Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2700 . 2701 . 2702 . 2703 . 2704 . 2705 . 2706 . 2707 . 2708 . 2709 . 2710 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
mac1
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:05
- Nahlásit

Gerda
jesi tim vocať nevystrnadíš argoska no to je fakt , beru zpět, nic nechcíííííí , pryč s pudy a nepudy , pivo je báječný nápoj

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:06
- Nahlásit

Biluška
de parmi nous
To je francousky ty trupko ))))) a znamená to, že argosek v těch dobách, kdy se tady řešily důležitý vjeci, eště lovil parmy ve vltavě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:07
- Nahlásit

monika
Paní, děkujeme za sbírku, když se zapojí do akce všechny naráz tak by snad mohly tady s tím fujtajblem trošku pohnout

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:09
- Nahlásit

Gerda
heled co to vlastně cvičíš a ke komu chodíš? stačí jméno,není tam nějakej mistr petr? prej chodí do parku k vám běhat co pracuješ

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:09
- Nahlásit

Gerda
To je francousky ty trupko ))))) a znamená to, že argosek v těch dobách, kdy se tady řešily důležitý vjeci, eště lovil parmy ve vltavě.
To je mi jedno jakým jazykem to je, můj slovník to nepřeloží Tímto žádám, aby se mi ti cizojazykové buď složili na nový slovník, nebo aby mluvili jak jim zobák narost Sali se to netýká, beru do úvahy, že její mateřštinou je emeričtina a to by sem jí nerozuměla vůbec

Ve Vltavě jsou parmy jo? Sem myslela, že tam sou akorát vodníci a bordel co tam naházeli lidi Ty parmy se mi nějak nezdají

monika
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:11
- Nahlásit

Biluška
já tu teda chvilu nebyla, ale koukám, že světová krize má dopad fšude a na fšechno. Se bojím, že jich je málo, když tak, šáhnu do reservy.

mac1
Člen
- Nahlásit

brezen2008
mistr petr? prej chodí do parku k vám běhat co pracuješ Mistra Petra mám doma, a chodí běhat nejen do parku, ale hlavně do polí a lesů , a také rád plave , Proč se ptáš, chceš mu přinést nějakou mňamku ?

Gerda
Člen
- Nahlásit

argosek
jestli by pana leeho prepral i pan harapes vlastimil.
Zda-li by se mu ku pomoci naskytl pan Baryšnikov michail se svým louskáčkem.....

argosek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:25
- Nahlásit

Biluška

to je rusky - volne prelozeno to znamena pionyr se spatne uvazanym saktem.

Gerda

Zda-li by se mu ku pomoci naskytl pan Baryšnikov michail se svým louskáčkem.....

jak ze by z pana lee udelali slecnu leeovou?

argosek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:27
- Nahlásit

Gerda

v těch dobách, kdy se tady řešily důležitý vjeci, eště lovil parmy ve vltavě.

ano to je druha moznost. samozrejme, citim mezi tvym a mym prekladem jisty vyznamovy rozdil -ale neni to nic, kvuli cemu bychom museli pro radu do narodniho divadla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:28
- Nahlásit

monika
no konečně to něgdo vyves!
jablunka
Půlka svjeta je mi putna,potřebuju vyřešit sebe.
nechci s tim zas začínat,ale nejni vono to nevyřešitelný??
Gerda
Baryšnikov michail se svým louskáčkem.....
jako myslíš louskáčkem to co já?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:29
- Nahlásit

argosek
jak ze by z pana lee udelali slecnu leeovou?
anebo fašírku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:32
- Nahlásit

argosek
citim mezi tvym a mym prekladem jisty vyznamovy rozdil
ale ty si to nepřekládal.....

davidkova renata
jako myslíš louskáčkem to co já?????

Ale nevim, jak se tohle dá tančit. Možná nevohejbáš nohy...

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:32
- Nahlásit

davidkova renata
nechci s tim zas začínat,ale nejni vono to nevyřešitelný??

Nevyřešitelný né,jen hodně těško řešitelný......i gdyš pro někoho by to mohlo bejt i neřešitelný.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:33
- Nahlásit

argosek
saktem.
Pane argosku, tohle mi nedělejte Sakt ve svém slovníku také nemám

ano to je druha moznost. samozrejme, citim mezi tvym a mym prekladem jisty vyznamovy rozdil -ale neni to nic, kvuli cemu bychom museli pro radu do narodniho divadla.
Víte co? Já jdu ven se saní a vy se se slečnou Gerdou mezitím dohodněte kde jste vlastně ty parmy chytal

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:40
- Nahlásit

Gerda
Ale nevim, jak se tohle dá tančit. Možná nevohejbáš nohy...
hm,to taky netušim..leda by ten louskáček znamenal významově něco jinýho a pak snad..

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:41
- Nahlásit

Biluška
nejsem franštinář, ale mám slovník

parmi nous - mezi námi; mezi nás

argosek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:43
- Nahlásit

Gerda

ale jiste ze prekladal - v prispevku nad tim, ktery jsem psal vam - ale to jiz neni dulezite. dulezite je, ze se mame vsichni radi.

Biluška

ano prosim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:44
- Nahlásit

Sali
mezi nás
jako nigdo mezi nás klíny vrážet nebude,to at si argošek laskavje uvjedomí nebo neskončí u neessi f ordinaci,ale u tebe na stolku

Du se klouzat,třá vyzkoušim ten Báryšníkůf louskáček..

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:45
- Nahlásit

neni problemem linkovani a vazne debaty jako takove, ale spis to, jak pusobi na nektere jedince, kdyz nekdo jiny v tomto temtu jest na nej "zly" (poucuje, atd.). byt "zly" na vybrane jedince stalo se zdejsi tradici jiz v dobach, kdy resily se tu jen neskodne kravinky - s tim rozdilem, ze jedinci tito v dobach onech nebyli de parmi nous, jak by rekl oblibenec slecny nessi pierre bezperov.
což je něco, s čím coby dřívější vzdálený pozorovatel mohu jen souhlasit,
a doplním, neb díky své profesi stojím na paměti, místo na diáři,
že že citoslovečný výrok Voe, řešič je tady! jsem rozhodně nezavedla já, alébrž majitelka fory, já ho jen později aplikovala na tu samou osobu.

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:48
- Nahlásit

davidkova renata
čili my prahu nedáme, radši si jí zbouráme? Objektivita se tvrdě zastaví čumcem na hranicích této fory, kde bude vládnout lidový absolutismus, kde když dva dělají to samé, rozhodně to není to samé?
Klidně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:50
- Nahlásit

Sali
Voe, řešič je tady! jsem rozhodně nezavedla já, alébrž majitelka fory
já to samosebou vim,moje pamět si s tou tvou nezadá,to zjistilo už dost lidí..ke svý nelibosti.Jen se neskromně domnívám,že ode mne to možná pojala jinak bo se známe aji osobně a nějakou tu chvíli už.

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:50
- Nahlásit

Sakt ve svém slovníku také nemám
Biluška
Saktosalpinx bys tam měla? Aneurysma saccatum?
odvozuju, že Argosek měl na mysli pytel, na který to tady te´d opravdu v posledních dnech je.

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:51
- Nahlásit

Jen se neskromně domnívám,že ode mne to možná pojala jinak bo se známe aji osobně a nějakou tu chvíli už.
davidkova renata
neboli když dva dělají to samé.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:52 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Sali
Objektivita se tvrdě zastaví čumcem na hranicích této fory, kde bude vládnout lidový absolutismus, kde když dva dělají to samé, rozhodně to není to samé?
Ne,to není dobrý výklad.Viz výše.
Je to částečně o tom,že třá my máme dost podobnej humor,kterým ty tak zcela nedisponuješ a navíc jsme komunikovaly aji jinak.Je to samosebou o tom,že vzhledem k určitým vztahům mezi 2 účastníky ten který může pojmout stejné věci jinak,páč se to odvíjí právě z těch "důvěrnějších" vazeb.Neříkám,že je to elementárně správně,leč je to tak,taky to tak někdy mívám.Věci,který strávim od lidí k nimž mne něco třá váže by mne od jinejch nasraly či mrzely nebo tak něco.Krom toho tady konkrétně nešlo o to jediné slůvko...už bych to nerozbírala,zbytečně se to zas rozjede,i když chápu tvou potřebu obhajoby.myslím,že to bylo osvětleno a kdo bude chtít ,tak si to přečte a vyhodnotí.víc se dělat asi nedá.

Sali
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:57
- Nahlásit

davidkova renata
Ne,to není dobrý výklad.Viz výše.
ne, to taky není dobrý výklad.
Buď jsme si tady rovni, a debatíme každý z postu svého záběru a svých zkušeností o všem, a tedy naprosto jasně, přesně adresně a upřímně,nebo to fakt nemá cenu, se exprimovat.

argosek
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:58
- Nahlásit

Sali

s pytlema opatrne, slecna gerda se slecnou renatou sly si pro louskacek - ono cesky to tak nevyzni, ale chlapec, ktery koupi si suitu z tohoto baletu v podani berlinskych nebo new yorskych filharmoniku, jiz nikdy nebude schopen poslouchati libe tony z pera petra iljice bez neprijemneho mrazeni v zadech.

davidkova renata

jako ze tehdy obeti boli neni z nasich(zumparskych) rad..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:01
- Nahlásit

argosek
jako ze tehdy obeti boli neni z nasich(zumparskych) rad..
no právě
Sali
sem to nahoře opravila..
Buď jsme si tady rovni, a debatíme každý z postu svého záběru a svých zkušeností o všem, a tedy naprosto jasně, přesně adresně a upřímně,nebo to fakt nemá cenu, se exprimovat
Problém je v tom,že ty nejsi na stejný vlně se spoutou lidí odsud.Není to ničí vina,jen fakt a proto jsou věci vnímány odlišně a ani jedna strana nemůže pochopit jak to ta druhá myslí a proč a co jí k tomu vede,právě ze svý podstaty.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:02
- Nahlásit

Sali
Saktosalpinx bys tam měla? Aneurysma saccatum?
. Je to slovník z roku 1966, můžu nabídnout tak leda "sabotáž", "safari", nebo "sakrální"

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:03
- Nahlásit

argosek
To se pletete pane, takový chlapec zakoupivší suitu nemá se sáčky a pery petra iljiče nic společného...snad leda by v nich kupoval zajíce.

<< 1 ... 2700 . 2701 . 2702 . 2703 . 2704 . 2705 . 2706 . 2707 . 2708 . 2709 . 2710 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání