Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2718 . 2719 . 2720 . 2721 . 2722 . 2723 . 2724 . 2725 . 2726 . 2727 . 2728 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:40
- Nahlásit

davidkova renata
takže já sem ted taky makala bo sem dělala ten druhej barák a mám dotas...dyš rozhodně nedostanu 50% slevu na nic,znamená to,že sem eště větší hvjezda nebo jen debil?!
Děkuji za odpovjet...

Seš jen debil,bo furt dřeš a nežádáš slevu
Kdežto březen dře skrzevá slevu

AlenaD
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:45
- Nahlásit

jablunka
asi je to individuální, u naší holky začala aš v 16-17 letech a drželo jí to minimálně do dvaceti. Ale je fakt že byla do tý doby vyjímečně hodná a poslušná, o to horší byla ta změna,stal se z ní naprosto jinej člověk.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:53
- Nahlásit

jablunka
No tak to ať si zkusí,naporcuju ho na BARF
ale až po velikonocích ,bo je teď půst !
Což mi připomíná,že gaučák se rozhodl dodržet od popeleční středy půst von,těžký masožravec!Když jsem se ptala,co by jako chtěl žrát,když ne maso,tak pravil,že třá kuřecí polífku.Jen mi neporadil,jak ji mám bez toho kuřete uvařit. Rači jsem dneska udělala boršč-1/2kg hovězího,1/2kg vepřovýho + 2 kila zeleniny. Pak sekanou z 1/2 kila mletý + vařená čočka s mrkví(asi 1kg).K tomu br.kaši. A ještě jsem upekla borůfkovej koláč z toho těsta,co jsem tu dávala rp před týdnem)
Když se nažral,tak spokojeně padl do horizontální polohy a řekl-no vidíš,tomu říkám postní jídlo

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 13:04
- Nahlásit

Neessi
Ahojda, dneska máme taky sekanou s bramborovou kaší ))) a kuřecí polífku )))))

AlenaD
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 13:06 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit

Neessi
Když se nažral,tak spokojeně padl do horizontální polohy a řekl-no vidíš,tomu říkám postní jídlo

Ta sekačka, to je mletý maso smíchaný s vařenou čočkou a mrví nějak propasírovanou, nebo jen tak uvařenou čočkou a mrkef na kostičky?

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 13:17
- Nahlásit

AlenaD
Ta sekačka, to je mletý maso smíchaný s vařenou čočkou a mrví nějak propasírovanou, nebo jen tak uvařenou čočkou a mrkef na kostičky?
ne,to je povařená čočka s mrkví,pomletá,pak klasicky smíchaná s vejcem a mletým masem.Akorát že je to v poměru 1díl masa,2 díly čočky.Ale pro gaučáka to vypadá,že je to postní bez masa! Je to vůl. A těch 5 litrů boršče taky "vypadá",že jako postní ,ale to kilo masa v tom ho nějak neuráží !

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 13:18
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
dneska máme taky

a taky "postní" ?

AlenaD
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 13:30
- Nahlásit

Neessi
no hlavně že má pocit že se postí

tak to taky musím zkusit aš se bude něgdo chtít postit a nebo se vegetariánsky stravovat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 14:07
- Nahlásit

Neessi
Seš jen debil,bo furt dřeš a nežádáš slevu
tak díky za psícholokickej profil.. sem to ale tak nějak tušila...asi mám vještěcký schopnostě
P.S.gde mám teda tu slevu žádat potažmo uplatnovat?
Rači jsem dneska udělala boršč-1/2kg hovězího,1/2kg vepřovýho + 2 kila zeleniny. Pak sekanou z 1/2 kila mletý + vařená čočka s mrkví(asi 1kg).K tomu br.kaši. A ještě jsem upekla borůfkovej koláč z toho těsta,co jsem tu dávala rp před týdnem)

to je tydýt ,at si laskavje doplní data stran postního režimu! než začne diskutovat!

du ven se tam nějak zatahuje

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 14:11
- Nahlásit

davidkova renata
se tam nějak zatahuje
Nekecej, nemůže se tam zatahovat gdyž už třetí týden nevylezlo slunko Už vim jak vypadá polární noc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 14:15
- Nahlásit

Biluška
Nekecej, nemůže se tam zatahovat gdyž už třetí týden nevylezlo slunko

hlavně zasejc nezačínej !!!! se toho něgdo chytí a....
Už vim jak vypadá polární noc
nooo voni prej tam dost chlastaj,tak co je následovat,maj s tim přece jen zkušenost..

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 14:23
- Nahlásit

Neessi

Není nad spokojenej půst.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 14:50
- Nahlásit

davidkova renata
nooo voni prej tam dost chlastaj,tak co je následovat,maj s tim přece jen zkušenost..
Se jim ani nedivím. Tady je fakt třetí týden bez slunka a je to neskutečně deprezívní. Sem si dycky myslela, že mě počasí neovlivňuje, ale včil vidím, že ovlivňuje . Jdu si dát činzáno

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 15:08
- Nahlásit

Biluška
Jdu si dát činzáno
já si dala fčera bílý víno a dnes mi je nejenom deprezivně ale ještě navíc blbje

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 15:18 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Nazdar fšem

Sníh mizí před očima, a bahno se zjevuje ve větším množství než bylo sněhu.

Taky sem vařila půstově, 5tikilovou krůtu a obr lavór salátu.Ale mám s vařením hotovo i na zítra.

A zde nastávající matka

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 15:41
- Nahlásit

Erin
Taky sem vařila půstově, 5tikilovou krůtu a obr lavór salátu.Ale mám s vařením hotovo i na zítra.
Tagže zejtra přijedem na vobjed.
A zde nastávající matka
Sluší jí to potvoře,tak doufám,že nás kňafna nechá pomuchlat štěňátka.

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 16:51
- Nahlásit

jablunka

To víš,že se stafte salátu bude dost

Nevíš proč, mám ten vobrázek takovej narostlej?

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:07
- Nahlásit

Erin

Páč je nastávající matka taky dobře narostlá Kdybys měla menčí čupku,tak béš mít menčí vobrázek.A nebo by nám tu mohla jablunka udělat školení,jak sem fláknout miniatůru,která se kliknutím zvječí

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:10
- Nahlásit

Erin

Taky sem vařila půstově, 5tikilovou krůtu a obr lavór salátu

ještě že to tady gaučák nečte,páč salát by dlabal furt.

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:20
- Nahlásit

Sali

ale to nejde - mi nevadi, kdyz se ukaze, ze nemam pravdu - jen bych rad, aby mi nekdo ukazal, v kterem bode svych uvah se mylim - pripadne, aby mi prinesl slovnik, kde bude jasne uvedeny vyznam tech dvou slov - a rikam ti narovinu, pokud tam budou ve vyznamu, jak je pouzila slecna neessi a nebude tam uvedeno, ze se jedna o konvenci zazity vyznam, ktery je velice vzdalen vyznamu sloves, od kterych jsou ta pridavna jmena odvozena, tak napisu autorum slovniku, aby mi to vysvetlili - pochopim konvenci, ale kdyz jde primo proti vyznamu, tak chci aspon potvrzeni, ze to tak je v poradku a ne ze se tak stalo omylem.

Neessi

hele mudrova ty uz me neser - tady se to zacalo resit, tak tady se to i vyresi, takze zadne eroticke maily ode me necekej :-P . ja to ted zkusim rozepsat uplne jednodusse krok po kroku a pokusim se do toho zahrnout i za jake situace by tve pouziti tech slov bylo spravne. a zkus na chvili zapomenout na svou predpojatost vuci logice - logika se totiz zabyva prave pravdivosti vyroku - a neni jednodussich vyroku nez "tato uloha je resitelna", "tato ulohe je neresitelna" - i ty sama pouzivas logiku pokazde, kdyz se z jednoho vyroku snazis odvodit jiny. takze mmnt, jdu na to...

lasku mir a pratelstvi mezi narody, zumpari, blueforisty a ostatni verbezi..

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:21
- Nahlásit

Zejtra máme rovněž bramborový salát s řízkem, postní jdu loupat brambory

Dneska bylo venku krásně, psové se prošli, já si udělala slalom mezi hovnama.. teda to je neskutečný!!!!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:21
- Nahlásit

Erin
Neessi
by nám tu mohla jablunka udělat školení,jak sem fláknout miniatůru,která se kliknutím zvječí

Holky ,nevodmazáváte náhodou ty Ska u img???Jináč si to neumím vysvjetlit.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:23
- Nahlásit

argosek
lasku mir a pratelstvi mezi narody, zumpari, blueforisty a ostatni verbezi..
Tobje by nafackoval i Gándí.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:23
- Nahlásit

Erin

Jsem si tu tvojí čauku málem spletla s fundlákem )))))))

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:30
- Nahlásit

Bry den. Dobri lide existuji! - jsem zapadla v blativym klouzavym jilu u cvicaku, marna byla snaha auto "rozhoupat", jako se to dela v pripadku zapadnuti do snehu. Ta hneda sragora proklouzavala, auto nahozeny jak po rallye a prd. Jeli kolem dva mladici, hodny kus si zacouvali zpet a pomohli mi! A jeste pochvalili cokly v autu.
Jo a kdybych byla hamizna, tak jsem bohatsi o 2 balonky a granat na snurce a jednu couracku kozenou. Aneb sber vycvikovych pomucek ztracenych ve snehu po cvicisti. Na neco jsou ty voblevy dobry.

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:40 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit

odvozeni vyznamu slov "neresitelny" a "nevyresitelny" z vyznamu slov "resit" a "vyresit" pro 2. stupen zakladni skoly

napsal dobromil kautsky na stroji huskvarna, drzitel modreho delfinka za plavani (dvou delfinku, ale tituly se, tusim, nezdvojuji)

zacneme tim, ze si ujasnime, co znamena slovo vyresit. toto slovo znamena uspesne zakoncit proces reseni. myslim, ze tady nebude treba nejake zvlastni vysvetlovani a muzu rovnou rici:

1) pokud je uloha vyresitelna, je i resitelna. (na tom se doufam, vsichni shodneme - verim, ze i ty neessi s timto souhlasis - kazdemu vyreseni musi nurtne (uz z definice toho slova) predchazet reseni - jinak by se ani o vyreseni nejednalo).

tento prvni bod se v v logice da vyjadrit takto:

vyresitelnost => resitelnost (znak => znamena "implikuje")

ted to trochu zhutnim, a vyresim nas problem rychle v symbolech logiky, nasledne se pokusim vysvetlit to jeste nejak jednodusseji.

vyrok A=>B je ekvivalentni s vyrokem (not B) => (not A) - to je snadno odvoditelny fakt, tak ho tu nebudu rozebirat.

dosadme si nyni za A "vyresitelnost" a za B "resitelnost". v uvodu uz jsem napsal snadno pochopitely- a snad nikym nezpochybnovany vyrok

vyresitelnost => resitelnost

pak uz je ovsem -s pomoci vyse zminene tautologie a=>b <=> (not b)=>(not a) - uplne jednoduche nahlednout, ze

neresitelnost => nevyresitelnost

tedy, ze

pokud je uloha neresitelna, je i nevyreitelna

...pokracovani v dalsim prispevku

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:42
- Nahlásit

jablunka
Holky ,nevodmazáváte náhodou ty Ska u img???Jináč si to neumím vysvjetlit.

odmazávám jen to " s ",jaxi poručila. Jen když mám třá vobrázek na album.volný,tak si na něj kliknu,on se hned zvětší,pak dám vlastnosti...kopíruj a tady dám ctrl+ v a tady vyleze velkej

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:44
- Nahlásit

argosek
Pane argosek, nechcete tomuto nadmiru vyznamnemu tematu zalozit novou foru? Jiste by si to tato problematika vzhledem ke své dulezitosti a odbornosti zaslouzila. Takovy Jazykovy krouzek, kde by pripevky nebyly pohlcovany zumpoidnim balastem.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:46 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Neessi
odmazávám jen to " s ",jaxi poručila.
Ale to "s" se vodmazává jen u smajlíků u fotek né.A pokud ti to dělá u fotek,tak dej vlastnosti na malou fotku před rozkliknutím,třá to pude.Jinak uš nevím.

Já to schválně zkusím.

Tak to normálně de.

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:53 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Jsem blbá a nikdy se to nenaučím.

<< 1 ... 2718 . 2719 . 2720 . 2721 . 2722 . 2723 . 2724 . 2725 . 2726 . 2727 . 2728 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání