| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 07:12
- Nahlásit
a ja hlasuju za to, aby lide zacali pouzivat mozek.
argosek
neblbni, skončíš jak já, a mnoho dalších,
kteří se nejdřív snažej nic neřešit a bavit se, pak už jim to nedá, teda ten mozek jim nedá a začnou řešit, proč druhý řešej broskvoviny a eště s fanfárama,a ani s usilovnou dopomocí je nevyřešej, když je to mozku přece tak jasné,
pak si vysloužej nálepku arogantních parchantů,
dověděj se, že když dva dělají totéž, není to totéž, aneb jsou objekty "naše" hájené, a objekty "cizí", na které se střílí proto, aby se ta naše soudržnost podpořila,
a ve finále si daj kafe, oprostěj se od divně dohodnutých pravidel hry s předem stanovenými významy termínů vázanými na osoby je užívající,
vyserou se na vidy a nevidy, na konsesuální postupy, na empatii a toleranci,
a dojde jim konečně ta čistě matematická implikace, že pokud je situace NERESITELNA, je VZDY NEVYRESITELNA.
čili s pozdravem fšem řešičům zdar a sílu, a jejichj psům hooodně hodně trpezlivosti a dobré nálady v jejich trvalé zastresovanosti!
přeji pěkný jarní den
Nebozez je moje druhé jméno, prosím.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 07:37
- Nahlásit
dobré ráno všem
jdu makat abych dostala 50% slevu na pytel granulí,takže dnes vejlet nebude,ale zato zítra bude a doufám že bude hezky,no i pláštěnku si raději přibalím
užijte si víkend
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 07:48
- Nahlásit
Sali
no ty máš zase náladu po ránu Spíš jsi měla argoskovi poradit,aby si vypnul "logiku" a zkusil jiný způsob chápání ,což u matematických mozků je zřejmě neřešitelné
Jinak dobré ráno-je hnusná mlha,tráva obnažená pod sněhem je hnědá,šedivá.........do jara daleko
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 07:53
- Nahlásit
brezen2008
jdu makat abych dostala 50% slevu na pytel granulí
ty jsi hvězda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 08:21
- Nahlásit
Dobré ráno fšem mozkovým i nemozkovým žumpařům. Saň je na mě zláááá, vzbudila mě už v sedm a chtějí jít ven. No je to normální, tohleto? Lidi já se tak děsně těším na ty akvarijní rybičky . Taky přemýšlím, že bysem mohla sbírat známky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 08:49 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Biluška
mě psy vzbudili v 6 ráno a nenadávám m,ještě jsem byla ráda že mě vzbudili,bo jsme šli na kopeček se vyběhat nožičky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 08:58
- Nahlásit
Biluška
Saň je na mě zláááá, vzbudila mě už v sedm a chtějí jít ven. No je to normální, tohleto?
Je
Zdravím všechny
Sali Nebozez
Děláš taky melouchy? potřebuju vysekat trubku a tvé nové jméno budí skoro takovou důvěru jako Bořek stavitel
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 09:06
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 09:20
- Nahlásit
Mucholabka
Di do háje s tou šlehačkou, dyť se za chvíli neunesu
Sali
Až si natrénuješ to vysekávání trubek u Kachny tak přijeď i sem, tady je trupka na každým kroku, nevím kterou mám vysekávat a opravovat dřív
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 09:38
- Nahlásit
Mucholabka
Ty si vzala tu svou funkci zodpovjedně. Já bych si prosila jedno irský bez šlehačky.
Sali
Že tě to eště baví.
Brýtro fšem............
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 09:41 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
kachna_
Biluška
trupky jse obě dvě
Nebozez je ruční vrták s tím byste si vysekly leda voko
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 11:17
- Nahlásit
Neessi
Dyť mě je úplně jedno čím bude Sali ty trupky vysekávat . Gdyž je chce dloubat ručním vrtákem je to její věc, hlavně gdyž je vydloubá pryč
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 11:22
- Nahlásit
Biluška
Dyť mě je úplně jedno čím bude Sali ty trupky vysekávat
jo tak to jo,já jen že je to na několik životů ,sem myslela,že to spěchá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 11:26
- Nahlásit
Neessi
sem myslela,že to spěchá
Ani, už jsem rezignovala a už nespěchám vůbec na nic. Prostě proplouvám životem a přežívám každý další den kdy jsem konečně blíž k smrti
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 11:38
- Nahlásit
Lidi, gdo tu má zkušenosti s výchovou harantů v pubertě? Jak jste to udělali, že jste je nezabili?
Mám jí zakazovat kamarádit s holkou, o které 100% vím, že na ni má špatný vliv, nebo to bude tím zakazováním ještě horší?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 11:53
- Nahlásit
čus analfabetíííí
Biluška
gdo tu má zkušenosti s výchovou harantů v pubertě
tak já to mám podobný jako u psůch...traverza jinak dobrej návot vymyslela Bety Mekdonaldová a to strčit haranta se začínajícíma projevama puberty do internátní školy na druhým konci země a vyzvednoutve 30 letech..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 11:56
- Nahlásit
Sali
jejichj psům hooodně hodně trpezlivosti a dobré nálady v jejich trvalé zastresovanosti!
čéče tetkonc nevim jak to myslíš páč esi jako myslíš,že sou zastreslí ty psíííí taxi šlápla v mým přípatku ,mírně řečeno,hooodně vedle,ale to ty víš,že jo?
Neessi
jdu makat abych dostala 50% slevu na pytel granulí
ty jsi hvězda
takže já sem ted taky makala bo sem dělala ten druhej barák a mám dotas...dyš rozhodně nedostanu 50% slevu na nic,znamená to,že sem eště větší hvjezda nebo jen debil?!
Děkuji za odpovjet...
