| Autor |
Zpráva |
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:45
- Nahlásit
davidkova renata
jako chceš se na nich válet za účelem TOHO jo??
ale gdepak, válet se budou čupky přece! Já uš počasí hodnotím jenom a pouze skrzevá psy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:45
- Nahlásit
Garfield
Ty co mají tu ptačí chřipku? Se obávám, že tyhle asi neumístíš
davidkova renata
Pošlete akutně nějaké jaro sem Tu je už asi třetí týden imrvére zataženo, hnusně, buď prší, nebo sněží, nebo je alespoň pod mrakem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:47
- Nahlásit
Garfield
No, teď je utratí-uspí, jinak by je odkrvili a někdo by je sežral-pro ty kačky to máš nastejno...
Mě zas trochu děsí ta havárka na Schipholu, před rokem jsme tam byli, úplně z toho mám husí kůži, páč jsme chtěli letět zas, sice ne s turkama, ale chtěli jsme. A Marcel věren svému povolání má doma puštěnou online věž Schiphol a komentuje všecko, co tam řeknou...to už je taky docela hustá deformace povoláním.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:48
- Nahlásit
Ináč všem žumpám sděluji, holky a kucí ušatí, nepřecházejte ptačí ani jiné chřipky. Já to zkusila a včera jsem skončila v nemocnici. Přechodila jsem akutní bronchitidu a teď mám zažádáno o zápal plic, žeru ATB a jsem šťastná, že tu ještě není jaro, bo to by mě nasralo...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:49
- Nahlásit
Mimochodem totálně jsme tady zakecaly Decibela......byl to chlapeček, byl. Co říkal doktor...že má estrogenů plnou půdu...může mu narůst z estrogenů prso...
takže má skutečně vnitřní produkci samičích hormonů?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:49
- Nahlásit
Mucholabka
Vidíš, to mě ani nedošlo, že těm kačkám, to může být šumák.
Ale zase to dopadlo dost dobře..., jakože štěstí v neštěstí, si myslím.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:51
- Nahlásit
Sali
Co s ním vlastně je? Nikde jsem nic novýho nevyčetla a isdpch je snad v důchodu nebo co, že je nepřítomen.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:51
- Nahlásit
Mucholabka
to bude ale otázka toho tureckýho pilota a letadla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:54
- Nahlásit
Garfield
Nikde jsem nic novýho nevyčetla
dou zejtra na vodběry skrzevá ty hormony,paxe uvidí
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:59
- Nahlásit
davidkova renata
Chudák psíča, ten už je tak vodebranej, že už z něj zachvíli nebude co vodebírat..., trvá to hrozně dlouho.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:01
- Nahlásit
davidkova renata
Sali
To mají z toho, že jezdili tak často na Ovčáry. Bude to nějakej vliv tachyjonů a Decibelovi narostly vaječníky, vsaďte se Ty tachyjony mají větší vliv než Černobyl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:02
- Nahlásit
Biluška
To mají z toho, že jezdili tak často na Ovčáry. Bude to nějakej vliv tachyjonů a Decibelovi narostly vaječníky, vsaďte se
isdpch
dyby jsme jezdili za tebou, tak zas má zánět f uchu, takže je to fuk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:05
- Nahlásit
Garfield
Neboj Gárfíldová, zejtra dem s dědou a janikou a Luckou na přednášku vo křipkách, už v pátek tě vyléčíme!
AlenaD
Pani, už máte ten pytlik vot mac?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:06
- Nahlásit
isdpch
Biluška
Ste trubice )))))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:07
- Nahlásit
isdpch
dyby jsme jezdili za tebou, tak zas má zánět f uchu, takže je to fuk
No jo, těžko říct co je horší
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:09
- Nahlásit
Garfield
A myslim, že na to léčení jentak nezapomeneš!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:21
- Nahlásit
isdpch
Tě ráda vidím, otče. Vyskytuješ Ty se ještě vůbec? No a co mu budou odebírat, resp. vědí co hledají, nebo prostě jen hledají a inkasují?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:25
- Nahlásit
isdpch
ano, to by tak být mohlo.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:27
- Nahlásit
Na nějakou blíže nespecifikovatelnou dobu mne prosím omluvte, mám pro nejbližší období poněkud přeplněný denní rozvrh.
Pokud máte nějkdo něco přímo k mé osobě, prosím skypujte či mailujte.
Díky za pochopení.
bennettová
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:27
- Nahlásit
isdpch
Mimochodem můj absťák po Praze roste a roste, tak jsem rodině naplánovala na pěkný jarní den výlet do civilizovaného města, tak bychom pak mohli dát oběda, pifko a tak.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:28
- Nahlásit
davidkova renata
Gdo tu má zas hlat?
já sem měla hlat jájájá, ale už nemám héč.
a hlavně se nigdo neptejte co to je na tom třetim vobrásku bo to nevim a asi bych to snat ani nejedla.. nějaký divný mi to příde..
to je přeci selátko a má nakrájenou kůžičku do mřížky, aby se sádýlko pjekně vypejkalo nam mňam to bych si dala, jé doufám že bude Kristýna a dáme si pečený prasátko
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:37
- Nahlásit
Garfield
paní slepičková, už se chystám napsat dlouho, ale novinek a dění hafomoc, tak je to na dlouhý mejl, a ten zabere moc času... pokouším se žádný takový volný prostor nemít, ale slibuju, že napíšu... bo se mi taky stejská a myšmu já ještě ani neviděla...
no, a v neděli budu nejspíš v Brně na coursingu, tak odpoledne navrhuju zajít někam na čaj a pokecat, trhače a myšmu a klidně i Kájínka vem s sebou, já svý obludky nechám po coursingu relativně vylítaný klíďo v autě... co ty na to?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:38
- Nahlásit
Sali
bennettová
Co blbneš? Si v žumpě, tady Bennettovou neznáme,tady známe jenom Sali
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:39
- Nahlásit
davidkova renatazdarec pani,mate maila!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:40
- Nahlásit
Sali
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:46
- Nahlásit
Děcka, právě sem f parku viděla moc vošklivou věc a to mě utvrdilo f tom, že mařenu do riegru brát na prochajdy prostě nebudu - šel chlap, venčil argentínu na řemínku a pitku na volno. Bez koše. Tak si řikám, ok, bude to pohoda čokl. Přesto sem si nakonec mařku chytla a k čubě jí nepustila. A dobře sem udělala, bo hned holka za mnou, co k ní pustila labrošku, jí měla pokousanou. Bez jakýkoli provokace, prostě pitka přišla a chytla jí za držku a držela. Labroška pištěla, chlap zvednul pitku i s labroškou v hubě, vypáčil si jí a beze slova omluvy šel dál. Holka koukala jak z jara, trochu mu eště ponadávla a utírala si červenou ze svýho psa. Ty vado, kdyby to měl ten magor aspoň s košem, tak neřeknu ani slovo, ať je klidně má na volno, košem můžou tak akorát udělat modřinu...Ach jo!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:46
- Nahlásit
Biluška
Lucie Kratochvílová
se načtvala,no.. , dost možná zbytečně.
nemethova5
sem ho četla ,to je zas den...ti zejtra cinknu esi seš f práci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:48
- Nahlásit
Gerda
ty vogo,tak to je maso
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:50
- Nahlásit
Gerda
Kde to žijem? Kde to žijem? Zlatej Prokopák, to řikám furt, tam čovek nikoho nepotká! a vono je to asi dobře...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:50
- Nahlásit
Biluška
neblbnu, nestíhám, a automaticky se podpisuju
|