se někdo nudil a posílal mi emejly, tak se s vámi podělím:
Návod na čištění WC Tak tohle mi dnes došlo mailem. Máte doma po ruce kočku? 1. Otevřte víko WC a nalijte dovnitř asi 1/2 šálku spec. šamponu pro zvířata 2. Vezměte Vaši kočku do náručí a hlaďte ji, zatímco se opatrně pohybujete směrem k WC. 3. V příhodném okamžiku vhoďte kočku do záchodové mísy a okamžitě přiklopte víko. Možná by bylo lepší si na víko hned stoupnout. 4. Kočka nyní začne samostatně s čištěním, přičemž bude produkovat velké množství pěny. Hlasitymi zvuky z WC se nenechte mýlit, Vaše kočka si to prožívá. 5. Nyní použijte několikrát splachovadlo, kvůli "Power-wash" a abyste dokonale spláchli nečistoty. 6. Zůstaňte stát na víku WC a poproste někoho, aby otevřel domovní dveře. Ujistěte se, zda se mezi WC a domovními dveřmi nenachází žádná osoba. 7. Potom s dostatečným odstupem a co možná nejrychleji odklopte víko WC. Kožich kočky bude na základě její značné rychlosti proudem vzduchu vyfenován do sucha. 8. Záchod i kočka jsou tímto opět zářivě čistí. S milým pozdravem Váš pes

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 22:18
- Nahlásit

Alexa
Jistě, počítá se s tím, že do 24 hodin to dají jenom ti nejlepší borci

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 22:20
- Nahlásit

Biluška

tak to jo to si mě teda piš

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 07:05
- Nahlásit

Fstávejte a děte dřít

Alexa
Dobře, píšu si tě

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 07:24
- Nahlásit

Biluška
Zdravim všechny, co čtou diskuse odspoda. Přiřadila jsem tenhle příspěvek Alexinu návodu na čištění WC.

<< 1 ... 2736 . 2737 . 2738 . 2739 . 2740 . 2741 . 2742 . 2743 . 2744 . 2745 . 2746 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání