| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:01
- Nahlásit
kachna_
a co tlapky a vylučovací dieta?
Čoveče tlapky sme doléčili minulej týden, teď dostává hlavně ty granule, pamlsky začala dostávat až od víkendu - od té doby, o byla nemocná, fakt děsně dlouho žádnej pamlsek neměla. Vylučovací dieta dopadla tak, že měla špatný kadění, který se zlepšilo až teď, co zase dostává granule. Svědil jí celej zadek, děsně se drbala, pořád si zadek a pipku ohlodávala. Teď, co má zase jako gró stravy grancle, se to výýýýrazně zlepšilo, takže budme dělat vylučovací dietu jen na Acanách salmon potatoes - o těch psala i Eny, že jí u citlivý čupky dělají dobře.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:05
- Nahlásit
Darina1
Bertík bígl, Garp kříženej flat, Maryje vořech skorogolyje, Fanda džek, Simír chrtisko, Lola setr, Oliva vořech dalmatinový, v mediích psy neznám, jen Šeryna labrouš, 3x džekové, co nejsou pravidelně, Kubíček FIdel biška...a to je z těch víc se vyskytujících asi fše.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:06
- Nahlásit
isdpch
Kdy si přijedeš pro ty hajzli? Mám tu všechny psy, jak moc chtěj taky vochutnat ))) Nebo ti je mám vzít v sobotu? Jako doufám, že dete v sobotu na ten výlet s Waldaufem.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:14
- Nahlásit
Ahojte fšici s hafem psů i jen jedním, i ti kdo psa teprf chtějí nebo už ho měli a teď nemaj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:17
- Nahlásit
isdpch
nějak po páté ?
KLiďánko, sem tu libovolně, dyš tu mám čokla.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:25
- Nahlásit
Gerda
No tak v mým případě to neni hormonální porucha, ale nenažranost
Snad najdu nějakej volnej termín. Teď máme brigádu, další víkend jedu do Nymburka na víkend psích sportů, další víkend na doktreking. Ten březen je fak nějakej uplně plnej.brezen2008
Tohle já mám se zubařem. Dokud jsme chodila jenom s bolestí, tak vyléčil kaz a byl klid. Teď chodim pravidelně a už mám po operaci uzdičky, v květnu mi na dásně budou dávat štěpy z patra a pak si půjdu ve ssvým věku pro rovnátka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:28
- Nahlásit
Dobré ránko vespolek
isdpch
co potřebuješ od O2? .... k nám to máš blíž
Kam plánujete výlet? Že bych popřemýšlela nad procházkou s vámi ..
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:29
- Nahlásit
Čus všicí přítomní i nepřítomní
Gerda
čuste, pani, co je novýho?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:32
- Nahlásit
rosnička
Pozor, dušica je tady, skovejte se fšichni! Pani, vy fakt eště žijete? F sobotu dem na výlet, poďte taky.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:35
- Nahlásit
Gerda
F sobotu makám, pro změnu teda. Ale se ničehož nebujte, co dušica strašim inde, přátelé s toho vynechávám.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:38
- Nahlásit
rosnička
by mě právě zajímalo detajlně, jak se máte, nechcete to nastínit v mejlu třá? Bo fakt jako nevim, kdy se stran tý vaší práce uvidíme.....hele ste neska f práci? A do kdy?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:39
- Nahlásit
Gerda
hele ste neska f práci? A do kdy?
Že se ptáte, javor, že sem. Do večíra, jako dycky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:57
- Nahlásit
isdpch
vydrž, za chvíli se vrátí Martin, tak se ozve
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:58
- Nahlásit
rosnička
Do večíra, jako dycky
Do devíti? Hele napadá mě, že dybyste se kousek přesunula směr k nám do sadů, že pokecáme tim, že vás naložim a vodvezu domu...co tomu řikáte? Jelikoš mám f práci pes a knedlik, můžu se zdržet apsolutně libovolně...
Děcka, ty grancle dělaj divy. Maryje je tak veselá, že se chvilku honila s Garpem a pak ho pokousala, dyš zjistila, že si vlastně vůbec hrát nechce. Běhá a to znamená, že jí nebolí břicho. Je pěkně vykaděná a já z toho mám radost, že zase bude úplně normální.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:58
- Nahlásit
isdpch
Hlejte, nic. Těško uvjeřit, ale vopravdu že nic. Asiže výhradní dodavatelé eště vo krííízi nic nezaslechli, bo co.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:00
- Nahlásit
Gerda
Nejni problém, pani, enem mi poraťte, jak ten přesun nejlíp uskutečnit. Nevim ani, gde a jak daleko ty sady sou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:05
- Nahlásit
rosnička
Až skončíte, přesunete se směrem do Ondříčkový ulice. Anebo vylezete na Vinohrackou a pudete směrem na jiřák. Jak chcete. Anebo až skončíte, mi zavoláte, a já přijedu na floru, kde naskočíte. Ste eště furt ta hora bílá?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:06
- Nahlásit
isdpch
Himl, si myslíte, že se se mnou raděj? To teda neraděj, ale by mněli, jantaři!
Žiju si nádherně, bošsky a skqěle, jak jináč taky, že jo?! Bejvalej nevotravuje (nebo to spíš teda ignoruju) a přítul mě na rukou nosí.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:09
- Nahlásit
Gerda
Dobře teda, to najdu. Snad. Furt stejný, pani, se tu dobře bejvá, tak proč to měnit.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:36
- Nahlásit
ahoj fšem. jen jsem chtěla nahlásit, že jsem složila pokladní zkoušky a od zítřka budu dva měsíce na pokladně nad 100 000,-. Takže vzhledem k tomu, že jsem podepsala papír, že cokoliv poseru budu platit i až odejdu, tak je naprosto jasný, že svou dvouměsíční kariéru pokladníka budu splácet cca doživotně...
Tudíž melouny nedám, ale schovám, páč se stopro budou hodit...
Něco nového?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:41
- Nahlásit
jbat
Něco nového?
Máš dnes svátek a máš tu dort
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:46
- Nahlásit
Gerda
DĚĚĚĚĚĚĚĚĚKUJUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! já už dlouho nic nedostala!
teda vlastně jo, dneska stravenky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 12:07
- Nahlásit
čus fšicííí co eště nemaj vodskutkováno,čimž je žádám,důrazně! ,aby to ihnet napravili a poslali mi nějaký drobný!!
rosnička
ty vogo,tě pustili z astrálu na vopušták,jo???
jbat
Tudíž melouny nedám
ani mně ne??????????????????
Jinak sem ráno byla na kole ,mušim vám říct,že su po zimě jako dost voslabená bo co a taky sem zistila,že nemám přední blatník,tagže gdo viděl Obecnou školu...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 12:13
- Nahlásit
davidkova renata
Jinak sem ráno byla na kole
Ty mamko, neblázni, totálně se votpravíš, hlavně sportuj s mírou a rozumem. Počítej f sobotu s výletem na kozí hrady, Walda nás tam vodnaviguje a přijde i Baico.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 12:19
- Nahlásit
Gerda
hlavně sportuj s mírou
no Míra se mnou nebyl ,ale to byla nakonec klika bo by se se mnou bestak hnet rozešel dyby mě na tom kole viděl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 12:20
- Nahlásit
Brej den všem co fčéra trsali v Lůcerně až do zavíračky a dneska nemůžou kvůlivá prošoupanejm ploskám chodit
Hyena : mi pak dává sílu na závěrečný vrh
Hyena vrhla? A sou to klidný štěňata? A to už jako teda byl poslední vrch, jo?
A co teda narostlo Jablůnce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 12:22
- Nahlásit
PetraK
A co teda narostlo Jablůnce
chobot na břiše, takže chudák nemůže vůbec spát a ještě neví, jestli má jen jednu dírku nebo dvě ..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 12:24
- Nahlásit
davidkova renata
bo by se se mnou bestak hnet rozešel dyby mě na tom kole viděl
To bych se taky nechala vydědit asi, dybych tě viděla....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 12:27
- Nahlásit
Gerda
To bych se taky nechala vydědit asi, dybych tě viděla....
to si nemyslim bo si hodně mocinky lakomá ,eště bys mě povzbuzovala jak mi to de
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
eště bys mě povzbuzovala jak mi to de
Můžu ti dělat trenéra....naše tréninková trasa povede od waldova cvičáku nahoru k vám kol motol ))) Pojedu za tebou f autě a budu na tebe amplyjónem volat: "Makej borče, ať máš silný lejtka!"
|