Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2718 . 2719 . 2720 . 2721 . 2722 . 2723 . 2724 . 2725 . 2726 . 2727 . 2728 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 19:29
- Nahlásit

davidkova renata

muj pes vcera na parkovisti sezral lidske hovno, kdyz jsem kontroloval kola od auta. jmeno psa je bara a desne ji pak celou cestu do prahy smrdelo z tlamy. v praze jsem koupil jahodovou vitalineu, ale ta smrad pouze trochu ojahodila. lide, kteri znaji me auto tomu neveri, ale smrdelo to tam hure nez obvykle.

tento pribeh je pravdivy a doufam, ze i dostatecne pochopitelny. pokud nekoho nebude zajimat, predem se omlouvam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 19:32
- Nahlásit

argosek
lide, kteri znaji me auto tomu neveri, ale smrdelo to tam hure nez obvykle.
pane,já znám vaše auto,ale nevim,zda mohu souhlasit,že to tam smrdělo víc než obvykle ,zdá se to býti prakticky nemožné

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 19:38
- Nahlásit

argosek
Pane, nepřišel jste náhodou o řidičák?

mimochodem, nejhůř ze všech aut smrdí naše Amálka

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 19:42
- Nahlásit

davidkova renata
můžeš jet s náma,Žanek bé rát
nemušu, jedem do Brna honit sřpeček

Neessi
Jsi šílená,100km výlet pro psa ! Jako autem,to jo,to bych brala
nem za 2 dny... na dogtreku
ale na vandru by mě mohlo ohrát, to je spíš těch 40-50km... huš aby bylo jaro

argosek
prď už na logiku jazyka
nevyjadřuju se, páč jsem to postřehla až někde od půlky debaty, ale jaks pátral po tom slovníku, vzhledem k tomu, že i zmíněná pí. Svobodová mluvila o korpusu, tak jinší slovník nebude...
a korpus je o současném úzu češtiny, dělala jsem s tím před časem, docela dobrá prča

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 19:46
- Nahlásit

wami
Svobodová mluvila o korpusu
vona bude píct p. Svobodová nějakej dort????? Šlehačkovej???? ty vogo,ten mám mocinky ráda!,zajedm k ní nebo nám ho přiveze,nevíš?Se bojim abysme se nepřežrali ,ta kačena,ten cheba a nakonec dort abysme neměli purgace vječí neš gerda

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:08
- Nahlásit

davidkova renata
Šlehačkovej?
doufám, že ne, já ci Míšu! s tvarohem a piškotama! a co nejmíň sladkej... mňám...

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:10
- Nahlásit

davidkova renata-mám novinku, tak jdu hned za tebou. Naproti do baráku se nastěhovala nějaká vysoustružená americká rodinka a maj 3 bišonky...venčej 3krát denně, ale ty psy nedávaj na zem...oni je nesou do parku a pak zaseč domů a v parku jim ukazujou psí kamarády, který si pěkně hrajou...ale pořád je nepoložej..já myslela, že je to jenom, když je mokro-že sou jako líný je mejt-já psy jenom drolím, tak nevím...Hele, ty se vyznáš, není to teď za voceánem nějakej hit? Nerada bych byla OUT..no jo, ale dogu s Ajdou najednou neunesu.., budu chodit nadvakrát, jo...no teoreticky, kdyby byla Pepka vochotná, tak můžu nýst Ajdu břichem vzhůru a Pepka jako že by jí na tom břišeč seděla-no jo ty woe..a co s Bártem, Bárta už na Pepku dávat nemůžu, blbě by to celý drželo balanc a hlavně z Bárta už je prostatik 3stádia..podou na eutanázku a bude..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:12
- Nahlásit

wami

doufám, že ne, já ci Míšu! s tvarohem a piškotama! a co nejmíň sladkej

dort má bejt slatkej,gerda taky bude chtít slatkej!Tak holt p.Svobodová upeče ty korpusy dva,bestak nemá f práci co dělat

Du se svalit,čuuus žumpíícíí

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:14
- Nahlásit

davidkova renata
si děláš prču teto..teď jsem to dopsala a ty...ne, ty si nejdeš vodložit tělo, ty mě pěkně vodepíšeš..

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:20
- Nahlásit

hele, voni se mno nemluvěj ani na potkanech..jako na foru..hele, nepíše se vo mě někde něco neuctivýho? Nějaká podlá lež, která by mou osobu zahalila stínem? Jsem připravená se ohájit, ať jsem už obviněná z čehokoliv))))))))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:21
- Nahlásit

hally001
podou na eutanázku a bude..
asi tak.
Hele, ty se vyznáš, není to teď za voceánem nějakej hit
jako vyznám a tak ti můžu říct,že ta moda dorazila už před časem k nám dnaska zrovna v Šárce byli asi příbuzný těch tvejch,taky měli nějaký bišonííííí,zvedali je cca už tak 70 metrů předem,docela bych měla chut se hádat dyby cekli,ale bohužel nic.Čuba šla samosebou poslušně u nohy,navolno teda,vodítko nenosim.Posledně to jedna hnusná bába dotáhla k dokonalosti a čokla srazila do silnice(vůbec netušil vo co go bo nánu eště eni neviděl),tam ho škrtila napůl v luftě na flexe a HOLÍ mu fixovala to malý tělíčko vydávajích hysterické povely Zůstan a Ńeboj se,kráva jedna uzená Měla sem chut jí tu hůl přerazit vo záda a jednou to udělám,přisámbůch
Jako já tu sfini taky neunesu navíc je špinavá jak prase ted,tak já nevim...ale mám 100chutí to udělat stejně jak ty hovada,asi sbalim nějakýho kultůůůristu a budu chodit venčit s nim.Dycky nánu zvedne do podpaží a bude přeciž nebudu OUT

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:23
- Nahlásit

hally001
Ty woe, to sem úplně out, těch deset čoklů najednou neunesu, ani kdybych se zbláznila
Co včil? Mám chodit venčit na desetkrát? To se z toho picnu

Jinak já tohle viděla v únoru na výstavě v Brně . Holka nastoupila do kruhu a šeltii držela v náručí. Všichni ostatní postavili psy do postoje a ona nic. Dlachmala ji v náručí a něco jí špitala. Pak rozhodčí pokynula, že jako klušeme, ona asi tři kroky udělala se psem na ruce, pak jí to konečně došlo a postavila ji na zem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:23
- Nahlásit

hally001
hele, voni se mno nemluvěj ani na potkanech..jako na foru
a nejsi uš mrtvá???? Dyš tě nigde nepomlouvaj...to nejni normální,todleto

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:26
- Nahlásit

davidkova renata-no se to vyrojilo. Já jsem v podstatě neustále nasraná, když vidím co některý lidi se psama dělaj, jak je idiotcky povelujou, jakje polidšťujou. Jako jsem dost velkej úchyl, ale mě udělat pes desetinu věcí, co jim denně, tak ho zabuiju, ne sebe zabiju...

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:28
- Nahlásit

BiluškaTy woe, to sem úplně out, těch deset čoklů najednou neunesu, ani kdybych se zbláznila
Co včil? Mám chodit venčit na desetkrát? To se z toho picnu

hele ale ty máš ty čokli vjetšinou malý tak to můžeš zvládnout na 2x, ale co mám říkat já chudák s 40kg vrčačkou a 2vzteklejma malinama?Pudly nepočítám

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:29
- Nahlásit

davidkova renata-ne tebe zabiju

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:32
- Nahlásit

Budu chodit ven s potkanama..to by šlo. Vzala bych jich všech 12. a chci vidět nějakou bábu, jak se přiblíží na sto metrů..budu novodobej krysař...hele, tohle je asi nějaká duhovina ne? Zejtra konzultnu s rajčátkem..snad tam bude, teda nebude

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:36
- Nahlásit

hally001
tak ho zabuiju, ne sebe zabiju...
zabí všecky
ne,fakt je to děs..ted se tu vyrojilo daleko víc čoklů velikosti poloviční Pepky,samo agresííívních a na volno.Páníček/čka f poho přihlíží jak ten jejich parchant zku*venej nabere směr nána u nohy a de jí zabít.Jako vona to má srovnaný,nevšímá si jich,jenže to ty sráče utvrdí f tom,že sou silný a přitvrděj.V ten moment se vložim já a sráče umravnim bo vona to srovnaný právě že má,takže v momentě kdy by se jí sráč zahryz zezadu do nohy,voplatí mu to.Hádej 3krát kdo bude zabiják..Celý todle sleduje mlčky páník,číhajíc patrně na Nány adekvátní reakci aby moh řvát:lidííí,zabiják,roztrhal mi naší Ančuuuuuu!! Hovada Taghle se jen dotčeně tváří,dyš sráče majznu klíčema nebo mu nastavim nohu,ale eště si nedovolil mi nigdo vynadat,asi vypadám jako alfasamice a netroufaj si ...škoda..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:38
- Nahlásit

hally001
ne tebe zabiju

budu novodobej krysař
chceš u nás v hudebce sehnat flétničku abys byla stýýýlová?

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:40
- Nahlásit

davidkova renata-je fakt, že by Pepka nějakou tu lekci létání potřebovala...je drsná, ale dyž má v mordě tenisák, tak jen vrčí a nenapadá obří a bojová plemena..jinak-dneska dostala zase štěpána na lopatky..vona je děsně rychlá..oni vůbec nestaček sledovat, kde jim zrovna načíná žílu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:42
- Nahlásit

hally001
je fakt, že by Pepka nějakou tu lekci létání potřebovala...je drsná
ti řikám,vem Pepinu a pod venčit,vona jí nána vyučí,pro jistotu dám náně nějakou vochranu na krk dyby se to vymklo..

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:43
- Nahlásit

davidkova renata-spíš bych potřebovala...nevíš o někom kdo by Pepku nakryl?

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:44
- Nahlásit

budu asi majitelkou první krycí feny...jako že za krytí Pepí platíme

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:48
- Nahlásit

no hele a když už by tady nějakej pein nabíječ byl, tak bych připlatila a nechala nakrejt i ajdu-neska měla 3.narozeniny, tak ať se to voslaví

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:57
- Nahlásit

Alexa
hele ale ty máš ty čokli vjetšinou malý tak to můžeš zvládnout na 2x, ale co mám říkat já chudák s 40kg vrčačkou a 2vzteklejma malinama?Pudly nepočítám
No malý sou, ale furt se hemží To nepoberu ani nadvakrát
A Gozéru neunesu vůbec Ta váží snad metrák, je děsně tlustá

Včil mě tak napadá, mohla bych si pořídit dvoukolák a vozit je ven na korbě? To by šlo, ne? Nebo koupím v bazáru ňákej starší kočárek.....

leila
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:58
- Nahlásit

Pozor na bojova plemena!!!
Pokud mate doma psa, ktery patri do kategorie tzv. "bojovych" plemen a
zaroven i male dite, rozhodne nedoporucujeme nechavat dite se psem o samote!
K tomu , co uvidite, stacila docela mala chvile nepozornosti...

Biluška
Paníí nevíte jak mám toho degen vyfotit v klidu, tak aby se tvářil normálně?
Pokus číslo 1.

Pokus číslo 2.

Dále jsem se radši nepokoušel bo bych ho musela zabít a umlátit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:59
- Nahlásit

Dobrý večír.
Dneska jsem jela s Buckou a Aginkou tramvají s baníkovskýma fanouškama, heč. Ještě že jely se mnou, jinak bych měla strach, Aginka neměla náhubek a chtěla je všechny pokousat. Když vystoupili z tramvaje, tak tramvaj byla na odpis. Mazec.
A Bucka s Aginkou dneska cvičákovaly jak najaté

brut
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 21:33
- Nahlásit

Dobrý večír vespolek

Koukám, že tu Biluška řešila nastupující pubertu .... musím říct, že zlatej kluk, ten si jí odbyl ( teda doufám) loni,za to mladá je na zabití nebo minimálně na pořádnou přes drž*u ... sem na tom stejně jako AlenaD, jablunka atd.
Bilu, bude hůř, o moc hůř, tak se připrav.
Zkus s holkou promluvit, vysvětli jí, že jsou věci, které nechceš, aby dělala nebo se jich účastnila ( třeba ten web), že jí neupíráš kamarádku, ale byla by jsi ráda, kdyby se dodržovaly určitý pravidla slušnýho chování.
Možná to pomůže.... já jsem nikdy nezakazovala, jen jsem právě poukázala na ty rozdíly a chtěla jsem dodržení určitých pravidel.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 21:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
asi mám vještěcký schopnostě

f tom případku, můžete se mi kouknout do koule jaký mám heslo k bonus programu od český spořky??? Dík

BREJ VEČÍR FŠEM VLÍDNÉHO DUCHA

LIDI POSLOUCHEJTE, JÁ VÁM MUSÍM ŘÍCT NĚCO NAPROSTO ÚŽASNÝHO. DNESKA JSEM BYLA POCTĚNA, VELMI POCTĚNA, PÁČ JSEM SE OBJÍMALA S.......... hádejte!! Hááádejte (ne ale, hádejte se,aby nedošlo k mýlce )

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 21:37
- Nahlásit

PetraK
Davidkovou?

<< 1 ... 2718 . 2719 . 2720 . 2721 . 2722 . 2723 . 2724 . 2725 . 2726 . 2727 . 2728 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání