Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2646 . 2647 . 2648 . 2649 . 2650 . 2651 . 2652 . 2653 . 2654 . 2655 . 2656 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 07:23 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Dobré ráno fšeeem a hlavně těm,co nejsou odhodlaní jít teď na cvičák,bo to není normální,aby se v -11,6°C

štrachali s čoklem cvičit.Vzhledem k tomu,že Bordžínka celou noc hlídala připravený cajky na cvičák a nemíní se od nich hnout ani teď,tak musím !

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 07:57
- Nahlásit

Skoropolsko hlásí po kolena sněhu, přede dveřma dokonce víc, páč je to tam nafoukané Lilátko mě obvinilo ze spiknutí za účelem vyhubení mimozemšťanů a vrátilo se do postele. Prý bude hybernovat a máme ji probudit v květnu . Hesinka štěkla pár sprostých nadávek a nemluví se mnou. Puma, kterou normálně nemůžu vůbec dostat domů přišla po dvou minutách a říkala "fuj, hnus, humus, nacistický přilby a tetovaný myši" . Gozérka bourá kotec, ječí na celou dědinu a chce VEN, VEN, VEN, HURÁ JE SNÍH. Jdu na půdu najít oteplovačky a pudem, ale řeknu vám, že UŽ NIKDY NECHCU MALAMUTA, TO PROSTĚ NEJSOU NORMÁLNÍ PSi

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 08:48
- Nahlásit

pěkné valentýnské ráno s ketonalem a zákrčním hexnšůsem přeje svinařofská svině.

Bobulka v honbě za myšema utrhla odpad od linky a tchýně to zjistila, až když jí začala proudem chcát voda na nožičky.

Sněhu je zas o 5 cm více, mrzne, leč mě je to ku hovnu,
jednak se z hlediska sportovní kynologie skoro nehejbu,
a druhak mě na účet nedorazila vedlejšáková vejplata, co měla dorazit fčera, neb dneska je výplatní termín...
takže nejsou love=není na PHM do dodávky=není čím jet něco někam dělat=poseru se.
Jdu to vydejchat do zasněženejch lesů a luk, kam dojdu pěšky.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 08:57
- Nahlásit

dobré ráno
mě je lépe,nejraději bych s dastušem na vejlet,ale raději ještě nee

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 09:20
- Nahlásit

Sali
takže nejsou love=není na PHM do dodávky=není čím jet něco někam dělat=poseru se to jde i bez peněz

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 09:21
- Nahlásit

doré ráno všem, co jim svítí slunce do oken ,a protože ještě nebyli venku, tak se jim zdá hezky

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 10:22
- Nahlásit

Dobrý ránko všem

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 10:39
- Nahlásit

brezen2008
ahoooj brzo se uzdrav a pozdravuj hafuse a ostatni zvirectvo

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 10:43
- Nahlásit

Biluška
v tom pripade ja mam divne ovcaky cumi z okna a uz rano me tahli nekdy v sedum ze hura ven neb slunicko a snizek samo taky v sedum ale opravdu u me sankovani nehrozi

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 10:44
- Nahlásit

brejtro všem přeju:

mám tu vzkaz pro NEESSII - pani-ešivá jste mi ještě psala na emila, tak já už se k tomu nedostanu, páč jsem šla z práce dříf a doma mi emil na Seznamu, kdovíproč nejde tak případně paní Davídkojc má mýho mobila debila.

Případně, jestli to můžete někdo Neessi vyřídit, kuju. Mějte se a nezlobte.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 10:54
- Nahlásit

ketty
Tak sluníčko a snížek by jim asi taky nevadil. Tady je snížek nahoře, snížek dole, snížek vpravo, snížek vlevo, tma přede mnou, tma za mnou Chumelenice a vichřice

All
Sme byli fandit Pentasovi na závodech. Fanouš cvičila moooooc čananě i když v tom sněhu nebyla skoro ani vidět
Gozérka čučela a říkala si, že jsou ti psi fšichni ňácí divní gdyž tam chodí u nohy a lehají do sněhu místo aby tady u klubovny somrovali pamlsky . Tak si je všechny vysomrovala sama
Cestou domů přetrhla stahovák Třířadej Se mi z toho děsného psa jednou něco stane, fakt
Jo a když jsme odjížděli tak byl Pentas průběžně druhej, tak budem doufat, že tam zůstal i při konečném hodnocení

monika
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 11:04
- Nahlásit

Taky zdravím, před chvílí jsem vylezla z postele po noci, když ten blb Hurwajz opět vyštěkával srnky. Dneska bude důtka s výstrahou. Vypustila jsem psy, velcí mají sněhu po bachory a malinké se mi ve sněhu ztratily. Vylovila jsem je, otřepala kožíšky a našla vyšlapanou cestičku. Vykonaly potřebu a cestou k domečku se mi opět ztratily ve sněhu. No jo, holt plemena, které nejsou do hor stavěné. Jestli si to, ale Krakonoš nerozmyslí a bude ty sračky sypat furt dál, budu za kožíšky lovit i ty mamuty. Jdu posilovat s hadrem,vysavačem a ke sporáku, páč jinak to nezvládnu.

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 11:04
- Nahlásit

Biluška
jejda tak to musi byt mazec to mi mame o neco lepe asi takle nak tak to jde ale ta zimaaa brrrr

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 11:12
- Nahlásit

ketty
Tady zima není. Odhadem tak -2 stupně. Ale furt to padá, fučí vítr a je to pomalu na zákaz vycházení

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 11:13
- Nahlásit

Biluška
jezis kde to bydlis ????ja sem tedy u prahy a tady to nikdy neni nejak silene ...co vim tak u kamosky v jihlave tam je vzdy mazec to vim ze ta ma ledovku snih atd .ted ze taky nic moc

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 11:16
- Nahlásit

ketty
Na Osoblažsku. Severní Morava, prakticky Polsko.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 11:23
- Nahlásit

čus fšicííí taky nasraný z počasí a nedostatku peněz
ráno by tu bylo hásky bejt tak vo 30st. víc,ale tet se zatahuje,nechci domyslet co to jako může znamenat

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 11:31
- Nahlásit

davidkova renata
ja ja, taky se to zatahuje a bude další peřina=další kalvárie s koštětem a lopatou=další tejrání Tejmla, neb já už to neriskuju, po posledním pokusu to zákrkobolení rozcvičit manuální prací
už jsem zjistila, jakže to s penízama jest,
v rámci krize a tak se oba špitály pod jedním majitelem osazují pouze jednou administrativou, a mění se tím i výplatní termín, ale ještě nevím na kdy...takže v po se "zpožděných" peněz jistě ještě nedočekám...

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 11:38
- Nahlásit

davidkova renata
ahooooooooooooooooooooooj Biluška
joo taak no tam sem nekde byla v tech koncinach ale bylo leto no ale verim jak znam severni moravu neb sem chvili bydlela u beskydska tak tam je rachot opravdu cela zima porad odhazovat a odhazovat a kdyz jen jednou denne tak je clovek rad

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 11:40
- Nahlásit

davidkova renata
u me jeste slunicko a ani v dali to nevypada nejak spatne jo a jinak ....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 11:45
- Nahlásit

Sali
...takže v po se "zpožděných" peněz jistě ještě nedočekám...
budeš ráda dyš se jich vůbec dočekáš,sice je to asi jiná situešn,ale třá f tý karlovarský porcelánce jim to dlužej uš vot prosince a co???? A hovno!
ketty
tě pic,už sou prccíííí f trapu?

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 11:50
- Nahlásit

davidkova renata
no jejej uz davno jen se zaprasilo po nich a jeste bylo malo ...no ale musim se priznat jedno mi zustalo sem si nechala ale tak na fotkach vise vidis ne??

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 11:52
- Nahlásit

davidkova renata
malicka je skvela chii sem zvedava co zni vyroste ....srdecni zalezitost ...no a dva mam tady ve vesnici ,coz je super pak v melniku a roudnici a jeden v praze na zlycine je a mozna nekdy pujdou na hromadne venceni takovi mlady par tak super ...ty mi porad pisou a podavaj zpravy o nem chi tak je to super

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 11:56
- Nahlásit

davidkova renata
myslím, že to je fakt jiná situace, že peněz se dočkám, ale sere mi to, neb mám na 15.-týho nastavený odchody....a není krytí.
V Po se dovím nový výplatní termit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 12:04
- Nahlásit

ketty
tak to je fajn,že máš přehled,hromadný venčení by bylo supéér
Sali
neb mám na 15.-týho nastavený odchody....a není krytí.
hm,to je k pos*ání,to mě dycky děsí

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 12:10
- Nahlásit

davidkova renata
ze joo uz se mi stejska dlouho sem nebyla nebyl cas kurna nechystate neco a ted s polovickou sem pojizdna tak muzu brat i vic psu nezli jednoho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 12:21
- Nahlásit

ketty
kurna nechystate neco a ted s polovickou sem pojizdna tak muzu brat i vic psu nezli jednoho
no byli sme před 14 dny,účast byla hojná,jen od Hujerů bylo 15 lidí,dneska to bé komorní,ale zas tuty něco bude,domlouváme se tady v příslušným tématu,tak koukni občas a doražte!

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 12:24
- Nahlásit

začali jsme rozebírat konečně tu dolní kůlnu, co už stejně napůl baziliška shodila...čímž dávám najevo, že nikam venčit nepůjdem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 12:29
- Nahlásit

Sali
začali jsme rozebírat konečně tu dolní kůlnu, co už stejně napůl baziliška shodila
ste mohli klidně počekat,až jí rozebere úpa a jít f klidu venčit

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2009 12:32
- Nahlásit

jsem doma,zmrzlá,jak houno ,Bordžínka nasr*ná,páč se dostavili jen 3 další a figurant žádnej Takže jsme je poslušňovaly a žádná "odměna" v kousání to je děs,todlenctonc

<< 1 ... 2646 . 2647 . 2648 . 2649 . 2650 . 2651 . 2652 . 2653 . 2654 . 2655 . 2656 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání