| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 11:41
- Nahlásit
Biluška
jdu ti odsovit
Uš letěla z5.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 11:46
- Nahlásit
PetraK
ty vogo ,čuuus vlčí ženo ,to byli asi od Andrlů,bydlej v Řepích
Sali
nechci se dopracovat do situace, kdy se o mě bude říkat, že si pomluvami likviduji potenciální konkurenci
já sem něco jako tvoje konkurence,jo?
F poho,já jen,že ten původní vstup byl na nás,tedy i na mne,taxem se voptala.
Konec hlášení
Nestíhám,jedu dělattedlencten hundesport ,tak nepište at se zas nemusim rosčilovat!
A mám pozdravovat vod jébat fšecky anarchistíííí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 11:52
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=iOtsFtylC7s&feature =related
http://www.youtube.com/watch?v=vNFcB-0QTho&feature =related
http://www.youtube.com/watch?v=h9TdMttylAo&feature =related
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 12:02
- Nahlásit
argosek
x < 10
To je ale trapně málo pane argosku . Měl byste doplnit stavy, vám nějakého reparáka seženu, chcete?
davidkova renata
A mám pozdravovat vod jébat fšecky anarchistíííí)
Je s kolegou Bendou?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 12:03
- Nahlásit
Fifi
http://www.youtube.com/watch?v=5gXKEkLbU0A&feature =related
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 12:19
- Nahlásit
Biluš třeba vede argosek na vahu. Ono zivit deset malejch je levnejsi nez zivit 9 velkejch :=)))
Ja mam jenom dva do deseti kilo a to je tak maximum co zvladam vencit zaroven. Dva vetsi bych fakt nedala, protoze ti cokli z utulku nemaji dobryho vychovani...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 12:47
- Nahlásit
Cesmina
. Ono zivit deset malejch je levnejsi nez zivit 9 velkejch :=)))
Fakt jo?
Dva vetsi bych fakt nedala, protoze ti cokli z utulku nemaji dobryho vychovani...
Traverzu už jsi zkoušela?
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 12:56
- Nahlásit
Ne, nezkousela u mensich psu pry neni doporucovana...
(tak nevim, zda o tom gulaku radej neprestanu premyslet... Jestliva bude v brane Bilus a halda traverz... I kdyz copak by to asi udelalo z mojim psychopsem?)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:07
- Nahlásit
Cesmina
Koho jste potkali? Co vám to nalhali? Má matka jenom jednu dceru má.... éééé, co to kecám, sem chtěla říct, že kecá každej kdo tvrdí, že traverza není pro někoho vhodná V současné době je na trhu tolik modelů a modifikací, že si vybere zaručeně každý Doporučuju navštívit některou z našich prodejen, kde vám speciálně vyškolený personál zajisté dokáže pomoci s výběrem modelu vhodným pro vaše pejsky
I kdyz copak by to asi udelalo z mojim psychopsem?)
Totálně by ho to odrovnalo
Vzpomínám si na jorkšírka, který odmítal běhat po trávě a stěžoval si, že ho to píchá do tlapiček. Mášenek speciálně pro něho snesl z půdy starý červený běhoun a jorkšírkovi jsme ho natáhli mezi překážky .Bohužel jeho poměr ke sportu to vůbec nezměnilo, evidentně to nebyl pracák
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:08
- Nahlásit
Sali
na trupky máme vybavení jiný
Vybavení máme naštěstí taky. Koupelna je stará dva roky, dělaná v době, kdy jsem si myslela, že tady budu chtít žít. Trubka je v záruce, ale firma zmizela ze světa . Jestli je to ve zdi, tak to nebude nic, co by Michal nezvládnul
Jestli někdo uvažujete na co jít do divadla, tak doporučuju "Je úchvatná" v Kalichu. Byli jsme včera a bylo to dokonalý. (životní příběh pěvkyně, která neuměla zpívat, ale hrozně jí to bavilo)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Biluška
evidentně to nebyl pracák
Přitom vlohy by měl - jorkšíři bejvaj nesnášenliví
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:14
- Nahlásit
I kdyz copak by to asi udelalo z mojim psychopsem?)
Totálně by ho to odrovnalo
To by pak nezlobil? No tak to by nemuselo byt vubec spatny...:=))
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:18
- Nahlásit
(životní příběh pěvkyně, která neuměla zpívat, ale hrozně jí to bavilo)
:=))) Tak to dokazu pochopit, ja to mam podobne s tancovanim (a pred tim jsem byla skoro spisovatelka:=))).
Jesteze mam aspon ten kroj, ktery ledacos zamaskuje. :=))) Uz ted premyslim na co se vrhnu dal... Asi na divadlo :=)))
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:19
- Nahlásit
Biluška
Měl byste doplnit stavy, vám nějakého reparáka seženu, chcete?
ne diky
Cesmina
Biluš třeba vede argosek na vahu.
narazite na neco, slecno cesmino? :-P
idealni je vzit si to nejlepsi z obou svetu. kdyz me psi nastvou, hazu po nich piskoty. pes pochopi, ze udelal neco spatneho a jeho pochopeni je okamzite odmeneno snezenym piskotem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:31
- Nahlásit
kachna_
Přitom vlohy by měl - jorkšíři bejvaj nesnášenliví
je to bezpapírák, tak co chceš
Cesmina
To by pak nezlobil? No tak to by nemuselo byt vubec spatny...:=))
ne, to by pak nezlobil. Neměl by na to sílu
Ale furt ti říkám, že když použiješ traverzu tak nezlobí žádnej pes
argosek
ne diky
škoda No kdyby sis to někdy rozmyslel tak dej vědět
Hele, ještě mě tak napadá, třá bysme si mohli psy posílat na výměnný pobyt. Víš, aby si rozšířili obzory, naučili se nový jazyk, poznali nové kamarády a tak
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:36
- Nahlásit
Biluška
Hele, ještě mě tak napadá, třá bysme si mohli psy posílat na výměnný pobyt. Víš, aby si rozšířili obzory, naučili se nový jazyk, poznali nové kamarády a tak
kdyz myslis .
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 14:05
- Nahlásit
Aby se z nich pak nestali az moc samostatni psi, co si dokazou koupit maso u reznika a z vas by pak potrebovali jen tu kreditku. To bych jesteva zvazila.
Jsem takhleva mela minulej rok z utulku cokla, co uz za sebou asi nejakej vymennej pobyt mel a tak dle naucneho sel za pul roku dal.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 14:51
- Nahlásit
Cesmina
Aby se z nich pak nestali az moc samostatni psi, co si dokazou koupit maso u reznika a z vas by pak potrebovali jen tu kreditku.
takove psy bych chtel .
Jsem takhleva mela minulej rok z utulku cokla, co uz za sebou asi nejakej vymennej pobyt mel a tak dle naucneho sel za pul roku dal.
jak sel dal? to si jako sbalil ranecek, prisel se rozloucit a sel si hledat novy domov?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 15:07
- Nahlásit
argosek
akove psy bych chtel .
Já bych radši takové,co si s sebou nebudou brát moji kreditku, ale vydělají si na maso sami
Cesmina
Asi ste neměli tendlecten fstach
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 15:20
- Nahlásit
davidkova renata
jablunka
Se s vobjedem kolik hodin suším v tróbě,tak nakonec skončil tady.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 16:02
- Nahlásit
argosek
to vite, slecno erin,
Kde jste pojal jistoty,že jsem slečnou??
ale nebojte se, budu se snazit drzet intelektualni niveau teto diskuze na dostatecne nizke urovni
A bude intelektuální úrověň držena na vlastních zkušenostech,nebo kde a co jste vizuálně vstřebal?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 16:17
- Nahlásit
Erin
Se s vobjedem kolik hodin suším v tróbě,tak nakonec skončil tady.
No hlavně,že nepřišel v niveč.
My se byli podívat na barák asi 12KM od nás,ve vesnici vo 20 číslech a bez hospody!!!!
Barák sme nenašli a eště sme tam zapadli v bahně! A páč sem hnusná,taxem vodmítla s toho auta vylézt a tlačit. Ale po čtvrt hodině se povedlo vyjet,ofšem auto vypadá jak dovezený z Ňů Orlíns.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 16:52
- Nahlásit
Netušíte kdo vymyslel banky a bankovní úředníky? Já že bych ho chodila strašit, jestli mě z toho trefí?
Včera mi volali z GE a chtěli po mně do telefonu datum narození a tak, protože mi něco potřebují. To něco je, že u nich mám dluh 140 Kč, protože se nedostanu na tu blbou pobočku zrušit účet a vim to taky. Tak jsem to jsem velmi slušně odmítla s tím, že si na pobočku zajdu a od té doby mi volali 4x! Počtvrté jsem to vzdala a následoval rozhovor s tel. operátorem. Zřejmě by mě měli zavřít, neb jsem kriminální živel. Psi mezitím shodili rozloženou papouší klec a vyštěkali ukrajince. Nevím co si myslel, doufám, že nic pěkného.
Když jsem šla poslat peníze z funkčního účtu u jiné banky, zjistila jsem, že mi nepřevedli peníze ze spořícího účtu na běžnej, přestože jsem o to žádala na pobočce.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 17:01
- Nahlásit
kachna_
To něco je, že u nich mám dluh 140 Kč
To máš eště dobrý,já byla na pobočce Poštovní spořitelny zrušit účet něgdy přet rokem a půl a považovala sem to za uzavřený.Přet 4 dny mi přišlo milostný psaní,že jim tam dlužím 1000,-kč za vedení účtu a poplatky.Zítra tam jedu a asi budu večer na Novje.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 18:09
- Nahlásit
jablunka
eště sme tam zapadli v bahně!šiš to teď letí,baby v bahně ,to by mohlo pořešit i finance na bydlení...Z přátelství bych dala jeden amatérskej zápas...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 18:23
- Nahlásit
Erin
Kde jste pojal jistoty,že jsem slečnou??
papa vas pejsek hovnika, slecno erin?
A bude intelektuální úrověň držena na vlastních zkušenostech,nebo kde a co jste vizuálně vstřebal?
kdy jste naposledy pekla kolac, slecno erin?
Biluška
Já bych radši takové,co si s sebou nebudou brát moji kreditku, ale vydělají si na maso sami
to je pokrocila kynologie, takove veci se u nas na vesnickem cvicaku neuci..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 18:28
- Nahlásit
argosek
to je pokrocila kynologie, takove veci se u nas na vesnickem cvicaku neuci..
Nás bohužel taky ne Ale bylo by to krásný
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:05
- Nahlásit
argosek
papa vas pejsek hovnika, slecno erin?
Zcela jistě vím,že dle souřadnic GPS nikoliv,a vůbec ne v intervalech, jak doporučuje Ústav pro jazyk český.
kdy jste naposledy pekla kolac, slecno erin?
Tak často,jak často vás dáma nenechá dospati ranních červánků,celá v rozechvěneném očekávání okamžiků dalších.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:12
- Nahlásit
Vedle na mujpes je odkaz na TOHLE video.. To ma fena kolem pasu elektriku???? Se ve vrcholovych vycvikovych metodach neorijentuju, ale tohle mi uz prijde teda absolutne ujety.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:18
- Nahlásit
...žumpa je ve stavu metabolického rozpadu....
|