Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2646 . 2647 . 2648 . 2649 . 2650 . 2651 . 2652 . 2653 . 2654 . 2655 . 2656 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:12
- Nahlásit

Se mě líbí, jak se kolikrát třá i lidi potýkaj s tahánim psim vodítkovym )) Řešim, jak Mařenu rozběhnout, aby třá klidně i tahala. A fčera sem to řešení asi našla. Pustila sem na ní dvě štěňata. Tonku, co je kombinace setr-labík (mamka) + bulík-bobrman (taťka), a pana Bárnebyho, to je asifundlák, 4měsíce. Ste měli vidět, jak před nima Maryje prchala, utikla, pak je honila, aby je sežrala, voni z toho měli srandu, jako všichni psové, tak jí prudili a vona furt běhala a prchala. Pan Bárneby jí pak několikrát zašláp a ždíb jí do zadku, to bylo tóčo ))) Sme se fakt smáli. Dyby byla normální a hrála si, mohla si užít velkou legraci taky.
Jo a fčera zas byly manévry, ohňostroj dál než obvyke, zato delší s ránama v kadenci samopalu - no a jak si myslíte, že to mařen zvládl? Hódně slušně.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:18
- Nahlásit

Gerda
neser! co já bych teď dala za laxní čokly apatický netahavý!!!! nemůžu zakašlat, nemůžu se smát, teda můžu, ale jedině s pemprskama a ty čokli prdlý páděj a skáčou na mě a mlátěj mě do xichtu...a jistě víš CO to je, když ti na bloklej krk někdo dá strkavýho hubana!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:20
- Nahlásit

Sali
jistě víš CO to je, když ti na bloklej krk někdo dá strkavýho hubana!!!!
potřebuješ nejen ty pemprsky .... to znám moc dobře

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:20
- Nahlásit

tu zakázku my dodělávat nebudem, tzn nejen že tu nebudem o víkendu, ale eště bude zjeb ředitelský, asi se bude hledat viník a asi to nemusí dopadnout dobře. Zatim se stresuju jako samostresuju
Gerda
myslíš, jak jsi nesložila tu vnitřní maketu do vnější makety a přehodila to na slovenskýho klienta a tak????

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:21 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

brut
jasně, pemprsky, blicí kbelík a rovnej plac, kam si na půl hodiny ustelu, než mě to pustí
a vrchol tomu nasadila tchýně, když se zájmem sledovala, jak se o mě Kobra v plným trysku kolem kuchyně odrazila všema čtyrma o bradu a ramena, já bojovala s potřebou jí zabít a neudělat to, ani to nedat najevo, slzy ve vočích, a tchýně pravila soucitně i tázavě :"ona tě poškrábala?" ...................................no zabila jsem málem tchýni. Do toho řevu ze steku jsem dala fšecko.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:23
- Nahlásit

Sali
kolegenní peptidy
jestli to jsou vepřové nožičky, tak já mu raději koupím nožičky.

Vařit to snad nemusim

Utrácet plno peněz za můj dobrý pocit se mi tedy nechce takže já to ještě uvážím no, tak nějak sem si myslela, že všichni něco berete, jenom já ne

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:25
- Nahlásit

Sali
nemůžu zakašlat, nemůžu se smát,
Já se teď po dvou dnech vodvážim něco napsat.Po perfektně zvládnuté křipce sem se fčera ráno vzbudila a bolelo mě v obou uších a slintala sem jak bernardýn,páč sem nemohla polknout,nemohla sem se hejbat a navíc sem měla horečku 40C.Chlap čistě náhodou doma,tak mě hnet vodvezl k doktorce,která konstatovala angínku s obřím hnisavým ložiskem,kteréžto mi po mírném varování votevřela.Eště furt si slintám do polštářů,ale ulevilo se mi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:27
- Nahlásit

Jimmi
tak nějak sem si myslela, že všichni něco berete, jenom já ne
My berem. Tak nějak to střídáme. Někdy Chassoton, někdy Alavis, teď naposled jsme vyhráli tři megapiksle Orlingu tak jsme zkrmili ten . Dostávají to důchodci (Hesinka), aktivní sporstmeni (Semtex, Winky, Bon-Bon, Gozéra), těžkotonážní psi (Lilátko, Orobul), pitomí psi co furt někam lezou a pak skáčou z několikametrové výšky, třebas ze střechy (Puma). No a Mienka a Armánek to dostávají, páč jsou poslední dva co by to neměli a bylo by jim to líto

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:28
- Nahlásit

Jimmi
chrupavky a vazivová tkáň obecně. Hrtany, kolena, ....
....pokud chceš, tak přidej ty GAG z těch mušlí, co se prodávaj v prášku,
prostě pestrá výživa.
Ty glykosaminoglykany z mořskejch potvot jsou snad nejlíp stravitelný, se tvrdí, prej Perna canalicularis od Zélandu.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:29
- Nahlásit

Jimmi
, tak nějak sem si myslela, že všichni něco berete, jenom já ne

Sali
ajajaj ..... si dovedu představit, jak ti bylo ..... máš doma kyblíky připravené po ruce?

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:30
- Nahlásit

jablunka

paratonzilární absces ti nezávidím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Jimmi
Vařit to snad nemusim

myslim že jo, někde jsem četla, že to jako syrový nemá oučinek. Ale nevím, zda to tak opravdu je. Já teda sulcuju-páč tím pádem z toho vyndám i to hafo kostí a nehrozí upchání.

davidkova renata
hlášení je k hovnu,stejnak nic nedokážou

já myslela, že třeba zajít osobně k místně příslušnejm polišům a tam s nima na tohle téma dát řeč, což bych klidně podnikla, třeba by se našel někdo, kdo by měl chuť to pořešit.. Ovšem mi nedošlo, že to hovado se přesune jindy a jinam a bude vesele pokračovat s dalšíma psama.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:31
- Nahlásit

Biluška
no u tebe mi je celkem jasný že bereš taky

pádím do Íkejký pááááááááá

Sali

dííky, něco z toho určitě udělám

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:32
- Nahlásit

Sali
paratonzilární absces ti nezávidím.
Mám to už po někoikátý a jednou sem s tím dokonce ležela v nemálu,páč se to furt zavíralo a voni mi to furt votvírali.
A du zas ulehnout,páč mám pocit,že sem přejetá parním válcem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:32
- Nahlásit

jablunka
pani, vy si to teda umíte vybrat

jimmy
Úplně nejlepší (a nejlevnější) mi připadají kolena a vepřové nožičky. Kosti co mají na konci klouby kupuju v Globuse, deset kilo asi za pět korun, nebo tak nějak. Kupuju to teda zásadně v létě, dovleču to na zahradu a strategicky vysypu doprostřed. Saň se na to vrhne, každý pes ukořistí počet kostí jaký si zamane (třá Texál zásadně musí mít tři, jinak není spokojený. Čtvrtou už nechce, prostě trvá na třech ) a já mám dva dny klid než to sežerou
V zimě jim je nekupuju, páč mají tendence tahat mi ten hnus domů a dělat s tím bordel

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:35
- Nahlásit

Sali
myslíš, jak jsi nesložila tu vnitřní maketu do vnější makety a přehodila to na slovenskýho klienta a tak????
To vůbec ne, já se dnes ráno dopracovala k úplnému pochopení skladu maket - dostali sme totiž v pdf starší raznice, kde jsou větší tiskové archy a tisknou se díly v jenom kuse, a potom illustrátory, kde je to na menších arších, po menších částech. Tohle, když jsem pochopila, nebyl problém stojan složit. Stalo se to kvůli něčemu jinému, technickou část práce sme pořešenou měli, haprovala kreatííííva.

Chceš poslat netahavou Maryji?
Hele stran tý azyjský medicíny - dnes je v telce reportáš vo našem mistrovi - 18.25 na čt 2 - Kosmopolis. Píšu to Můdr, aby se určo koukala.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:41
- Nahlásit

jablunka
ježíš, kam na tohle chodíš? .... koukej, se pořádně vyzdravit a dodržuj všechny nařízení který jsi dostala, hlavně klid a teplo, hodně tekutin

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:52
- Nahlásit

Stalo se to kvůli něčemu jinému, technickou část práce sme pořešenou měli, haprovala kreatííííva.
Gerda
ty vaši líný vychcaný kretífcí???? baziliška na ně

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:54
- Nahlásit

V zimě jim je nekupuju, páč mají tendence tahat mi ten hnus domů a dělat s tím bordel
Biluška
jen v zimě????
máš asi jinou psí sortu, naše sorta to tahá do domu v zimě v létě, nestačím je vyhazovat...průser je, že to dělaj v noci, když spím, a probudí mě až tiché chroustání u mé hlavy...v posteli !!!!u mé hlavy!!!!, sfině Kiruna, víš?