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:00
- Nahlásit
Ahoj žumpajznice, to máme zase pěkně pošmourno. Gdyž uš jste u toho potrubí, tak hlásím že nám včéra hořelo ve studni. Vzplanul tlakový spínač který jsme měnili v listopadu, násletkem čehož vylítly pojistky f celým baráku. No tagže čerpadlo opět nefachčí
Biluška
Jak jste to udělali, že jste je nezabili?
No zatly jsme zuby a doufaly že to co jsme doteďka vložily do výchovy se nám jednou vrátí a že teď už to nezachráníme, alespoň já jsem měla s holkou v pubertě která u ní měla poměrně pozdní nástup vstahy naprosto hrozný!!!
Trvalo to dost dlouho, ale nakonec asi zjistila že nejsem tak strašná, no on ten mamahotel taky nejni k zahození že.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:06
- Nahlásit
davidkova renata
jinak dobrej návot vymyslela Bety Mekdonaldová a to strčit haranta se začínajícíma projevama puberty do internátní školy na druhým konci země a vyzvednoutve 30 letech..
Přesně a nebo uš nevyzvedávat, to by možná bylo nejlepčí, jinak uš se toho nezbavíš!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:14
- Nahlásit
Biluška
Lidi, gdo tu má zkušenosti s výchovou harantů v pubertě? Jak jste to udělali, že jste je nezabili?
Mám jí zakazovat kamarádit s holkou, o které 100% vím, že na ni má špatný vliv, nebo to bude tím zakazováním ještě horší?
Nezakazuj,jen psychologycky působ,ona na to příde časem sama.Aspoň u nás to tak fungovalo.
Jinak je mi tě upřímně líto,páč holka f pubertě je milijónkrát horší neš kluk.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
No tak ten internát bych brala fšema dvaceti, ale žádný jsem neobjevila
AlenaD
Fstach máme zatím docela ucházející. Páč je jí teprvá deset Ale ta její kamarádka mi pije kref úplně neskutečně. Je to malej, sprostej, nevychovanej harant co neumí ani pozdravit. Přijde k nám na návštěvu a ani nezabučí. S Lálou neustále řeší taková témata jako menstruace, kdo s kým spí (pochybuju, že vůbec ví o čem je řeč, ale kecá o tom furt), s kým bude spát ona a s kým určitě nebude (měla by řešit kdo bude spát s ní, páč je ošklivá jak noc ) a koho ona nenávidí. Nenávidí prakticky všechny. Kéž by začala nenávidět i naši Lálu a nechala ji napokoji
Dneska z MÉHO počítače založila stránky www.nenavidimeannueliasovou.blog.cz . Když jsem to zjistila tak ji Tomáš poměrně nevybíravě vyrazil a zakázal jí k nám chodit. Alena se zavřela v pokoji a trucuje. Nejsem si jistá, jestli to nebude ještě horší když se s ní bude stýkat tajně
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:21
- Nahlásit
davidkova renata
to strčit haranta se začínajícíma projevama puberty do internátní školy na druhým konci země a vyzvednoutve 30 letech
rači ve 40
Biluška
pani, čeká vás těšká doba, já chtěla v pubertě céru 2x za den schazovat z 6. patra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:21
- Nahlásit
AlenaD
hořelo ve studni
to je vůbec možný??
nebo uš nevyzvedávat, to by možná bylo nejlepčí, jinak uš se toho nezbavíš
jako tady bych byla vopatrná ! Gdo by se vo nás na starý kolena postaral dyš sme jim vobjetovaly celej život??????!!!!!!
Biluška
ale žádný jsem neobjevila
Tak ho založíme a zbohatnem dříf neš na lýnyjích
pochybuju, že vůbec ví o čem je řeč, ale kecá o tom furt),
tak jí pozvi do žumpy bo sem perfektně zapadne a Sali bé mít radost!
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:29
- Nahlásit
Biluška
Fstach máme zatím docela ucházející. Páč je jí teprvá deset
Hm, tak to je blbý, v 10 ti to ještě puberta nebude, u holek začíná pozdějc než u kluků, ale je to síla. Měla jsem pocit že mě holka nenávidí a že jsem pro ní nejblbější člověk na světě.
Zkus s ní promluvit aš příde puberta uš se stebou bavit nebude.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:31
- Nahlásit
davidkova renata
tak jí pozvi do žumpy
To bysem ji asi zabila úplně
gabifi
pani, čeká vás těšká doba, já chtěla v pubertě céru 2x za den schazovat z 6. patra
Já bych nejradši shodila tu její kamarádku Ale mám k dispozici maximálně druhý patro, to si tak maximálně zvrtne kotník
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:31
- Nahlásit
gabifi
já chtěla v pubertě céru 2x za den schazovat z 6. patra
Eště že nemáme patro,páč jinak bych si s váma psala z krimu.
A to sme eště neskončili a čekaj mě eště dvje puberty u kluků.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:32
- Nahlásit
Biluška
Ale mám k dispozici maximálně druhý patro, to si tak maximálně zvrtne kotník
Musíš jí schodit víckrát za sebou,to je snat logycký!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:33
- Nahlásit
jablunka
A to sme eště neskončili a čekaj mě eště dvje puberty u kluků.
no a druhá míza u brutáára..to bé teprf maso!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:33
- Nahlásit
AlenaD
v 10 ti to ještě puberta nebude, u holek začíná pozdějc než u kluků, ale je to síla.
tak to bych netvrdila, u kluka začala f 15 a polehounku za dva roky vodešla,ale u holky trvá vot 13,je jí sedumnáct a eště sme neskončili.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 12:35
- Nahlásit
davidkova renata
no a druhá míza u brutáára..to bé teprf maso!!
No tak to ať si zkusí,naporcuju ho na BARF!
|