| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:41
- Nahlásit
dobré ráno všem dokonalým i nedokonalým
Biluška
ovečku jako ovečku můžu, to mi docela chutná nějaká ta úprava.....taková grilovaná jehněčí kotletka nebé žebírka s něčím, hmmmmm ( škoda, že tu není olizující se smajlík) , ale ovečku jako ovečku , to bych tedy nikdy
stále se řeší nevyřešitelné slovesné vidy, do popředí se dostává otázka granulí a krmení vůbec vidy už jsou vyřešeny, nikdo nikoho nevidí a je to, vzhůru do boje o granule a maso ....mi připomnělo maso , v pondělí jsem neobjednávala kvůli pohřbu, musím nutně příští pondělí , tož jdu dát výzvu na příslušné téma ......a vůbec, zase přichází období hromadného hárání fen, to je děs
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:41
- Nahlásit
Biluška
No fousáč je Davídková
tak já se voholim,no...v zimě na to peču,přiznávám
hele eště krátce k těm grancím..poslala mi pardálka todle
http://platinum-natural.cz/index.html
asik to zkusim,jedno baleníčko.Měla to s sebou na vychajdě,že se po tom může umlátit můj čokl,to je bježný,to by sežrala cokolif,ale i ty její mlsouni prej luksujou misky jak fsteklý,úpa jinak než normálně.Měla to f pamlskovníku a musim říct,že to je cejtit na 3 metry vokolo ní.Vypadá to úpa stejně jako hašišácííí co kupuje gerda Mařce..co vy na to ?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:42
- Nahlásit
Sali
asi Petra K neunesla pracovní přezdívku "řešič"
tak to je totální hnus tohle!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:42
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, co si ráčili dovézt ricinku do kolbeny autem, k tomu bonusově psa, a fšem, oc nic nevozí, bo nejsou závozníci, taky fšem, co jsou skromní, milí, krásní duchem i tělem, přívětiví, karakterní, oduševnělí, ematičtí, apatyčtí, fšem katatonikům, paranojikům, hystryjónům, bipolárům, obsedantně kompulsivním osobám, i osobám bes osobnosti, vidu a slechu!
Dnes má svátek Saraksová - děfčico, včil ti přeju šéééécko nejléépči a mnoho oranžových stofárdů, co dělaj šipku ve vzduchu! Tady máš dort:
A co se týká ešusofky, mě osobně to vadí, že sem přestala chodit, bo je to zdatná žumpice, vižlí módní návrhářka a naše kamarátka!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:43
- Nahlásit
argosek
az budu trpet nejakou vaznou nemoci a prijdu k tobe nebo slecne sali do ordinace
pane argosku, nechci vám brát iluze, ale k slečně Neessi do ordinace nemůžete . Jedinou vyjímkou by bylo, kdybyste sbalil oligofrenního tučňáka a nevěděl kam s ním
K slečně Sali sice můžete, vo tom žádná, ale zase si nejsem jistá, jestli budete vnímat až vám bude povídat, že vaše situace je neřešitelná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:43
- Nahlásit
argosek
az budu trpet nejakou vaznou nemoci a prijdu k tobe
neessi je gynekolok...s čim tam pudeš?????????????? Dyk seš horší jak ispidich uš..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:45
- Nahlásit
Biluška
Za odměnu dostaneš piškotek a jednu motivační ránu elektrickou traverzičkou
piškůtek si nech,přecik mě nebudeš uplácet ,ale ranku mi dej,to jo ,třá mě to povzbudí a rosproudí
Z čeho máš bjehavku
nemám sračku,trupko ))))) musim něco vyřídit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:46
- Nahlásit
mac1
Období hromadného hárání fen nastalo i tady
Orina hárá během tří měsíců podruhé Puma hárá taky a není s ní k vydržení. Armánek je šťastný jak blecha a souloží třikrát denně. Texálek je šíleně nešťastný, chtěl by taky dělat ty nemravné pohyby a nesmí
Jediná kdo neustále nehárá je Bona, kterou chci krýt
Dělá mi to schválně, stejně jako loni Nýna
Nýna letos hárá,páč ví, že letos ji krýt nechci
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:47
- Nahlásit
davidkova renata
.popravdě nejen Petra sem přestala z jistých důvodů docházet,jsou i jiní tací a dost mě to mrzí.
Pravdu díš,ani mě už to sem netáhnene tolik jako dříf.
