| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:45
- Nahlásit
kachna_
Žádát o vlastní teda nebudu. Sem žádala o řád na canisku a bohatě mi to stačilo, asi stokrát mi to vrátili kvůli kravinkám Naposled jsem tam musela dopsat, že akci přerušíme v případě požáru Na to, abych takovou anabázi absolvovala ještě jednou teda nemám nervy
Mucholabka
Alexa
Oficiálně se to jmenuje "svod zvířat". Ale prostě nikde není to pitomé číslo jednací podle kterého byl ten řád schválen
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:59
- Nahlásit
Dobré ráno fšichni krásní a mladí a staří a středněvěcí lidé, co máte psa kursinkovou hvězdu jako já!
Číst vás nebudu, bo nejste normáloní, furt psát a psát...Maryje byla v sobotu pozvaná od lubu saharských chrtůch na tréninkové a licenční bjěhy do Chrudimě. Jeli sme s Pardálkou, abychom potpořili chrtiska. Maryje byla jediná ze 110 přihlášených psůch, která se odmítla hnout. Střapec jí nezajímal, nálada okolo jí nezajímala, leda dyš se nadšeně štěkalo, běhala kolem nevědouc, na jakýho psa se řve, takže si vybrala toho, co stál nejblíž a místo na dráhu řvala na něj. Pak už byla jen nešťastná a jako jediná mohla i při bězích chodit navolno, bo jak psové kolem ní mastili závodním tempem, aby zabili střapec, vona si vedle dráhy romanticky očuchávala květinu. Prostě je to kursinková královna a tím máme škrtnutý další sport, co dělat nebudeme. Včerejší lesní kursink už byl o něčem jiném - přátelé, Maryje předběhla brijárda. Dali sme si krčák a daňcííí v ohrádce a mimo ohrádku, psové běhali, ale na první přiběhli. Pak se vyválela v buvolím hovně, pak sme byli s waldou a ispidichama na cibulce, tam taky něco přikrmila do kožíšku, takže šla znova do vany a večer sem před spanim zjistila, že ten pes šíleně smrdí, tož já neviděla vmotek sračkový těsně pod uchem v dlouhé srsti. Už sem jí nechtěla máčet, tak sem jí to odborně ustřihla. Všechno. Teď má jedno ouško holé. A už máme Acanový grancle, Salijovi se objětovali a dovezli mi je, čimž jim extrémně děkuju! Dnes s nima začínáme. Jo a jak už nedávám maso, trávení se Mařene dost upravilo. Se děsim, aby neměla alergii na maso!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:05
- Nahlásit
Jo a stran svátkůch - v sobotu měla Lola1, tento měsíc třá vůbec neměla Jablunka, ale má s Jimmi, takže měli fčéra. Dnes nemá nikdo. Fšem, co měli, fšéééééééécko nejléééépči a tady máte dortíííííííík:
Ten panák bez panáku, jen s nealko limčou, je pro Lolu - je eště děcko, nesmí pít alkohol, takže jí nenalejvete.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:08
- Nahlásit
Čus bus magoři už je tady jarooooooooo
Biluška
Oficiálně se to jmenuje "svod zvířat". Ale prostě nikde není to pitomé číslo jednací podle kterého byl ten řád schválen
hele tak použij ten od ČKS neb ten je i na svod zvířat: Řád ochrany zvířat při veřejném vystoupení nebo svodu zvířat a při chovu tak se to menuje oficiálně
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:08
- Nahlásit
PetraK
Máš sovu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:15
- Nahlásit
Gerda
Maryje byla v sobotu pozvaná od lubu saharských chrtůch na tréninkové a licenční bjěhy do Chrudimě. Jeli sme s Pardálkou,
Taky si mohla dát nějak vjedět,máme to štyry kylometry a přijeli by sme pokecat.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:19
- Nahlásit
Alexa
Čus bus magoři už je tady jarooooooooo
Ani mi vo tom nemluvte, já chci sníh a jezdit na běžky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:26
- Nahlásit
Hyena
huž to taje i nahoře prej. Řikala Fajka. .
Mucholabka
Máš sovu.
teď ty.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:33
- Nahlásit
Hyena
Ani mi vo tom nemluvte, já chci sníh a jezdit na běžky
a dej pokoj se sněhem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:34
- Nahlásit
Alexa
hele tak použij ten od ČKS neb ten je i na svod zvířat: Řád ochrany zvířat při veřejném vystoupení nebo svodu zvířat a při chovu tak se to menuje oficiálně
Nemůžu Včil jsem měla sáhodlouhý telefonát s Krajskou vet. správou, Okresní vet. správou a Ministerstvem zemědělství Nesmím použít řád nikoho jiného a to ani když mi to ten někdo jiný dovolí Páč ten řád je schválený např. pro "kynologický klub Franty Vopršálka", nikoliv pro mě, tudíž já ho prostě použít nesmím. Bože, to je kocourkov
Aby toho nebylo málo, tak tam musím vypsat všechny cviky, které může pes dělat v soutěži "o nejšikovnějšího voříška". Cvik, který nebude vypsán a schválen nesmí pes provádět. Lidi, kde to žijem Bártů a jí podobní si vesele běhají po světě a ti, kteří by jim měli dýchat za krk místo toho řeší jestli u nás na džukeliádě můžou psi válet sudy a podávat pac Mám děsnou chuť něco rozbít
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:37
- Nahlásit
Biluška
tak to budš muset napsat ten řád pro sebe, ale na druhou stranu ho zas budeš mít nafurt.A máš vzor? někde jsem ho viděla chceš ho poslat?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:39
- Nahlásit
Biluška
tak si stáhni vzor z ministerstva zemědělství, stejně už to schvaluje MZE
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:40
- Nahlásit
jablunka
Taky si mohla dát nějak vjedět
No já sem si právjě řikala, že vy asi bydlíte někde tim stejnym směrem.....škoda, že mě to vůbec nenapadlo, ale teď už si to budu pamatovat. Máte tam asi príma lidi, sousedi z okolí na nás poslali policajty ))
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:44
- Nahlásit
Biluška
URL
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:44
- Nahlásit
Gerda
Máte tam asi príma lidi, sousedi z okolí na nás poslali policajty ))
Tak to tam bydlí příbuznej mojeho souseda,stopro.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:45
- Nahlásit
mac1
Alexa
Canisterapeutický řád jsem řešila skoro půl roku než mi ho konečně schválili Furt měli připomínky, furt mi to vraceli...naposledy jsem musela dopsat, že "akce bude přerušena v případě požáru"
A to byl dělaný přesně podle toho jejich vzoru Oni vyloženě slovíčkaří, jsou schopni to vrátit kvůli čárce
Ale víte co, mě nejvíc sere, že řeší takové kraviny a broskoviny a psi v kravínech vůbec nejsou týraní Týranej je totiž pes, kterej na džukeliádě předvede válení sudů co nebylo schváleno UKOZ
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:47
- Nahlásit
Biluška
UKOZ už to neschvaluje, schvaluje MZE , mají tam vzory na různé akce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:49
- Nahlásit
mac1
To máš jedno, všechno jsou to byrokrati
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:51
- Nahlásit
Biluška
no to jo, to jsou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 11:21
- Nahlásit
http://pardalka.rajce.idnes.cz/2009_02_28_COURSING _CHRUDIM/
takhle to tam bylo. U Maryje je jasně vidět, jak je schovaná a jajk nemá vodítko )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 11:27
- Nahlásit
Gerda
Mě se moc líbí ty prošívané bundy těch chrtíků.
A Maryje se holt narodila, aby tenhle svět zdobila . Tak se s tím prostě smiř
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 11:31
- Nahlásit
Baico
Tak se s tím prostě smiř
Šak ono to Gerdojc nedá zase takovu práci. Dyk ta představa, že by musela se sportovní Maryjí objíždět každej víkend nějakou akci a nedej boože ještě cvičit přes týden, je strašlivá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 11:55
- Nahlásit
Baico
Mě se moc líbí ty prošívané bundy těch chrtíků
Neboj, dyš bueš chtít, dostaneš i na Bajkonůra, šecko de, řeknu to Pardálce, pořeší to s tebou, pokud bys takovou bundici chtěla. Jako Maryje loví, to jo, ale ne střapec, jen vopravdický zvířátka. Právě v neděli byla tak strašně rychlá, že sem jí k sobě dokonce musela i párkrát zavolat ))
Hyena
Dyk ta představa, že by musela se sportovní Maryjí objíždět každej víkend nějakou akci a nedej boože ještě cvičit přes týden, je strašlivá
Nebuďte hubatá, vy pruhovaná!!!!! Kdyby Maryje sama běhala, tak jí klidně na ty akce vozit budu )) A přes týden cvičíme! Ale sami, ne na cvičáku. Cvičíme prolézání krz nohy, učíme nová slova, co má umět zaštěkat, hopsání přes lavičku, ale musí běhat ten pes, ne já, takže cyklismus, kolobrndus, lyžování a ty rychlejší záležitosti, co vyžadujou aktivitu celého týmu, dělat nemůžeme ))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 11:55
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/162674-obamovi-budou -mit-noveho-psa-a-chovatele-se-vztekaji.html
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:05
- Nahlásit
Ahoj všem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:11
- Nahlásit
čus bus magořííí
Alexa
už je tady jarooooooooo
tak todlencto nám uš pot voknem skoro votkvetlo ,ale nestihla sem to vyfotit..
Jinak mám obr zážitek!!! Si du třešnofkou 5 minut vot baráku pod stadioem Markéta a najednou !!!!! Ty voe!!!!!!Jelen jako kráááááva!!!!!!!! Sem úpa přemejšlela co sem si šlehla,ale dneska nic,taxe votočim k Náně,že jí ho vokážu a vona kouká na druhou stranu a povidá":ty vole,vidíš to??????" a já koukám a tam mizej v dál dvě srnčí bílý prdele Tak povidám Náně:"no ty vogo,vidim! To sou srnečky a ty se nehoněj! " a vona řekla " Ok" a šly sme... No ty voe co to jako je????Se tady za chvílu budou prohánět medvědííííí a krokodýlííí bo co!!!
Sali
čus ,si tu?
mi fčera na cvičáku dala Ilu kazetu z ZMT a OPT 1 a 2 ,taxem na to čučela ted,nevim jen z kterýho roku,v Letech..
su nějaké rozpačité ,téměř žádnej pes neměl pořádný vyštěkání,většina pouze skákala na fíka a snažila se ho zabít,bohužel mlčky ,dva si odběhli čuchat nějaký myše a dva se na to vys*ali úpa .Pouštění v téměř všech případech pouze manuálně psovodem a někdy i tak horko těžko .Jinak "chůze u nohy" a pohyb psovoda se psem vůbec se odehrával naprosto stejně jako dyš du já s Nánou ,akorát ty chlapi maj větší sílu,to byl jedinej rozdíl.. Tož dobré,myslím,že se do toho vejdem
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:14
- Nahlásit
Biluška
Proti Vsem,jo neni nad klasiku....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:15
- Nahlásit
davidkova renata
si típlá nebo co???????????????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:29
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,mate maila,jinak srny a podobnou havet vidam furt na kremacce,ches delat TART?hm,skoda,ze u nas neni a ani nikde nefunguje!no nic,jdu se natahnout,vcera to bylo vysilujici,boli me smichy bricho!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 12:31
- Nahlásit
BinLadin
No tak proti všem snad ani ne. Jenom proti byrokratům
|