Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2709 . 2710 . 2711 . 2712 . 2713 . 2714 . 2715 . 2716 . 2717 . 2718 . 2719 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:52
- Nahlásit

Biluška
Nechceš bílého švýcaráka
to nechce,sou moc měkký pro ní
Garfield
řvu smíchy, jsem úplně totálně hin, hotová, mrtvá. Dusím se, bliju a dávím se u komplu a mám pocit, že to nemůžu přežít

takový seryjozní téma...

AlenaD
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:55
- Nahlásit

Šmarjá co to tady hrajete za blbou hru s tím vjekem?? Ještě že jsem nebyla na seznamu

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 12:59
- Nahlásit

davidkova renata
to nechce,sou moc měkký pro ní
No tak si je podloží kartónem, aby byli tvrdší

Garfield
Už se toho výzkumu nemůžu dočkat, budeš to mít hotový do tří? Abysem to stihla dočíst než pojedu na jednání

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:02
- Nahlásit

Biluška
No tak si je podloží kartónem, aby byli tvrdší
no jo,to by šlo,může je i vyztužit traverzou

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:04
- Nahlásit

davidkova renata
může je i vyztužit traverzou
no anebo

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:10
- Nahlásit

nemethova5
Pámbu ve své nekonečné laskavosti a milosrdnosti daroval lidstvu německého ovčáka....

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:12
- Nahlásit

Garfield
davidkova renata - 47 let
Biluška - 33 let
Gerda - 31 let
Sali - 40 let
Mucholabka - 23 let
brut - 40 let
Neesi
jablunka - 37 let
Lucie Kratochvílová - 26 let
brezen2008
agrosek
janika - 28 let
mac1
Smecka - 40 let
Hyena
Darina1 - 49 let

gabifi - 45 let
šmarja, tady je to samý cucák

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:12
- Nahlásit

Sali
Pámbu ve své nekonečné laskavosti a milosrdnosti daroval lidstvu německého ovčáka....
bestak si pořídí vofčouna,nemůže bez nich bejt,jedinej problém je ,že chce fakt pracáka ... a už du..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:14
- Nahlásit

gabifi
navrhuju vyloučit muchodlapku a Lucii z důvodů snad jasnejch a můžu si vzít s sebou janiku!

gabi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:15 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

davidkova renata
navrhuju vyloučit muchodlapku a Lucii z důvodů snad jasnejch a můžu si vzít s sebou janiku!

no no a potom je ale narade Gerda...

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:15 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

davidkova renata
navrhuju vyloučit muchodlapku a Lucii z důvodů snad jasnejch
návrch přijatej fšemi hlasi

.....mažu k zubaři.....béééééééééééé

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:15
- Nahlásit

Garfield
Nemohla bys z tý databáze vymáznout Mucholabku, Janiku a Lucku Kratochvílovou? Mě se nelíbí, že jim eště neni třicet....Nebo smázni aspoň tu mucholabku, to je fakt vyloženě provokace.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:17
- Nahlásit

Gerda
Nemohla bys z tý databáze vymáznout Mucholabku, Janiku a Lucku Kratochvílovou? Mě se nelíbí, že jim eště neni třicet....Nebo smázni aspoň tu mucholabku, to je fakt vyloženě provokace.
sim tě čti aspon co píšu!.ale ty máš taky na kahánku,nicméně navrhuju ty vod 30 nechat teda..

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:18
- Nahlásit

gabi
no no a potom je ale narade Gerda...
Na to zapomeň, já sem stran přesčasů dost dementní, ber to, jako dyby mi bylo vosumdesát....vosum třá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:19
- Nahlásit

Gerda
já sem dost dementní
to jo,no...

Smecka
Člen
- Nahlásit

gabifi
Já tam chci háček.

gabi
Člen
- Nahlásit

sociologický prieskum ukazuje, že ženská okolo 35 je konečne kompletná dokonalá bytosť.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:20
- Nahlásit

davidkova renata
sim tě čti aspon co píšu!
Se podivej na čas příspjěfku ty blpko a zjistíš, že tebe, gabifi a mě napadla ta stejná věc ve stejnou chvíli!!!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:20
- Nahlásit

Salizlata pravda pani
Biluškato je fakt,to neni plemeno pro me,i s kartonem,nebo bez nej.
davidkova renataano pani,vofcouna a jeste by se mi libilo takoveho jak je hajanoj,jak po te pracovni strance,tak po strance esteticke,bo exterier se tomu u hajana rict neda,to je mala kredenc!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:22
- Nahlásit

gabifi

březen - 28 let

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:24
- Nahlásit

Gerda
že tebe, gabifi a mě napadla ta stejná věc ve stejnou chvíli!!!!!!!
jako to uš nemůže bejt náhoda!!!,holkýýý asi zas zááázrak na foře!!! Uš mě to trochu unavuje ,se přiznám
nemethova5
bo exterier se tomu u hajana rict neda,to je mala kredenc
máš pravdu,přecedo

brut
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:25
- Nahlásit

Garfield
zpracovávám podklady, abych vyhodnotila sociální situaci na "Pro Davídkovou Renatu" a řvu smíchy, jsem úplně totálně hin, hotová, mrtvá. Dusím se, bliju a dávím se u komplu a mám pocit, že to nemůžu přežít. S počínajícím zápalem plic, kdy mám ležet v klidu a nevzrušovat se, je to vražedná kombinace!
to spíš vypadá, že něco někde šňupeš, než že se léčíš ..... na co zpracováváš podklady?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:26
- Nahlásit

brut
na co zpracováváš podklady?
abych vyhodnotila sociální situaci na "Pro Davídkovou Renatu

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:28
- Nahlásit

Průzkum tohoto webu se blíží ke konci. Neboť musím za chvíli svou činnost na netu ukončit, poskytnu Vám jen malý vzorek z výsledku mého bádání:

Darina1 - 49 let
Absolutní vyjímka v tomto absolutně výjímečném fóru. Neunavitelně dokáže téměř vždycky a téměř každého kromě "obtisknutí jeho nicku" oslovovat ještě slovně a výhradně zdrobnělinou, oplývá laskavostí, zdvořilostí a vlídností. Živoucí důkaz, že i po půl století života v tomto leckdy nehostinném světě, lze ustát s úsměvem a slušností k ostatním a nenechat se zprznit obecně platnou arogancí a bezohledností.

davidkova renate - 47 let
Katastrofa! Ač je paničkou vychované a dobře socializované psice a matkou dle vlastních slov slušného skoro dospěláka člověka, přičemž může být prý na sebe hrdá, co z něj vychovala, sama žádné vychování nemá.
Za krásných rozbřesků vstupuje do diskuse mezi své přátele a svým pozdravem dává jasně najevo svou lásku a přízeň k nim:
"čus všicí neschopní debilové i nebespeční manijacíííí"
"čus fšicííí dementi a magoři v lodičkách"
"čus fšicííí s vosypkama ze zku*venýho počasí"
"čus vy narušený drásalové"
"čus pakáži ¨ gde se flákáte?"

Ráda diskutuje a ochotně dává prostor k dialogům:
"ZAMYKÁM VÁM FORU,HAJ*LI!!!! JAKO TODLE JE FAKT NESKUTEČNÝ Zase du,ale krom Biluše se tu vopovažte něgdo škrábnout!!!!"
"Ok,jak chcete vypnu vás voba bo je to MOJE forum"

No a o jejím pěkném vztahu k roztomilé fence a synátorovi jistě též nikdo nepochybuje:
"Dítě sem zmlátila už včera,co můžeš udělat dnes,neodkládej na zítřek."
"čus fšicííí,du s čoklem a pak s harantem na kontrolu,nevim co je horší"
"hlavně tu traverzu novou už bysem potřebovala,máte taky takovou spotřebu??"

Co jí však nelze upřít, je její schopnost empatií s ostatními lidmi a porozumění pro jejich bolest:
"Děte do prdele,vy náno,já bulim taky!"

Biluška - 33 let
Paní Biluška je podnikatelka. Zdá se, že úspěšná. Má jasno v tom, čeho chce v životě dosáhnout a má jasno, jak toho docílit. Ví, že podstatou všeho je, umět si věci zorganizovat:
"V rámci zrychlení jsem postavila klec doma, naházela do ní lodičky, papíry do práce, smlouvy, mobil, peněženku a diář. Odchytla jsem Rozárku, která se snažila vlézt do kamen a nacpala ji taky do klece. Oznámila jsem jí, že jestli počůrá něco z těch věcí tak nepůjde na kastraci, ale na injekci za 160,- Káčé."
"Na jednu stranu jsem ráda, protože je-li práce jsou penízky (které mi ovšem stejně sežerou složenky, kurvy růžový nenažraný). Na druhou stranu děcka už jsem týden neviděla"

Věci si umí zorganizovat a bodejť ne, když vlastní několik set psů, z jejich příspěvků není jasné, jestli má 2 nebo 8 dětí, jasné však je, že neodmítne pomoc bližnímu svému a tak se stará nejen o vlastní ale i o cizí pejsky, pořádá tábory pro děti a vše zvládá s bravurním klidem.
"mám deset psů, k tomu psy na hotelu, na výcvik, útulkáče... když nestíhám dostanou psi granule. Nestíhám často"

Při takovém zápřahu je obdivuhodné, jak asertivní dokáže být:
"Zmlátila jsem to všecko a je mi krásně"
"To je mi jedno, stejně jsem je zmlátila voba Uznávám princip kolektivní viny"
"Zmlátila jsem ji traverzou."
"Viděla jsem rudě. Zmlátila jsem Belu strašně. Zmlátila jsem ji hrozně. Mlátila jsem ji vařečkou, rukou, prázdným plechem od sežraných věnečků. Asi třikrát jsem ji nakopla"

Kdo nemá rád psy, nemá rád ani lidi, to je obecně známo. Paní Biluška své psy miluje a o dětech ani nemluvě:
"Moji parchanti se samozřejmě strašně dožadovali, že si koťátka necháme. Blbečci."

Jakožto organizátorka dětských táborů je nápaditá a hravá:
"potřebovala jsem nějaký strašlivý horror pro parchanty k táboráku."
"Moje táborové dětičky se první den při nástupu dělí do oddílů - 1. parchanti 2. haranti 3. zmetci"

Veškerá její činnost se odehrává v domě, o nějž paní Biluška společně s Mášenkem poctivě pečují:
"Lidi, takovej bordel,co tady nadělaly ty sfině než jsem se vrátila z města by nedokázala udělat ani horda cigánských parchantů"
"Vážení žumponoři, vy si tady klidně plkáte a kecáte a nikoho nezajímá, že mám doma bordel jak v tanku a nic nestíhám. Okamžitě vyhlašuju brigošku na úklid. Kýble a smetáky si vemte vlastní"

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
jako to uš nemůže bejt náhoda!!!,holkýýý asi zas zááázrak na foře!!!
Už sme asi f těch lurdách vopravdu!

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
tak sorry, že jsem mladá, krásná a bohatá

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:32
- Nahlásit

Garfield
Pani vy ste nejvěčí trupka ze fšech!!!! ))))))) Sem asi umřela smíchy ))))

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:32
- Nahlásit

davidkova renata
sim tě čti aspon co píšu!.ale ty máš taky na kahánku,nicméně navrhuju ty vod 30 nechat teda..
Co je lepší? Já že bych se podle toho rozhodla, neb je to v mym případě přesně na hraně.

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:33
- Nahlásit

Gerda
Ty vole, to je jen ždibec, já už jsem fakt totálně vyfluslá.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:34
- Nahlásit

Garfield
Ježíš paní, vy ste taková trupkááááá

<< 1 ... 2709 . 2710 . 2711 . 2712 . 2713 . 2714 . 2715 . 2716 . 2717 . 2718 . 2719 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání