Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2727 . 2728 . 2729 . 2730 . 2731 . 2732 . 2733 . 2734 . 2735 . 2736 . 2737 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 21:43
- Nahlásit

Fifi
Davidkovou

skorem ste to trefila, tak já vám to uznám

Pani - byl to vlk! teda vlčice. osmiměsíční, nádherná, krásná. Jsem z toho mimoň ešče tetkon, řikám vo tom každýmu koho potkávám. To je něco tak jinýho než čokl. Ponejprv sem myslela, že jsem mákla na hlavu, když vidím v polích vlka, sem si řikala, nehul to uš! ale nebyly to halušky. Byl to vopravdickej vlk a dostala jsem hubičku. Nebudu se tejden mejt!

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 21:49
- Nahlásit

PetraK
skorem ste to trefila,
Fakt skorem.

A jako vopravdicka vlcice? A nemela vzteklinu? kdyz se nechala hned hubickovat?
A je zajimaci, ze na cvicak chodi fenule csv, a jak je mlada tupice v pohode, s touhle, kdyz se miji, tak se najezakuje, naslapuje jak po zhavejch uhlikach, je ve strehu a nevi, je to pes, nejni to pes.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 21:56
- Nahlásit

Fifi
A jako vopravdicka vlcice?

jo fakt vopravdická!! Žádná haluška!! U nás chovají (či chovali)čsv a vím, že měli i vlky - Smečka bude vědět. Ale nikdy jsem se s nimi nepotkala venku. Jen kdysi dávno jednou, to byla tuším kanadská vlčice.

BYLO TO NĚCO NAPROSTO ÚŽASNÝHO, FAKT! Ešus nejdřív nevěřil, nevěřil, stejně jako já. Ona se vynořila z trávy, takovým tím jejich vlčím pohybem, sem myslela, že sem zmagořila,fakt. A pak byla najednou pryč. Pak ještě jednou, to už jsem myslela, že mi hrabe- páč přeci jen vlka v Prahé potkati znamená do Bohnic se baliti, žejo! Ale pak jsem nestačila fakt ani nadechovat, bylo to úžasný, dotýkat se vlka, nechat se jím kontaktovat, mít její hlavu u svý -prostě, pro mě, která je miluje od malička je to něco jako malej zázrak. Slečna slíbila poslat fotky, tak jestli je pošle, hodím je sem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 22:11
- Nahlásit

PetraK
Ale pak jsem nestačila fakt ani nadechovat, bylo to úžasný, dotýkat se vlka, nechat se jím kontaktovat , mít její hlavu u svý
To muselo byt kraaasny. A na fotky se tesim. Asi ti bude Wamitko zavidet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 22:29
- Nahlásit

Fifi

já jsem z toho fakt ještě furt celá hyn. A taky bylo naprosto úžasný koukat na to jak komunikuje. To všechno co zná člověk z obrázků a fotek - teda ne všechno, ale část z toho - jsem viděla naživo. Ty jo fakt nezapomenutelnej zážitek mít ruce zabořený ve vlčí srsti.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 22:52
- Nahlásit

PetraK
Ale pak jsem nestačila fakt ani nadechovat, bylo to úžasný, dotýkat se vlka, nechat se jím kontaktovat, mít její hlavu u svý -prostě, pro mě, která je miluje od malička je to něco jako malej zázrak.

Máš krásný zažitek, závidím....muselo to bejt moc hezký

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 23:00
- Nahlásit

AlenaD
..muselo to bejt moc hezký

bylo. bylo to prostě - no to zvíře je něco naprosto jinýho než pes. Mám už odkaz na fotky, ale psala jsem slečně dotaz, jestli je můžu tak nějak ukázat, tak až mi odpoví, tak hodím sem. Nechci to dávat někam bez souhlasu, má to sice na rajčeti, ale i tak.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 23:08
- Nahlásit

PetraK
Věřím že to musel být úžasný pocit, vůbec si to neumím představit že je možný že se nechala hladit. Jak se na to tvářil Ešus? Tak to se fakt těším na fotky

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 23:23
- Nahlásit

AlenaD

No když se zjevila v tý trávě, tak stál a čuměl stejně nevěřícně jako já , pak se s ní přivítal, ale o nějaký velký kontakt - narozdíl ode mne

moc nestál a radši se věnoval zrzavce boxeří a posléze retrívří bloncce nemá vkus žádnej

tahle fotka, jak se po sobě ohlížíme je gůůtofka - vím, že to je jen náhoda, ale prostě člověk si rád představuje, že máme fstach

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 23:25
- Nahlásit

a éééště jednááá

AlenaD
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 00:42
- Nahlásit

PetraK
No to je moc krásný.....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 08:18
- Nahlásit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 08:29
- Nahlásit

Koupila jsem si prádelní šňůru (stopovačka stojí moc peněz a ze šnůry mám hned dvě za pajdu), tak se dneska mrknu po okolí, jestli se dá Agnieszce někde udělat pachový čtvereček. Potom vezmu bandu a půjdem asi kolem řeky do Polska a možná se budou i koupat, tak vezmu ručník.

PetraK
Která z těch lidí na fotce jste vy?

Ještě jak jsem včera jela domů se psama busem, tak tam jela jednoduchá paní se s vým přítelem. Paní měla smradlavej vohoz a rovnátka zapomenutá v puse snad před třicíti lety. Pánovi šlo každé oko jinam a byl potetován zajímavými obrázky, asi jeli z vězení. Paní mi hned začala mlaskat na psy, Bucka je stoik a ví, že v autobuse se má slušně sedět a koukat do blba, ale malá Agina to prostě neustojí a začala se škrtit na vodítku, baba z toho hotová a já taky, tak jsem jí řekla, ať toho laskavě nechá. A pán, zřejmě obohacen vědomostmi od spoluvězňů, jí říkal Mařkááá, to sou bojoví psi, bojoví víš, jsou bojoví? A baba Né, vždyť jsou hezcí. A pán že jsou to ti bojoví. A jestli aji to štěňátko. Prý štěňátko je taky bojové. A že když ji hryznou do ruky, tak mají stisk sedum atmosfér (kurec, taková atmosféra navíc by se hodila s ozonovo dírou a glob otepl ve stávající), a že jak ju chytne, tak už nepustí a podobné kecy pindy vykládal asi tři zastávky, až jsem to neustála a řekla jsem mu, že jsem nastoupila jenom kvůli němu, a jestil bude ještě chvíli mluvit nesmysly, tak ho ten bojový pes chytí za hlavu, už nikdy nepustí a bude konec, tak pak pán radši mlčel-bo to je vážná věc, nechat se bojovým psem chytit za hlavu, a jiná paní, která seděla na sedadle vedle, se strašně smála a pohladila si pejsky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 08:40
- Nahlásit

dobré ráno všem
PetraK
no to je krása
já po ránu potkala čévečko,psa,ale díky dastymu raději jsme na sebe s paní hulíkali a povídali přes přechod, ,lidi měli asi díky nám nedělní vstávání rychlejší

jinak dasty bude přecházet z Acany na jiné krmivo,bo von vopravdu nedožere dávku jakou mám mít,to znamená 3 kelímky plné i když tam hodím kus masa,takže mu nejedou,takže přejdu na jiné,ale mám možnost dostat pytel za poloviční cenu,tak něco vyberu a v pondělí najedem na nové

včera byli s jendou na kopci a já šla snimi místo přestávky a potkali jsme nádhernou dogu,nevím jakou,ale bylo to děsně veliký roční,pes a dasty mu dokonce přenechal míček,jenže ten jsme raději schovali,bo kdyby ho spolknul.....,ale hráli si spolu,dokonce elis jsem říkala at se neklepe,že je to malej pejsek a já jí furt dávala před jeho hlavu a vona si vždy sedla a jakoby vovala o pomoc,mamí co to je,to mě chce sežrat,no nezdrhla,seděla jak pecka a dělal že je socha a nedejchala

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 08:43
- Nahlásit

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 08:48
- Nahlásit

Mucholabka
to já večer za mnou přišl jenda se sindy a elis,a já nemám ráda když sindy se za mnou řítí a pak na mě skočí,no a ona tohle přesně udělala a já jí lehce odkopla,jako špičkou,stál tam nějakej pakoš a řval na mě
- nekopejte do toho psa
- já do ní nekopu,jenom lehce špičkou a nemám ráda když po mě skáče
- jste kráva
- pokračujte v chuzi
- já na vás zavolám ochranku

za pár minut,přišel s ochrankou,kluci mě znaj,takže věděli že je to provokačka,jenom se na mě usmál a povídá tomu pánovi
- kdyby se všecky psy měli tak jako u ní,taky bych chtěl bejt jeden z nich
no hošík ještě že to takle nenechá......

no na konci šichty zajímavé ukončení

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 08:56
- Nahlásit

brezen2008
Není nad starost okolí. Na jednu stranu lidi lhostejní, na stranu druhou řeší číčoviny.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 09:35
- Nahlásit

Dobré ráno fšem s bojovýma psama,těm, co hladili vlky i fšem ostatním.

Pupík (prostřední dítě) má dneska narozeniny. Už je jí sedum let . To je děsný jak ty děcka stárnou, eště že mě je furt semdnáct

Jo a hledá se foxteriér, kdybyste ho náhodou něgdo viděli. Hrubosrstej

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 09:42
- Nahlásit

To zas bude mít jeden pes super důchod!
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3116163/Daruji-do- dobrych-rukou.php
A tenhle inzerát je buď provokace,nebo je ten človjek totální debil!!!
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3122592/daruji-psa .php

Brýtro přeju.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 09:48
- Nahlásit

jablunka
že to pořád čteš... dyť si akorát likviduješ koronárky

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 09:55
- Nahlásit

jablunka
neměla bys nějaký radostnější zprávy? Například: Od 2.3. nebude muset nigdo v Český republice chodit do práce, ptže v státní kase je dost peněz pro fšecky na 100 let.....

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 10:00
- Nahlásit

gabifi
neměla bys nějaký radostnější zprávy? Například: Od 2.3. nebude muset nigdo v Český republice chodit do práce, ptže v státní kase je dost peněz pro fšecky na 100 let.....

Tak bohužel,nejsem Paroubek.
Biluška
že to pořád čteš... dyť si akorát likviduješ koronárky
Já původně projížděla nemovitosti a ňák sem zabrousila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 10:23
- Nahlásit

jablunka
Kupujete větší barák?
Nechcete ten u nás, kterým pohrdl argosek?

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 10:25
- Nahlásit

Biluška
Kupujete větší barák?
To by sme rádi,ale vono je to složitější.Ti písnu mejla.
Za á je to strašně daleko a za bé,sem ta u vás našla je polorozbořeninu za tu cenu co my si můžem dovolit.

argosek
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 10:42
- Nahlásit

Biluška

nepohrdl! jen je to na nas moc velka civilizace.

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 10:46
- Nahlásit

Sali Nebozez
Děláš taky melouchy? potřebuju vysekat trubku a tvé nové jméno budí skoro takovou důvěru jako Bořek stavitel

kachna_
na trupky máme vybavení jiný, "kango" SDS Max i Plus,
ale Gimlet-nebozez je název anglického koktejlu, po kterým vrtáš do fšeho a rejpeš do fšech,
jinak vysekat ti to můžem, pokud jsi pražská, dál nejedu.

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 10:49
- Nahlásit

páč esi jako myslíš,že sou zastreslí ty psíííí taxi šlápla v mým přípatku ,mírně řečeno,hooodně vedle,ale to ty víš,že jo?
davidkova renata

nehodlám nikdy zneužívat data, která získám při tréninku s druhými lidmi, k veřejných charakteristikám zvířat druhých účastníků tréninků,
nechci se dopracovat do situace, kdy se o mě bude říkat, že si pomluvami likviduji potenciální konkurenci.
Vyčítám to druhým, nečekej to ode mne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 10:51
- Nahlásit

argosek
nepohrdl! jen je to na nas moc velka civilizace.
To je sice pravda, ale zase uvažuj do budoucna... když na jedné straně silnice budu bydlet já se svoji desetihlavou saní a naproti ty se svojí xhlavou saní (kolik jich vlastně máš? ) tak během dvou let to všichni ostatní vzdají, odstěhují se do města a budem na úplné samotě

jablunka
jdu ti odsovit

argosek
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 10:58
- Nahlásit

Biluška

to je sice mozne - ale to uz ted mam moznost koupit barak ve vesnici, kde to skoro vsichini vzdali i bez psu . uz jeden barak mam, takze bez zazemi nejsem - ten dalsi, co koupim (az nasetrim) uz musi byt presne podle mych predstav - nechci dalsi provizorium. nechci riskovat problemy se sousedy = nechci sousedy, chci velkou oplotitelnou plochu na nekolik ruzne zamerenych vybehu..a to je vlastne vsechno - jeste by se hodila velka stodola, kde bych si mohl udelat koutek pro sebe a nekolik vnitrnich kotcu s pruchody ven, ale uz jsem vymyslel, jak to udelat i bez ni - nakoupit dost unimobunek a dat je do ucka - nebo primo udelat "uzavreny dvur" - a pomalovat je hezkyma obrazkama .

ps: x < 10

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 11:08
- Nahlásit

Bré ráno, sem týden pilně připíjela na sníh a wohno....Mám depku, páč nahorách bylo nááádherně a tady mě vítá jen humus.A to jsem si ještě nevyzvedla rozlenošenou Hyenu.

<< 1 ... 2727 . 2728 . 2729 . 2730 . 2731 . 2732 . 2733 . 2734 . 2735 . 2736 . 2737 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání