Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2709 . 2710 . 2711 . 2712 . 2713 . 2714 . 2715 . 2716 . 2717 . 2718 . 2719 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 19:59
- Nahlásit

brut
sem, a už pomalu přestávám i rotovat kolem zatápění v kamnech...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:04
- Nahlásit

gabifi
to bych pak k zubaři chodila ráda
ty vado,tak to na mě nefachá ale vůůůbec nic,jako neumim si představit co může bejt horší,bestak bysem nevnímala ani dyby se mi u nohou tulil tyranosaurus reks,sem scela bes sebe
wami
se už opět půl roku přesvědčuju, že s korunkou mi bude líp
seš si tim jistá??

wami
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
jako korunkou nebo že mi bude líp...?

a tak korunkou jo, tu už mám slíbenou při posledním pokusu ten polorozpadlej šmejd zaplombovat...

a že mi bude líp, jako vono to sice už nemá nerv, ten před časem vyhnil sám... ale se to začíná rozpadat a dře to, tak by to už asi lepčí bylo... ale ještě není nejhůř...

brut
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:27
- Nahlásit

wami
sem, a už pomalu přestávám i rotovat kolem zatápění v kamnech...
to znám ....naštěstí ne doma

AlenaD
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:30
- Nahlásit

davidkova renata
wami
Pani, to ste pjekný poseroutky co se zubáků tejká. Já už jsem s tesákama měla snad úplně všecko co existuje, tak mě celkem nevadí, zubařku mám skvělou, minulý rok mi dělala tři můstky a jsem v pohodě. Spíš mě děsí ty prachy co tam nechám.

wami
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:34
- Nahlásit

AlenaD
Pani, to ste pjekný poseroutky co se zubáků tejká.
dyby sis zažila v dětství, co já, taky bys byla...

Já už jsem s tesákama měla snad úplně všecko co existuje
mě chybí akorát léčení paradentózy protahováním nití, ale na druhou stranu už jsem měla i zánět čelistního kloubu... a bude hůř, nemládnu...

brut
hotovo...

brut
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:37
- Nahlásit

davidkova renata
wami
se musím připojit k AlenaD..... taky mi zubaři nevadí

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:45
- Nahlásit

Přidávám se k Wami, zubaři mi vadí a to tak, že příšerně

Už mám jeden zub skrz naskrz děravý, skoro rozpadlý, ale nebolí tak mě nic na světě nedonutí jít k zubákovi

AlenaD
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:48 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit

wami
ale na druhou stranu už jsem měla i zánět čelistního kloubu...
Jo to jsem měla v mládí taky, nešla mi otevřít pusa, to bych potřebovala minimálně na měsíc
Jinak zánět okostice, řezání, sekání, zaněty, všelijaký masakry co existujou a ještě jsem byla ve finále šťastná když byl nějakej zubař na blízku. Musí to člověk brát tak že ten zubař za ty naše klofáky nemůže a že se snaží pomoc (větčinou)

wami
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 22:30
- Nahlásit

Pozor na bojová plemena!!!
Pokud máte doma psa, který patří do kategorie tzv. "bojových" plemen a zároveň i malé dítě, rozhodně nedoporučujeme nechávat dítě se psem o samotě!
K tomu,co uvidíte,stačila docela malá chvíle nepozornosti...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 23:22
- Nahlásit

Bože PROČ??? Proč mě trestáš?
Celý večer vypisuju papír, poslala jsem ho k tisku. Stojím u tiskárny, něco vyjelo, šupnu si to na stůl, a zas něco vyjelo. Říkám jééé, proč dvakrát? a šla jsem to skartovat, páč ráda skartuju. Místo abych to já kráva jenom vyhodila do koše. A zjistila jsem, že to co mám na stole, je kopie PP, co si tiskla kolegyně...tak mám místo pracovního dokumentu kopii rodokmenu od Myssel...jdu otevřít skartovačku a skládat papírek po papírku...

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 07:57
- Nahlásit

Mucholabka
jaj. Od FCI plemen je to šest týdnů bez rodokmenu a pár korun za nový.
Potěší tě cizí neštěstí? Chronologicky: praskla nám trubka od bojleru (v záruce, firma je nedostupná), odešla základní deska u PC (v záruce, ztratila jsem záručák), vysněnej baráček asi nebude.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:08
- Nahlásit

čus fšicííí co se radujou,že svítí slunkoooo
co je to tu za hnusnou debatu vo děsnejch vjecech stran zupůch??!!Chcete mi spůsobit depréze a nezvladatelný třas a zauzlení střef???
wami
rozhodně nedoporučujeme nechávat dítě se psem o samotě!
bože to je děsný jaxou ty haranti nebespečný!! Mělo by se s tim něco dělat legyslatývně,dyk todle nejni možný!!!Nějakej klecovej votchof nebo tak něco!
Mucholabka
si vyrop nový na kopírce

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:12
- Nahlásit

dobré slunečné,teplé ráno
psy začínaj jančit,bo jsem jenom řekla,že jim jdu naplánovat vycházku když je venku tak krásně )
davidkova renata
nevíte zdali je o víkendu nějaká akce co se trýče obran se sali?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:17
- Nahlásit

brezen2008
nevíte zdali je o víkendu nějaká akce co se trýče obran se sali?
to skutečně nevim.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:23
- Nahlásit

davidkova renata
ok,díky,já jestli jsem to tu nepřehlídla,tak za chvilku vyrážíme na louky a lesů

wami
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:29
- Nahlásit

já chci tady taky hásky...

zatím je tu šmudlno

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:32
- Nahlásit

wami
neboj,já to kvám posílám,už to tam za chvilku bude taky,slunečno,teplo,obloha bez mraků .......

odpol budou dávat štafetu 4x10km a tam pojedou naši kluci,hlavně Bauer,tak jsem na ně zvědavá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:34
- Nahlásit

isdpch
nemáš jeho fotku třá??
hele co včera,něco novýho?

wami
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:36
- Nahlásit

isdpch
čus tatik,
se divím, že ses nepřidal, o zubech jsem od tebe ještě neslyšela...

brezen2008
slunečno,teplo,obloha bez mraků
s tím teplem brzdi, to radši mrazík, jináč se tu zas utopíme v sněhoblátě...

ale suníčko suníčko popojdi majičko...!

(mimochodem... kdysi to zpívalo jedno dítko, co jsem měla na starosti... ovšem poslední verš v jeho podání zněl "někdo tě ojede"... )

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:38
- Nahlásit

brezen2008
žádná akce ohledně obran není a chvíli nebude,
postihnul nás stavební záchvat, protože přišlo JARO.
Až se bude něco plánovat a bude to v Praze, ozvu se,
teď pro vytíženost pracovní na všech frontách bud fungovat jen zábleskově,
a koktail "nebozez" je mým denním nápojem, po něm se krásně vrtá do všeho a taky rejpe do všech.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:38
- Nahlásit

wami
ovšem poslední verš v jeho podání zněl "někdo tě ojede"... )

njn,dneska je nová doba,fšecko de tak nějak rychlejc
Ponechám bez komentáře možnost,že toto bylo zaviněno působením osoby jenž děcko měla na starost

nepište,du nakupovat a tak podobně!

wami
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:43
- Nahlásit

davidkova renata
Ponechám bez komentáře možnost,že toto bylo zaviněno působením osoby jenž děcko měla na starost
no ode mě to neměla

isdpch
no, slyšet jsem to nemusela... fujbek

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:47
- Nahlásit

Sali
Už jste kupovali tu Dacii? Kolega z práce mě varoval, že to auto blbě drží na silnici. Ale bohužel nevěděl, kde to četl.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:47
- Nahlásit

wami
no ode mě to neměla
to zní podobně jak hláška Holubový z jednoho filmu dyš si stěžovala na třídní schůzce ,že se jim rozmohlo jedno slovo ho rači nebudu řikat

Sali
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 09:00
- Nahlásit

kachna_
až tak za rok, dřív ne.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 09:01
- Nahlásit

Dobrý den přeju, dneska nám jde v práci jenom internet, asi nějaká změna v přístupu k práci nebo co

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 09:05
- Nahlásit

Dobré krásné sluníčkové ráno

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

isdpch

Ahoj, tak jak je na tom řičin?

Gerda

Ahojda, prosím tě, nemůžu na netu najít tu velkou knihu, jak jsi sem před nedávnem dávala.. nevím, pod čím to mám najít

Darina1
Člen
- Nahlásit

Garfield
Absolutní vyjímka v tomto absolutně výjímečném fóru. Neunavitelně dokáže téměř vždycky a téměř každého kromě "obtisknutí jeho nicku" oslovovat ještě slovně a výhradně zdrobnělinou, oplývá laskavostí, zdvořilostí a vlídností. Živoucí důkaz, že i po půl století života v tomto leckdy nehostinném světě, lze ustát s úsměvem a slušností k ostatním a nenechat se zprznit obecně platnou arogancí a bezohledností.

Milá paní.
Musím Vám moc poděkovat páč tak krásný komentář k mé osobě jsem huž dávno neslyšela. Když jsem si to přečetla a zatlačila slzu v oku tak jsem volala na muže, ať si přečte jakou pak to má ženu. Dostala jsem pusinku a“ mamko vždyť je to pravda“. Tak nevím, jak pak to myslel, ale doufám, že v dobrém páč pak bude mít jen na stole hrachovou kaši bez masa.
Jen taková malá poznámka ono jako na mě je to pěkné, ale vůbec jsem se nezasmála jak u Davídkovic s Biluškou. Což mě, ale moc mrzí. Se budu muset polepšit.
Jinak bych i já udělala s toho nové téma, máto plyn i šťávu.
Pac a pus od Biška, Damiška a Bertíka.

P.S a už by to fakt chtělo tu KNIHU.

<< 1 ... 2709 . 2710 . 2711 . 2712 . 2713 . 2714 . 2715 . 2716 . 2717 . 2718 . 2719 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání