| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 08:21
- Nahlásit
Tohle je fotka z útulku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 08:22
- Nahlásit
Mucholabka
Ta fotka není vidět, ale držím palce, aby to byla tvoje kočucha
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 08:24 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Hm...tak to není ta moje kočka, tak zase nic...moje měla světlejší obličej Ale jinak i znak na zadní pacce, světlá brada, všechno souhlasí, akorát moje měla jiný xichtík. Stejně zlý, ale jiný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 08:31
- Nahlásit
Mucholabka
Podle světlejšího obličeje se nemůžeš řídit, to může být zkreslené fotkou, nebo tak něco. Kde se našla tahle kočka?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 08:33 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Biluška
http://www.utulek-ostrava.estranky.cz/archiv/iobra zek/2253
TO je odkaz na ten obrázek a měla se najít v Ově u Ferony. Klidně to může být její ségra, stříhala jsem její ségru, ta měla tmavý obličej, ale byla až z Bílovce.
Každopádně tam Denis odpo sjede.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 08:36
- Nahlásit
Mucholabka
Bych řekla, že je to ona. Z Bílovce je to dost daleko, to by ji spíš něco přejelo než by došla až k Feroně, ne?
Jedu na canisku, tak nikdo nic nepište
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 08:48
- Nahlásit
Biluška
No jo, ale víš jak to je s peršankama...onehdá jsem si vzala na inzerát hodně starého kocoura, asi devítiletého čokoládově kouřového, tři dny jsem ho hledala, pak jsem se ptala sousedky jestli ho neviděla, a ona že je u noch ve stodole a nemůže ven. Jen tak prostě...nemůže ven, tak tam zůstane, by ho tam nechal azdechnout. Ony jsou tyhle kočičky líné a slabé a ta moje byla trošku prasátko, na těch dlouhých chlupech zůstávaly hovínka a muselo se jí s tím pořád pomahát, umývat a stříhat kolem dupy, ale i tak se někdy stalo že přišla s hovínkem nalepeným na zadku, pořád si sedala a orazítkovala tím celé schody...a když se jí zdálo, že má špinavý záchod, nebo že je daleko, tak to udělala kdekoli. To je ještě línější zvíře, než buldok
ale za to uměla cestovat autobusem v tašce. Nikdy nechtěla spát v posteli, jen asi párkrát za život, když se uráčila, peršanky jsou ještě větší osobnosti, než ostatní kočky.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 08:52
- Nahlásit
Lola1
Soužko, takový věci se přes net nedodávaj. Teď to budeš mít těžký. Takovou věc buď rozbalit před nima a nebo si ji dokvačit sama. Uvidíš, jestli je to slušná firma...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 08:57
- Nahlásit
Poslyšte, vy chovatelky sov a údržbářky žump a ztělesnění trubic..., kdo je vlastně tady na tomhle šíleným fóru ze stálých přispěvatelů nejstarší a nejmladší? Stálými přispěvateli myslím ty, kdož sem něco píšou pravidelně minimálně většinu dní v týdnu...
Tady se totiž kříží zvláštní mix věkových, rasových, společenských, intelektuálo-pracujících a sociálních vrstev, že by člověk býval řeknul, že na celém světě s takovým přístupem musí nutně zavládnout celosvětový mír.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 08:59
- Nahlásit
Garfield
no Davídková,Gerda tu píšou pravidelně
pak ještě Biluška,Mucholabka......
sem tam něco napíše - Lucka Kratochvílová,já,argosek.....
vono je to těžký psát kdo sem chodí a kdo píše
každej něco někdy asi tak
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:04
- Nahlásit
Garfield
Paní Garfildová možná, možná, že mezi starší věkem jsem asi já ( 49let) a chozením sem 3,5let.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:04 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Já se přiznám bez mučení, je mi 23. Teda myslím. Doufám. My s Marcelem nevíme, kolik nám je a občas se Marcel zeptá-kolik ti je? A pak musím dlouho počítat Nebo se zeptá Kolik mi vlastně je? A to pak taky dlouho počítám, páč jem měla z matiky trojku.
Ať už mi ty debilní vlasy uschnou, ať můžu ven. Dneska je otevřeno u řezníka, zas psům nakoupím za stravenky. Dobrá věc, tyhle stravenky.
Darina1
Koukám, že jsem se sem registrovala 31.1.2006. Tož to jsem nedávno měla narozeniny, ani o tom nevím. Takže 4 roky. Týjo. 4 roky závislosti. To už se prostě nedá léčit.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:12 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Garfield
Ahoj, já jsem tu už rok a koukám každý den, kromě víkendu (psát nemám moc čas, pře musim taky občas pracovat..) - 26 let (pracuji v administrativě)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:13
- Nahlásit
Mucholabka
http://mantaray.rajce.idnes.cz/bp/
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:14
- Nahlásit
Garfield
no já nevím,já co jsem měla dastyho,to jest asi skoro 2 roky,ale někteří si pamatujou dárečka,a ferdu ,to je tak + - dohromady 3 roky?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:15
- Nahlásit
Dobré ráno fšem kdo nemaj rádi zimu, přes víkend přijde JARO má být +12 juchuchů
Gerda
měla by ses zamyslet nad svým pracovním zápalem: URL
Mucholabka
co noha?
Lola1
pro příště opravdu rozbalit před nima, nicméně to zkus, a samozřejmě jsi u rozbalení měla půl baráku jako svědky
To all
tady máte jednoho psího zabijáka: URL
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:17
- Nahlásit
čágo bélo šílencííííí
tak nejstarší,nejblbější a nejsocyjálnější sem asik já.. no co uš..
Proč tu zase pršosněží??????
Alexa
měla by ses zamyslet nad svým pracovním zápalem
si mně přetbjehla
|
ankaras
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
zdravím jdu jenom nahlásit, že se pokusíme nějakým způsobem dát dohromady zase www.inuvnouzi.estranky.cz a udržet je , jdu poprosit o pomoc, kdyby se nějaká akita, šiba, nebo jiné japonské plemeno někde objevilo a my o tom nevěděli, jestli byste nám zase hodila info na forum a nebo na americani_cz@centrum.cz
díky
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
Jo, už jsem viděla. Hezkééé Jak dlouho pak psa umývali?
Alexa
Dík za optání, noha mi asi upadne, je zlomená a křupnutá na pět kousků, ale už mám skoro suché vlasy a půjdu to hajzlům barevným nandat s novýma tahacíma postrojema.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:20
- Nahlásit
ankaras
že se pokusíme nějakým způsobem dát dohromady zase www.inuvnouzi.estranky.cz a udržet je
jo,to je fajn ,já netušila,že to ted moc nefachá,proto sem se tam furt gestila s novejma přírůstkama..neboj,jak něco uvidim,hned vám tam s tim vlítnu!
Mucholabka
je zlomená a křupnutá na pět kousků, ale už mám skoro suché vlasy a
čék si musí srovnat ty pryjoryty a pak de všecko snadno
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:20
- Nahlásit
Můžu se blbje zeptat? Ale fakt blbje, hodně blbje.
Pamatuju, že janika měla nějaké problémy s bydlením a chlapem, že? A co má teďkonc s isdpch? Oni spolu bydlí? A jako úplně, nebo jen sdílí prostor?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:21
- Nahlásit
Mucholabka
A co má teďkonc s isdpch
fstach..ale nevim esi přes pamlsky nebo přirozenou cestou skrs stopku a haltinu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:22
- Nahlásit
isdpch
a Čertík vypadá dobře ,k tobě se nevyjadřuju
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:23 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Tož ináč, takový letmý výběr, který mi padnul do oka při prvním zamžourání, prosila bych ty odvážné či smířené o doplněn věků:
davidkova renata - 47 let
Biluška - 33 let
Gerda - 31 let
Sali - 40 let
Ebony - 37 let
gabfity - 45 let
Mucholabka - 23 let
brut - 40 let
Neesi - 54 let
jablunka - 37 let
Lucie Kratochvílová - 26 let
brezen2008
agrosek
janika - 28 let
mac1
Smecka - 40 let
Hyena
Darina1 - 49 let
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:24
- Nahlásit
davidkova renata
stach..ale nevim esi přes pamlsky nebo přirozenou cestou skrs stopku a haltinu
přes pamlsky asi těžko, to by nebyl fstah, že
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:25
- Nahlásit
davidkova renata
tak paráda !! bylo kolem toho drobet zmatků a pak i váhání jestli to zkusit zprovoznit, nebo ne , ale zkusíme to takže díky za budoucí info !
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Alexa
přes pamlsky asi těžko, to by nebyl fstah, že
a jo,vlastně.. ,čék se furt učí..
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Garfield
pro koho děláš?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:26
- Nahlásit
přirozenou cestou skrs stopku a haltinu
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:26
- Nahlásit
isdpch
Taťku, vypadáte čím dál tím líp. Pokrok je pokrok a imiči se nevyhýbá.
|