| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:20
- Nahlásit
Jo, a hele, otec toho hnědého psa má totiž atop. ekzém, a oni si ještě dovolí psa krmit tímhle!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:22
- Nahlásit
jablunka
bych myslela že myslí čokla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:28
- Nahlásit
Alexa
To mi nepomůže, ale i tak dík. Musí to být spešl na džukeliády. Zkusila jsem to podle řádu pro agiliťáky a vyhodili mi to
A kdo má řád na džukeliády to prostě nevím
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:32
- Nahlásit
jablunka
né to myslím na psa,dastušovi se to zvětšuje,má to jak jsou žebra,ted to je velikost většího hrášku ,tak nevím,jestli už vyšilovat anebo čekat až to bude větší
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:32
- Nahlásit
davidkova renata
bych myslela že myslí čokla
Jo tak to nevím.
Mucholabka
oni si ještě dovolí psa krmit tímhle!!!
F tom snat není ani náznak masa.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:36
- Nahlásit
Erin
Zcela jistě vím,že dle souřadnic GPS nikoliv,a vůbec ne v intervalech, jak doporučuje Ústav pro jazyk český.
s vami je radost hovorit, slecno erin.
Tak často,jak často vás dáma nenechá dospati ranních červánků,celá v rozechvěneném očekávání okamžiků dalších.
s vami je radost hovorit, slecno erin.
coz mi pripomina - kdy jste naposledy pekla kolac?
ps: verite, ze pujdete do nebe, slecno erin?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:39
- Nahlásit
davidkova renata
dyby jo,fixněte si to traverzou....máte doma traverzu,ne??????????????????????????????????????? ???????????
nemám
Fifi
Pani, vy se porad nejak porouchavate!
jj, jsem asi už moc stará a hlavně blbá
Mucholabka
moc príma krmivo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:40
- Nahlásit
Biluška
A podle čeho jsi žádala vloni a předloni, to nejde použít?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:41
- Nahlásit
kachna_
Ne, páč ty žádosti dávno nemám A zaboha nevím kde jsem je předloni našla. Mám takový dojem, že mi to číslo tenkrát nadiktovali na státní veterině. Ale to jsme ještě byli kamarádi, včil už nejsme, takže včil akorát tak prudí a zdržují mě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:56
- Nahlásit
Biluška
hele a obrátit se na někoho kdo to taky pořádá? jak se to menuje oficiálně?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 20:59
- Nahlásit
Biluška
Podle čeho se pořádají výstavy? Prostě jde o svod zvířat, ne?
|
Minnie
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 21:04 - Změnil/a: Minnie
- Nahlásit
Mucholabka
my mame nieco podobneho. na zadnych labkach sa to zlepsuje, no zas to preskocilo na prednu. a furt si to vykusuje. mastime to alaptidom a tajne dufam, ze ked zmizne sneh, tak ten ekzem zmizne zarovno s nim.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 21:10
- Nahlásit
Minnie
Ten hnědý pes je bratr našeho Draka. Drak má na hlavě dermoid, byl obrovský když jsme ho dovezli, ale teď to skoro není vidět, a krmíme ho hypo krmivem, tak se u něj neprojevuje absolutně žádný problém s kůží. Myslím si, že u hnědého psa to je dědičné, protože jeho otec vypadá takhle
ale viděli jsme ho sami v ještě horším stavu. Chovatelka tvrdí, že to je proto, že psi mají příliš mnoho bílkovin a takové číčoviny. Mi je zvela jasné, v čem to vězí, znám ještě fenku z další generace a t má také potíže.
Ale radši se zeptám u veta, a dám psovi normálně nažrat. Oni si myslí, že když je vyžraný, tak je spokojený.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 21:15
- Nahlásit
Biluška
Nebo si zažádej o vlastní:
http://www.mze.cz/Index.aspx?ch=275&typ=1&val=3733 8&ids=0&katId=3010
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 21:21
- Nahlásit
tak a jdu venčit a pak spinkat,zítra přátelé
|
Minnie
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 21:23
- Nahlásit
Mucholabka
na to, ze mu pernamentne krvaca pazur kedze smatle som si uz ako tak zvykla. chcem aby mal plnohodnotne vychadzky, takze som radsej ked chodi sam po svojich. no aj tak ma stve ta popalenina alebo co to je. nam veto odporucil prave ten alaptid. a este.. mam obcas pocit, akoby mu ten pazur co mu krvaca mal uz uz odpadnut. je to zvlastne.
neviem, ci je to u nas dedicne. fakt ne, je to krizenec, takze netusim. skor si myslim, ze je to tou solou vonku. ale je to naprd, kedze si to furt vylizuje abo vykusuje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 06:59
- Nahlásit
čus fšichni co už zase musí dřít
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 07:06
- Nahlásit
Biluška
Dneska jsem ještě víc nasraná než včera
Dneska si ji uvařte sami, mám deprééééézi a vztek......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 07:07
- Nahlásit
Mucholabka
Taky su nasraná, ani nevím proč. Tak nějak všeobecně. To bude nedostatkem sluníčka, už tři týdny jsem ho neviděla
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 08:06
- Nahlásit
Biluška
To já ho včera viděla, bylo docela hezky, tál sníh, pálila jsem bordel a seznamovala Hektora s Ferdíkem...mohla bych vykládat, co to znamená dvojí jištění, páč Ferdík se chtěl seznamovat z větší blízkosti a urval očko z postroje, naštěstí jsem ho měla zapnutého ještě za obojek, páč ho znám, hajzla.
Akorát večer se mi nálada pokazila pod bod marazu a dlouho tak zůstane asi.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 08:18
- Nahlásit
dobré ráno všem
no já mám náladu furt stejnou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 08:54
- Nahlásit
Dobré ránko vespolek
janika
jak se vám líbil film?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:02
- Nahlásit
janika
si nepamatuju, na kterým ste byli.... ale myslím, že Vévodkyně to nebyla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Brejto fšem co se jim nechtělo do práce - předpokládám, že jsem tímto pozdravem zahrnula do pozdravení všechny zde přítomné
Mucholabka
a řekla jsem mu, že jsem nastoupila jenom kvůli němu, a jestil bude ještě chvíli mluvit nesmysly, tak ho ten bojový pes chytí za hlavu, už nikdy nepustí a bude konec, tak pak pán radši mlčel-bo to je vážná věc, nechat se bojovým psem chytit za hlavu, a jiná paní, která seděla na sedadle vedle, se strašně smála
já jsem ta v tý černý bundě, co jí Besi volíbává- vzala to důkladně, mám tetkon koutek
edit - pani vy ste tak načtvaté, že se vám vysypalo kafe!
davidkova renata
ty vogo ,čuuus vlčí ženo
asi si předělám nicka na "Ta co tančí s vlky"
Jo, byla to paní Andrlová. Tak jen doufám, že budu mít to štěstí je potkat dřív než jednou za čtrnáct let- tehdy měli mladou tu kanadskou vlčici.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:25
- Nahlásit
Heské dobré ráno, koukám že nejsem sama s blbou náladou. Včera mě na*rala ta pičuska na belgickým ovčákovi na Můj pes, jak tam propaguje toho úžasnýho instruktora s tou elektrikou ve slabinách.
Mucholabka
ad tlapky, něco podobnýho měla známá co si od nás vzala čubinu, už byla zoufalá a nevěděla co s ní. Všechna vyšetření byla o.k. a čubina měla postupně tlapky holý a mokvavý až kloktům. Měnily krmení, ale pořád to bylo horší. Ze zoufalství jí packy začala namáčet v domácí slivovice a nádherně se jí to zahojilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:28
- Nahlásit
janika
to se ti bude dost dobře přihlšovat
ale to zas bude mít Davídkojc radost, páč se vybiju na tom přihlašování a pak už nebudu mít sílu tolik drásat!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:28
- Nahlásit
janika
sice nevím, že to víš,
vím, jeden den vám lístky prodávala holka... druhej vás jen viděla
Krásná recenze k filmům .... myslím, že ani na jeden nepůjdu
Tento film se isdpch líbil.
Isdpch se film nelíbil, dokonce u něj usnul. Tvrdí že ne. Nahlas.
díky, konečně trochu humoru po ránu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:34
- Nahlásit
PetraK
pani vy ste tak načtvaté, že se vám vysypalo kafe!
Tady se nebude sypat jenom kafe, tady poteče kref!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:37
- Nahlásit
janika
já nevim, to si musí každý sám. Podle mne stačí obojí na dývku.
no, holka mi hlásila něco podobnýho tomu, co píšeš ty, takže se spokojím s dývkem a budu u toho mít možnost pohybu, což v kině vypadá trochu blbě ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:43
- Nahlásit
Mucholabka
Tady se nebude sypat jenom kafe, tady poteče kref!
tak u mě na fóře už teče- rozebíráme s Brut, jak to vypadá, dyš dostaneš do frňáku a ščije Ti kref z nosa kokosa!
|