Brýtro fšem.......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:48
- Nahlásit
janika
dyk koukni na degena
eh...koho myslíš konkrétně?? mám celkem dost na výbjer
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:49
- Nahlásit
janika
kašli na to, to splyne
no jo,ale to budu muset vypadat taghle
http://www.novinky.cz/koktejl/162293-anglicanka-ma -6005-piercingu-kuze-ji-neni-takrka-videt.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:50
- Nahlásit
jablunka
Pravdu díš,ani mě už to sem netáhnene tolik jako dříf.
No jo, ale ty se nepočítáš, páč seš umřitá. Stejně jako StaHi a Psíček Už je vás umřitých tolik, že bysme pomalu měli začít uvažovat o výstavbě žumpy za duhovým mostem
Paní, chceš buldočici? Sedmiletou. Mě je jí děsně líto, ale už si ji fakt vzít nemůžu
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:50
- Nahlásit
argosek
se obávám, že do ordinace k Neessi asi se svojí vážnou chorobou nepůjdeš ..jedině......že by ......onehdá u ní přeci byl nějaký muž s maminkou, aby vyřešily problém...... A jinka nějaký pocit povyšování v tomto konkrétním případě , to je fakt absurdní nápad .....držím Tě za ruku......milování, no to tak snad ....u PC ?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:51
- Nahlásit
A co je sakra se StaHi , je v pořádku ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:52
- Nahlásit
argosek
vase cestina neni tak dobra jako kung-fu slecny gerdy. š
Pane, to by buď můdr musela bejt na úrovni oligofrena, nebo já na úrovni našeho mistra. A jelikoš můdr je moc chytrej čék a vy nevyžadujete praktickou ukázku sestavy, beru to, jako že řikáte, že sem fakt dobrá )))))))) Což mě při středě otravné těší mocinky a děkuji vám za lepčí náladu. A hlavně neporovnávejte s kánojí, co je děravá jak ústa staré ženy, bo to bysme museli brázdit kaňon po vlnách. Eště mě napadlo, že všecky tamty chlapíky by přepral Zatoiči )))
davidkova renata
Hele mamko, ale ty hašiošáci SOU Platinum Natural....Pardálka už mi ten letáček taky posílala, Saraksová řikala, že snad Mel někde nabrala víc pytlů než původně chtěla a že je docela dobře možný, že by se snad jednoho zbavovala. Pokud je to pravda, což se pokusim zjistit, můžeme ho zatim dát napůl, pokud tím nechceš krmit, ale jen odměňovat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:53
- Nahlásit
Gerda
A co Kronch? Mi se pro ovčáka onehdá líbil, samej losos a peněz na to máte dost, paní
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:54 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
No jo, ale ty se nepočítáš, páč seš umřitá.
To sem poslední tři neděle,ale to druhý uš trvá dýl.Sice sem vlezu každej den,ale vječinou zase rychle vypadnu,páč k tomu co se tu řeší buď nemám,nebo nechci nic dodávat.
Paní, chceš buldočici? Sedmiletou. Mě je jí děsně líto, ale už si ji fakt vzít nemůžu
Nemůžu,fákt nemůžu.Za á by mi fena rozhodila smečku a za bé řeším existenční problémy,tagže bohužel.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:55
- Nahlásit
mac1
milování, no to tak snad ....u PC ?
Jéééžiš, to ho nemůžeš milovat platonicky? Dřív si s tim lidi vystačili třá na hodně dlouho....dneska by taky každej chtěl šecko hnet!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:55
- Nahlásit
davidkova renata
slecno renato, pekne jste to napsala - pokud to ovsem dobre chapu, neni problemem linkovani a vazne debaty jako takove, ale spis to, jak pusobi na nektere jedince, kdyz nekdo jiny v tomto temtu jest na nej "zly" (poucuje, atd.). byt "zly" na vybrane jedince stalo se zdejsi tradici jiz v dobach, kdy resily se tu jen neskodne kravinky - s tim rozdilem, ze jedinci tito v dobach onech nebyli de parmi nous, jak by rekl oblibenec slecny nessi pierre bezperov.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:56
- Nahlásit
janika
no tý jo...to budeš při chůzi děsně chrastit!!!!
aspon si lidi budou myslet že chrastim bo sem hubená
Gerda
necííí tim vodměnovat,cííí tim krmit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:56
- Nahlásit
jablunka
řeším existenční problémy,tagže bhužel.
To jsme na tom stejně A obávám se, že s námi půlka světa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:58
- Nahlásit
argosek
pokud to ovsem dobre chapu
chápete to blbje
du,nepište!!!!!!!!!!!!!!!!
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Biluška
To jsme na tom stejně A obávám se, že s námi půlka světa
Půlka svjeta je mi putna,potřebuju vyřešit sebe.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Mucholabka
A co Kronch?
Jo, ten sem vybírala, vzala sem tenkrát místo něj od tý samý firmy Canidae Platinum Light. Jako čubě to nechutilo, což přikládám k tomu, že to je fakt jako extrém dietní, měla po tom děsnou žížeň, strašně lemtala. Vono nejde vo to, jestli na to mám dost peněz, ale mám jen jednoho, docela malýho pejska, kterýmu teď 20kg pytek granclí vydržel od července, doteď. Takže jestli bude takovejhle pytel stát 1200 nebo 1800 je mi celkem fuk, protože to kupuju jednou za půl roku. Stejně jako maso, kdy kilovku mám pro psa na 4 dny. Takže teď mám v mrazáku 20 kg masa a to mi vydrží na 20x 4 dny....už mám kalkulajdu....na cca 2,5 měsíce ))) Tak i u toho masa mě cena vlastně moc nezajímá. Navíc nemám haranty a rodinu, můžu si tedy prachy vrážet jen do sebe a do svýho psa, což je při mý lakotnosti dost příjemný.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 08:59
- Nahlásit
Gerda
Jéééžiš, to ho nemůžeš milovat platonicky? Dřív si s tim lidi vystačili třá na hodně dlouho Ty woe, jak na hodně dlouho , mně není 20 , v rakvi si asi už moc neužiju ....i když duše po smrti těla , třeba to je fajn
|
monika
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:00
- Nahlásit
tadyk máte jeden, bo to kdosi flinká a nestihá.
kdo má doma stavebnici může si postavit soukromej
A komu je to furt málo, tak at si vybere třá z těchto. Jsou tam zahraniční, komu třeba české hovno nevoní.
URL
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:02
- Nahlásit
argosek
Heleďte pane argosku. Smířila jsem se s tím, že na mě cizojazyčně mluví Sali. Díky ní se slovník cizích slov stal součástí mého pracovního stolu . Nevadí mi to, páč si alespoň rozšiřuju slovní zásobu . Ale tohle - nebyli de parmi nous - v mým slovníku není Důrazně vás tímto žádám, abyste používal pouze výrazy obsažené ve "Slovníku cizích slov, datum vydání Praha 1966,stran 592,vytisklo Rudé právo,nakladatelství UV KSČ, Kčs 42,- " Chápu sice, že v lecčems je trošku zastaralý, ale vlivem celosvětové ekonomické krize na nový nemám a musím vystačit s tímto co jsem zdědila po mamince
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:03
- Nahlásit
mac1
v rakvi si asi už moc neužiju
No tak promiň, no, sem nevěděla, že tě tak ovládá ten přízemní put....jak se řiká - jébati jest pro děti, dospělej de rači na pívo. Teď ale nevim, jesi tim vocať nevystrnadíš argoska, je to toho času jedinej muskej lit na mamčině foře a vono to tu potřebuje naředit trochou mladého jangu.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:03
- Nahlásit
Gerda
jestli má rády ryby , tak co ten rybí Orijen ?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:04
- Nahlásit
davidkova renata
neessi je gynekolok...s čim tam pudeš??????????????
treba by mi mohla pomoct s hemeroidama
mmnt pajda obesla obyvak a udelala nekolik bobku (ale sikulka, ze nejdriv opustila perinu - i kdyz asi nechtic ), takze si jdu zahrat na slecnu davidkovou se smetakem a lopatkou .
Biluška
oligofrannihlo tucnaka ne - uplne mi stacil kozorozec kavkazsky, ktery ke mne onehda v zoo zahorel laskou.
mac1
.milování, no to tak snad ....u PC ?
pokrok
Gerda
Eště mě napadlo, že všecky tamty chlapíky by přepral Zatoiči )))
kdo je zatoici? me zas napadlo, kdyz jste tak hezky mluvila o panu chanovi, jestli by pana leeho prepral i pan harapes vlastimil.
|