Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2700 . 2701 . 2702 . 2703 . 2704 . 2705 . 2706 . 2707 . 2708 . 2709 . 2710 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:55
- Nahlásit

Sali
Seš velká holka, něco musíš vydržet. Neprč se!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:02 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

no tak nééé, no...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:04
- Nahlásit

Mucholabka
Já mam teda dojem, že to bylo myšleno krapítek jinak, že to nebylo jako na župíky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:10
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Tak já to smažu rači v tom případě, ale já to tak pobrala.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:12
- Nahlásit

mac1
číslo máš v sms, saloon je u Jiřího z poděbrad, máš to relatívně kousek, holka stříhá kokry...taky je to chová, moc pěkné a moc chlupaté

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:12
- Nahlásit

Mucholabkadobry den pani,za chvilku tahnu na cvicak,protahnout si mozek,proste a jasne jsem rano nechapala,kdyz tak jestli budes vecer na icq,tak ti napisu vic,tady to rozhodne rozebirat nebudu!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:15
- Nahlásit

nemethova5
No, večer na icq asi budu, a došly konečně postroje, tak zítra je budu užívat abudeme TAHAT a tahat a tahat, celé dopoledne až do tří Napiš mi na mejla, paní apbt@apbt.cz na icq večer nebudu, dnes končím až v šest a ještě musím běhat se psema, aby se nevzájem nespapali.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:20
- Nahlásit

Lucie od Arta
mac1
V tomhle saloně nechávala stříhat kokříka i moje kamarátka. Mac, neboj, tvoji kokříci tu budou jako v bavlnce )) Je to kousek od nás od práce, staf se na kafe.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:21
- Nahlásit

Mucholabkadobra,jak se mi bude chtit,zatim cau letim

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 16:00
- Nahlásit

Gerda
A eště by pustil z vodítka i tu argentínu.

A jo, ty brďo, to jsem se překoukla že měl ještě argentínu, tak bych asi zavolala policajty, nevím, takovým kreténům by to nemělo procházet.

Alexa
ses roztrojila nebo chodíš s každou zvlášť?

No dopoledne chodíme s holkou společně a odpoledne kdyš to teda de, tak jdu ještě s každou zvlášt, vymíčkovat, protože při společným venčení má nárok na míček jenom nejstarší čuba a ty dvě jí ho chtějí brát a ona se s míčkem v hubě zasekne a stojí a čumí zabejčená a tím pádem se nevyběhají ani jedna.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 16:07
- Nahlásit

AlenaD
Dybys zahodila míček, vzala bič a čupky přet sebou tim bičem hnala, eventuálně by mohly běhat dokola v ohrátce, aby nepošlapaly zahradu, proběhly by se všechny, najednou, bez míčku a dlouhejch procházek.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 16:30
- Nahlásit

Gerda
Viděla jsem v telce psí trenažér, to by bylo naprosto ideální. Čupky by se vyběhaly, byly by čistý a já bych mohla ležet na gauči

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 16:52
- Nahlásit

AlenaD
Čupky by se vyběhaly, byly by čistý a já bych mohla ležet na gauči
To by byla náááádhera! Dycky by se přes ten hnusnej předěl mezi jarem a zimou vytáhnul z garáže a čék ani čokle by se neumazali!

mac1
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 17:34
- Nahlásit

Gerda
Sali
můžu reagovat adresně a odborně, bez rizika, že vás tady ušpiním daty a fakty.

neblbni čéče....
Sali
v prostoru, kde se zjevně renomovaní epidemiologičtí experti vyjadřují o asančních veterinárních opatřeních u hejna, kde jeho člen uhynul na vysoce kontagiosní aviární influenzu,
jako o zbytečnostech,
bych mohla působit zbytečně polovzdělanecky až laicky.
to je přesně ono

mac1
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 17:36
- Nahlásit

Gerda
Řekla bych, že sme si právě zavařili ptačí křipku. i vy labužníci, jak dlouho to vydrží po otevření ? Jakou přílohu nejlépe ?

mac1
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 17:38
- Nahlásit

AlenaD
Viděla jsem v telce psí trenažér, to by bylo naprosto ideální to by nebylo marné, ale má to nějaké boční zábrany, aby špringři nemohli seskočit a běžet si někam čmuchat a válet se radostně v bahně ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 17:42
- Nahlásit

Hele děcka, zcela vážně shánim korektora češtiny. Čéka, co pravopis ovládá, zná, umí, je schopnej si ho obhájit, bude s námi spolupracovat do té doby, než se nám uzdraví náš vlastní korektor, který je toho času buď těsně po nebo přet operaci bajpasu. Jak dlouho trvá rekonvalescence po takový operaci? Myslim si správně že v řádech týdnů? Neznáte někoho?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 17:48
- Nahlásit

AlenaD
Viděla jsem v telce psí trenažér, to by bylo naprosto ideální. Čupky by se vyběhaly, byly by čistý a já bych mohla ležet na gauči
známá si ho koupila něco přes 40 táců a prej v Praze je otevřená nebo budou otvírat kliniku kde bude i spešl rehabilitační bazén pro čoklí
mac1
ale má to nějaké boční zábrany, aby špringři nemohli seskočit a běžet si někam čmuchat a válet se radostně v bahně ?
přectav si že prej má

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 17:58
- Nahlásit

Wami nebo Gwen a Dinulka,
prosím, ozvěte se mi, potřebuju naléhavě nějaké info ohledně dogtrekingu. Nutně, spěchá, akutní, ihned, včil, honééééééééém. Na tel. 602/658 685 nebo 554/650 070, stačí prozvonit. Díky.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:10
- Nahlásit

mac1
Alexa
to by nebylo marné, ale má to nějaké boční zábrany,

No jasně, zábrany jsou nutný, jináč by někteří jedinci nepochopili výhody takovýho zařízení

Mě by pro začátek stačil na dvoře nezámrzný kohout s teplou vodou abych ty čuňata mohla osprchovat, protože tohle počasí je pro mě hrop

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:13
- Nahlásit

AlenaD
Nebuď cíťa a vem to studenou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:23 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Alexa
prej v Praze je otevřená nebo budou otvírat kliniku kde bude i spešl rehabilitační bazén pro čoklí
hele to asi bude to co ted čerstvě otevřeli v Řepích,někde tu byl i odkaz,to dohledám třá..je to pobočka Jaggy..
tadyk
http://www.jaggypraha.cz/

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:35
- Nahlásit

Alexa
prej v Praze je otevřená nebo budou otvírat kliniku kde bude i spešl rehabilitační bazén pro čoklí

prdím na čokli, já chci rehabilitační kliniku pro mne, plně hrazenou ze zdravotního pojištění. Požaduji jednolůžák a péči sykijatra nebo síkoloka, který za mnou přijde každou hodinu a řekne mi:
a) že sem skvjělá
b) že moje figura nutně potřebuje bohatou svačinu
c) že si urgentně potřebuji otpočinout

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:43
- Nahlásit

gabifi
a) že sem skvjělá

Tak to potřebuješ mě a já bych potřála to samý vot tebe.

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:48
- Nahlásit

jablunka
Tak to potřebuješ mě a já bych potřála to samý vot tebe
Domluveno. Teť uš jen někoho, gdo bude nosit ty svačiny

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:49
- Nahlásit

Sali
prostoru, kde se zjevně renomovaní epidemiologičtí experti vyjadřují o asančních veterinárních opatřeních u hejna, kde jeho člen uhynul na vysoce kontagiosní aviární influenzu,
jako o zbytečnostech,
bych mohla působit zbytečně polovzdělanecky až laicky

tebe to dneska ale vzalo
zbytečný je to z toho úhlu pohledu,že je stejně zabijou,at ted nebo vo něco pozdějc,tagže je to zbytečný spíš jako pro ně
gabifi
jablunka

a řekne mi:
a) že sem skvjělá

tak se něgde slezem a budem si to řikat navzájem

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:52
- Nahlásit

davidkova renata
gabifi
Eště by to chtělo ňákej wellnes hotýlek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:53
- Nahlásit

davidkova renata
Tak já sem teda dost roura, bo sem tenhle epidemiologickej příspěvek viděla jako podobenství k situaci v žumpě....

gabifi
a) že sem skvjělá

Pani, až od vás ten lékař vysmahne, mohl by se stavit na pokoji 17 u mě, aby přidal pár bodů navíc? ))))))))) Máte skvělej nápat! Už brzo dostanete dort.

Lola1
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:55
- Nahlásit

Mám dnes problém, objednala jsem si indukční dvouvařič přes internet, PPL došel balík v pořádku a po rozbalení byla jedna plotýnka rozbitá, vypadá, že na ni něco cestou spadlo. Napsala jsem reklamaci, balík zítra vracím. Jaké máte zkušenosti, ještě nikdy se cestou nic nerozbilo, tohle je první no a zrovna to není za dvě stovky.

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:56 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

jablunka
Eště by to chtělo ňákej wellnes hotýlek
kuwa já mám VZP. Ta mi zaplatí leda tak newelnes okresní špitál

jablunka
Gerda
davidkova renata
členůch uš máme dost, můžeme uspořádat sjezd skvjělých, hladových a lehce unavených krasavic

<< 1 ... 2700 . 2701 . 2702 . 2703 . 2704 . 2705 . 2706 . 2707 . 2708 . 2709 . 2710 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání