| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:32
- Nahlásit
davidkova renata
a šla bych pryč, než nás zabije
už čas tvůj se krátí
po který budeš mne sráti
až potáhneš po poli
zas kuřecí mrtvoly
Chocholouška zavolám
přijme tě,krk na to dám!
týýýý volééééééé vona je střevooooo! Básnickýýý!!
Majslim, že byste vo ten krk fakt pani nemusela mít strach, to by šlo ajncvaj. Baba se špagátem mezi nohama, na konci mrtvý kuře, f kapce několikero ponožek a krabiček s masem a urputnej výraz, aby si zapamatovala kudy déé! to by jinak nemohlo skončit než zalígrováním
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:32
- Nahlásit
wami
a nevadí jí fenka
vadí a koukni do anubise,plís
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:35 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
PetraK
by jinak nemohlo skončit než zalígrováním
Leda ofšem byste dělal karate za STS Chvojkovice Brot
du ven,nepište!!!
wami
co to je do prdele za řetěz co je na tom to malý ubohý štěně????????!!!!!!!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:36
- Nahlásit
Sali
díky Hele, když nebudu vědět, tak hodím dotaz a klidně se s někým sejdu, kdo mi poradí ....
Aluška je jiná, to jsi viděla sama, musí se na ní jít pomalu, hledat varianty, které pro ní budou schůdné a tak nikam nespěchám. Jen se občas potřebuju ujistit, že jdu správným směrem ..... proto ten dotaz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:38
- Nahlásit
davidkova renata
za STS Chvojkovice Brot
jako tagle?
http://www.youtube.com/watch?v=6AE-nGAdE-I
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:39
- Nahlásit
brut
Aluška je jiná, to jsi viděla sama, musí se na ní jít pomalu, hledat varianty, které pro ní budou schůdné a tak nikam nespěchám. Jen se občas potřebuju ujistit, že jdu správným směrem ..... proto ten dotaz
čím dál víc mě přesvědčuješ, žes nic nepochopila z toho, co jsme s Tchořem s tebou probírali, poté, co jsme viděli, co jsme viděli....a dost, nechci to pitvat, o zastresovaných psech se tady správně nemluví
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:39
- Nahlásit
PetraK
jako tagle?
úpa tak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:43
- Nahlásit
davidkova renata
Zřejmě slušnej votdíl, no )))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:44
- Nahlásit
davidkova renata
už to dazilo ))) moc děkuju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:52
- Nahlásit
Sali
můžeš mi vysvětlit, jak to souvisí s dotazem o koukání při stopách? Nějak nemůžu pochopit souvislost.....
žes nic nepochopila z toho, co jsme s Tchořem s tebou probírali, poté, co jsme viděli, co jsme viděli....
vaše rady jsem si vzala k srdci, snažím se jima řídit.... a hlavně nemám pocit, že tohle souvisí se stopama a s Aluškou....sama jsi říkala, že se na ní musí jemněji, pomaleji a hledat schůdné cestičky .....
zastresovaných psech se tady správně nemluví
Mně to nevadí, pokud to je k věci .... jenže tohle k věci není a moc dobře to víš .... už jsem ti psala jednou, pokud mi chceš k dotazu( jakémukoli) něco smysluplného říct, tak budu ráda, pokud se mnou budeš jednat jak s blbcem, co není schopen ani číst, tak promiň, ale zůstaneme u patolky a dalších nicneříkajících věcí a bude nám oběma líp
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:07
- Nahlásit
Gerda
Zřejmě slušnej votdíl, no
Do SPROSTÝHO bych taky nikdá nechodila!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:10
- Nahlásit
Sali
čím dál víc mě přesvědčuješ, žes nic nepochopila z toho, co jsme s Tchořem s tebou probírali, poté, co jsme viděli, co jsme viděli....a dost, nechci to pitvat, o zastresovaných psech se tady správně nemluví
moc nechápu, jak to souvisí s tímhle:
Mám jeden dotaz... včera jsem přišla na to, že Aluška na stopě ( v poli jasně viditelná) nejdřív koukne, pak začne čuchat, ale stále kontroluje zrakem ( Brut tohle nedělá, přiloží ňufák a jede). Mám jí nějak korigovat nebo to mám nechat být?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:12
- Nahlásit
Sali
čím dál víc mě přesvědčuješ, žes nic nepochopila
O tomhle mě čím dál tím víc přesvědčuješ teď ty a to nemluvím o psech,aby bylo jasno.
Já jsem jen blbá SŠ,ale mám čím dál větší pocit,že si tady na nás léčíš nějakej mindrák.Já tě dlouho brala,tvoje složitý vyjadřování,holt někdo to jinak neumí,ale jinak dobrý.Ovšem poslední dobou z tebe mám špatnej pocit. Sorry,ale muselo to ven.
A teď jdu za svejma zastreslejma psama a dětma.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:14
- Nahlásit
wamizdar pani,nezlobte se vadi a z takovych podmonek,ani nevim,jestli je to cistokrevny a dat za to 2000kc.,za nakyho pojeba.yho mnozitele,dekuji nechci,jsem dost narocna!
davidkova renatapani napsala jste to dobre,co ten retez,hnus!!!!to je zas nejaky pojeb mnozitel!stene chudak na retezu,nikdy!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:21
- Nahlásit
nemethova5
čůs pani, jak se daříte??????
Du s počtou, esli přidu a nebude tu nic napsaný, tak na vás fšecky pošlu........... Davidkojc
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:23
- Nahlásit
nemethova5
za nakyho pojeba.yho mnozitele,dekuji nechci,jsem dost narocna!
no anebo třeba udělat nějakej pojebanej dobrej skutek co? čím víc z vás mám pocit, že nevíte co chcete a nedáte pokoj, než to dostanete...opravdu miluju náročný lidi...štěně si sežeňte sama, abych pak nevybrala něco, co nebude vyhovovat vašim nadměrným nárokům a pak to měla neustále na talíři....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:27
- Nahlásit
jablunka
to víš že jo, léčím si mindrák, jasně, a místo 3x denně atb žeru 3x denně žumpu...squělej nápad,
spíš lezu po zdi z lidí, co jedou v úplně jiný rovině a navzájem se vůbec nechápem, neb díky těm rovinám vidíme věci jinak.
Akorát si z vás ten mindrák přidělávám, mindrák bezmoci, když pak v reálu vidím, jak daleko jsou zdejší písemný rozhovory o psech od reality těma samejma lidma předvedený...a já vůl neumím mlčet a jen kecat vo wohně a nechat vás, a´t si myslíte a děláte s pesama co chcete.
Asi si na vás fakt léčím mindrák z nedostatku masochismu, to by tak sedělo.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:28
- Nahlásit
nemethova5
no tak Ebony mě předběhla, tak už si další mindrák léčit nemusím, zaplaťpámbu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:32
- Nahlásit
Dotaz, co se dělá s hovínkem se kterým hýbou škrkavky? Pro tentokrát to jistil oheň...
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:39
- Nahlásit
PetraK
moc nechápu, jak to souvisí s tímhle:
Ono totiz vsechno souvisi se vsim. Prvni clovek musi zacit pracovat na sobe a az po te muze opravovat "chyby psa". Pes se stresem z psovoda se bude na stopach chovat uplne jinak nez pes ktery veri druhe strane stopovacky. To koukani ocima vubec nemusi byt rozhlizeni se po stope. Pokud je to preskok je samozrejme uplne jiny reseni nez pokud jde pes ocima a to tady fakt nepozname.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:42
- Nahlásit
Sali
Ebonyjako bezte do prdele,na kom se jako lecite vy?ze chci psa z normalniho jako chovu,nebo co,jako?bezte jako do riti,ja zachranila dost psu a nemusim se tady nekomu zpovidat,hlavne ne vam dvema,to se zeptejte klidne moji mati,jak jsme vozili psi po znamych a po utulku!!!!!tak se laskave zklidnete,nejsem na vas a vase ciraty zvedava!!!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:43
- Nahlásit
Mucholabka
Mucholabka
bacha na to, budeš možná mít kontaminovanej psinec celej, odčervit svižně toho klienta, hovna bezpečně zlikvidovat,
to je jasný, ale zjisti si, jak pak udělat asanaci technickýho zázemí, v tomhle se fakt nevyznám.
Ověř si to.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:44
- Nahlásit
nemethova5
poslušně hlásím, už tam běěěěžíííím!!!!! jo jo, kakaja nátura, takája kůltura....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:46
- Nahlásit
Mucholabka
To máš od toho bráchy Draka???Já teda vždycky vodčervuju fšechno co doma je,když přijde nějakej novej pesa a v tu dobu jim zbírám hovna rovnou pod prdelí aspoň tři dny a házím do popelnice.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:47
- Nahlásit
Sali
Odčervila jsme zatím pouze poloviční dávkou, a vyšly živé, což je dobře, nechci aby se psík ucpal/otrávil a teď uvažuju, jestli ještě jednou polovičkou nebo dát celou dávku. Asi už to teď snese celou. Pes je zatím držený zvlášť, každopádně odčervím vše, stejně už je beztak jejich termín. Jinak úklid a dezinfekce samozřejmě provedeno a ještě provedeno bude.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:49
- Nahlásit
jablunka
A děláte někdy koprologický vyšetření? Docela nad tim uvažuju, protože psa nechávám odčervovat ne přímo konkrétně na nějakejch druch červůch, ale prostě odčervovadlem vždy po 4-6 měsících. Po těch 4 sem odčerovala, když sme bydleli u pole, ke čubica furt ryla v zemi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:50
- Nahlásit
Tchor
Ono totiz vsechno souvisi se vsim. Prvni clovek musi zacit pracovat na sobe a az po te muze opravovat "chyby psa". Pes se stresem z psovoda se bude na stopach chovat uplne jinak nez pes ktery veri druhe strane stopovacky. To koukani ocima vubec nemusi byt rozhlizeni se po stope. Pokud je to preskok je samozrejme uplne jiny reseni nez pokud jde pes ocima a to tady fakt nepozname
aha, děkuju - dobře takhle to lze pochopit určitě i ostatním.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:50 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
jablunka
Brácha od Draka je v pohodě, zdravý-dá se říct, až na to že jeho kůže je problematická a když se snažil dostat z kotce, odřel si nos, jsem zvědavá, jestli se mu to bude hojit-bude to asi na dlouho. Připadá mi takový prosáknutý-možná se mi to zdá, asi s ním taky sjedu raději zkontrolovat srdíčko apod. Jako každopádně má ten pes v hajzlu lokty. Ale už se aspoň trochu uklidnil, psychicky to blbě nese.
jinak jsem teda konečně poprvé v životě viděla živou škrkavku, a rovnou celé klubko, příjemná záležitost, ještě mě všechno svědí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:52
- Nahlásit
Gerda
A děláte někdy koprologický vyšetření?
Neděláme nic,Prostě gdyž přijede novej pesa,ať jen na čas,nebo na trvalo,tak vodčervím,pak za tři tejdny znova,ale když složení psů zvostává,vodčervuju pak klíďo aš za půl,nebo třičtvrtě roku.Hovna sbírám denně,tagže vidím,esli tam něco je a tasemnici měl jen Ted gdyš přijel.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:53
- Nahlásit
nemethova5
jako bezte do prdele,na kom se jako lecite vy?ze chci psa z normalniho jako chovu,nebo co,jako?bezte jako do riti,
aha, koukám, že s tou náročností to nebude tak horký
takže taky tak....
|