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:55
- Nahlásit

Sali
baziliška na ně
Toho ne, ten by je sežral a to už by neuděláli nic. Půjčím hyenu a nebo by mohla brut dodat australáčku. Umějí skvostně a decentne štípat za holeně jakmile mají pocit, že ňákej kus ve stádu nedělá to, co má, bo že to dělá příliš pomáálu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:56
- Nahlásit

jablunka
Pani, to je mi tě líto! Takovej humáč zanícenej! Votpočívej, ať už seš zdravá!
Léčivý verš pro jablunku:

Posílám ti jablunko léčivý prášek,
ať zmizne ti z krku zánětu hrášek,
ať opustí tě angíny ložisko,
přilož si na krk hřejivé chrtisko.
Horečku stáhne čajoslaf z máty,
do tepla zabal si obje dvje hnáty.
Taky bys měla v spojené státy
cestovat, kde vedro je v zimě a z korálů pláty.
Vylež se, vyzdraf se, spočiň v loži,
votpolko přijedu,
angínu vydloubnu
ostrými noži.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 13:59
- Nahlásit

Sali
V létě mají otevřený volný průchod a courají se sem a tam. S kostma mají nařízeno být venku a kupodivu to dodržují. Když něco propašují domů tak je nekompromisně vyhazuju a je klid. V zimě jim průchod zavírám, páč tím děsně táhne a navíc sem nacourají děsnýho bordelu Takže by mi strašili s kostma doma a to neustojím

brut
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:02
- Nahlásit

Gerda
Hyena
piraňu klidně zapůjčím.... myslím, že kreatívci budou rádi makat, než aby měli nohy plný modřin

Biluška
Sali

kosti se u nás baštěj na dvorku ...ani jednoho nikdy nenapadlo si jí vzít do baráku
Dostávaj dvě na tejden ... nejlepší sou ty hovězí velký

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:20 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

[/b]Sali
di do háje se svazarmofskejma trikama(taky ho znám),potřebujem prodávat za prachy haltina a né že ty si vystačíš s košem,taghle asi nevyděláme.
Gerda
do asyjata nepé,neni debil,takový čokly nedělá,ale ty uhodneš snadno kdo to je..
jablůnka
pani esi slintáte tak bnéte pasovaná na bláthaunda bo ty cintaj dost

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:24
- Nahlásit

čusík,už ste mi sehnali práci?Teda kromě toho ježdění s hounocucem místo StaHi ?

Gaučák má zítra už zase narozeniny.Koupila jsem mu zatím 30 chlebíčků a du péct dort,ch jo.Ale jestli mi to pude jako v ordinaci,tak mu třá upeču parodii na dort

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:26
- Nahlásit

davidkova renata
ledaže bych koupila haltinu tchýni, když by věnčila kvíčenku....kvíčenka je něžná a milá do momentu, než jí hrábne, a neudrží soustředěný pomalý pohyb u nohy, a dojde si někoho ďobnout...třeba kočku či sousedů psa.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:30
- Nahlásit

Neessi
že váháš!!!!!!!!!!!!!!!!! potřebujeme erudovanýho gynekologa!!!!!!!!!!!!! aspoň jednoho!!!!!!!!!!!!!!!!
tady zapadneš, i s těma klidnejma štěňatama.
Máme tady te´d takovej návrat ke starejm nostalgickejcm časům, prevencí proti potratům jsou zas postele na špalkách, pacoš hlavou dolů...někdo by to měl zas vrátit do r. 2009

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:33
- Nahlásit

Neessi
Koupila jsem mu zatím 30 chlebíčků
jenom???? Co ti provet,chudák?
Sali
tady zapadneš, i s těma klidnejma štěňatama

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:41
- Nahlásit

Sali
potřebujeme erudovanýho gynekologa
do špitálu nejdu
návrat ke starejm nostalgickejcm časům, prevencí proti potratům jsou zas postele na špalkách, pacoš hlavou dolů...někdo by to měl zas vrátit do r. 2009

šiš,kdo tam velí?Nějakej dinosaurus alibista,co?

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 14:47
- Nahlásit

davidkova renata
jenom???? Co ti provet,chudák?

co? Ulítla mu přeska vod pásku na džínáchBé držet dyjétuSomálskou vesnici bych nakrmila celou z jednoho jeho vobědaFurt žereNež jsem se otočila,má 15 chlebíčků se šunkou v sobě,nenažranec

<< 1 ... 2646 . 2647 . 2648 . 2649 . 2650 . 2651 . 2652 . 2653 . 2654 . 2655 . 2656 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání