| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:21
- Nahlásit
Garfield
No vidíš, jak jsem to tipla u paní Bilušku- Lidušky.
A teď už nám to prozraď, na co pak to máš.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:40
- Nahlásit
Darina1
A teď už nám to prozraď, na co pak to máš.
Pracuje pro MOSAD, nebo jinou tajnou výzvědnou službu
Paní, bude džukeliáda, 9. května v Bruntálově na zámku.Přijede bojovat do kategorie "malý, bílý pejsek" ?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:48
- Nahlásit
Biluška
Víš, co ještě nevím. Tož toho víme, že. Napřed musíme porovnat ty naše závazky a pak to ostatní.
Ale to víš děvče, že pokud to bude možné tak přijedu. Isto dám dopředu vědět a jinak si to píšu, ne že něco odvoláš.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:52
- Nahlásit
čus fosýlyje..teda tam je sybéryje
helejte jako požooooor!!!
nemethová fšecko nejlepčí k dvacetinám přejééém!!!
a tady malej dáreček..
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:57
- Nahlásit
davidkova renata
To huž za se má to děvče dvacetiny?
Tak to my se taky připojujeme a dvě malé kuličky k tomu. Přejeme moc zdravíčka, lásky k tomu a velké srdíčko.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:00
- Nahlásit
Žencký máte něgdo zkušenost s tím,že by se vám vrátila platba kartou???
Platila sem fakturu T-Mobile,přímo u T-M,mám na to příjmovej doklad,ale dneska se mi ty prachy vrátily.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:01
- Nahlásit
davidkova renatapani,moc diky!!!!i za darecek,hele kez by mi bylo dvacet!ale uz mi je 34let,to uz je ostuda tady rikat,ne???jinak dnes fakt dobra zprava,jedu dal v robote,to jest za a)za b)nausnice prisli v poskozene krabicce zpatky pani,tak to vcera honem davala do jine a posila to hned ke mne a za c)zitra jedu na zkousku pro ten overal,jeste chybi zip,tak bych klidne dala suchy zip,vsak me znas,bo mi jeste pysik rano psal o robote a ze to mam pry k narozkam!!!!jo a na cvicaku jsem si to vcera uzila,po tom co jsem mela hlavu v pejru,jak jsem ti psala v buse,tak mi kamoska rekla,ze ridicku pekne setrela,protoze ta sfina australak zacal na hajana cenit pysky a vrcet,ja si toho nevsimla,neni hajan blbej,aby si to nechal libit od takovyho magora,no ne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:02
- Nahlásit
Darina1jooo pani dvacetiny,to uz nejni ani pravda,taky vas zdravim,budete na vystave v ostrave na cerne louce???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:02
- Nahlásit
nemethova5
Paní,fšecko nejlepčí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:04
- Nahlásit
jablunkadekuji moc!!!dnes mam konecne dobrou naladu,nevedela jsem do dneska,esli budu pracovat!tak jo budu,takze novej pes na podzim bude!
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:07
- Nahlásit
Jediná fosilie je tu isdpch, taková naše malá přeslička.GarfieldMoje ne!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:08
- Nahlásit
nemethova5
No slečno jak pak si můžete vůbec dovolit o tom uvažovat, jestli tam budu nebo né.
Jasan, že jo. Vždyť to máme za rohem a byl by hřích toho nevyužít, že. Huž jsem i přihlášena a vítězství je naše. Soupeři třeste se přijde Damišák.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:11
- Nahlásit
Darina1no super,tak jeden den se tam mozna uvidime,jedu za davidkoj s hajanem delat canisku!taky asi v dubnu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:14
- Nahlásit
Žencký máte něgdo zkušenost s tím,že by se vám vrátila platba kartou???
Platila sem fakturu T-Mobile,přímo u T-M,mám na to příjmovej doklad,ale dneska se mi ty prachy vrátily.
Jo a eště sem dostala přez foun zprávu,že platbu obdrželi.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:16
- Nahlásit
nemethova5
gratuluju k narozeninám, a přeju taktéž hodně pracovních úspěchů, udržet si dobrou práci dneska není samozřejmé.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:18
- Nahlásit
nemethova5
Pani! Šecko nejlepčejší k vašim vopravdickejm naroskááááááám! Hodně zdravých kolen a zad do budoucna! Tady sem vám upekla dort - jo a promiňte, já myslela, že je vám už 25...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:19
- Nahlásit
jablunka
Víš co Jablunko stalo, ale ne u T-Mbil jen u jiného operátora a to jsem platila fakturou na přepážce. Bylo mi to vráceno a započítáno. Jeden měsíc byl grátys a rok je ticho. Měli asi nějaké zmatky. Pro jistotu jsem to stále sledovala i jsem to reklamovala, ale bylo mi řečeno, že mám vše v pořádku. Tak holt jejich chyba.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:21
- Nahlásit
Darina1
bylo mi řečeno, že mám vše v pořádku. Tak holt jejich chyba.
Jako že by mi T-M nechal 3500??? To by se mi líbilo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:23
- Nahlásit
jablunka
Jesi to máš zaplacený, potvrzený a eště se ti ty prachy vrátily, tak to hlavně nikomu neřikej! Ne abys to šla reklamovat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:23
- Nahlásit
Gerda
jo a promiňte, já myslela, že je vám už 25...
necito!!!!
jablunka
ale dneska se mi ty prachy vrátily.
helejte já to vidim tak,že se prostě uš začla řešit vaše neřešitelná egzystenčí situace poté co se původně jevila jako nevyřešitelná
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:24
- Nahlásit
nemethova5
vše nej, nej, nej ... a na podzim toho chlupáče přejeme
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:30
- Nahlásit
nemethova5
Paní, já vám taky přeju všecko nejlepší
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:34
- Nahlásit
Sali
Biluška
brut
Gerdavsem pritomnym moc diky,a s tou praci je to bohuzel pravda,jinak ja doufam,ze chlupac bude a mozna driv!kdyz ja furt nevim,mam tri plemena,samo,ze ovcouna,pak flanderaka,a pak cerneho ruskeho teriera
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:34
- Nahlásit
Gerda
Jesi to máš zaplacený, potvrzený a eště se ti ty prachy vrátily, tak to hlavně nikomu neřikej! Ne abys to šla reklamovat.
Nejdu nikam,uš sem je poslala zase jinam.T-M má smolíka.
davidkova renata
helejte já to vidim tak,že se prostě uš začla řešit vaše neřešitelná egzystenčí situace poté co se původně jevila jako nevyřešitelná
Asi budu chodit platit každej měsíc do T-M kartou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:36
- Nahlásit
nemethova5
Hlasuju pro flanderáka, mám ho na seznamu plemen co si jednou pořídím až nebudu vědět co s prachama
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:39
- Nahlásit
Biluškaheled,ale nejni drahej,me by stal od nas z chovky kousek od nas,chovka sedy vitr kolem osmi tisic,za toho ovcouna co chci ja bych dala sedm,no a nejdrazsi je cerny rusky terier a za toho bych dala minimalne 15 000kc. a to se mi teda moc davat nechce abych rekla pravdu!pockej nakonec sezenu ovcouna chlupace bez pp a se supr povahou a nebudu muset nic resit!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:45
- Nahlásit
Ty vole, já se z toho pose*ru, zpracovávám podklady, abych vyhodnotila sociální situaci na "Pro Davídkovou Renatu" a řvu smíchy, jsem úplně totálně hin, hotová, mrtvá. Dusím se, bliju a dávím se u komplu a mám pocit, že to nemůžu přežít. S počínajícím zápalem plic, kdy mám ležet v klidu a nevzrušovat se, je to vražedná kombinace!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:47
- Nahlásit
Garfieldjezismarja chudak davidkoj!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:47
- Nahlásit
Garfield
Zatni zuby, holka, a pospěš si s tou analýzou ))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:49
- Nahlásit
nemethova5
Nechceš bílého švýcaráka? Pentas má k odběru šťěňátka . Moc čananý
|