| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:05
- Nahlásit
Sali
jen ještě..ono tady nejde jen a pouze o Petru,ta jen byla jedna z nich,jde o věci,o kterých jsem psala v tématu o Radách...protože at se ti to líbí nebo a at tomu rozumíš nebo ne,vnímá to tak více lidí,což ti sice může bejt fuk,ale tim se jejich vnímání daný věci nezmění
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:07
- Nahlásit
argosek
ale chlapec, ktery koupi si suitu z tohoto baletu v podani berlinskych nebo new yorskych filharmoniku, jiz nikdy nebude schopen poslouchati libe tony z pera petra iljice bez neprijemneho mrazeni v zadech.
Čili chlapec by udělal mnohem líp, kdyby po vzoru svých vrstevníků poslouchal Rihannu a Jonas brothers, popřípadě dle vzoru svých prarodičů Káju Gotta
Sali
Se do toho s dovolením vložím. Renča to IMO myslí tak, že každý z nás má jinak nastavený smysl pro humor. Když si někdo (třebas já) rýpnu do Renaty tak ona ví, že to myslím jako vtip, protože jede na stejné vlnové délce. Když jí totéž řekneš ty (nebo třebas Janika - to je příklad, aby se proboha zase někdo nenakrknul) tak to vyzní úplně jinak. Respektive dotyčná osoba na přijímači to bude vnímat úplně jinak, protože prostě vysíláš na jiné vlnové délce než ona přijímá, takže cestou se to tak nějak zkreslí.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:08
- Nahlásit
Problém je v tom,že ty nejsi na stejný vlně se spoutou lidí odsud
davidkova renata
já nejsem na stejný vlně s většinou lidí, to už jsem dávno zjistila, jenže se nesnažím jít za vlnou většiny, spíš se snažím tý většině dát možnost i jinýho, než většinovýho pohledu, a nejvíc mě bolí, když vidím, jak se někdo trápí absencí jasnýho řešení, který já znám...a nechápe a nepochopí...a nakonec to odnesou ti psi, jak je zde oblíbené úsloví.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:09
- Nahlásit
Biluška
Renča to IMO myslí tak
chcete taky motivační šlehu traverzou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:11
- Nahlásit
Sali
jenže se nesnažím jít za vlnou většiny
o to vůbec nejde,to chápu.
spíš se snažím tý většině dát možnost i jinýho, než většinovýho pohledu, a nejvíc mě bolí, když vidím, jak se někdo trápí absencí jasnýho řešení, který já znám...
no jo,ale pokud tohle skutečně myslíš vážně,pak je bohužel nutný(a to musíš tuty vědět) zvolit právě tu jinou formu podání věci,aby toto bylo k něčemu. Což je to co jsem ti psala a tys mi řekla,že bud si zvyknu nebo mám smolíka,to bylo jistě myšleno obecně a nejen na mne.A to je přesně ten kámen úrazu!Vo tom je celá tadle zkurvená debata!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:12
- Nahlásit
Sali
Není nutné jít s davem, ale občas je nutné mluvit tak, aby ti dav rozuměl
a nakonec to odnesou ti psi, jak je zde oblíbené úsloví.
Moji to odnesou pokud mi fofrem někdo nepošle větší sumu peněz
davidkova renata
chcete taky motivační šlehu traverzou
Mohla bych prosit spíš elektrickým obojkem? Traverzou už jsem dneska dostala když se mi vymrštila z ruky tyčka z plotu, kterou jsem chtěla zlomit a nacpat do kamen
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:14
- Nahlásit
Je tu něgde Leila ??
Leilooooooo, muším s tebou mluvit. A taky s Žábou - papillon_girl . Baby, až sem přijdete tak se hlaste, páč s váma musím mluvit. Naléhavě, súrně, ichnet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:14
- Nahlásit
Biluška
Traverzou už jsem dneska dostala když se mi vymrštila z ruky tyčka z plotu, kterou jsem chtěla zlomit a nacpat do kamen
aha..tak posílám éééélektrický prout,střííídavýýýýý..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:15
- Nahlásit
davidkova renata
Jde sem přímo od babičky z cukrovaru?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:16
- Nahlásit
Gerda
To se pletete pane, takový chlapec zakoupivší suitu nemá se sáčky a pery petra iljiče nic společného
to byste divila
...snad leda by v nich kupoval zajíce.
to, vis, ze, jo, a, pak, uz, se, jirky, pazdera, nezbavi.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:16 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
Vem jí rači petrolejkou,nebo loučí,béš to mít levnější.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:18
- Nahlásit
jablunka
nebo loučí,béš to mít levnější
no hlavně to bé stýýlový,jako svůj k svému
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:23
- Nahlásit
davidkova renata
jablunka
no hlavně to bé stýýlový,jako svůj k svému
To, že pamatuju doby kdy se loučí běžně svítilo ještě neznamená, že mi to tu bude něgdo otloukat o hlavu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:23
- Nahlásit
Bré ráno, tedy spíš skoro poledne, už aby byl objed mám nějakej hlat, fčera jste ty ňamky už sežrali i s mravenečníkem a ofcí a na dnes nic nezbylo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:26
- Nahlásit
Biluška
To, že pamatuju doby kdy se loučí běžně svítilo ještě neznamená, že mi to tu bude něgdo otloukat o hlavu
Pani,ale vy zase mě a matce Davídkový můžete vo hlavu votloukat pazourky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:27
- Nahlásit
jablunka
Pani,ale vy zase mě a matce Davídkový můžete vo hlavu votloukat pazourky.
To by byla škoda, pazourky je lepčí prodat do muzeja, docela dobře takový věci platí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:28
- Nahlásit
loučí
Huuž jsem se lekla kdo se s kým loučí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:29
- Nahlásit
Biluška
To by byla škoda, pazourky je lepčí prodat do muzeja, docela dobře takový věci platí
tak dobře,du pohledat ty co sem dostala do výbavy.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:31
- Nahlásit
Sali
a nejvíc mě bolí, když vidím, jak se někdo trápí absencí jasnýho řešení, který já znám...a nechápe a nepochopí...a nakonec to odnesou ti psi, jak je zde oblíbené úsloví. naprosto chápu, ale možná tedy zkusit jiný způsob vysvětlení, jde-li o to, aby bylo pochopeno
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:34
- Nahlásit
davidkova renata
aha..tak posílám éééélektrický prout,střííídavýýýýý chci takýýýý, teď jsem ho neměla, neb pračka vydala divný zvuk a byla jsme bez proudu , pračka plná prádla , ji prostě musím pustit znovu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:38
- Nahlásit
mac1
Chceš pučit valchu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:40
- Nahlásit
argosek
pak, uz, se, jirky, pazdera, nezbavi.
myslíš tedy, že petr iljič je jen pseudonymem jirky pazdery? Brnkal vždycky rád, to jo...nevěděla sem, že má sáček na suitu...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:42
- Nahlásit
Biluška
Ty si taky Kaplanová?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:44
- Nahlásit
Biluška
Chceš pučit valchu budou mi zapůjčeny i louče, bych na to viděla ?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:46
- Nahlásit
Gerda
nevěděla sem, že má sáček na suitu... inu, každý má sáček na něco jiného, já např. nosím s sebou ven sáčky na houna
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:50
- Nahlásit
Ad StaHi, mám obavu, že nemá internet a že se objeví hned, jak ho bude mít.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:51
- Nahlásit
mac1
já např. nosím s sebou ven sáčky na houna
Tak je pučte AleněD, ať nemusí k úklidu zahrady používat svoje šiperky...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:01
- Nahlásit
Mucholabka
já mám na stahi telefon
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:05
- Nahlásit
Mucholabka
nepojedeš někdy do Prahy ? Začíná se oteplovat, budu potřebovat ostříhat 2 špringry , během roku si je stříhám sama, ale jak začínají hony na kachny , tak je přestávám stříhat, protože potřebuji, aby byli chráněni před prochladnutím a nestříhám celou zimu , tzn. poslední stříhání někdy v srpnu . A oni, byť od narození v bytě s ústředním topením, tak jim na zimu naroste medvědí kožich a to se mi pak do toho vůbec nechce.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:06
- Nahlásit
brezen2008
No heuréka,tak jí cinkni,ať víme co s ní je.
|