| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 13:45
- Nahlásit
davidkova renata
tak hlavně aby nesrolovala vona nás jak bé rozhicovaná
Fčera sem prala autodeku. Vo víkendu se pokusim vyluxovat a vyčistit auto. Připraf si ručníček, aby mi tvůj velký smrdutý pes neumazal čalounění, co by teoreticky možná mohlo i trochu vonět. Nalila sem za sedačky vonný olej. V kombinaci s psím smradem je to strašný a musim mít celou cestu vodevřený vokýnko. Už mi fouklo do voka, budu mít ječný zrno. A to fšecko jen kůli tobjě! Mám u tebe optalmoseptonex!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 13:46
- Nahlásit
Gerda
Hele ,tohle je taky z Chrudimi
http://www.youtube.com/watch?v=C2Z_b_ye9rM
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 13:50
- Nahlásit
jablunka
Jo, ty barzoje byli výýýýborný, sem se smála )) Eště tam byli žlutý barzoje, co na dráhu nevyběhli vůbec, rovnou si začali hrát ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 13:51
- Nahlásit
Gerda
No zítra jdu na krev, protože jedna holka ze cvičáku už leží se žloutenkou v nemocnici. Nahlasila mě na hygieně, tak musi na krev. Ale je to jenom pro jistotu. Do takovýho kontaktu, abych ten sajrajt chytla jsme se nedostali.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 13:53
- Nahlásit
Hyena
ele, v kolik v pátek končí ten seminář s Hoyerem?
ty voe víš že si nějak nemůžu vzpomenout, ale určitě jsem byla večer doma a to jsem cestou bloudila. I kdyby to bylo dýl tak můžeš odjet dříf.
davidkova renata
pošli nějakej řád nebo co to tam teda v dubnu máte,at vim vo co go!!!!!!Kuju...
http://www.vycvikpsa.cz/articles/000001.shtml
buď ZMT nebo OPT1Gerda
ak my k vám pojedem na výlet, Nána si udělá zkoušku a my si dáme pívo, ne?
jasně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 13:53
- Nahlásit
Baico
Tak to ti budu držet palec, ať jsi v pohodě, ať to nemáš! Když jdeš na kref zítra, do soboty budeš vědět, jestli s náma můžeš na prochásku, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:00
- Nahlásit
Sali
ale musí tam být spolehlivý kousačky, natrénovaný na ty podmínky, co se v nich soutěží,
no tak to je jasný,já jen že valná většina psů k fíkovi sice doběhla,ale snad ani nevěděj že se má štěkat,některý byli hoodně vlažný,třá jen stáli nebo seděli a čučeli.Ted sem koukla do toho řádu,ale voni tam píšou,že pes musí štěkat nebo napadat,případně oboje tak možná to je jinak..
Alexa
hele eště k těm revírům...tady se třá revír dělal napřímo a hned,ten pes ho viděl od začátku ,žádnej průzkum
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:00
- Nahlásit
Gerda
Já si taky myslim, že by to musela být fakt náhoda jako prase, kdybych to měla. Ale zase ta představa, jak kvůlivá mě asanujou celej výzkumák mě fakt docela baví.
No my máme v sobotu brigádičku na cvičáku. Musíme dotapetovat buňku, vyrobit nácvikový ačko. Ale budu to sledovat vedle na fóře a jakmile mi to vyjde, tak přifrčáme.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:01
- Nahlásit
Gerda
s náma můžeš na prochásku, ne
atsi chodí s japončíkama fčilkaj
Alexa
nemám stopu,jako vůbec bo su líné ,tagže beze stop zatim
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:04
- Nahlásit
Gerda
já ti klidně půjčím morče
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:06
- Nahlásit
davidkova renata
Hele pani, jsme se dneska dočetla, že i gdyž máš žloutenky, tak vůbec nemusíš být žlutá! Že to taky můžeš kliďánko přechodit a ani nevíš, že to máš. Ale infekční jsi. Takže já se radši nechám vyšetřit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:09
- Nahlásit
Baico
gdyž máš žloutenky, tak vůbec nemusíš být žlutá
jo??to je bordel,todleto! Na co uš se má čék spolehnout pak..
no já asi infekční budu stejnak..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:13
- Nahlásit
Baico
Kolegyně z práce taky byla volaná na hygienu krzevá kontaktu s nakaženym... a bylo to dobrý, nic nechytla a to byla ve větším kontaktu zřejmě než ty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:14
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
krzevá kontaktu s nakaženym
to zní trochu sprostě,pani..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:14 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
davidkova renata
a co přenášíte pani???
ale vůbec to neni sprostý !
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:15
- Nahlásit
Alexa
kolik je bodovej limit na ty zkoušky...to nevidim..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:16
- Nahlásit
a od něděle mi budou dávat seriál Dobrá Voda,to zas budu čučet,bo tenhle seriál a koně to já mohu,a až Jasná vyhraje Velkou pardubickou tak to zas ořvu a až umře Odeta
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
JJ, bordel to je. Mě by ani nevadilo, že jsem infekční, neb mě lidi serou, takže když jich pár nkazim, nic se nestane. Ale ta dieta. Rok se pořádně nenajíš. A vůbec žádnej alkohol. To by mě zabilo spíš něž nejaka hepatitýda.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
co přenášíte pani???
Sis nefšimla, jakej má teřich? Ta přenáší minimálně hrocha.
Baico
No my máme v sobotu brigádičku na cvičáku
Furt máte něco!!!!! Máte ZZO? Vy asi jo, vy už toho máte děsně moc, viď? Ale třá ste tuhle vobyčejnou zkoušku přeskočili - kdybyste jí neměli, nechcete s náma na jaře k Waldoj?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:17
- Nahlásit
Gerda
Sis nefšimla, jakej má teřich? Ta přenáší minimálně hrocha.
ted to píšu...co hrocha,to by bylo eště gůt....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:18
- Nahlásit
Baico
To je fakt, ta dyjéta, ta je strašná! Tej kolegyně syn má děfče a to to chytlo, byla s tím přes měsíc ve špitále a pak ještě 2 měsíce doma, pak dyjéta, no hrůza..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:21
- Nahlásit
davidkova renatahmmm,to se nekdo ma jit si pekne na TART!divala jsi se na ten meil,ze jsem vyfotla pro pani gerdu peknou kadibudku?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:23
- Nahlásit
ale lidi, musim vám říct, že taky držim dyjétu, teda nežeru a jak s tim čék vyleze na světlo, tak se to muší dodržet
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:26
- Nahlásit
davidkova renata
kolik je bodovej limit na ty zkoušky...to nevidim
70%
nemám stopu,jako vůbec bo su líné
tak buď začít dělat stopy, na ZMT je docela jednoduchá (revír je napřímo na poloukrytého fíka. V Letech předloni stál u stromu a půlka psů na něj čuměla a vůbec ho nezaregistrovala páč měl za sebou kmen a byl v takopvým tmavým obleku i rukáf měl černej, nebo na OPT1, to je bez stop, tam je revír v terénu, máme takový pěkný dříf to bejvalo hřiště teď je to skládka zeminy, tak tam sou takový pjekný haldy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:26
- Nahlásit
Gerda
Jo ZZO máme už rok. Ale přijedeme vám fandit, jestli budete chtít.
Lucie Kratochvílová
jo, já měla už mononukléozu a to je podobnje sajrajt s játrama. takže o jaterní dietě něco vim. Taky si myslim, že to bude v klidu. A Alespoň nemusim zítra do rachoty.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:27
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
musim vám říct, že taky držim dyjétu, teda nežeru
Pani, ste blázen, budete unavená, vyčerpaná a nebudete mít sílu.
Baico
Jo ZZO máme už rok. Ale přijedeme vám fandit, jestli budete chtít
Jasně že budem chtít, eště ale musíme cvičit aport )))
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:31
- Nahlásit
Sali
a ten svět se už v prdel obrátil. ona taková prdel,když je v pořádku .....kamarád v létě rozsednul skleničku , nebyl zrovna moc oblečený....pak nějakou dobu raději jen tak postával
Gerda
....My budeme muset cvičit na vopravdickou srnku nebo zajíčka, takže přes zeď nejdřív hodíme zajíce URLtohle házet přes plot
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:34
- Nahlásit
nemethova5
jsem vyfotla pro pani gerdu peknou kadibudku?
už sem to viděla a taky pjeknej dort ste měla! Vono se dítě f sobotu nekonalo a vy zas fčera,tak kdy děláte?
Alexa
70%
si mám jako koupit kalkulačko bo co???
předloni stál u stromu
no na tý kazetě taky,ale všicííí doběhli bo ho mušeli vidět,jenže někerý na to pekli aby štěkali
tak tam sou takový pjekný haldy
hm...sem doufala že to bé podobný jak na tej kazetě ,to bé mít gerda radost až zistí,že muší dělat náně zasejc fíka počki jak bé řvát,že néééé
Du ven,nepište!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:36
- Nahlásit
Gerda
Tady je aport dobrej. Stačí, když ho před tebou vyplivne, nemusí ho furt držet.
My teď musíme učesat ty obrany, abychom mohli na tu ZM. Hajzlík bílej nechce pouštět.
Ale fandit vám přijedeme určitě!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:36
- Nahlásit
Baico
Hele pani, jsme se dneska dočetla, že i gdyž máš žloutenky, tak vůbec nemusíš být žlutá! Že to taky můžeš kliďánko přechodit a ani nevíš, že to máš. Ale infekční jsi. Takže já se radši nechám vyšetřit.
Jj,takhle to taky funguje,gdysi se to takhle povedlo Othelovi a pak tři roky držel dyjétu,nepil a zhubnul 20 kilo.Tagže upa nejlepčí dyjéta pro Davídkovou.
|